ŠAUSMAS!

Rakstīts: 9 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 3 — 8 janvārī 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 1.0
Es meklē š u katru vietni, kurā ir kā da informā cija par š o "viesnī cu", un uzrakstī š u, kā das briesmī gas brī vdienas viņ i mums sagā dā ja.
1. Uzturs. Jā , bē rns vai meitene, kas ievē ro diē tu, var š o ē st, bet cilvē ks, kurš visu dienu pavadī ja ekskursijā vai, turklā t, kalnos, ir noguris un vē las atjaunot spē kus, ē dot Š O NEPIETIEKA. Gā jā m grupā , ar bē rniem, puikas apē da visu porciju un gribē ja vē l ē st, beigu beigā s bē rni bija izsalkuš i.
2. Personā ls. Es nezinu, kur jū s satikā t pieklā jī gos darbiniekus. Viesmī ļ i bija rupji, kad nā cā m agrā k ē st un lū dza pē c iespē jas ā trā k iedot maizi, jo ar sviestmaizē m nebija ko darī t.

Tač u visinteresantā kā situā cija notika tieš i tad, kad bē rns pie š ī s "brī niš ķ ī gā s viesnī cas" viesa pazaudē ja atslē gu. Un zini ko? Nebija rezerves š im konkrē tajam numuram. Viņ i nā ca to atvē rt, paņ emot lī dzi ā muru un urbi. Un tas viss ilga lī dz 2 naktī . Un pats galvenais, vī rietis, kurš mē ģ inā ja atvē rt durvis, bija IEPRIEKŠ Ā S un, protams, nekas nesanā ca. Tā tad no rī ta, pulksten 7-8, viņ š turpinā ja darbu. Interesantā kais ir tas, ka numurs personai netika sniegts pretī un viņ a visu nakti pavadī ja uz dī vā na zā lē .
3. Skaņ as izolā cija. No iepriekš ē jā stā sta var saprast, ka ā mura un urbja skaņ u dzirdē ja VISI. Bet tas nav beigas. Vai jū s cerat, ka, aizverot savas istabas durvis, jū s neko nedzirdē sit? NEPAREIZI! Katrs stutē jums, č ī kstē š ana, sitiens bū s dzirdams no augš as, apakš as un no sā niem. Miegs ir NEIESPĒ JAMS!! !
4. Baseins. Tas, ka pa visu 1. stā vu pie ē damistabas lidinā jā s balinā tā ja smaka, jau tagad ir skaidrs. Bet tas, ka bija tik auksts, ka nebija iespē jams tajā peldē t, ir fakts. Un vasarā man bū s ž ē l to cilvē ku, kuri peldē sies ā ra baseinā uz ielas. To nekas nesedz. Bail iedomā ties, ja tur nokristu bē rns.
5. Komunikā cija. Jā , viņ i tika brī dinā ti, ka viņ i neuztvers savienojumu. Bet š ajā jautā jumā bija iespē jams vismaz kaut kā labā k padarī t wi-fi, jo tas mums vispā r nedarbojā s. Un naktī vispā r nebija savienojuma.
7. uzkopš ana istabā s. Hmmmm. Un viņ a bija? Mū su uzturē š anā s 4 dienu laikā no istabas netika iznesti pat atkritumi. Un uz lū gumu parā dī t vismaz miskasti, lai paš i varē tu iznest, mums to atrada.
8. Karsts ū dens. Kā arī savienojums daž reiz pazuda un bija jā gaida, kad tas tika ieslē gts.
9. Apkure. Ieslē dza tikai naktī , tik ļ oti, ka nā cā s celties, lai atvē rtu logu, jo bija baigi smacī gs! Un pā rē jā laikā viņ š bija prom.
SECINĀ JUMI ir paš saprotami. Viesnī ca atrodas gleznainā vietā , pat par tā du naudu es nepiekristu braukt vē lreiz.
Atcerieties "viesnī cu" un izglī tojiet savus darbiniekus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu