Lieliska vieta Karpatos jebkurā gadalaikā

Rakstīts: 31 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 28 — 31 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s mī lam kalnus. Jū ra, protams, arī , bet vismaz 2 reizes gadā noteikti jā apmeklē Karpati.
Saistī bā ar pā rcelš anos uz Ļ vovu sā kā m tā lu ceļ ot uz mū su lī dz š im iemī ļ oto Kluso fermu un sā kā m meklē t jaunas vietas. Prasī bas palika nemainī gas: mā ja, tī rī ba, wi-fi, iespē ja braukt ar zema profila Fiesta, cenu niš a - lī dz 80-100 USD / dienā.4 personā m.
Un mē s apstā jā mies pie Villa Alpiyka, Volosjankas ciematā .

Atpū ta bija veiksmī ga. Mē s š eit atradā m visu, ko meklē jā m. Viss ceļ š no Ļ vovas aizņ ē ma 2 stundas. ?? ? ? Ceļ š ir ideā ls lī dz paš ai villai. Vē los izcelt to, ka lī dz Alpiykai ir stā vs kā pums, bet ceļ š ir asfaltē ts, tā pē c pat ziemā problē mā m nevajadzē tu bū t.
Mē s apmetā mies vienā no 6 divstā vu mā jiņ ā m, kas stā v blakus. Mā ja ir ideā li tī ra! Nav smakas no traukiem vai ledusskapja. Mē beles jaunas, viss iekā rtots vienkā rš i un gaumī gi. Ir virtuvī te paš apkalpoš anā s vajadzī bā m. Mā ja ir ļ oti silta un skaņ u izolē ta: mē s nedzirdē jā m kaimiņ us.
Wi-Fi ir tikai bumba. Tā du internetu NEKUR kalnos neesam redzē juš i. Gandrī z kā mā jas kabelis. Ī paš s paldies par to.
Restorā ns. Tieš i villas teritorijā atrodas lielisks restorā ns. Mums bija tiesī bas uz bezmaksas brokastī m. Viss bija ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. No restorā na paveras lielisks skats uz kalniem.
Ja apnī k ē st un gulē t, viesnī cā ir rotaļ u laukums, ū denskritums ar baseinu, galda teniss. Tā pat par maksu var peldē ties pirtī , Karpatu kubulā vai gulē t uz biš u stropiem ar bitē m.
Vē l viens Alpiyka pluss ir tas, ka 200 metru attā lumā atrodas gaisa vagoniņ š Zakhar Berkut, pa kuru var uzkā pt paš ā High Top kalna virsotnē un baudī t ainavu.
Ī paš s paldies viesnī cas administrā cijai un personā lam. Ļ oti jauki cilvē ki, bija tikai pozitī vas emocijas.
Var rezumē t, ka mū su debija Ļ vovas Karpatos bija ļ oti veiksmī ga. Mē s noteikti vē l atgriezī simies Alpiykā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар