Zolota Pidkova 2*– Atsauksmes

14
Novērtējums 4.610
№28 viesnīcas reitingā Slavska
5.3 Numurs
4.2 apkalpošana
4.9 Tīrība
5.7 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Miniviesnīca pie ūdens tika uzcelta 2012.-2013.gadā.Vairāk →
аватар shevtsovai_mail_ua
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies Zelta pakaviņ ā.2018. gada jū lijā . Atradā m un rezervē jā m š o viesnī cu, izmantojot "pirkš anas kuponu" uz 8 dienā m un 7 naktī m. Pirmkā rt, steidzos pateikties Agafonovai Irinai Viktorovnai par brī niš ķ ī go un pasakaino atpū tu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Zelta pakaviņ ā.2018. gada jū lijā . Atradā m un rezervē jā m š o viesnī cu, izmantojot "pirkš anas kuponu" uz 8 dienā m un 7 naktī m. Pirmkā rt, steidzos pateikties Agafonovai Irinai Viktorovnai par brī niš ķ ī go un pasakaino atpū tu. Mums patika viss!!!!!! ! , it ī paš i atmosfē ra un apkalpoš ana.
Viesnī cas priekš rocī ba ir tā , ka tā ir celta ar mī lestī bu labā vietā , upes krastā , ar skaistu skatu uz kalniem. tiem, kas meklē komfortu un servisu, iesaku apmeklē t š o pasakaino vietu.
Банош-оооочень вкусное блюдо вот так необыкновенно  подаются  блинчики отбивная с гарниром
аватар iraverhola
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar draugiem tieš ā m atpū tā mies: tī ras istabas, laba virtuve, viesnī cas teritorija sakopta, personā ls pieklā jī gs. Iesaku atpū tai … Tomēr ▾ Ar draugiem tieš ā m atpū tā mies: tī ras istabas, laba virtuve, viesnī cas teritorija sakopta, personā ls pieklā jī gs. Iesaku atpū tai
аватар nata8327
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Skaista, tī ra, kompakta viesnī ca. Garda virtuve, draudzī gs personā ls, ļ oti mā jī gi. Administratore Irina ir ļ oti jauka sieviete. Mums ļ oti patika. … Tomēr ▾ Skaista, tī ra, kompakta viesnī ca. Garda virtuve, draudzī gs personā ls, ļ oti mā jī gi. Administratore Irina ir ļ oti jauka sieviete. Mums ļ oti patika.
аватар marusa07201
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Samaksā ju par rezervā ciju uz 5 naktī m / 6 dienā m komforta istabā diviem, veicu 100% priekš apmaksu (starp citu, visi, kas dzī voja tajā viesnī cā , arī iegā dā jā s tū ri caur Pocoupon. Redzi loģ iku? 100% priekš apmaksa! Tu samaksā ts, bet dzī vot vai nedzī vot ir tava problē ma, un lielā kā daļ a paliek dzī vot, par ko galu galā ir samaksā ts! Lū k, kam tas ir paredzē ts! ). … Tomēr ▾ Samaksā ju par rezervā ciju uz 5 naktī m / 6 dienā m komforta istabā diviem, veicu 100% priekš apmaksu (starp citu, visi, kas dzī voja tajā viesnī cā , arī iegā dā jā s tū ri caur Pocoupon. Redzi loģ iku? 100% priekš apmaksa! Tu samaksā ts, bet dzī vot vai nedzī vot ir tava problē ma, un lielā kā daļ a paliek dzī vot, par ko galu galā ir samaksā ts! Lū k, kam tas ir paredzē ts! ).
09.02 Man bija jā reģ istrē jas 14:00. Es piezvanī ju uz priekš u un teicu. ka man vajag agru reģ istrē š anos, jo atbraukš u ar slimu bē rnu (Lizai bija temperatū ra, kad braucā m). Ar piemaksu 350 UAH, mani nekavē joties nokā rtoja. Izlaidī sim momentu, ka agrā k, ja istaba bija brī va, es vienmē r biju iekā rtots bez maksas, lai kur arī atrastos. Bet tajā brī dī viss bija mazsvarī gi, svarī gā ki bija apstā kļ i bē rnam.
Ieejam istabā , bet nav nekā du nosacī jumu! Sienas pā rklā tas ar melnu veidni. Logi aizsvī duš i, gar logiem un sienā m slapjš paklā js.
Es prasī ju citu numuru. Man atteica. Dabiski, ka š ā dos apstā kļ os gandrī z nedē ļ u palikt dzī vam ir bī stami veselī bai. Dienu pavadī ju meklē jot jaunas mā jas, zvanot, zvanot uz #PokuPon atbalsta dienestu. Tie. Man bija atpū tas diena, lai atrisinā tu mā jokļ a problē mu.
Pē c tam, kad atbalsta dienests Pokupon / Pokupon - Atlaides un Akcijas lī dz 90% sazinā jā s ar viesnī cas administratoru un informē ja, ka viņ iem nav brī vu istabu, administratore piezvanī ja saimniecei Agafonovai un viņ a lika mani izlikt un nebarot (es maksā par brokastī m un vakariņ ā m, starp citu), un tas viss pē c pulksten 19:00! Tie. Rupji sakot, viņ a lika mani naktī ar bē rnu izdzī t uz ielas! Tikai tā pē c, ka mani neapmierinā ja š ie dzī vnieciskie apstā kļ i, mitrums, pelē jums un aukstums.
Vai var izsaukt adekvā tu sievieti, kura izgrū ž bē rnu uz ielas? Jautā jums ir retorisks, jū s nevarat atbildē t.
Vakarā piezvanī ju Irinai, viņ a bija draudzī ga un teica, ka Pokupons par mani nemaksā , tā pē c nolē ma mani izlikt. Un sakarā ar manu sū dzī bu un fotogrā fiju (starp citu, bildi Pokuponam nosū tī ju tikai š odien, tobrī d viņ i bildi vē l nebija redzē juš i) Pokupona izņ ē ma savu viesnī cu no akcijas. Es paskaidroju, ka viņ as finansiā lā s problē mas ar Pouchon nebija mana problē ma. Un problē ma ir tā , ka ē ka pū st un dzī voš ana tajā ir bī stama veselī bai. Teicu, ka apmetos viesnī cā .
Naktī , kad noliku Lizu gulē t, es atkal sā ku meklē t mā jokli, es negrasī jos tur palikt.
No rī ta pirms pusdienā m jau biju izlē musi š o jautā jumu un pirms 12:00 atdevu istabu un devos prom.
Дверь плотно не закрывается
аватар tanya_shulgina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
2018. gada Ziemassvē tkos atpū tā mies, ū dens istabā smirdē ja pē c sē rū deņ raž a. Iztī rī t zobus un pirkt duš ā nav reā li. Sazvanī jusi saimnieci, viņ a iegā ja iekš ā , noš ņ aukā ja ū deni un neklausī jusies aizgā ja. … Tomēr ▾ 2018. gada Ziemassvē tkos atpū tā mies, ū dens istabā smirdē ja pē c sē rū deņ raž a.
Iztī rī t zobus un pirkt duš ā nav reā li.
Sazvanī jusi saimnieci, viņ a iegā ja iekš ā , noš ņ aukā ja ū deni un neklausī jusies aizgā ja.
Pasū tī jā m iepriekš pirti uz divā m stundā m (pē c akcijas otrā stunda 250rn stunda bez maksas), tā pē c pirtī duš as kabī ne nestrā dā ja. Stundu pasē dē jā m pirtī un devā mies prom. Izteikuš i piezī mi administrā cijai, naudu par otro pirts stundu neatdeva.
Darbinieki savā starpā virtuvē restorā na viesu klā tbū tnē zvē r, ka pavā rs nav iznā cis, trauki nav nomazgā ti.
Viesi visu noklausī jā s, 30-40 minū tes gaidī ja savas brokastis, kuras administratore steidzī gi ienesa, tad salā tus kapā ja kā suņ i, tad ē dieni nebija tie, ko pasū tī ja.
Briesmī ga viesnī ca, nekā du nosacī jumu, personā la attieksme atstā j daudz ko vē lē ties.
Mē s neiesakā m!
аватар andreyppv72
Š is raksts ir paredzē ts tiem, kuri š obrī d meklē slē poš anas kū rortus Karpatos. Ja izvē lē jā ties viesnī cu Golden Horseshoe Hotel Slavskā , tad es domā ju, ka š is raksts jums bū s interesants un noderī gs. Tā pē c 2017. … Tomēr ▾ Š is raksts ir paredzē ts tiem, kuri š obrī d meklē slē poš anas kū rortus Karpatos. Ja izvē lē jā ties viesnī cu Golden Horseshoe Hotel Slavskā , tad es domā ju, ka š is raksts jums bū s interesants un noderī gs.
Tā pē c 2017. gada decembra sā kumā mana piecu cilvē ku ģ imene nolē ma Jaunajā gadā atpū sties Karpatos. Tuvā ko draugu lokā mums nebija neviena, kas varē tu ieteikt, kur labā k atpū sties, tā pē c nolē mā m meklē t paš i. Visē rtā k bija vietas atrast mā jaslapā www. rezervē š ana. com. Izgā jā m cauri vairā kiem variantiem, bet vai nu nebija viesnī cas (mā jas) foto, tad nebija informā cijas par attā lumu lī dz pacē lā jiem un nogā zē m, tad atsauksmes nebija ī paš i labas...Vispā r jau pē c nedē ļ as meklē jot, mū su izvē le bija Golden Horseshoe Hotel. Darbinieki no www. rezervē š ana. com teica, ka viņ iem ir nepiecieš ama priekš apmaksa pirms vakara, bet, tā kā bija nedē ļ as nogale, mums nebija iespē jas pā rskaitī t skaidru naudu uz karti un pē c tam pā rskaitī t naudu uz viņ u kontu.
Tad zvanī ju tieš i viesnī cas administrā cijai un viņ i man piedā vā ja atteikties no starpnieku vietnes pakalpojumiem un labprā t piedā vā ja apmaksas iespē ju par Jaungada tū ri no 30.12. 17 lī dz 04.01. 18. Tā pat kā vietnē https://www.turpravda.ua/ur/slavskoe/Zolota_Pidkova-h38460.html#reviews bija bijuš ā s viesu sū dzī bas par ū dens trū kumu, noskaidroju, kā š obrī d ir, uz ko viņ i atbildē ja, ka sen viss remontē ts un nekā du problē mu nav bijis. ilgu laiku.
Nolē mā m, ka nebrauksim ar maš ī nu, bet ar vilcienu. Biļ etes uz 29.12. 17 nevarē jā m dabū t, bijā m tikai 27.12. 17. Tā pē c vē lreiz zvanī jā m administratorei Olgai un viņ a mums piedā vā ja papildus ekskursiju no 28.12. 17 lī dz 30.12. 17 tajā paš ā komplektā . Mē s vienojā mies. Mē s veicā m avansa maksā jumu 90% apmē rā no pakalpojumu izmaksā m (UAH 1031 + UAH 17299) par divā m ekskursijā m no 28.12. 17 lī dz 04.01. 18 apartamentos (skat. foto Rezervā cija #20171228-4237-21225692 un #20171230-4237-20939802 skatī t foto). Pā rē jā summa bija 2407 UAH, kas mums jā samaksā pē c ieraš anā s ar bankas karti.
Tā tad, mū su iespaidi par viesnī cu Golden Horseshoe.
Kā saka, labā k vienu reizi redzē t, nekā.100 reizes dzirdē t (pievienoti fotoattē li un video)…
Ierodoties Slavskā , mū s sagaidī ja š oferis mikroautobusā un aizveda uz viesnī cu. Par 3 km lī dz viesnī cai summa bija 140 UAH. (UAH 20 no personas, ieskaitot bē rnus, t. i. UAH 100 + UAH 40 no jauna pā ra, kurš arī brauca ar mums pa ceļ am. Tas attiecas uz transfē ru, kas norā dī ts lī gumā (iespē jams, aizmirsu norā dī t, ka tas ir uz klienta rē ķ ina. ) Ap 13.00 nokļ uvā m viesnī cā.
Daž i vā rdi par paš u viesnī cu… Viesnī cas galvenā ē ka sastā v no diviem stā viem. Otrajā stā vā ir viens "suite" numurs un trī s standarta numuri. No visā m istabā m ir izeja uz terasi-balkonu, kas atrodas pa visu ē kas perimetru. Pirmajā stā vā atrodas: viena standarta istaba, kurā dzī vo saimniece, banketu zā le 3 x 4 metri ar kamī nu, virtuve, tualete, reģ istratū ra bā ra formā un neliela zā le personā lam.
Blakus teritorijā atrodas ekodimiks ar divā m komforta istabā m un pirti. Pagalmā ir lapene, koka š ū poles, bā rbekjū , autostā vvieta 5 automaš ī nā m un neliela ē ka apsardzei. Aiz ž oga tek neliela upī te. Viesnī ca atrodas gleznainā vietā , ap kuru paveras brī niš ķ ī gs skats uz upi un kalniem. Pirmie iespaidi bija labi, bet diemž ē l tas nebija ilgi.
Ieejot viesnī cā , mums teica, ka mū su numuriņ š ir aizņ emts un mums piedā vā ja divus atseviš ķ us standarta numurus, nevis mū su suite, apgalvojot, ka cilvē ki vē l nav devuš ies prom un mē s varam tajā ienā kt nā kamajā dienā . Ņ emot vē rā mū su labo garastā vokli un nevē lē š anos lamā ties, piekritā m. Ieejot istabā s izrā dī jā s, ka viesnī cā nav ū dens !! ! ...No rajona darbinieku un iedzī votā ju vā rdiem izrā dī jā s, ka š ī problē ma vienmē r ir bijusi un paliek. Aka, kas piegā dā ū deni viesnī cai, tika izveidota, pā rkā pjot noteikumus.
Ī rnieki, kuri tajā laikā dzī voja mū su apartamentā , teica, ka pē dē jā s trī s dienas ir bijuš i bez ū dens. Pē c vakariņ ā m pie manis pienā ca administratore Olga un lū dza ierasties pie viesnī cas saimnieces Irinas Viktorovnas Agafonovas par samaksu. Agafonova I. V. teica, ka mums ir jā samaksā atlikuš ā summa 2407 UAH un skaidrā naudā . Pē c viņ as noklausī š anā s teicu, ka esmu gatava viņ ai maksā t arī tagad ar karti, kā iepriekš bija sarunā ts pa telefonu, bet tikai tad, kad ieeju mū su svī tā un redzu ū deni istabā s. Par to mē s nolē mā m. Lī dz vakaram viesnī cā ū dens nebija, un vē lme pē c vilciena nomazgā ties bija liela, tā pē c bijā m spiesti meklē t alternatī vas iespē jas. Vakariņ ā s satikā m jaunu pā ri, kurš kopā ar mums ieradā s š ajā viesnī cā , puiš i arī bija no Odesas. Apsprieduš i iespē jas, nolē mā m doties mazgā ties "Chan", jo 200 metru attā lumā no viesnī cas bija divi no tiem.
Vienojuš ies ar viena no viņ iem darbiniekiem, devā mies turp. Starp citu, kas vē l nav bijis, iesaku...Bijā m pirmo reizi un patika. Atgriež oties no Č ana, lū dzā m nomainī t dvieļ us, bet saimniece par š o lū gumu bija tikai pā rsteigta. Atgriež oties istabā s konstatē jā m, ka ir neliels ū dens spiediens un var mazgā t lietas, tač u izrā dī jā s, ka izlietne ir pilnī bā aizsē rē jusi un duš as kabī nē noteka nestrā dā ja pat ar nelielu ū dens spiedienu. (skatiet fotoattē lu un video). Nogā ju lejā un palū dzu saimniecei virzuli un mē ģ inā ju pati iztī rī t, bet nesekmī gi. Tad palū dzu saimniecei kaut ko darī t lietas labā . Pie mums ieradā s apsargs, izjauca visu izlietni un 20 minū tē s to izdarī ja. Es arī palū dzu apsargu atvē rt mums durvis uz terasi, bet, kā izrā dī jā s, visi rokturi no durvī m lī dz terasei pieder saimniecei.
Nā kamajā dienā pē c brokastī m es pajautā ju administratorei, kad mē s varam reģ istrē ties mū su apartamentos, un viņ a man to pateica pē c vakariņ ā m. Savā cā m mantas un devā mies kalnos slē pot, gū t pozitī vu. Ierodoties atpakaļ viesnī cā , mums teica, ka ir iespē jams pā rcelties uz mū su apartamentiem. Pati istaba atrodas virs galvenā s ieejas viesnī cā un vestibilā . Sakarā ar to, ka š eit nav skaņ as pā rraides, esiet gatavi tam, ka atverot un aizverot viesnī cas ieejas durvis ar nemitī giem darbinieku zvē riem pirmā stā va virtuvē , jū s to visu dzirdē sit. tavā istabā , bet tajā brī dī mē s to nezinā jā m. Pē c tam, kad pā rcē lā m visas mantas uz apartamentiem, izrā dī jā s, ka gultas veļ a, dvieļ i un tualetes papī rs jā paņ em no iepriekš ē jā m istabā m. Kā jums patī k pakalpojums? Bet tajā paš ā laikā Agafonova I. V. atkal neaizmirsa atgā dinā t par naudas summas atlikumu skaidrā naudā . Mē s apmetā mies.
Ieejot svī tā , izrā dī jā s, ka nedarbojas televizors, sienas pā rveidotā js-sildī tā js, nav peldmē teļ u, nebija izmesti atkritumi ar tualetes papī ru no iepriekš ē jiem ī rniekiem, kā arī zem logiem ir pelē jums ( skatiet fotoattē lu un video).
Man bija jā atgriež as pie ī paš nieka. Atnā ca apsargs netī ros zā bakos, nomainī ja televizoram kanā lu noskaņ oš anas uztvē rē ju un pā rveidotā ju-sildī tā ju. No rī ta palū dzu istabenei izmest atkritumus no tualetes, atnest tualetes papī ru un izsū kt paklā ju, pa kuru apsargs mī da. Un pē c pusstundas viesnī cas saimniece man izteica savu neapmierinā tī bu, ka istabene mū su dē ļ uz pusstundu atkā pā s no grafika.
Istabā ū dens bija ar pā rtraukumiem un tajā paš ā laikā š ausmī gi smirdē ja pē c sē rū deņ raž a, tā pē c zobus nā cā s tī rī t ar minerā lū deni pudelē s.
Pē c pirmā apļ a beigā m domā jā m, ka vismaz dvieļ us mums nomainī s, bet tā nebija.
Pē c nedē ļ as no seš iem dvieļ iem viņ i paņ ē ma no mums trī s un teica, ka tos nomainī s, tač u viņ i tos neatnesa lī dz reģ istrē š anā s beigā m, un peldmē teļ u nebija vispā r. Iemesls izrā dī jā s banā ls, visa veļ a tiek mazgā ta vienā veļ asmaš ī nā , kas atrodas vienā no divā m ekomā jas komforta istabā m, un ž ā vē ta uz ielas, bet tā kā nepā rtraukti lija un sniga, tā karā jā s. tur ir visa mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā (skat. . video).
29.12. 2017. gadā viesnī cā bija aizņ emtas tikai 2 istabas, tā pē c pavā ru meitenes tomē r paspē ja pagatavot laiku un tajā paš ā laikā jā atzī st, ka bija garš ī gi. Atpū ta kalnos un laba virtuve izlī dzinā ja visas neē rtī bas un negatī vo atmosfē ru viesnī cā . Bet tas nebija ilgi. Nā kamajā dienā visi numuriņ i viesnī cā bija aizņ emti. Cilvē ki ieradā s no Rovno, Dņ epropetrovskas, Kijevas un Odesas. Viens pā ris no Rivnes brī vo istabu trū kuma dē ļ bija spiests rezervē t komforta istabu ekomā jā , tajā paš ā vietā , kur bija veļ asmaš ī na.
Pē c viņ u teiktā , kad viņ i tur devā s, viņ i bija š okā . Tī mekļ a vietnē esoš ā s fotogrā fijas un faktiskā situā cija telpā ļ oti atš ķ ī rā s. Starp viņ iem un viesnī cas administrā ciju sā kā s nopietns skandā ls visu viesu priekš ā , tā pē c Agafonova I. V. bija spiesta piedā vā t viņ iem apmainī ties ar viņ u istabā m. Tā puiš i sā ka dzī vot saimnieces istabā , bet pati “karaliene” – ekomā jā . Ikdienas ū dens problē mas turpinā jā s, un katru dienu bija vē rojama aizkavē š anā s ar maltī š u pasniegš anu brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, kas ilga lī dz pat divā m stundā m. Biež i vien ē diens nebija tas, kas tika pasū tī ts.
Vē l gribu nedaudz pakavē ties pie akcijā m, kas vilina viesnī cas administrā ciju. Lī gumos raksta (skat. foto), ka dā vina 1 stundu pirts, bet nez kā pē c neraksta, ka stundu tev neviens nesildī s. Ja vē laties pirti - lū dzu, tikai vismaz divas stundas, bet par otro stundu maksā jiet 250 UAH.
Ja jū s vienojaties ar kaimiņ iem no citā m istabā m apvienot savas "dā vanu" stundas pirtī , tad arī jums tiks atteikts, jo tas nav paredzē ts. Bet tas vē l nav viss – cilvē ki, kas dzī vo komforta istabā ekomā jā , tevi nemaz nelaidī s, jo komforta istabas vannas istabas un pirtis ir koplietoš anas, un administrā cija pateiks, ka diemž ē l pirts ir tagad no ierindas...Ja tomē r izdosies vienoties par pirti, tad cilvē kiem, kas dzī vo komforta istabā , vienkā rš i jā sē ž savā istabā , un Tu attiecī gi dosies uz viņ u duš u un tualeti (skat. video).
Tuvojā s Jaunais gads, un Agafonova I. V. nolē ma sagā dā t “pā rsteigumu” visiem viesnī cas iemī tniekiem. Pē c lī guma uz jauno gadu bija jā bū t Jaungada programmai no 22.00 lī dz 31.12. 2017.  gads ar dzī vo mū ziku, Ziemassvē tku vecī ti, uguņ oš anu un svē tku galdu ar skatu uz degoš u kamī nu. Svē tku galdā saskaņ ā ar lī gumu bija iekļ auta ē dienkarte diviem 500 UAH apmē rā.
kā dā vanu (izvē lies kā du no iespē jā m). Pā rē jo ē dienkarti, ja ir vē lme, var pasū tī t iepriekš , pē c kā izvē lē ties (skat. foto).
Tač u izrā dī jā s, ka izvē le ir maza. Visiem iedzī votā jiem tika izsniegta otra lapa ar ē dienkarti 1800 UAH apmē rā , kas jā maksā par personu!! ! (skat. foto).
Kā teica Agafonova I. V. , mē s dzī vojam viņ as viesnī cā un mums jā ievē ro viņ as noteikumi. Pē c ilgā m sarunā m un skandā liem tika rasts kompromiss un lielā kā daļ a iedzī votā ju samaksā ja norā dī to summu, ar izmaiņ ā m ē dienkartē , bet ne par cilvē ku, bet pē c izvē les - piemē ram, no mū su istabas tika samaksā ti 3600 UAH. . Kā Rezultā tā mums vajadzē ja Jaungada galdu apmē ram 4 kg pā rtikas 5 cilvē kiem ar bē rniem. Kā ds maksā ja vairā k, kā ds mazā k. Lai jū s saprastu, vispā r nav runas par č ekiem par pakalpojumiem, jo ​ ​ visi maksā jumi tiek veikti skaidrā naudā un labā kajā gadī jumā ar karti. Starp citu, skaidras naudas izņ emš ana Slavskā ir liela problē ma, jo ir tikai viens bankomā ts (Oshchadbank).
Tā kā bija Jaungada brī vdienas, viņ š nestrā dā ja.
31. decembrī pē c vakariņ ā m mē s redzē jā m tukš us galdus, klā tus ar galdautu, un saksofonistu, kurš laiku pa laikam spē lē ja savu saksofonu. Lī dz pulksten 23.30 galdi vē l nebija uzklā ti, tā pē c neviens no viesnī cas iemī tniekiem pie tiem nesē dā s. Ap pulksten 23:30 visi sā ka pulcē ties banketu zā lē . Saksofonists vai jebkura dzī vā mū zika vairs nebija. Kamī nu bloķ ē ja papildu galds, un viņ i to neaizdedzinā ja. Serviss pie galda bija pā rsteidzoš s. Uz daudzu apmeklē tā ju galdiem parasto š ķ ī vju vietā stā vē ja apakš tasī tes no tē jas servisa. Lī dz jaunā gada sā kumam galdos tika nogā dā ta nepilna treš daļ a no pasū tī tā (skat. foto un video). Pē c prezidenta apsveikumiem Jaunajā gadā ieradā s Ziemassvē tku vecī tis ar Sniega meitu (apsargs pā rģ ē rbies un kā da meita), kura aizmirsa vā rdus, un pē c pā ris minū tē m tikā m aicinā ti iziet pagalmā kā salū tā . Un ar to visa programma beidzā s.
Varē tu daudz runā t par saviem saš utumiem...Vispā r, lai nesabojā tu sev Jauno gadu, visi nolē ma svinē t kā ir un jau nā kamajā dienā.11. 00 sanā kt kopā un lemt, ko darī t tā lā k.
01. janvā ra rī tā plkst. 11.00 visi viesnī cas viesi pulcē jā s banketu zā lē un uz galdiem ieraudzī ja foreļ u atliekas (skat. video). Visi sā ka prasī t paskaidrojumus, kā pē c ir tā da Jaunā gada organizē š ana un kā pē c no galdiem trū kst vairā k nekā puse no pasū tī tajiem ē dieniem. Skaidru atbildi no administratora nesaņ ē mā m. Agafonova I. V. pie mums nemaz neiznā ca, bet atradā s ekomā jas istabā . Rezultā tā plkst. 11.34 zvanī ju uz 102. lī niju un vē lā k policijas klā tbū tnē tika sastā dī ta kolektī vā sū dzī ba, kas adresē ta Valsts policijas Skoles nodaļ as priekš niekam, reģ istrē ta ar 01.01. 2018 Nr. 11 (skat. foto ). Pusstundu pē c policijas ieraš anā s Agafonova I. V.
numuru atstā ja policijai ar pretenziju, kura ļ ā va viņ iem iekļ ū t viņ as viesnī cas teritorijā . Saņ ē musi no viņ iem saprotamu atbildi, Agafonova I. V. sā ka š aut pa mobilo tā lruni, tač u viņ a no lū guma sniegt paskaidrojumus par lietas bū tī bu atteicā s, atsaucoties uz Ukrainas konstitū cijas 63. pantu.
Pē c policijas aizieš anas Agafonova I. V teica, ka tik nepateicī gus ciemiņ us nav redzē jusi!! ! Mums kļ uva skaidrs, ka nav par ko runā t un nav ar ko.
Lai nesabojā tu atlikuš o atvaļ inā jumu, visi viesnī cas viesi paš i sarī koja brī vdienas - dienas pavadī ja atpū š oties kalnu nogā zē s, bet vakaros kopā izklaidē jā s lapenē pie grila (malku iegā dā jā s paš i izdevumi). Kopumā , ja neskaita apstā kļ us viesnī cā un tā s vadī bas attieksmi, pā rē jais bija izcils. Vietnē es lasī ju daudz negatī vu atsauksmju par administratori - Olgu, bet mans subjektī vais viedoklis ir, ka viss š eit nā k no viesnī cas ī paš nieka - Agafonova I. V.
, kas rada visas problē mas un neē rtī bas un ar lielā m grū tī bā m pieļ auj kompromisus.
Dabiski, ka š o nelikumī bu tā atstā t nevar, tā pē c pē c ieraš anā s mā jā s nosū tī jā m dokumentus daž ā dā m iestā dē m pret Agafonovu I. V. ar turpmā ku prasī bas celš anu pret viņ u. Liecinieki un informā cija savā kta vairā k nekā pietiekami. Turklā t no neoficiā liem avotiem kļ uva zinā ms, ka Agafonova I. V. nodokļ us nemaksā kopš.2016. gada!!!
Es ceru, ka jums tas viss nav jā piedzī vo paš iem. Kopumā tas ir atkarī gs no jū su izvē les, kā un kur atpū sties - lai veicas!

fotogrā fijas un video š eit: https://drive. google. com/drive/folders/1CYd7FLqZchQ9qo5hcDr_0mxQrkGypnIE? usp=sharing
В итоге пришлось вызывать полицию и была составлена коллективная жалоба
аватар frimova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ž ē l, ka tik skaistu vietu izlutinā ja viesnī cas darbinieki. Ja vē laties izbaudī t atvaļ inā jumu un nesaņ emt naudu, meklē jiet citu viesnī cu. Mā ja ir ļ oti jauka un mā jī ga, istabas jaukas un tī ras, ē diens ļ oti garš ī gs. … Tomēr ▾ Ž ē l, ka tik skaistu vietu izlutinā ja viesnī cas darbinieki. Ja vē laties izbaudī t atvaļ inā jumu un nesaņ emt naudu, meklē jiet citu viesnī cu.
Mā ja ir ļ oti jauka un mā jī ga, istabas jaukas un tī ras, ē diens ļ oti garš ī gs.
BET! ! ! Vispirms saskā rā mies ar ū dens trū kumu un aizsē rē juš u izlietni, vē lā k jau norā dī tajā laikā ieradā mies pusdienā s, bet uz galdiņ iem nekā nebija un nā cā s gaidī t. Bija jā gaida arī citā s dienā s. Tā pat visu svē tku laiku bija problē mas ar ū deni un aizsē rē jusi kanalizā cija. Lai nomainī tu dvieļ us, tualetes papī ru un sakā rtotu istabu - visu laiku bija jā prasa. Mē s nekad neredzē jā m nevienu mē teli. Pirts atrodas telpā , kurā dzī vo viesnī cas viesi, kuriem jā bū t gataviem, ka jebkurā laikā citi viesi var ierasties pie viņ iem atpū sties, doties uz savu tualeti un duš u.
Jaungada vakars ir cits stā sts. Lī gumā bija teikts, ka cenā ir iekļ auta š ova programma, dzī vā mū zika un Jaungada galds. Bet vē lā k izrā dī jā s, ka jums ir jā maksā papildus 1200 UAH par personu. Bet uz galdiem neredzē jā m pusi no deklarē tā s ē dienkartes. No š ova programmas - Ziemassvē tku vecī tis un Sniega meitene, kas lasī ja atskaņ u. Dzī vā mū zika skanē ja no jauna puiš a, kurš acī mredzami vē l nebija iemā cī jies pieklā jī gi spē lē t un, lai kā viņ š pū lē jā s, to bija grū ti klausī ties. Pē c salū ta viņ i izklaidē jā s.
Es nekad vairs neieš u uz š o vietu un neiesaku.
Kristī na Popova
аватар ruslanappv
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Transfē rs uz viesnī cu uz mū su rē ķ ina. Lai gan pakalpojums bija iekļ auts rezervā cijā . Mē s varē jā m laicī gi reģ istrē ties savā istabā . Diena dzī voja divos parastos, nevis apartamentos. Problē mas ar ū deni viesnī cā pastā vī gi. … Tomēr ▾ Transfē rs uz viesnī cu uz mū su rē ķ ina. Lai gan pakalpojums bija iekļ auts rezervā cijā .
Mē s varē jā m laicī gi reģ istrē ties savā istabā . Diena dzī voja divos parastos, nevis apartamentos. Problē mas ar ū deni viesnī cā pastā vī gi. Pirmajā dienā viņ i devā s mazgā ties "Chan". Tiklī dz 22. istabā iedeva ū deni, aizsē rē jusi izlietne, izsaukti meistari. 22. un 11. istabā pastā vī gi ir aizsē rē juš as notekas duš ā . Jū s nevarat piecelties ar kā jā m, pretē jā gadī jumā jū s bū siet pā rklā ti ar matiem un netī rumiem. Izejas rokturus pieš ķ ir administrators. Telpu uzkopš ana netiek veikta. Mē s paš i iznesā m miskasti. Putekļ us nenoslauka. 11. istabā ir pelē jums. Vanna citu cilvē ku istabā , kuri nav brī dinā ti, ka viņ iem ir vanna visiem. Vietnē esoš ā fotogrā fija neatbilst patiesī bai. Tie tika izgatavoti pirms 5 gadiem. Viesnī cas ī paš nieks ir krā pnieks. Viņ a Vecgada vakarā maldinā ja visus viesnī cas iemī tniekus par 1.000 UAH. Visi palika izsalkuš i un 1. janvā rī izsauca policiju un uzrakstī ja no visiem paziņ ojumu. Jā meklē tā di monstri. Nauda netika atgriezta. Lū dzu, neredziet reklā mas! Taupiet savus nervus un naudu! Popovu ģ imene, 2018. gada janvā ris.
аватар aniramzh0835
Š o iestā di nav grū ti nosaukt par atseviš ķ u restorā nu kompleksu, tas ir vienkā rš i neiespē jami. Izš uvums uz vā ka "Zelta pakavs" un atbilstoš ais logo uz traukiem....un viss. Viesnī cas galvenais noteikums ir nevis sniegt pakalpojumus par klienta naudu, bet gan kā nopelnī t vairā k un vienkā rš i maldinā t klientu. … Tomēr ▾ Š o iestā di nav grū ti nosaukt par atseviš ķ u restorā nu kompleksu, tas ir vienkā rš i neiespē jami. Izš uvums uz vā ka "Zelta pakavs" un atbilstoš ais logo uz traukiem....un viss. Viesnī cas galvenais noteikums ir nevis sniegt pakalpojumus par klienta naudu, bet gan kā nopelnī t vairā k un vienkā rš i maldinā t klientu. Ar š ā du biznesu tā lu netiks. Un sola vienu, bet tu atnā c uz viesnī cu, un uzreiz esi vainī gs (neskatoties uz 100 maksā jumiem). Atpū ties Jaunajam gadam kopā ar ģ imeni. Rezervē jot viesnī cu, bija iekļ autas ne tikai Vecgada vakara vakariņ as un izklaides programma, bet saimniece teica, ka jā maksā par katru pieklā jī go summu, tā pē c pat no viņ ai uzliktā s obligā tā s ē dienkartes tika noteikti 30 procenti (samaksā ts bija 100),
un no izklaides programmas bija saksofonists, kurš spē lē ja no 23.00 lī dz 00.
30 un vā jš salū ts Paš ā datorā tika ieslē gta mū zika, un, pievienojot skaļ umu, viss izsita.
Kad saimniecei nā kamajā dienā pateica, ka ē dienkartē ir 30 procenti, viņ a teica, ka mē s visi kopā atteicā mies no visa, arī no š aš liku. Tu pats gribi jokot, bet maksā man par malku. Nepieredzē tas rupjī bas par mū su naudu. Pastā vī gi izslē dziet ū deni. Papildu vieta telpā ir padomju saliekamais krē sls. Vispā r saimniece ir tikai krā pniece un zagle.
аватар unbelievable567
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2017. gada septembrī . Mē s ieradā mies, apsardzes nebija (un nebija visu uzturē š anā s laiku), vā rtus atvē rā m paš i, lai iezvanī tu (tā ds ir mū su pienā kums). Atpū tā mies ar bē rniem un uzreiz pē c rezervā cijas tika sarunā ts, ka tas bū s bez maksas. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2017. gada septembrī .
Mē s ieradā mies, apsardzes nebija (un nebija visu uzturē š anā s laiku), vā rtus atvē rā m paš i, lai iezvanī tu (tā ds ir mū su pienā kums).
Atpū tā mies ar bē rniem un uzreiz pē c rezervā cijas tika sarunā ts, ka tas bū s bez maksas. Bet, kad iegā jā m istabā , mums sā ka izkrā pt naudu, piemaksu par bē rnu, par gultu, kas blakus istabā maksā.350 UAH. dienā , sakā m tad nevajag gultu, “mī ļ ā ” administratore Oļ a saka: paņ emsim, savā dā k gulē si, bet nevarē sim savaldī t, gultas vietā mē s atnesī s tev krē slus, tu nestā vē si. Kopumā mē s vienojā mies atstā t gultu bez papildu maksā jumiem, bet mums tika iekasē tas vakariņ as no pilnas pansijas.
Mū su uzturē š anā s laikā bija saimniece, patī kama sieviete, vienmē r sveicinā ta un ļ oti smaidī gs cilvē ks. Tač u to nevar teikt par administratori Oļ u, radā s iespaids, ka viņ a izdara mums labu uzturē š anos. Nē labrī t, kā jums ar mums, ar labu nakti utt. NEBIJA!
Runā jot par ē dienu, Olja vienmē r bija pie ē diena sadales no rī tiem, sā kumā viņ a lū dza brokastī s sakult bē rna zupu ar blenderi, aizmirsa un pē c otra lū guma to neizdarī ja, nā kamajā . dienā jau saputoja zupu, bet porciju nedaudz nepabeidza, treš ajā dienā atnesa pusi porcijas, pē c manas piezī mes viņ a atnesa pusi porcijas. Tas ir š ausmī gi! Viss, kas jums ir nepiecieš ams no viņ as ubagot, viņ a pati neko neredz. Reiz viņ a izlē ja ē dienu uz galda, pē c vā rda "ak" es domā ju, ka viņ a nā ks klā t un noslaucī s, bet diemž ē l viņ a to neizdarī ja. . . Tā du nepatī kamu brī ž u bija daudz, un pat aizejot viņ a runā ja ar istabene un teica, ka administratore te ī sti nav, tā pē c pa ceļ am š ī Olja man atkal piezvanī ja un jautā ja, ko es tur teicu, neatvainojā s par sagā dā tajā m neē rtī bā m, bet tieš i otrā di, viņ as pē dē jie vā rdi bija "Nu, es saprotu "un nolika klausuli. Es no š ī vispā r biju tā dā š okā , nu pilnī gs kapets.
Vispā r viesnī ca jauna, nav slikta, mē beles arī labas, skats pa logu skaists uz mež u, tikai nemitī gas problē mas ar ū deni (cik reizes negā ju mazgā ties, nemitī gi ziepē jos un gaidī ju, kad Olya atkal ieslē gs ū deni, pretē jā gadī jumā tas pastā vī gi izsit, lai nomazgā tos) par to neviens jums neteiks, ka tur trū kst, lī dz jū s atradī sities kails duš ā un slapjš un piezvanī sit uz reģ istratū ru un pajautā siet, kas ar ū deni ! Administrā cija un serviss Nr!
Un pats galvenais, tas nav fakts, ka rezervā cijas laikā telefoniski saskaņ otā summa bū s galī ga, esiet gatavi papildu samaksai. Par ko? Par to, ko viņ i izdomā , kamē r tu nā c pie viņ iem!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Мини-отель у воды был построен в 2012-2013 гг.

Pludmalē
Viesnīcā

Ресторан с каминным залом и террасой.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
Izklaide un sports
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Стандарт, люкс, люкс+ двухкомнатный.

Istabās

Душ, биде, фен, ЖК телевизор, спутниковое тв, халат и тапочки.

Adrese Львовская обл., Сколевский р-н, пгт. Славское, ул. Устияновича 78 В
Tālruņi: +38 (050) 3377748
+38 (050) 3377749
Tīmekļa vietne: Zolota Pidkova
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.