Briesmīgi pakalpojumi

Rakstīts: 11 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 9 janvārī 2018
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
Par labu: ļ oti tī ra un ē rta viesnī ca, numuriņ i ē rti; savienojums, protams, ir slikti, bet, tā kā atvaļ inā jumā , tas ir pluss; baseins 4 cilvē ku kompā nijai tieš i piemē rots, bet ne tiem, kam patī k peldē t; vanna ir laba; biljards kopā ar tenisu nedaudz izdaiļ os tavu laika pavadī š anu; Ļ oti jauka meitene reģ istratū rā , kas rada atmosfē ru paš ā viesnī cā un palī dzē s jebkurā laikā .
Par sliktu: Veģ etā rieš iem nav virtuves, un es biju ļ oti saš utis un satraukts; kompleksā neko nevar mainī t! Ē diens vē rtē š anas skalā ir 2+, pirmais netiek pasniegts galvenokā rt - piemē ram: kartupeļ u vakariņ as ar 2 gaļ as gabaliņ iem, vienu rasolu un 1 tomā tu, kompotu vai sulu; brokastis - putra bograch - kukurū zas putra uz ū dens spherhu nedaudz siera un ceptas sē nes, 2 pankū kas ar krē jumu un kafiju vai tē ju. Ī sā k sakot, vī rieš iem ir grū ti ar š o iegū t pietiekami daudz, un tā pē c to var ē st. Arī meitenes, kas tur apkalpo, nav draudzī gas, un, kad palū dz kaut ko mainī t ē dienkartē , tā kā tu neē d gaļ u, rodas iespaids, ko es prasu un kā pē c atnā cu, saki paldies. par to! Un viņ i ir nedaudz muļ ķ ī gi pasū tī jumos, tā pē c pā rbaudiet cenas ē dienkartē un č ekā . WiFI ķ er tikai noteiktā s vietā s, neatkarī gi no tā , kā da pakalpojumu pakete jums ir, un tā ir slikta; ir televizors, bet kanā li ir slikti uztverti; nav galda spē ļ u; virtuve ir atvē rta lī dz noteiktam laikam un aizveras; klientiem nav pietiekami daudz izklaides un tā pē c centā mies izklaidē ties paš i. Paņ emiet lī dzi kartī tes vai spē les! Baseins ir mazs, par to rakstī ju augstā k un tas nav paredzē ts 5 un vairā k cilvē ku kompā nijai.
Maksā ja 2800.00 par 3 dienā m un 2 naktī m - nav vē rts, ja saimnieki nemaina apstā kļ us vismaz virtuvē . Nolē mā m, ka vairs š eit neatgriezī simies, bet kopumā bijā m apmierinā ti, jo satikā m labus puiš us un nodarbojā mies. Izmantojā m iedzī votā ju pakalpojumus: foreļ u makš ķ erē š anu un tur gatavoš anu, slē poš anu, cisternas un, protams, brī niš ķ ī gas pastaigas svaigā gaisā . Brī dis, kad nebija sniega. . . Ceru, ka vadī ba pievē rsī s uzmanī bu komentā riem un kaut ko darī s. Visu labu atpū tu un garastā vokli!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu