Villa Alpiyka 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Villa Alpiyka atrodas kūrortciemā Slavske, 150 metru attālumā no slēpošanas kompleksa un Vysokiy Verkh kalna. Dažos numuros ir atpūtas zona un virtuve. Papildus slēpošanai ziemā, siltajos mēnešos varat doties braukt ar velosipēdu vai izjādēm ar zirgiem. Skidnicas kūrorts atrodas 48 km attālumā. Ieteicams sporta tūristiem, kā arī visiem, kas vēlas atpūsties pie dabas.Vairāk →
аватар info887444
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s mī lam kalnus. Jū ra, protams, arī , bet vismaz 2 reizes gadā noteikti jā apmeklē Karpati. Saistī bā ar pā rcelš anos uz Ļ vovu sā kā m tā lu ceļ ot uz mū su lī dz š im iemī ļ oto Kluso fermu un sā kā m meklē t jaunas vietas. … Tomēr ▾ Mē s mī lam kalnus. Jū ra, protams, arī , bet vismaz 2 reizes gadā noteikti jā apmeklē Karpati.
Saistī bā ar pā rcelš anos uz Ļ vovu sā kā m tā lu ceļ ot uz mū su lī dz š im iemī ļ oto Kluso fermu un sā kā m meklē t jaunas vietas. Prasī bas palika nemainī gas: mā ja, tī rī ba, wi-fi, iespē ja braukt ar zema profila Fiesta, cenu niš a - lī dz 80-100 USD / dienā.4 personā m.
Un mē s apstā jā mies pie Villa Alpiyka, Volosjankas ciematā .
Atpū ta bija veiksmī ga. Mē s š eit atradā m visu, ko meklē jā m. Viss ceļ š no Ļ vovas aizņ ē ma 2 stundas. ?? ? ? Ceļ š ir ideā ls lī dz paš ai villai. Vē los izcelt to, ka lī dz Alpiykai ir stā vs kā pums, bet ceļ š ir asfaltē ts, tā pē c pat ziemā problē mā m nevajadzē tu bū t.
Mē s apmetā mies vienā no 6 divstā vu mā jiņ ā m, kas stā v blakus. Mā ja ir ideā li tī ra! Nav smakas no traukiem vai ledusskapja. Mē beles jaunas, viss iekā rtots vienkā rš i un gaumī gi. Ir virtuvī te paš apkalpoš anā s vajadzī bā m. Mā ja ir ļ oti silta un skaņ u izolē ta: mē s nedzirdē jā m kaimiņ us.
Wi-Fi ir tikai bumba. Tā du internetu NEKUR kalnos neesam redzē juš i. Gandrī z kā mā jas kabelis. Ī paš s paldies par to.
Restorā ns. Tieš i villas teritorijā atrodas lielisks restorā ns. Mums bija tiesī bas uz bezmaksas brokastī m. Viss bija ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. No restorā na paveras lielisks skats uz kalniem.
Ja apnī k ē st un gulē t, viesnī cā ir rotaļ u laukums, ū denskritums ar baseinu, galda teniss. Tā pat par maksu var peldē ties pirtī , Karpatu kubulā vai gulē t uz biš u stropiem ar bitē m.
Vē l viens Alpiyka pluss ir tas, ka 200 metru attā lumā atrodas gaisa vagoniņ š Zakhar Berkut, pa kuru var uzkā pt paš ā High Top kalna virsotnē un baudī t ainavu.
Ī paš s paldies viesnī cas administrā cijai un personā lam. Ļ oti jauki cilvē ki, bija tikai pozitī vas emocijas.
Var rezumē t, ka mū su debija Ļ vovas Karpatos bija ļ oti veiksmī ga. Mē s noteikti vē l atgriezī simies Alpiykā !
детская площадка ресторан ресторан люстра в номере


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Villa Alpiyka расположена в курортном поселке Славское, в 150 м от горнолыжного комплекса и горы Высокий Верх. В некоторых номерах обустроена гостиная зона и кухня. Помимо лыжного спорта зимой, в теплое время года можно отправиться на велосипедную прогулку или заняться верховой ездой. Расстояние до курорта Сходница составляет 48 км. Рекомендуется для туристов-спортсменов, а также для всех, кто хочет отдохнуть на природе.

Atrašanās vieta Комплекс расположен в 6 км от железнодорожного вокзала.
Viesnīcā

Место для пикника, принадлежности для барбекю.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Купальня на открытом воздухе (оплачивается отдельно).
  • galda teniss
Telpu apraksts

К проживанию предлагаются 3 коттеджа с двумя- и четырехместными номерами.

Istabās

Балкон, телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, мини-кухня, холодильник, кофеварка/чайник, фен, душ.

Adrese ул. Б. Хмельницкого, 15, с. Волосянка, Львовская область, Украина
Tālruņi: (067)776-77-33, (097)705-44-69
Tīmekļa vietne: Villa Alpiyka
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.