Randevu 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.010
№8 viesnīcas reitingā Slavska
9.4 Numurs
9.2 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.1 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Kotedža atrodas Slavskes kūrortciemā. Pēc viesu lūguma tiek organizēti braucieni uz ūdenskritumiem, Sinevyras ezeru, Goševu, Ļvovu, Kosino, Užgorodu, Truskavecu un Dovbušas akmeņiem. Ir pieejamas arī izjādes ar zirgiem un makšķerēšana. Lieliska iespēja atpūsties pie dabas no pilsētas burzmas.Vairāk →
аватар olegstepanov35
Š is noteikti ir 5! Tī ras telpas, lielisks personā ls, labas cenas! Ir vanna - 800 UAH / 1.5 stundas. Ar to pietiek. Bā rbekjū teritorijā malka 50 UAH. Brokastis iekļ autas. Garš ī gi. Wi-Fi istabā s ir super. Uz ielas nav vilces, daž reiz nav savienojuma. … Tomēr ▾ Š is noteikti ir 5! Tī ras telpas, lielisks personā ls, labas cenas! Ir vanna - 800 UAH / 1.5 stundas. Ar to pietiek. Bā rbekjū teritorijā malka 50 UAH. Brokastis iekļ autas. Garš ī gi. Wi-Fi istabā s ir super. Uz ielas nav vilces, daž reiz nav savienojuma. ES iesaku! Vienī gais – daudz kaķ u. Viņ i pirmajā dienā nozaga no grila iesmu, puskilogramu gaļ as dienā , un pē c sekundes aiznesa uz mež u. Uzmanī gi))))))
Дуже гарний і колоритний чан з красивим краєвидом на Карпати
аватар qazwsx8516
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca ar mā jī gu, tī ru istabu un plaš u papildus infrastruktū ru patī kamai atpū tai Viesu namā ! Š ī ir vanna un baseins un restorā ns ar neticamu skatu no logiem, un vasaras rotaļ u laukums ar bā rbekjū , un virtuve ar visu nepiecieš amo (traukiem, ledusskapi, plī ti utt. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca ar mā jī gu, tī ru istabu un plaš u papildus infrastruktū ru patī kamai atpū tai Viesu namā ! Š ī ir vanna un baseins un restorā ns ar neticamu skatu no logiem, un vasaras rotaļ u laukums ar bā rbekjū , un virtuve ar visu nepiecieš amo (traukiem, ledusskapi, plī ti utt. ). Ī sā k sakot, teritorijā ir viss nepiecieš amais brī niš ķ ī gai atpū tai!
Vienī gā bē da ir vasaras ū dens, nevis karsts ...pirmā norē ķ inu diena. Nā kamajā dienā visi laboja. Ī sā k sakot, mū su uzņ ē mums bija apmierinā ts ar š o vietu! ! ! ! ! Paldies par viesmī lī bu!
аватар Znatalie
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cā palikā m no 30.12. 2020.  gada lī dz 01.02. 2021. (vajadzē ja bū t ilgā kam). Izbraucā m no mā jā m pirms laika. Tas ir tikai murgs, nevis atvaļ inā jums! Š ī s viesnī cas restorā nā saindē jā s mū su bē rns un vē l divas ģ imenes. … Tomēr ▾ Viesnī cā palikā m no 30.12. 2020.  gada lī dz 01.02. 2021. (vajadzē ja bū t ilgā kam). Izbraucā m no mā jā m pirms laika. Tas ir tikai murgs, nevis atvaļ inā jums! Š ī s viesnī cas restorā nā saindē jā s mū su bē rns un vē l divas ģ imenes. To vajag aizvē rt UZ MŪ Ž Ī GI! ! ! Pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i! ! !
аватар pavlostep
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu vai atvaļ inā jumu, izmest naudu vē jā , tad varat ierasties Rendezvous, tač u esiet gatavi š ā dai miskastei. Viesnī cas teritorijā jutī siet notekū deņ u smarž u (pie autostā vvietas) un uzkā pš anas un nokā pš anas laikā uz ē damistabas "restorā nu" varē siet baudī t arī baseina smarž u, kas jau ir zaļ š ū dens un ir pē c izskata. … Tomēr ▾ Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu vai atvaļ inā jumu, izmest naudu vē jā , tad varat ierasties Rendezvous, tač u esiet gatavi š ā dai miskastei. Viesnī cas teritorijā jutī siet notekū deņ u smarž u (pie autostā vvietas) un uzkā pš anas un nokā pš anas laikā uz ē damistabas "restorā nu" varē siet baudī t arī baseina smarž u, kas jau ir zaļ š ū dens un ir pē c izskata. purvs. sezona un kaut ko nosedz ar š o konteineru, ko sauc par baseinu, lai nav purva un nav smakas). Kafejnī cā uzkā pt kalnā arī vakarā paņ emiet lukturī ti, jā brī nā s pie kā jā m, jo ​ ​ ir pilnī ga tumsa un kā pnes, kur nav gaismas un iet ļ oti uzmanī gi, lai nenokristu. Sapratu, ka tagad ir ļ oti dā rgi uzlikt pā ris spuldzī tes uz gaismā m, tā pē c tā man ir jā iet tumsā.
Kopī gajā virtuvē droš i vien aizdomā sies, kā pē c nav elementā ru ziepju, ne š ķ idru, ne parastu, vai vienkā rš i jā nomazgā rokas ar Fairy un jā noslauka ar netī ro dvieli. Tad jū s droš i vien pā rsteigs 0.5 litru kroplā elektriskā tē jkanna, kurā varat pagatavot tē ju (ja parasti ņ emat lī dzi savu) maksimā li 2 tases. Galu galā , iespē jams, mū sdienā s parastā s elektriskā s tē jkannas ir ļ oti dā rgas vismaz 1-2 litru ietilpī bai, jo pat ekonomiskā kajos Ļ vovas hosteļ os ir normā las elektriskā s tē jkannas. Protams, var izbaudī t interjeru, ā diņ as uz sienā m, it kā virtuves dizainu un stilu, mā jas dekorē š anu un pat biljardu (kas gan ir diezgan kropls, caurumi sienā s no spieķ a, jo atgriezties pie galda un spē le ir nereā la, tikai nepietiek vietas, kur stā v š is brī nums (biljards).

Pirts arī paredzē ta 2 personā m, ne vairā k. Bet tie visi ir sī kumi, svarī gā kais APAKŠ NE un MISKAS ir "UZTURS".
Ja brokastis un vakariņ as.
Mē s nekad nevarē jā m iedomā ties, ka par 800 UAH dienā mū s pabaros ar tā du diž dadzi. Brokastī s tiks pasniegtas 2 olu kultenis, 2 š ķ ē les, kas ir plā nas kā krievu siera un vā rī tas desas loksne, 2 kukulī tis ar eļ ļ u un 2 gurķ u gredzeni. Dzē rieni piedā vā s izcilu kafiju, bezgarš ī gu kakao ū denī (sajauc 10 gramus piena ar 100 gramiem ū dens) vai trash zaļ o tē ju, kurā peld daž i atkritumi un tas izskatā s pē c gaiš i dzeltena š ķ idruma, jo to nevar saukt par zaļ o tē ju. Var izvē lē ties arī pankū ku ar sieru, kurā ceptas pankū kas un zoles garš a bez zema tauku satura siera un 2 izceļ as. Var bū t vē l 4 pankū kas apceptas, lai sviests bū tu vē l rū gts, tā s dos arī citu it kā kruasā nu, kas arī ir pā rcepts un it kā izņ emts no dupš a.
Visu uzturē š anā s stundu brokastī s jums vienmē r bū s olas - vā rī tas, ceptas ar putraimu komplektu vai pā rceptas pankū kas.
Un vakariņ ā s iedos 1 plovu uz 3 vistas gabaliņ iem un tad pamī š us mī klu, vai klimpas ar kartupeļ iem vai sieru, vai interesantā kā s vakariņ as ir makaroni ar ceptu olu + bieš u salā ti. Nekad nedomā jā m, ka par 800 UAH š ā di ē dī sim restorā nā , kur pat stundu nevarē tu vakariņ ā s uzvā rī t kā du sē ņ u zupu vai buljonu, pat primitī vā ko zupu, par normā lu pamatē dienu, gaļ u klusē ju. , zivis, kotletes pat nesmarž o. Viena mī kla un kā postu vai bieš u salā ti. Vispā r normā lam cilvē kam bū tu pretī gi ē st š ī s brokastis un ballī tes, jo ir necieņ a pret ciemiņ iem barot tā du diž dadzi par tā du naudu.
Var pasū tī t pē c č eka, bet spriež ot pē c neadekvā tajā m cenā m un tā das paš as ē diena kvalitā tes kā brokastis un vakariņ as, nav vē lmes tur kaut ko pasū tī t atseviš ķ i. Piemē ram, cū kgaļ as karbonā de kā zole un izskatā s absolū ti brī niš ķ ī gi.
Es vispā r nezinu, kas ir vajadzī gs, lai bū tu GORNY, lai pagatavotu tā das brokastis un vakariņ as, tikai ķ eksī š a un PR, kas it kā ir ē diens, dē ļ . Es domā ju, ka š ī nauda ir tikai iebiedē š ana. Š o brokastu un vakariņ u izmaksas ir 10 grivnas vai mazā k. Pirmie ē dieni bū s tikai jums pē c č eka.

Secinā jumus izdariet paš i, bet tas tieš ā m ir mež onī gs MISKAS un DĀ RGUMS! ! ! ! !
ціни на меню нібито страва басейн страшний млинець страва сніданок вечеря чай нібито зелений
аватар ledymusic-12
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2019. gada pavasarī devā mies uz Slavsku. Piestā jā m viesnī cā Rendezvous Š evč enko ielā.105. Mū s sagaidī ja pieklā jī ga meitene Natā lija un veda uz istabu. Mums ir video par mū su atpū tu Rendezvous, kuru var noskatī ties - https:// youtu. … Tomēr ▾ 2019. gada pavasarī devā mies uz Slavsku. Piestā jā m viesnī cā Rendezvous Š evč enko ielā.105. Mū s sagaidī ja pieklā jī ga meitene Natā lija un veda uz istabu.

Mums ir video par mū su atpū tu Rendezvous, kuru var noskatī ties - https:// youtu. bū t / M6QPZKmJ4Nk.

Istaba bija tī ra, kā rtī ga, ar ē rtu gultu. Kalns bija redzams pa logu. Vienī gā nianse ir aizkaru trū kums vannas istabā . Tas radī ja zinā mas neē rtī bas. Bet mē s ceram, ka š is trū kums tiks novē rsts.

Viesnī cai ir privā ts baseins un č uguna vanna.

Brokastis bija iekļ autas numura cenā . Viņ i piedā vā ja izvē lē ties no divā m iespē jā m. Tas bija ļ oti garš ī gi.

Kad vajadzē ja nomazgā t vī rieš a velosipē du, tad mums to darī ja par velti. Mē s esam ļ oti pateicī gi.

Vā rdu sakot - iesaku.
Подвір'я готелю Рандеву Котедж, в якому знаходиться загальна кімната відпочинку Ресторан готелю Рандеву Сніданки в ресторані готелю Рандеву Кімната відпочинку біля чану Кімната відпочинку біля чану Діжка з холодною водою біля чану Чавунний чан в готелі Рандеву


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Коттедж расположен в курортном поселке Славское. По желанию гостей организовываются путешествия к водопадам, озеру Синевир, в Гошев, Львов, Косино, Ужгород, Трускавец и к скалам Довбуша. Также возможны прогулки на лошадях и рыбалка. Отличный вариант, чтобы отдохнуть на природе от городской суеты.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Ивано-Франковск составляет 92 км.
Viesnīcā

Принадлежности для барбекю, терраса.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss
Telpu apraksts

Комплекс располагает тремя видами номеров: стандарт, полулюкс и семейный.

Istabās

Телевизор, спутниковое ТВ, фен, душ.

Adrese ул. Т. Шевченко, 105, пгт Славское, Львовская область, Украина
Tālruņi: 097 120 07 55
Tīmekļa vietne: Randevu
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис.