Smerekova KHata 2*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.010
№21 viesnīcas reitingā Slavska
7.1 Numurs
6.3 apkalpošana
7.7 Tīrība
6.0 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca Smerekova Hata atrodas starp Karpatu kalniem, blakus Polytech pacēlājam.Vairāk →
аватар alenajulia
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Atgriezā s no š ī s viesnī cas. Iespaidi vispozitī vā kie. Rezervē jā m caur Pokupon, operatori sajauca ieraš anā s datumu (. Bet administrā cija pielika visas pū les, lai mē s š o diskomfortu neizjustu. Liels paldies par š o. Junior suite numurs ir ļ oti plaš s, ar daudziem skapī š iem (viss ir pā rdomā ts). … Tomēr ▾ Atgriezā s no š ī s viesnī cas. Iespaidi vispozitī vā kie. Rezervē jā m caur Pokupon, operatori sajauca ieraš anā s datumu (. Bet administrā cija pielika visas pū les, lai mē s š o diskomfortu neizjustu. Liels paldies par š o.
Junior suite numurs ir ļ oti plaš s, ar daudziem skapī š iem (viss ir pā rdomā ts). Sniegbalta gulta, dvieļ u komplekts, peldmē teļ i. Fē ns, mini kosmē tika vannas istabā . No lielā balkona paveras brī niš ķ ī gs skats uz kalniem. Istaba tī ra, viss noslī pē ts. Atseviš ķ i gribu apbrī not teritoriju, viss ļ oti kopts, saimniece vē ro katru ziedu, interesē jas arī viesu viedoklis par pā rē jo (tas ir jauki). Tā pat liels pluss ir baseins ar sauļ oš anā s krē sliem, uz kuriem vienmē r ir svaigi lielie dvieļ i.
Ē diens bija ļ oti garš ī gs un bagā tī gs. Brokastis tiek piedā vā tas: piena vai bezpiena pā rslas, olas, pankū kas ar ievā rī jumu, sagriezta desa, siers, sviests, tē ja, kafija pē c izvē les. Vakariņ as: vienmē r pirmā , otrā , uzvar. Viss ļ oti garš ī gi un apmierinoš i. Viesmī les apkalpoja ā tri un ar smaidiem.
Atseviš ķ i ir vē rts atzī mē t Koļ ubu: lai gan pē c vakariņ ā m nebija kur ē st, es ļ oti gribē ju izmē ģ inā t vietē jo banosh, bograch, foreles utt. ))) Viņ i gatavo lieliski, cenas ir pieņ emamas (mums ir vairā k Dņ eprā ). ).
Par brī niš ķ ī go atpū tu un silto atmosfē ru vē lamies izteikt dziļ u pateicī bu kompleksa saimniecei, administratorei un visiem darbiniekiem!
PALDIES! ! !
аватар gdemarina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s ar bē rnu, 8 gadi. Mū s iekā rtoja stundu ā trā k par noteikto laiku (tas bija ļ oti noderī gi, jo bijā m noguruš i no garā ceļ a) Istaba bija tī ra, plaš a un ē rta. Junior suite, divguļ amā gulta, ē rta, balta gulta. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rnu, 8 gadi.
Mū s iekā rtoja stundu ā trā k par noteikto laiku (tas bija ļ oti noderī gi, jo bijā m noguruš i no garā ceļ a)
Istaba bija tī ra, plaš a un ē rta. Junior suite, divguļ amā gulta, ē rta, balta gulta. Biezie aizkari(jo sā ns saulains), loga skaņ as izolā cija lieliska. Vannas istaba tī ra.
Ē diens bija augstā lī menī . Brokastis bija bagā tī gas (putra, ceptas olas, pankū kas ar ievā rī jumu). Vakariņ as - iekļ autas (pirmais ē diens, garnī rs un kotlete)
Personā ls ir ļ oti atsaucī gs, zaigojoš s, sā kot no administratora Vitā lija lī dz "biš u meitenē m" Kolibā . Jū s varat runā t ar visiem darbiniekiem, viņ i atbildē s uz visiem jautā jumiem, pamudinā s, sniegs padomu (ekskursijā s utt. ).
Teritorija ir bagā tinā ta ar ainavu dizainu. Ar lielisku skatu uz kalniem.
Liels pluss ir karkasa baseins priekš pagalmā . Bē rnam tā ir laime. Galda teniss, riteņ braukš ana. Blakus 2 veikali, foreļ u makš ķ erē š ana.
Iesaku š o viesnī cu atpū tai (jebkura vecuma atpū tniekiem).
аватар enik_benik2
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vecgada vakarā atpū tā mies Smerekova khatā , kopumā man viss patika, lai gan ir daž as piezī mes. Vispirms par labo... Atraš anā s vieta laba, tuvu trasei, bet mā jī ga. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r priecī gs palī dzē t viesiem. … Tomēr ▾ Vecgada vakarā atpū tā mies Smerekova khatā , kopumā man viss patika, lai gan ir daž as piezī mes. Vispirms par labo...
Atraš anā s vieta laba, tuvu trasei, bet mā jī ga. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r priecī gs palī dzē t viesiem.
Palikā m apartamentā ar balkonu, skaistu ainavu un siltu istabu (bet nebija ne sala, ne vē ja), tī rā m un dienu vē lā k uzkopā m istabu un nomainā m dvieļ us. Š ajā numurā ir ledusskapis un tē jkanna.
Vecgada vakarā bija mielasts, bē rnus sveica Ziemassvē tku vecī tis ar Sniega meiteni, kā arī dzī vā mū zika un izsmalcinā ta pū š amo instrumentu spē le. Ē diens Jaungada banketam bija garš ī gi pagatavots un mums pietika ar standarta ē dienkarti (banketa izmaksas ir 1200 UAH).
Man bija liels prieks, ka mū ziķ i toreiz katru vakaru no 01.01 lī dz 03.01 (domā ju, ka pirms Ziemassvē tkiem) bū dā paaugstinā ja noskaņ ojumu ar labu mū ziku.
Gardas brokastis katru rī tu (viens un tas pats piedā vā jums katru dienu)
Viesnī cā ir bezmaksas biljards un galda teniss.
Par maksu ir arī sauna.
Bū da pā rsvarā garš ī ga.
Kā savu automaš ī nu jū s varat viegli doties uz Zakhar Berkut vai Play (vairā k patika).
Piezī mes arī...Svī ta varē tu bū t nedaudz labā ka, gaitenī trū kst vienas durvis, lustra saplī susi, TV vecs, nav brī vu rozetes, izņ emot vannas istabā vai izslē dziet lampu pie gultas .
30. janvā ra pirmajā dienā bū dā tika pasniegti necepti kartupeļ i un Cē zara salā ti ar Ķ ī nas kā postiem, lai gan ē dienkartē ir salā tu maisī jums. Ir arī viesmī ļ u kļ ū das, nav dzirdē juš i, ka š aš liks ir no vistas un gatavots no cū kgaļ as, tad atnesī s ē dienu vē lā k.

Kopumā pā rē jais man patika.
Колиба Інтер'єр в колибі Новорічна програма Подали Не допечену картошку Сніданок Жива музика на новий рік і після нового року в колибі
аватар forestvolf
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atbrauca vakarā , tumš s, auksts, izsalcis, dusmī gs. Iekā rtojā s ā tri, skaisti. Burve, labā kā Oksanas kundze visu sabojā ja 5 sekundē s, visu sabojā ja, skaidrs, ka viņ a strā dā ne pirmo dienu. Personā la bū dā jā saka, paldies jau iepriekš , LABI. … Tomēr ▾ Atbrauca vakarā , tumš s, auksts, izsalcis, dusmī gs. Iekā rtojā s ā tri, skaisti. Burve, labā kā Oksanas kundze visu sabojā ja 5 sekundē s, visu sabojā ja, skaidrs, ka viņ a strā dā ne pirmo dienu. Personā la bū dā jā saka, paldies jau iepriekš , LABI. Havč iks garš ī gs, laikā , ā tri. Uz grila bū diņ as vidū , ko tikko netaisī jā m, kebabi, plovs. Bez komentā riem. Un vanna ir pareizi, ohohoh. Teikš u, ka viss bija augstumos, ī paš s paldies personā lam un vadī bai, ļ oti pacietī gi un laipni cilvē ki, bija viens liels mī nuss - visa sniega izkausē š ana. Bet braucā m uz Play, taksis par smieklī gu cenu, š oferis ļ oti kā rtī gs vī rietis, iesaku Mers-Sprinter, jautā jiet uz vietas, teiks. Liels paldies par labu atpū tu un pacietī bu. Oksanas kundze, sirsnī gā kie, skaistā kie pateicī bas vā rdi no Sergeja, Jurija, Volodja un Vlada. Jū s esat vadī tā js ar lielo burtu.
аватар vipa771
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti atsaucī gs un laipns personā ls. Patī kami iepriecina sniegbalti peldmē teļ i, dvieļ i un gultas veļ a. Ir viss nepiecieš amais ē rtai dzī voš anai un atpū tai. Biljards, galda teniss, sauna, kalnu velosipē di, liels un mazā ks ā ra baseins bē rniem. … Tomēr ▾ Ļ oti atsaucī gs un laipns personā ls. Patī kami iepriecina sniegbalti peldmē teļ i, dvieļ i un gultas veļ a. Ir viss nepiecieš amais ē rtai dzī voš anai un atpū tai. Biljards, galda teniss, sauna, kalnu velosipē di, liels un mazā ks ā ra baseins bē rniem. "Kolybā " iekļ autā s brokastis ir ļ oti garš ī gas, un galvenais - ļ oti apmierinoš as (var izvē lē ties vairā kus ē dienus). Galvenais pluss, protams, ir viesmī lī gais personā ls, kurš brauc uz tikš anos it visā . Redzams, ka saimnieki ielikuš i savu sirdi. Liels paldies par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m
аватар tania.bun77
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Bija ar mazu bē rnu. Vienlaikus pie mums 3 istabā s dzī voja ar maziem bē rniem lī dz 3 gadiem. Tā du bē rnu ē dienkartē ir tikai kartupeļ u biezeni par 50 UAH!! ! . Izskatā s, ka kartupeļ i š ogad nesabojā ja. Š ā das cenas reģ ionu centru iestā dē s ir tikai virs vidē jā lī meņ a. … Tomēr ▾ Bija ar mazu bē rnu. Vienlaikus pie mums 3 istabā s dzī voja ar maziem bē rniem lī dz 3 gadiem. Tā du bē rnu ē dienkartē ir tikai kartupeļ u biezeni par 50 UAH!! ! . Izskatā s, ka kartupeļ i š ogad nesabojā ja. Š ā das cenas reģ ionu centru iestā dē s ir tikai virs vidē jā lī meņ a. Viss pā rē jais (pirmais un otrais ē diens - tikai ar garš vielā m). Brokastī s var dot arī auzu pā rslu uz ū dens. Mani ļ oti pā rsteidza tas, ka "viesnī cas kompleksa" bū dā ir dvieļ i ar logo, pat vienreizē jā s č ī bas, BET BROKASTĪ M prasa, cik maizes š ķ ē les dot. Viņ i vismaz brī dinā ja, ka maize ir novecojusi. Grilē tus dā rzeņ us pasniedz neapstrā dā tus.
NEVIENS no darbiniekiem (un pat ī paš nieki) nesasveicinā s, kad tiekas (tikai apkopē ja un viesmī les, kad viņ i pieņ em pasū tī jumu).
Teritorija ļ oti maza, bē rniem - tikai smilš u kaste, kurā ir nedaudz smilš u un daudz zā les. Izskatā s, ka ar smiltī m (kā arī kartupeļ iem) - spriedze. Diemž ē l viesmī les un pavā ri brī vajā laikā plū ca zā li uz celiņ iem (bet ne smilš u kastē ). Vē l vienas saliekamā s š ū poles pavisam maziem bē rniem un 2 slidkalniņ i no plastmasas. Pē rciet smilš u maisu Stryi epicentrā , nelielu batutu par 1200-1800 UAH - naudas nepietiek
12 istabu viesi var sē dē t uz ielas, elpot gaisu tikai uz 1 maza soliņ a, 1 pieauguš o š ū poļ u soliņ a un neliela apaļ a tiltiņ a pā r netī ro peļ ķ u dī ķ i. Lapenes izmantoš ana - 50 UAH/st. Tie. gulē ja, paē da brokastis, - un izkā p no "smerekovojas bū das". Jū s varat atgriezties pusdienā s un vakariņ ā s.
Cenas kafijai ir tā das paš as kā labā kajos Ļ vovas kafijas namos, un garš a ir kā bistro dzelzceļ a stacijā s. Vareņ iki ar kartupeļ iem - 45 UAH! ! ! Droš i vien ar EKO eļ ļ u un EKO krē jumu.
Atcerē jos arī par melno pelē jumu duš ā , par NEIZMANTOTO mē beļ u kaudzi istabā , par to, ka nav pat svī tā pā ris tē jas/kafijas maisiņ u un cukura
Uzturē š anā s cenas NEATBILST sniegtajiem pakalpojumiem! ! !
аватар makievskaya.ir
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
1) Viesnī cas pirmajā stā vā atrodas restorā ns, kas mū su uzturē š anā s laikā nekad nestrā dā ja (spriež ot pē c atsauksmē m, brokastis tur tika pasniegtas iepriekš , bet ne mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā ). … Tomēr ▾ 1) Viesnī cas pirmajā stā vā atrodas restorā ns, kas mū su uzturē š anā s laikā nekad nestrā dā ja (spriež ot pē c atsauksmē m, brokastis tur tika pasniegtas iepriekš , bet ne mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā ). Naktī pirms mū su izbraukš anas restorā nā notika korporatī vā ballī te. Mē s dzī vojā m treš ajā stā vā , bet tas bija ļ oti dzirdams! Sienas tur, acī mredzot, nav tā s biezā kā s. Visu nakti nevarē jā m labi aizmigt. Lū gumi izslē gt mū ziku tika ignorē ti, lī dz bakhanā lija bija beigusies. Viss beidzā s krietni pē c pusnakts, lai gan viesnī cas noteikumi aizliedz viesiem trokš ņ ot pē c pulksten 22:00. Bet acī mredzot š is noteikums neattiecas uz administrā ciju un ī paš niekiem. Pē c pieprasī juma mums atmaksā ja naudu par uzturē š anā s dienu, tač u uzturē š anā s viesnī cā atstā ja nepatī kamu pē cgarš u. Š ā da klientu apkalpoš ana ir pretī ga!
2) Cita starpā istabā bija auksts. Baterijas bija siltas, bet no spraugā m pū ta stiprs vē jiņ š . Ziemā istaba nav pietiekami silta.
3) Uzturoties 3 dienas, dvieļ i netika mainī ti.
4) Brokastis tiek pasniegtas kolybā , kas atrodas blakus viesnī cai. Par ē dienu nav sū dzī bu: vienkā rš a virtuve par nelielu samaksu. Bet no apkures bū dā ir tikai malkas pavards. Ē da tieš i jakā s.
5) Viesnī ca atrodas tā lu no centra. Divos soļ os ir pacē lā js ("Polytech") un viduvē js nobrauciens. Labā kos marš rutos jums ir jā nokļ ū st ar taksometru, un tas ir vidē ji 150–160 UAH vienā virzienā (no centra lī dz Trostjanas kalnam).
6) Garderobē bija tikai 2 pakaramie. Istabā ir daudz nederī gu mē beļ u. Mū s uzpirka tas, ka telpas izmē rs, pē c aprakstiem, ir liels. Tā arī ir, bet nevajadzī go mē beļ u dē ļ nav kur apgriezties.
аватар Alfakiev
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies 2010. gada februā ra beigā s. Pati viesnī ca, nav slikta, principā dabū ja to ko redzē jā m bildē . BET! ! ! Apkalpojoš ais personā ls - ugunsgrē ks, pirmkā rt, blondā meitene no bā ra. Viņ as vainaga atbilde ir - es nezinu, tas nav man (ņ emot vē rā , ka viesnī cā neviens vairs nav redzams! ! ) Ieradā mies agri rī ts, nokā rtots - pat vā rdu neprasī ja ! ! No Kijevas noskaidrojā m vai ir sniegs? Atbilde ir jā , cilvē ki brauc. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2010. gada februā ra beigā s. Pati viesnī ca, nav slikta, principā dabū ja to ko redzē jā m bildē . BET! ! ! Apkalpojoš ais personā ls - ugunsgrē ks, pirmkā rt, blondā meitene no bā ra. Viņ as vainaga atbilde ir - es nezinu, tas nav man (ņ emot vē rā , ka viesnī cā neviens vairs nav redzams! ! ) Ieradā mies agri rī ts, nokā rtots - pat vā rdu neprasī ja ! ! No Kijevas noskaidrojā m vai ir sniegs? Atbilde ir jā , cilvē ki brauc. Braucot - ne sniegpā rsliņ a ! ! Kā pē c tā melot?! ? ! Brokastis iekļ autas: bez minerā lū dens, bez kastroļ iem, bez sē nē m. Ī sā k sakot, kā rtojiet nevis to, kas ir iekļ auts, bet gan to, kas ir. Istabas uzkopš ana - iznest miskastes - VISS, pat gulta nav jā klā j ! ! UN TAS Ņ EMOT VĒ RĀ , KA IZŅ EMOT MŪ S, VIESNĪ CĀ NAV NEVIENA! Staigā kā aizmiguš i, pretī gi skatī ties. . Samulsinā ja ar izbraukš anas datumu, domā ja, ka dienu agrā k izvā camies - atslē dza apkuri un karsto ū deni! Nav uzmanī bas, kur ir draudzī gie un viesmī lī gie rietumu cilvē ki? ! ? - viņ i nemaz neredzē ja ! ! Kopumā viņ i ņ em daudz naudas, pakalpojuma pilnī bā nav.
аватар Alex71
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopē jais iespaids par viesnī cu ir labs. Istabas ir pilnī bā izklā tas ar koka apš uvumu un ir diezgan pienā cī gas. Blakus (15 metri) ir slē poš anas trase amatieriem. Profesionā ļ iem jums jā brauc (10-15 UAH) ar vietē jiem dž ipiem (UAZ) lī dz Zakhar Berkut vai Trostjanas kalnam. … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids par viesnī cu ir labs. Istabas ir pilnī bā izklā tas ar koka apš uvumu un ir diezgan pienā cī gas. Blakus (15 metri) ir slē poš anas trase amatieriem. Profesionā ļ iem jums jā brauc (10-15 UAH) ar vietē jiem dž ipiem (UAZ) lī dz Zakhar Berkut vai Trostjanas kalnam. Viesnī cas teritorijā atrodas Kolyba. Man patika ē dieni, garš ī gi un daudzveidī gi. Demokrā tiskas cenas.
Daž i vā rdi par trū kumiem. Biljards ir atvē rts tikai lī dz 21-00. Restorā ns viesnī cā diezgan vā jš , brokastis varē tu bū t daudzveidī gā kas. Apkalpojoš ais personā ls ī paš i "nobremzē " restorā nā , Kolybā . 23-00 bā rs restorā nā ir slē gts. 22:50 bā rā ielū kojā s vietē jais “BAD” (visticamā k kā ds diž cilts viesnī cā ) un, maigi izsakoties, nepieklā jī gi lietiš ķ ā tonī (nepamanot apmeklē tā jus, t. i. mū s) pastā stī ja vienam no strā dā još ajiem. meitenes, ka tu, dā rgā , biji nedaudz uzpampusi pie mana pumpa, deg, un jū s joprojā m strā dā jat. No tā das nekaunī bas visi iekrita "nogulsnē s".
P. S. Viesnī ca ir paredzē ta tikai dzī voš anai un nekas vairā k. Ž ē l, ka cilvē ki pat necenš as radī t pozitī vu atmosfē ru. Viesnī cas ī paš niekam vajadzē tu padomā t, vai viņ am nav vajadzī gi padotie, kas ar savu uzvedī bu atbaida klientus.
аватар olga-bokatyeva
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca, tī ras un sakoptas, plaš i numuriņ i. Mā jī gi kā mā jā s. Saņ ē ma ļ oti viesmī lī gi. Vienī gā vē lme ir nedaudz daž ā dot brokastu ē dienkarti : )) Man viss ļ oti patika, paldies! Olga un Igors. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, tī ras un sakoptas, plaš i numuriņ i. Mā jī gi kā mā jā s. Saņ ē ma ļ oti viesmī lī gi. Vienī gā vē lme ir nedaudz daž ā dot brokastu ē dienkarti : )) Man viss ļ oti patika, paldies!
Olga un Igors


iemiesojums zmienko
Kādas ir jūsu cenas jaunajam gadam?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums smerekova
‹ Viesnīca Smerekova KHata 2*

Отель «Смерекова Хата» находится среди Карпатских гор рядом с горнолыжным подъемником «Политех».

Atrašanās vieta 1.5 км до центра курорта и ж/д вокзала.
Viesnīcā

Колыба "Пид Хмарамы", охраняемая автостоянка.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • slēpju noma
Izklaide un sports Бильярд, сауна с бассейном, оздоровительный массаж, комната отдыха, прокат горнолыжного снаряжения, велосипедов.
Telpu apraksts

Номера стандарт (санузел на этаже), люкс и полулюкс.

Istabās

Шкаф для одежды, комод, ТВ, телефон, холодильник. Санузел в номере (полулюкс и люкс) либо на этаже на 4 номера (стандарт).

Adrese Славское, ул. И. Франка, 57-б
Tālruņi: +38 (067) 4404457
+38 (03251) 42451
+38 (03251) 42311
FAQ