Slavskii 2*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.610
№15 viesnīcas reitingā Slavska
6.8 Numurs
6.1 apkalpošana
7.6 Tīrība
6.9 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Pansionāts "Slavsky" tika uzcelts oriģinālajā Karpatu stilā un ir atvērts kopš 1989. gada. Uzņem tūristus visu gadu. 300 metrus no pansionāta atrodas divi zemas grūtības pakāpes pacēlāji iesācējiem un pieredzējušiem slēpotājiem, 500 m un 1500 m garumā.Pansionāts piemērots ģimenēm, jauniešiem un semināriem un konferencēm.Vairāk →
аватар _413580
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i. Ir viss iekļ auts sistē ma, ukraiņ u valodā , protams, š eit nevar ganī t muguru, ē dienkarte gandrī z vienmē r ir vienā da. Administratori ir neprasmī gi, uz visu liek punktus, viesnī ca ir kā caurbraucamais pagalms. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i. Ir viss iekļ auts sistē ma, ukraiņ u valodā , protams, š eit nevar ganī t muguru, ē dienkarte gandrī z vienmē r ir vienā da. Administratori ir neprasmī gi, uz visu liek punktus, viesnī ca ir kā caurbraucamais pagalms. Bā rmene bā rā ir atseviš ķ a instance - rupja sieviete, ka vē l vajag tā dus meklē t, strā dā t nemaz negrib. Neiesaku š o pansionā tu, tas neatbilst visiem viņ u deklarē tajiem kritē rijiem. Viesnī ca strā dā bez vadī bas, direktors dzī vo citā pilsē tā , un gandrī z nekad neapmeklē š o pansionā tu, darbinieki ne no kā nebaidā s un ne par ko neuztraucas. Iespē jams, ka viesnī cas nepilnī bas slē pjas tā s kolektī vā vai arī direktoru neinteresē bizness, varbū t personā ls bū tu citā dā ks.
аватар o_gubenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Paļ ā vā s uz SuperDeal reklamē š anu. Nekā du attieksmi pret atlaidē m nejutu. Viss bija visaugstā kajā lī menī ! )) Septembra sā kumā atpū tā s, jo vasarā rezervē t istabu ir nereā li, numuriņ u noslogojums mū su periodā bija 100%. … Tomēr ▾ Paļ ā vā s uz SuperDeal reklamē š anu. Nekā du attieksmi pret atlaidē m nejutu. Viss bija visaugstā kajā lī menī ! )) Septembra sā kumā atpū tā s, jo vasarā rezervē t istabu ir nereā li, numuriņ u noslogojums mū su periodā bija 100%.
Ierodoties no rī ta, bijā m viegli izmitinā ti agrā k (tiklī dz parā dī jā s brī va istabiņ a), pat norunā jā m pirmajā dienā dabū t brokastis (jo pē dē jā dienā agri izbraucā m).
Istabas tī ras, vietas pietiek 2 personā m. Tī rā m katru dienu (to darī jā m ļ oti nemanā mi, par ko liels paldies). Pē c pieprasī juma spa mums nodroš inā ja peldmē teli uz visu laiku par nelielu piemaksu.
Man patika arī spa - vanna un burbuļ vanna - lieliski! Kā ds tur rakstī ja, ka vē las "gatavot" apļ veida duš ā - lai jū s varē tu viegli lū gt mainī t temperatū ru un ū dens spiedienu. Visu vienmē r var sarunā t un visi bū s apmierinā ti, personā ls nav apveltī ts ar ekstrasensa spē jā m : )
Ē diens bija lielisks!
Man visvairā k patika brokastis - svaigi un majonē zes salā ti, gaļ as un siera š ķ ē les, desiņ as, omletes, garš ī gs siera kastrolis, piena putra, jogurts...No rī ta bā rs bija atvē rts: 2 veidu tā rpi un baltvī ns, alus, degvī ns , kvass, kompots, tē ja, kafija. Ē dienu pietiks arī pusdienā m un vakariņ ā m, ē dienkartē varē tu izvē lē ties pamatē dienu un piedevu. Ja nepietiks – vari pasū tī t vismaz trī s porcijas gaļ as ē dienu – ar prieku atvedī s. Viesmī les visas draudzī gas un ā tras : )
Kopumā viesnī ca ir ļ oti pā rdomā ta: laba teritorija, ir liela ī re, lielisks baseins un spa, ē rta ē dinā š anas sistē ma ar lielu trauku izvē li, bē rnistaba, liels koplietoš anas balkons ar krā š ņ u skatu - kafiju un tē ju tur dzert neticami jautri! ) 20:00 katru dienu rā da filmas. Ir bā rs ar biljardu un karaoke. Ir arī bē rnu seklais baseins.
Vienī gā nianse - pē dē jā s divā s dienā s nez kā pē c nedarbojā s baseina apkure, bet mums tam nepietika stundu. Esmu pā rliecinā ts, ka, ja viņ i bū tu vē rsuš ies administrā cijā , š ī nianse bū tu atrisinā ta. Un Wi-Fi istabā s ir nedaudz vā jš , bet uz terases un ē damistabā lieliski, ja kā dam vajag strā dā t.
вид з номеру ввечері басейн підсвічуєттся різними кольорами- романтика неймовірна) гідромасажна ванна - повний релакс) сніданок вид з тераси готелю на балконі нашого номеру
аватар businka140190
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Cilvē ki, kā das muļ ķ ī bas tu raksti! ? Atpū tā mies divus gadus pē c kā rtas, vienkā rš i super, serviss, istabas tī ras, virtuve tikai klase, svaigi dā rzeņ i un visā di zaļ umi kalnos ziemā , ļ oti draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Cilvē ki, kā das muļ ķ ī bas tu raksti! ?
Atpū tā mies divus gadus pē c kā rtas, vienkā rš i super, serviss, istabas tī ras, virtuve tikai klase, svaigi dā rzeņ i un visā di zaļ umi kalnos ziemā , ļ oti draudzī gs personā ls. Ja pa dienu dodaties slē pot, pasakiet to kafejnī cā , un jū s noguldī s sausā veidā . dalī ties, un ticiet man tā dā daudzumā , ka nav reā li ē st. Slē pes var ņ emt lī dzi viesnī cā , nedaudz lē tā k kā jau slī dkalniņ ā s, varbū t jau ir "noguruš as" protams, bet ja esi iesā cē js tad š ito nesapratī si.
Un tas, ka kā ds raksta, ka veģ etā rietim nav virtuves, to vajag atrunā t, kā ds raksta porcijas mazas, tas viss ir muļ ķ ī bas, ir bufete, un visu laiku tiek papildinā ta, tā nebū s jū s atnā cā t nedaudz vē lā k, un jums ir kaut kas, ko tā nesaprata. Un, ja tava porcija ir maza, tad pasaki to viesmī lei un viņ a atnesī s vismaz trī s porcijas.
Daudzas reizes esam braukuš i un brauksim vē l. Turklā t cena ir smieklī ga 3650 UAH / persona. 4 dienas, tas ir ceļ ojums, ē dinā š ana un naktsmī tne.
аватар cherevko1111
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Par labu: ļ oti tī ra un ē rta viesnī ca, numuriņ i ē rti; savienojums, protams, ir slikti, bet, tā kā atvaļ inā jumā , tas ir pluss; baseins 4 cilvē ku kompā nijai tieš i piemē rots, bet ne tiem, kam patī k peldē t; vanna ir laba; biljards kopā ar tenisu nedaudz izdaiļ os tavu laika pavadī š anu; Ļ oti jauka meitene reģ istratū rā , kas rada atmosfē ru paš ā viesnī cā un palī dzē s jebkurā laikā . … Tomēr ▾ Par labu: ļ oti tī ra un ē rta viesnī ca, numuriņ i ē rti; savienojums, protams, ir slikti, bet, tā kā atvaļ inā jumā , tas ir pluss; baseins 4 cilvē ku kompā nijai tieš i piemē rots, bet ne tiem, kam patī k peldē t; vanna ir laba; biljards kopā ar tenisu nedaudz izdaiļ os tavu laika pavadī š anu; Ļ oti jauka meitene reģ istratū rā , kas rada atmosfē ru paš ā viesnī cā un palī dzē s jebkurā laikā .
Par sliktu: Veģ etā rieš iem nav virtuves, un es biju ļ oti saš utis un satraukts; kompleksā neko nevar mainī t! Ē diens vē rtē š anas skalā ir 2+, pirmais netiek pasniegts galvenokā rt - piemē ram: kartupeļ u vakariņ as ar 2 gaļ as gabaliņ iem, vienu rasolu un 1 tomā tu, kompotu vai sulu; brokastis - putra bograch - kukurū zas putra uz ū dens spherhu nedaudz siera un ceptas sē nes, 2 pankū kas ar krē jumu un kafiju vai tē ju. Ī sā k sakot, vī rieš iem ir grū ti ar š o iegū t pietiekami daudz, un tā pē c to var ē st. Arī meitenes, kas tur apkalpo, nav draudzī gas, un, kad palū dz kaut ko mainī t ē dienkartē , tā kā tu neē d gaļ u, rodas iespaids, ko es prasu un kā pē c atnā cu, saki paldies. par to! Un viņ i ir nedaudz muļ ķ ī gi pasū tī jumos, tā pē c pā rbaudiet cenas ē dienkartē un č ekā . WiFI ķ er tikai noteiktā s vietā s, neatkarī gi no tā , kā da pakalpojumu pakete jums ir, un tā ir slikta; ir televizors, bet kanā li ir slikti uztverti; nav galda spē ļ u; virtuve ir atvē rta lī dz noteiktam laikam un aizveras; klientiem nav pietiekami daudz izklaides un tā pē c centā mies izklaidē ties paš i. Paņ emiet lī dzi kartī tes vai spē les! Baseins ir mazs, par to rakstī ju augstā k un tas nav paredzē ts 5 un vairā k cilvē ku kompā nijai.
Maksā ja 2800.00 par 3 dienā m un 2 naktī m - nav vē rts, ja saimnieki nemaina apstā kļ us vismaz virtuvē . Nolē mā m, ka vairs š eit neatgriezī simies, bet kopumā bijā m apmierinā ti, jo satikā m labus puiš us un nodarbojā mies. Izmantojā m iedzī votā ju pakalpojumus: foreļ u makš ķ erē š anu un tur gatavoš anu, slē poš anu, cisternas un, protams, brī niš ķ ī gas pastaigas svaigā gaisā . Brī dis, kad nebija sniega. . . Ceru, ka vadī ba pievē rsī s uzmanī bu komentā riem un kaut ko darī s. Visu labu atpū tu un garastā vokli!
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ko lai saka. . . Pā rliecinā ta stabila viesnī ca slē poš anas brī vdienā m. Februā rī ceļ ojis ar draugiem. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem - sniga))). Kas attiecas uz viesnī cu - pā rliecinā ta Eiropas "C pakā pe". Visi nosacī jumi atpū tai. … Tomēr ▾ Ko lai saka. . . Pā rliecinā ta stabila viesnī ca slē poš anas brī vdienā m. Februā rī ceļ ojis ar draugiem. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem - sniga))). Kas attiecas uz viesnī cu - pā rliecinā ta Eiropas "C pakā pe". Visi nosacī jumi atpū tai. Ē dinā š ana FB+ sistē mā . Pilna pansija ar alkoholiskajiem dzē rieniem. Labs SPA centrs. Ir slē poš anas inventā ra noma. Bā rs un kinoteā tris - par papildus samaksu, trenaž ieru zā le bez maksas. Telpas ir kā rtī gas un tī ras. Es atgrieztos š ajā viesnī cā . Un vairā k nekā vienu reizi))). Sī kā ku informā ciju var redzē t video reportā ž ā . ES iesaku.
аватар Lol_a
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š odien zvanī ju, lai rezervē tu istabiņ u, administratore Oksana diezgan rupjā veidā , lepni aprunā jā s ar mani uzzinot, ka gribam nā kt uz akcijas superdeal. Atbilde uz jautā jumu, kuru es viņ ai uzdevu, bija viena - skatieties vietnē . Jautā ju, kad brokastis, pusdienas un vakariņ as (jo atvaļ inā jumu plā nojam iepriekš ), atbilde bija: "vai vajag? ". … Tomēr ▾ Š odien zvanī ju, lai rezervē tu istabiņ u, administratore Oksana diezgan rupjā veidā , lepni aprunā jā s ar mani uzzinot, ka gribam nā kt uz akcijas superdeal. Atbilde uz jautā jumu, kuru es viņ ai uzdevu, bija viena - skatieties vietnē . Jautā ju, kad brokastis, pusdienas un vakariņ as (jo atvaļ inā jumu plā nojam iepriekš ), atbilde bija: "vai vajag? ". Atbildes uz sekojoš iem jautā jumiem bija tā das paš as burvī gas, papildus visam bija frā ze: "ko tu gribi? Tu ej uz akciju, tā tad bū s neē rtī bas visā. " kur mē s tur iedosim numuru un bū s bū t. "Es neeju par velti, ja pansionā ts ir uzlicis paaugstinā jumu, tad kā pē c tā da attieksme pret iespē jamiem atpū tniekiem?
Pajautā ju direktorei telefona numuru, lai saņ emtu atbildes uz elementā riem jautā jumiem un jautā tu kā pē c ja braucam ar atlaidi tad jau ir tā da attieksme? Man to neiedeva. Tā das rupjī bas nekur neesmu sastapis. Bijā m uz akcijā m no superdeal vietā m un dā rgā kas, bet tā das muļ ķ ī bas, ka, ja ejam uz atlaidē m, tad: - "tev bū s neē rtī bas visā " nekad nav dzirdē ts.
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tas š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni (2+2). Istaba №212 kategorijas standarts. 950 UAH dienā (divi pieauguš ie). Par bē rniem viņ i maksā ja papildus: septiņ gadī gam paņ ē ma saliekamo gultu + pā rtika - 200 UAH. dienā , un mazulim (11 mē neš i) viņ i pasū tī ja gultiņ u - 100 UAH. … Tomēr ▾ Atpū tas š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni (2+2). Istaba №212 kategorijas standarts. 950 UAH dienā (divi pieauguš ie). Par bē rniem viņ i maksā ja papildus: septiņ gadī gam paņ ē ma saliekamo gultu + pā rtika - 200 UAH. dienā , un mazulim (11 mē neš i) viņ i pasū tī ja gultiņ u - 100 UAH. dienā .
Viesnī ca, manuprā t, atbilst Eiropas "trī s" un deklarē ta vietnē.2 * - tā tad vē l jo vairā k. Istabas kā rtī gas, mē beles nav nokautas, santehnika darbojas, vesela, tī ra. Karsts ū dens bez problē mā m. Gultas ir tī ras. Kad ieč ekojā mies istabā , mums likā s forš i – prasī ja sildī tā ju, ko uzreiz atnesa. TV, gaisa kondicionieris, tē jkanna, wi-fi - tas viss ir bez maksas. Par papildu samaksu istabā bija tē jas komplekts un mini bā rs. Kas attiecas uz pā rtiku - viesnī ca to pozicionē kā "viss iekļ auts". Es š o koncepciju drī zā k sauktu par FB+. Brokastis, pusdienas un vakariņ as + alkohols (5 veidu degvī ns + Lvivske alus). Bezalkoholiskie dzē rieni, salā ti un pirmie ē dieni (divu veidu) ir brī vi pieejami, otrais ē diens un piedeva ir pē c izvē les (divu veidu piedevas un trī s veidu ē dieni). Apkalpo viesmī ļ i. Klientiem, kas uzturas "ģ imenes" vai "dzī vokļ u" klases istabā s, ir iespē ja ieturē t maltī ti "VIP" zā lē (daļ a no galvenā restorā na, norobež ota ar sietu). To priekš rocī bas: galdi klā ti ar galda piederumiem, spirtam pievienots konjaks, ir š okolā des konfektes "Kumelī te", vairā ku veidu augļ i kopumā (nav griezti kā pie mums) veido.
Personā la attieksme pret viesiem ir lieliska. Ī paš i meitenes restorā nā . Atseviš ķ a cieņ a. Pieņ emš anā tieš ā m satikā m vienu Marijas kundzi, kura nez kā pē c naidī gi uztvē ra mū su lū gumu savā kt sauso devu ceļ am, jo. izbraucā m agrā k vakarā (nepalikto brokastu dē ļ ), bet pē c kā dā m piecā m minū tē m viņ a saņ ē mā s un nomierinā jā s. Neapmierinā tī bas iemesls mums palika noslē pums.
Ir SPA centrs. Izmē ģ inā jā m vannu (saunu) - 2 stundas, 400 UAH, lī dz 10 cilvē kiem. Mums patika. Jauka vide, lieliski apstā kļ i. Arī sieva pierakstī jusies pie kosmetologa, bet viena skaistuma “upuris” viņ ai tomē r bija jā atrod, jo viena cilvē ka dē ļ kosmetologs negribē ja ierasties. . . Š is priekš likums nav skaidrs. . .
Nu, daba...Ziemas atpū tai (slē poš anai) Slavske ciematā ir vairā ki kalni: Trostjana, Zakhar-Berkut un Pogar. Tie visi ir atkarī gi no dabas apstā kļ iem, jo ​ ​ trases nav aprī kotas ar mā kslī gajiem sniega ieroč iem. Netā lu esoš ais kalns ar š ā diem lielgabaliem ir Plai kalns, kas atrodas 40 km attā lumā . Tā nu mē s visi pirmo reizi redzē jā m slē poš anu, tad mū su treniņ š notika tuvā kajā Pogara kalnā instruktora Miš as vadī bā . Atseviš ķ i par instruktoru - viņ š atstā ja patī kamu iespaidu kā speciā lists un kā cilvē ks. Varu droš i ieteikt. Kam vajadzī gs Miš ina telefons - rakstiet personī gā . Ar transportu (bijā m bez sava auto): Slavske var izmantot taksometru pakalpojumus. Nav lē ti, bet katrs pelna kā var. Turklā t ne katra automaš ī na iebrauks kalnos. Ir vesela UAZ rezerve. Taksometru neizmantojā m, jo. instruktors mū s aizveda no viesnī cas un papildus naudu par braukš anas maksu neņ ē ma. Ierobež o mā cī bu maksa. Mā cī bu cena: 250 UAH. stundā vienai personai. Atkarī bā no situā cijas (cilvē ku skaita grupā ) varat apspriest cenu.
Aprī kojuma nomai: slē pes + zā baki no 70 lī dz 120 UAH. dienā . Skatieties, kur to paņ emat.
Rezumē jot: iesaku viesnī cu. Jū s varat (un vajadzē tu) iet. Labi atpū ties : ) Centī š os atbildē t uz jautā jumiem.
На г. Погар На г. Плай ресторан на крыльце отеля корпус вход при входе. лестница ведет на 2-й этаж в ресторан Прямо - вход, справа - ресепшен
аватар Souris
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru aizbraucā m uz Slavsku pirms Jaungada brī vdienā m. Izvē lē jā mies š o pansionā tu, jo. apmierinā ts ar sistē mu "viss iekļ auts". Istaba ir standarta, ir viss nepiecieš amais, izņ emot tē jkannu. Tikai 2 dvieļ i vienai personai. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru aizbraucā m uz Slavsku pirms Jaungada brī vdienā m. Izvē lē jā mies š o pansionā tu, jo. apmierinā ts ar sistē mu "viss iekļ auts". Istaba ir standarta, ir viss nepiecieš amais, izņ emot tē jkannu. Tikai 2 dvieļ i vienai personai. Tie tika nomainī ti laikā , tā pat kā gultas veļ a. Tī rī ts pē c pieprasī juma, kas bū tī bā ir ē rti. Man nepatika skapis: tas ir mazs, atvē rts un nav kur pakarinā t pakaramos (kuriem ir tikai 4), tikai uz paš iem pakaramo ā ķ iem. Ja brauc slē pot, tad nav kur mantas ž ā vē t. No negatī vajiem momentiem - apkure. Pa dienu nesilda, apkuri ieslē dz kaut kur pē c 18. Var palū gt sildī tā ju, pā ris reizes prasī ja, nedeva, visu aizmirsa. Nu, ā rā nebija ī paš i auksts, un viņ i pa dienu nesē dē ja istabā , tā pē c daudz necieta. Ceru, ka lielajos salnos viņ i tik ļ oti neglā bs.
SPA centrs ir labi aprī kots, tikai vajag kaut kā savaldī t jaunos darbiniekus, citā di viņ i gandrī z gatavoja cirkulā cijas duš ā , kaut ko sajauca.
Par uzturu. Kopumā - nav slikti, daudzveidī gi. Š ķ ē lē s, pirmkā rt, salā ti, tē ja-kafija utt. ņ em pats, otro ē dienu piedā vā viesmī lis. Jā , kaut kas paliek, piemē ram, no pusdienā m lī dz vakariņ ā m, ne bez tā . Vī ns 3 veidu, visticamā k no iepakojumiem, bet reizē m var pamē ģ inā t. Personā ls ļ oti draudzī gs, jaukas meitenes.
Reģ istratū rā dzī vo padomju laika dā mas. Viņ i cenš as, ne vienmē r veiksmī gi, bet pieļ aujami 2-3 zvaigznes). Ļ oti labs administrators Vitā lijs. Pieklā jī gs un kompetents jauneklis. Var tikt noorganizē ta agrā reģ istrē š anā s un vē lā izrakstī š anā s, protams, atkarī bā no pieejamī bas.
Teritorija laba, baseins, lapenes, grils, š ū poles, rotaļ u laukums bē rniem. Tikai zilo koku aleja, ar kaut ko slimo, nepatika, lai gan š ī bē da ir sastopama visur
Kalni ir ļ oti skaisti, skati apkā rt ir brī niš ķ ī gi. Sniega gandrī z nebija, bet slē pot nenā cā m, tā tad. . . Bet kā piens prasī ja 40 minū tes. ar liftu uz Zakhar Berkut es vienalga iesaku visiem.
Vispā r, ja netraucē , tad man viss patika un atmiņ as tieš ā m patī kamas.
Территория отеля Вид с веранды Территория при входе в пансионат Вид из окна ресторана Возле ресепшн Вид на стоянку Аквариум в холле
аватар -nata_mail-
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam ā rkā rtī gi priecī gi, ka izvē lē jā mies atvaļ inā jumu tieš i š eit! Apmierinā ts ar visu - un pā rtiku un istabā m un brī niš ķ ī gu teritoriju ar baseinu! Garda virtuve un jauka atmosfē ras restorā ns. … Tomēr ▾ Esam ā rkā rtī gi priecī gi, ka izvē lē jā mies atvaļ inā jumu tieš i š eit! Apmierinā ts ar visu - un pā rtiku un istabā m un brī niš ķ ī gu teritoriju ar baseinu! Garda virtuve un jauka atmosfē ras restorā ns. Ir ko darī t un izbaudī t atvaļ inā jumu!
аватар mari2064
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pansionā tā atpū tā mies ne pirmo reizi, bet š oreiz bija liela vilš anā s. Mums ir ar ko salī dzinā t, jo mē s š eit braucam jau kopš.2005. gada. Personā ls palika draudzī gs, telpas izremontē tas un jaunas mē beles, bet virtuve ir š ausmas. … Tomēr ▾ Pansionā tā atpū tā mies ne pirmo reizi, bet š oreiz bija liela vilš anā s. Mums ir ar ko salī dzinā t, jo mē s š eit braucam jau kopš.2005. gada. Personā ls palika draudzī gs, telpas izremontē tas un jaunas mē beles, bet virtuve ir š ausmas.
Š efpavā rs ir augstā kā lī meņ a ekonomists, pasniedz konservus, pupiņ as, salā tus no iepriekš ē jā s brokastī s vai pusdienā s neē stā , vā rī tas bietes bez sā ls un etiķ a, korejieš u burkā nus bez garš vielā m, skā bē tus kā postus. Un tā katru dienu. Bez zaļ umiem, svaigiem dā rzeņ iem, gurupfrū tiem un banā niem. Slikts klā sts un karstie ē dieni, pirmā zupa ar kotletē m un zirņ iem auksta un negarš ī ga, otra tikai kartupeļ i un kukurū zas putras kotlete vai aknas, kotletes nav iespē jams tā s ir nepietiekami izceptas un nezin kā pē c.
Mē s atceramies stundas, kad bija jogurti, saldē jums, š okolā des, č ipsi, rieksti, brokastu pā rslas. Tagad tu esi izlutinā ts un tev jā maina š efpavā rs.
Bē rni š o ē dienu atteicā s ē st otro dienu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kartamira1
Lūdzu, pastāstiet man pakalpojumu cenas viesnīcas "Slavsky" SPA salonā (alfa kapsula, masāžas)
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums slavsk
‹ Viesnīca Slavskii 2*

Пансионат «Славский» построен в оригинальном карпатском стиле, открыт с 1989 года. Принимает туристов круглый год. В 300 метрах от пансионата находится два подъемника невысокой сложности для начинающих и опытных лыжников длиною 500 м и 1500 м. Пансионат подходит для семейного отдыха, молодёжи и проведения семинаров и конференций.

Atrašanās vieta Расположен в 140 км от г. Львов и в 23 км от городка Сколе.

Расстояние до подъемников: 300 м. два подъемника невысокой сложности для начинающих и опытных лыжников длиною 500 м и 1500 м. В 2-х км горнолыжные трассы для опытных и профессионалов расположены на г. Погар (760 м) с двумя бугельными подъемниками 750 м и 820 м и г. Менчил (1019 м) с двумя бугельными подъемниками длиною 850 м и 1000 м., в 4-х км на г. Тростян (1232 м.) с семью подъемниками (кресельные и бугельные) и в 8-ми км г. Высокий Верх (1244 м) с одним кресельным подъемником длиною 2800 м и тремя бугельными 700 м, 750 м и 800 м. Склоны г. Политехник предназначены для любителей и начинающих горнолыжников.
Viesnīcā

Стойка регистрации работает с 8.00 до 23.00, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, 1 ресторан украинской кухни, 1 бар-караоке, 2 конференц-зала, которые рассчитаны на пребывание до 80 человек в каждом (в залах есть все необходимое конференц-оборудование), 1 открытый бассейн с подогревом, терраса для загара вокруг бассейна с шезлонгами, сад, принадлежности для барбекю (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Солярий (платно), альфа-капсула (платно), массаж (платно), игровая комната, дартс (платно), кинотеатр, прокат лыж, санок, сноубордов — платно, возможна организация ловли форели, прогулки на лошадях, катание на квадроциклах.
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 54 номера:

Двухместный — однокомнатный номер площадью 20 кв.м, санузел, телевизор, балкон.
Полулюкс — однокомнатный номер площадью 25 кв.м, санузел, балкон, телевизор, мини-бар, кондиционер.
Семейный — однокомнатный номер 40 кв. м, в номере двуспальная кровать, раскладной диван, мини-бар (за дополнительную плату).
Апартаменты — двухкомнатный номер площадью 60кв.м с сауной. В номере двуспальная кровать, раскладной диван, мини-бар (за дополнительную плату).

Istabās

Санузел (душ, туалет), холодная и горячая вода — постоянно, телевизор, мини-бар платно (кроме номеров Стандарт), балкон.

Adrese Львовская обл., Сколевский р-н, пгт.Славское, ул. Устияновича, 35.
Tālruņi: Тел/факс.: +38 (050) 371 41 84, +38 (032) 514 24 46
Tīmekļa vietne: Slavskii
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.