Viesnīca ir pilna ar dibenu un atkritumiem

Rakstīts: 26 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 16 — 27 decembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu vai atvaļ inā jumu, izmest naudu vē jā , tad varat ierasties Rendezvous, tač u esiet gatavi š ā dai miskastei. Viesnī cas teritorijā jutī siet notekū deņ u smarž u (pie autostā vvietas) un uzkā pš anas un nokā pš anas laikā uz ē damistabas "restorā nu" varē siet baudī t arī baseina smarž u, kas jau ir zaļ š ū dens un ir pē c izskata. purvs. sezona un kaut ko nosedz ar š o konteineru, ko sauc par baseinu, lai nav purva un nav smakas). Kafejnī cā uzkā pt kalnā arī vakarā paņ emiet lukturī ti, jā brī nā s pie kā jā m, jo ​ ​ ir pilnī ga tumsa un kā pnes, kur nav gaismas un iet ļ oti uzmanī gi, lai nenokristu. Sapratu, ka tagad ir ļ oti dā rgi uzlikt pā ris spuldzī tes uz gaismā m, tā pē c tā man ir jā iet tumsā.
Kopī gajā virtuvē droš i vien aizdomā sies, kā pē c nav elementā ru ziepju, ne š ķ idru, ne parastu, vai vienkā rš i jā nomazgā rokas ar Fairy un jā noslauka ar netī ro dvieli. Tad jū s droš i vien pā rsteigs 0.5 litru kroplā elektriskā tē jkanna, kurā varat pagatavot tē ju (ja parasti ņ emat lī dzi savu) maksimā li 2 tases. Galu galā , iespē jams, mū sdienā s parastā s elektriskā s tē jkannas ir ļ oti dā rgas vismaz 1-2 litru ietilpī bai, jo pat ekonomiskā kajos Ļ vovas hosteļ os ir normā las elektriskā s tē jkannas. Protams, var izbaudī t interjeru, ā diņ as uz sienā m, it kā virtuves dizainu un stilu, mā jas dekorē š anu un pat biljardu (kas gan ir diezgan kropls, caurumi sienā s no spieķ a, jo atgriezties pie galda un spē le ir nereā la, tikai nepietiek vietas, kur stā v š is brī nums (biljards).


Pirts arī paredzē ta 2 personā m, ne vairā k. Bet tie visi ir sī kumi, svarī gā kais APAKŠ NE un MISKAS ir "UZTURS".
Ja brokastis un vakariņ as.
Mē s nekad nevarē jā m iedomā ties, ka par 800 UAH dienā mū s pabaros ar tā du diž dadzi. Brokastī s tiks pasniegtas 2 olu kultenis, 2 š ķ ē les, kas ir plā nas kā krievu siera un vā rī tas desas loksne, 2 kukulī tis ar eļ ļ u un 2 gurķ u gredzeni. Dzē rieni piedā vā s izcilu kafiju, bezgarš ī gu kakao ū denī (sajauc 10 gramus piena ar 100 gramiem ū dens) vai trash zaļ o tē ju, kurā peld daž i atkritumi un tas izskatā s pē c gaiš i dzeltena š ķ idruma, jo to nevar saukt par zaļ o tē ju. Var izvē lē ties arī pankū ku ar sieru, kurā ceptas pankū kas un zoles garš a bez zema tauku satura siera un 2 izceļ as. Var bū t vē l 4 pankū kas apceptas, lai sviests bū tu vē l rū gts, tā s dos arī citu it kā kruasā nu, kas arī ir pā rcepts un it kā izņ emts no dupš a.
Visu uzturē š anā s stundu brokastī s jums vienmē r bū s olas - vā rī tas, ceptas ar putraimu komplektu vai pā rceptas pankū kas.

Un vakariņ ā s iedos 1 plovu uz 3 vistas gabaliņ iem un tad pamī š us mī klu, vai klimpas ar kartupeļ iem vai sieru, vai interesantā kā s vakariņ as ir makaroni ar ceptu olu + bieš u salā ti. Nekad nedomā jā m, ka par 800 UAH š ā di ē dī sim restorā nā , kur pat stundu nevarē tu vakariņ ā s uzvā rī t kā du sē ņ u zupu vai buljonu, pat primitī vā ko zupu, par normā lu pamatē dienu, gaļ u klusē ju. , zivis, kotletes pat nesmarž o. Viena mī kla un kā postu vai bieš u salā ti. Vispā r normā lam cilvē kam bū tu pretī gi ē st š ī s brokastis un ballī tes, jo ir necieņ a pret ciemiņ iem barot tā du diž dadzi par tā du naudu.
Var pasū tī t pē c č eka, bet spriež ot pē c neadekvā tajā m cenā m un tā das paš as ē diena kvalitā tes kā brokastis un vakariņ as, nav vē lmes tur kaut ko pasū tī t atseviš ķ i. Piemē ram, cū kgaļ as karbonā de kā zole un izskatā s absolū ti brī niš ķ ī gi.
Es vispā r nezinu, kas ir vajadzī gs, lai bū tu GORNY, lai pagatavotu tā das brokastis un vakariņ as, tikai ķ eksī š a un PR, kas it kā ir ē diens, dē ļ . Es domā ju, ka š ī nauda ir tikai iebiedē š ana. Š o brokastu un vakariņ u izmaksas ir 10 grivnas vai mazā k. Pirmie ē dieni bū s tikai jums pē c č eka.

Secinā jumus izdariet paš i, bet tas tieš ā m ir mež onī gs MISKAS un DĀ RGUMS! ! ! ! !
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu