Sakrāju mantas un dienu vēlāk aizbēgu no viesnīcas

Rakstīts: 12 februāris 2018
Ceļošanas laiks: 9 — 10 februāris 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 5.0
Samaksā ju par rezervā ciju uz 5 naktī m / 6 dienā m komforta istabā diviem, veicu 100% priekš apmaksu (starp citu, visi, kas dzī voja tajā viesnī cā , arī iegā dā jā s tū ri caur Pocoupon. Redzi loģ iku? 100% priekš apmaksa! Tu samaksā ts, bet dzī vot vai nedzī vot ir tava problē ma, un lielā kā daļ a paliek dzī vot, par ko galu galā ir samaksā ts! Lū k, kam tas ir paredzē ts! ).
09.02 Man bija jā reģ istrē jas 14:00. Es piezvanī ju uz priekš u un teicu. ka man vajag agru reģ istrē š anos, jo atbraukš u ar slimu bē rnu (Lizai bija temperatū ra, kad braucā m). Ar piemaksu 350 UAH, mani nekavē joties nokā rtoja. Izlaidī sim momentu, ka agrā k, ja istaba bija brī va, es vienmē r biju iekā rtots bez maksas, lai kur arī atrastos. Bet tajā brī dī viss bija mazsvarī gi, svarī gā ki bija apstā kļ i bē rnam.
Ieejam istabā , bet nav nekā du nosacī jumu! Sienas pā rklā tas ar melnu veidni. Logi aizsvī duš i, gar logiem un sienā m slapjš paklā js.

Es prasī ju citu numuru. Man atteica. Dabiski, ka š ā dos apstā kļ os gandrī z nedē ļ u palikt dzī vam ir bī stami veselī bai. Dienu pavadī ju meklē jot jaunas mā jas, zvanot, zvanot uz #PokuPon atbalsta dienestu. Tie. Man bija atpū tas diena, lai atrisinā tu mā jokļ a problē mu.
Pē c tam, kad atbalsta dienests Pokupon / Pokupon - Atlaides un Akcijas lī dz 90% sazinā jā s ar viesnī cas administratoru un informē ja, ka viņ iem nav brī vu istabu, administratore piezvanī ja saimniecei Agafonovai un viņ a lika mani izlikt un nebarot (es maksā par brokastī m un vakariņ ā m, starp citu), un tas viss pē c pulksten 19:00! Tie. Rupji sakot, viņ a lika mani naktī ar bē rnu izdzī t uz ielas! Tikai tā pē c, ka mani neapmierinā ja š ie dzī vnieciskie apstā kļ i, mitrums, pelē jums un aukstums.
Vai var izsaukt adekvā tu sievieti, kura izgrū ž bē rnu uz ielas? Jautā jums ir retorisks, jū s nevarat atbildē t.
Vakarā piezvanī ju Irinai, viņ a bija draudzī ga un teica, ka Pokupons par mani nemaksā , tā pē c nolē ma mani izlikt. Un sakarā ar manu sū dzī bu un fotogrā fiju (starp citu, bildi Pokuponam nosū tī ju tikai š odien, tobrī d viņ i bildi vē l nebija redzē juš i) Pokupona izņ ē ma savu viesnī cu no akcijas. Es paskaidroju, ka viņ as finansiā lā s problē mas ar Pouchon nebija mana problē ma. Un problē ma ir tā , ka ē ka pū st un dzī voš ana tajā ir bī stama veselī bai. Teicu, ka apmetos viesnī cā .
Naktī , kad noliku Lizu gulē t, es atkal sā ku meklē t mā jokli, es negrasī jos tur palikt.
No rī ta pirms pusdienā m jau biju izlē musi š o jautā jumu un pirms 12:00 atdevu istabu un devos prom.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu