Slavske

14 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 08 Jūnijs 2017 ieslēgts 08 Jūnijs 2017
Reputācija: +117.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Izš ū ta ekskursija: saulriets (4. diena)

1.  dienu lasiet š eit: www.turpravda.ua/ua/blog-225437.html >

2.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ur/blog-225562.html a>

3.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ru/blog-225612.html a>

5.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-226037.html a>

6.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-226102.html a>

7.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-226227.html a>

 8.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-226267.html a>

9.  diena lasiet š eit http://www.turpravda.ua/en/blog-226487.html a>

10.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-228217.html a>

11.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ur/blog-227517.html a>

12.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-227537.html a>

13.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-228267.html a>

14.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-228352.html a>


15.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-228842.html a>

16.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-229102.html a>

17.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-230457.html

18.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-230502.html a>

19.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-230547.html

20.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-230602.html a>

21.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-232552.html a>

22.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-232557.html a>

23.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-231907.html a>

24.  dienu lasiet š eit http://www.turpravda.ua/ua/blog-232627.html a>

Par ledus laikmetu un ekotū rismu.

"Rī t bū s saulains un karsts" - viņ i teica! Jā , protams! Pamoš anā s notika lietus skaņ ā m uz Laguna Hotel jumta. Galu galā š odien mums jā kā pj kalnā !

Mē s ļ oti cerē jā m, ka brokastu laikā viss bū s nedaudz skaidrs vai vismaz lietus beigsies. Un, lai arī ē dā m cī tī gi un ilgi, lietus nebeidzā s. Vajadzē ja uzvilkt lietusmē teļ us, jakas, š alles un doties iespaidu medī bā s!

Š odien esam ieplā nojuš i Slavska pastaigas, kā pienu Vysokyi Verkh kalnā , viesnī cu kompleksu apmeklē jumus, stabilu tempu un iepazī š anos ar ekotū rismu.

Pirmais kontrolpunkts bija lifts uz Augsto kalnu un restorā ns Zahar Berkut virsotnē .

Biļ eš u cena ir 80 UAH darba dienā s un 100 UAH brī vdienā s. Biļ ete turp un atpakaļ uzreiz. Pacē lā js aizņ em 35 minū tes, tikai tik daudz, lai baudī tu ainavu, uzņ emtu selfijus un skaistas fotogrā fijas un pat ieelpotu svaigu gaisu. Bet ne mū su gadī jumā...

Iedomā jieties: lī st, uz ielas +5, apkā rt migla, vē jš pū š visā s vietā s, un jū s vienkā rš i braucat 35 minū tes, ņ emot likteņ a sitienus tieš i sejā ! Romantika!

Tā mums gā ja. Tā bija alva! Sen nebiju izjutis tā du ledus laikmetu.

Un trakā kais ir tas, ka tu nevari nekur aiziet, kustē ties, uzturē t siltumu. Un atgā dinā š u, ka kalendā rā.8. jū nijā uz minū ti! =)


Kamē r rokas neatkusa, mums vē l bija laiks uzņ emt selfijus un video, bet pē dē jā s 10 minū tes mē s tikai braucā m un raudā jā m klusē jot!

No pacē lā jiem visi skrien no zemā starta uz Zakhar Berkut restorā nu un mē s nebijā m izņ ē mums, noskrē jā m tos daž us metrus maratonā un ieskrē jā m restorā nā , lai mazliet pasildī tos. Jo ī paš i tā pē c, ka apkā rt neko nevar redzē t, migla pā rklā ja visus kalnus un ielejas.

Mū s sasildī ja ar karstu tē ju, sē ņ u zupu un gardu ceptu karpu! Ž ē l, ka nestrā dā ja kamī ns, bet ē diens mū s nedaudz izglā ba, un mē s izkusā m.

Es domā ju, ka tas viss bija saistī ts ar pā rtiku. Tiklī dz paē dā m, uzreiz uzausa, lietus beidzā s, migla aizgā ja un pat saule iznā ca. Nav brī nums, ka pastā v uzskats, ka veiksmi emuā ru autoriem pabarot! =) Protams, nav tā das pā rliecī bas, bet es gribē tu! Tas derē tu!

Atceļ ā mums paveicā s, nebija lietus un miglas un ne tik stiprs vē jš .

Mē s varē jā m vismaz aplū kot apkā rtē jā s ainavas un uzņ emt forš us videoklipus. Starp citu, neaizmirstiet noskatī ties mū su video youtube un Facebook, tur ir daudz forš u video!

Pē c tam devā mies uz viesnī cu kompleksu "Lā č u tornis" - tas ir viens no stilī gā kajiem kompleksiem Slavske. Š eit jū s varat pazust uz nedē ļ u! Š eit ir virvju parks, peldbaseins, š autuve, peintbols, Kriivka, mini zoodā rzs, pirts un restorā ni. Galvenais, lai visam pietiktu laika un budž eta!

Un pē c tam mums palaimē jā s iepazī ties ar ekotū rismu kompleksā "4 gadalaiki" - http:// slavsko. info / 4-sezony.html . Man patī k viss ē rtais un skaistais, bet tomē r man tuvā kas ir mazas viesnī cas un ī paš umi. Kompleksā "4 gadalaiki" apmaldī jā mies uz vairā kā m stundā m.

Pirmkā rt, cī tī gi pamā ja trembitā . Un, ja Serhijam kaut kā izdevā s, man bija skaņ a, lai nobiedē tu aitas!

Pē c tam devā mies satikt vietē jos pilntiesī gos saimniekus: zirgu Efu, cū ku Jū liju, jē ru Maš u.


Kompleksā ir savs stallis, kvadracikli, baseins, podniecī bas darbnī ca, pvn uzņ ē mumam. Es pat varē ju iekarot Efas simpā tijas, un viņ a mani nedaudz pavizinā ja.

Man š ķ ita, ka komplekss ir lieliska vieta, kur atpū sties kopā ar kompā niju vasarā vai ziemā . Jū s varat peldē ties karstā vannā , pē c tam ielē kt baseinā , uzņ emt selfiju ar Maš u Maš u, braukt ar kompā niju ar kvadracikliem pa kalnu upē m un nogā zē m, izgatavot piemiņ ai mā la š ķ ī vi un baudī t svaigu gaisu.

Starp citu, par mā la plā ksnē m. Mums mā cī ja, kā tā das lietas darī t. Es izveidoju ž irafi no mā la. Un Serhijs tieš ā m izgatavoja š ķ ī vi uz podnieka ripas.

Smags darbs un neatlaidī ba, bet tas ir tik forš i! Un š ķ ī vī iznā ca pat ar Izš ū tā ceļ a simbolu; -)

Un jū s droš i vien nezinā t, ka Slavskā ir mā kslas galerija! Tieš i pretī dzelzceļ a stacijai atrodas galerija "Maxim" - http:// slavsko-maxim. com / kartina.html , kurā apkopoti ukraiņ u un ne tikai mā kslinieku darbi. Galeriju atklā ja Arefjevu ģ imene. Viņ i sistemā tiski rī ko mā kslinieku kongresus Slavskā un visā di atbalsta mā kslas pā rstā vjus. Galerijā apskatā mas Karpatu gleznas, klusā s dabas, ainavas. Un jū s varat iegā dā ties attē lu atmiņ ā . Cenas š eit svā rstā s no 500 UAH lī dz 2000 USD par gleznu. Papildus gleznā m ir ar rokā m darinā ti suvenī ri. Slavskā ir arī restorā ns Maxim un Arefjeva ī paš ums. Oksana un Dmitro Arefjefi cenš as attī stī t ne tikai mā kslu, bet arī restorā nu un viesnī cu biznesu.

Un, pē c Dmitro teiktā , ar infrastruktū ru un situā ciju investī ciju tirgū viss notiek daudz lē nā k nekā lī dz š im.

Starp citu, Slavske ir tikai 1 bankomā ts un bankas filiā le, un labs ceļ š tika uzlikts tikai pirms gada. Tas viss diemž ē l neveicina tū risma attī stī bu. Bez labas infrastruktū ras un ceļ iem tū ristu plū sma ir ievē rojami samazinā ta.


Un pē c sarunā m un gardā m pusdienā m restorā nā Maxim mū s laipni sagaidī ja Laguna Hotel. Viesnī cas saimniekam - Oļ egam š odien dzimš anas diena, un tikā m uzaicinā ti pie ģ imenes un draugiem! Mū su ceturtā Izš ū tā ceļ a diena beidzā s uz tik sirsnī gas un jautras nots!

Rī t turpinā sim! Neaizmirstiet abonē t kanā lu youtube, Instagram un Facebook, tur ir vē l vairā k mū su stā stu.

Irina Ž uravela

Ekskursija Embroidered Way ir pā rsteidzoš s ceļ ojums uz marš ruta Embroidered Way forš ā kajā m vietā m, ko veic č etri populā ri Ukrainas ceļ otā ji 2017.  gada 5. –28.  jū nijā . .

Pasā kuma mē rķ is ir atklā t Ukrainas tū risma potenciā lu, daudzveidī bu un skaistumu, simboliski saliedē t rietumu un austrumu reģ ionus, veicinā t lauku teritoriju attī stī bu, veicinā t aktī vu atpū tu un veselī gu dzī vesveidu.

Sekojiet lī dzi projekta jaunumiem NVO "Izš ū ts ceļ š " mā jaslapā un sociā lajos tī klos:

Vietne: http:// ornamentway. com /

FB: https:// www. facebook. com / VyshyvaniyShlyakh

Instagram: https:// www. instagram. com / ornaments. veids /

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums