Pansija Slavsky

Rakstīts: 11 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 10 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Paļ ā vā s uz SuperDeal reklamē š anu. Nekā du attieksmi pret atlaidē m nejutu. Viss bija visaugstā kajā lī menī ! )) Septembra sā kumā atpū tā s, jo vasarā rezervē t istabu ir nereā li, numuriņ u noslogojums mū su periodā bija 100%.
Ierodoties no rī ta, bijā m viegli izmitinā ti agrā k (tiklī dz parā dī jā s brī va istabiņ a), pat norunā jā m pirmajā dienā dabū t brokastis (jo pē dē jā dienā agri izbraucā m).
Istabas tī ras, vietas pietiek 2 personā m. Tī rā m katru dienu (to darī jā m ļ oti nemanā mi, par ko liels paldies). Pē c pieprasī juma spa mums nodroš inā ja peldmē teli uz visu laiku par nelielu piemaksu.

Man patika arī spa - vanna un burbuļ vanna - lieliski! Kā ds tur rakstī ja, ka vē las "gatavot" apļ veida duš ā - lai jū s varē tu viegli lū gt mainī t temperatū ru un ū dens spiedienu. Visu vienmē r var sarunā t un visi bū s apmierinā ti, personā ls nav apveltī ts ar ekstrasensa spē jā m : )
Ē diens bija lielisks!
Man visvairā k patika brokastis - svaigi un majonē zes salā ti, gaļ as un siera š ķ ē les, desiņ as, omletes, garš ī gs siera kastrolis, piena putra, jogurts...No rī ta bā rs bija atvē rts: 2 veidu tā rpi un baltvī ns, alus, degvī ns , kvass, kompots, tē ja, kafija. Ē dienu pietiks arī pusdienā m un vakariņ ā m, ē dienkartē varē tu izvē lē ties pamatē dienu un piedevu. Ja nepietiks – vari pasū tī t vismaz trī s porcijas gaļ as ē dienu – ar prieku atvedī s. Viesmī les visas draudzī gas un ā tras : )
Kopumā viesnī ca ir ļ oti pā rdomā ta: laba teritorija, ir liela ī re, lielisks baseins un spa, ē rta ē dinā š anas sistē ma ar lielu trauku izvē li, bē rnistaba, liels koplietoš anas balkons ar krā š ņ u skatu - kafiju un tē ju tur dzert neticami jautri! ) 20:00 katru dienu rā da filmas. Ir bā rs ar biljardu un karaoke. Ir arī bē rnu seklais baseins.
Vienī gā nianse - pē dē jā s divā s dienā s nez kā pē c nedarbojā s baseina apkure, bet mums tam nepietika stundu. Esmu pā rliecinā ts, ka, ja viņ i bū tu vē rsuš ies administrā cijā , š ī nianse bū tu atrisinā ta. Un Wi-Fi istabā s ir nedaudz vā jš , bet uz terases un ē damistabā lieliski, ja kā dam vajag strā dā t.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu