Viesnīca atrodas skaistā vietā ar labu tūristu apmaiņu

Rakstīts: 8 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 4 — 7 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.3 dienas 2 naktis ar 2 brokastī m un 2 vakariņ ā m. Pie viņ iem atpū tā mies 2. reizi no 4 reizē m Slavske.
Plusi: atrodas mež ā uz kalna (100 metri no š osejas), skaista teritorija (daudz tū ju un kadiķ u, tas nekur citur), vasarā baseins (ne karkasa), rotaļ u laukums, laba pamatī ga skaista ē ka , remontē ts ar mī lestī bu, administrators piekā pjas (brokastis stundu agrā k, vakariņ as stundu vē lā k - tikai jā brī dina), daudz kas ir pastaigas attā lumā : 200 m lī dz Politehnoloģ ijas kalnam, 300 m lī dz makš ķ erē š anai, apmē ram 25-35 minū tes ejam kā jā m lī dz stacijai, vasarā no baudas var staigā t pa skaisto dabu (ziemā , ja snieg, iesaku taksi, lai nesalauztu koferus), kalnā POGAR devā mies kā jā m (bez slē pē m, mē s tur noī rē ju), blakus ir CHAN un sauna (Franko iela, 6a). Istabas ir gan mazas, gan lielas, atkarī bā no izmaksā m, vannas istaba katrā istabā . Mē s ziemā dzī vojā m bē niņ os, atvē rā m logus, jo bija ļ oti karsts.
Negatī vā puse ir bufetes trū kums. Mums ar meitu ar ē dienu viss bija kā rtī bā , vī ram (125 kg) vakariņ as izrā dī jā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu