Pisana khata 3*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.110
№12 viesnīcas reitingā Slavska
8.3 Numurs
7.3 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.0 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas starp Slavsky un Volosyanka augstumā 714 m / virs jūras līmeņa. atpūtas, ārstniecības pamatu teritorijā nosēšanās uz Zakhar Berkut trošu ceļa uz Augsto kalnu.Vairāk →
аватар yanche93
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradā mies no rī ta 9:00, iepriekš pasū tot agro reģ istrē š anos, uzreiz iekā rtojā mies, pirms tam teica ej apskatī t istabu, un tad maksā ! Istaba kā istabiņ a, divas gultas, TV, tī ra un ē rta, vannas istabā apsildā mā grī da. … Tomēr ▾ Ieradā mies no rī ta 9:00, iepriekš pasū tot agro reģ istrē š anos, uzreiz iekā rtojā mies, pirms tam teica ej apskatī t istabu, un tad maksā ! Istaba kā istabiņ a, divas gultas, TV, tī ra un ē rta, vannas istabā apsildā mā grī da. Istabā bija nedaudz auksts.
Lieliska virtuve, garš ī gi ē dieni un ļ oti lielas porcijas, par cenā m, kas nav ī paš i dā rgas salī dzinā jumā ar citā m viesnī cā m.
Kas attiecas uz sniegu, tad bija daudz, pē dē jā s dienā s speciā li aizmiga, ka gaisma pazuda visā ciemā .
Mums viss patika, visi grib lē ti un š iki, bet tā nenotiek, cena atbilst kvalitā tei, kā man piestā v. Plā nojam braukt vē lreiz, neredzu jē gu pā rmaksā t naudu par luksusa numuriņ iem, labā k tē rē t atvaļ inā jumā! ! !
аватар geleverya_alina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā s ar divā m ģ imenē m ar maziem bē rniem. Godī gi sakot, sliktā ki svē tki Karpatos nav bijuš i. Runa ir par izmitinā š anu. Plusi: - ē diens ir labs. Ž ē l, ka nacionā lā s virtuves gandrī z nav. Gulaš u un biezenī š us gatavoju mā jā s. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar divā m ģ imenē m ar maziem bē rniem. Godī gi sakot, sliktā ki svē tki Karpatos nav bijuš i. Runa ir par izmitinā š anu.
Plusi:
- ē diens ir labs. Ž ē l, ka nacionā lā s virtuves gandrī z nav. Gulaš u un biezenī š us gatavoju mā jā s. Un yushka un kompots ir labi)
- tuvumā lifti. Nu nebija sniega un bija jā brauc uz Plaju, bet tas jau cits stā sts. Skats labs.
Neaizmirstamā kie mī nusi:
- Ieradā s laicī gi. Nauda par pirmo dienu tika samaksā ta. Atlikuš o laiku viņ i prasī ja naudu, vē l nenorē ķ inoties, kamē r mē s ar koferiem un bē rniem stā vē jā m vestibilā . Bet vienojā mies pagaidī t, kamē r pacelsim koferus.
- mū su draugu svī tā uz vitrā ž ā m logiem pā rpilnī bā gulē ja beigtas muš as. Tas palika atmiņ ā no viņ u mī nusiem.
- ī sumā par mū su "svī tu": saplī susi miskaste, saplī susi tualetes birste, dvieļ i, kas smarž o pē c ziediem (tā teica mans vī rs, es to nejutu, godī gi sakot), sū cas duš as kabī ne (tas ir spē riens. Divas reizes salaboja un netaisī ja. Iedeva lupatu un prasī ja ū deni novada tikai uz noteiktu vietu. Kaimiņ i arī noplū da, mū su pē dē jā dienā stipri lija. Uz ko administratore Olga teica, ka tā kā nav plū st jau, tad "viss ir labi".
Gultas pā rklā ji ir netī ri, ī paš i viens. Paklā ji ir notraipī ti un putekļ aini. 6 dienas nesū cē ja (trī s reizes viena pati), gulta netika mainī ta. Tas jau ir sī kumi.
Un jā , dzirdamī bas kapets. Virs mums katru dienu lī dz vē lam vakaram trokš ņ oja un stomī jā s piedzē rusies kompā nija un tas nevienu netraucē ja, ak, Un, ejot lejā pa kā pnē m mū su istabā trī cē ja skapis.

Principā es saprotu, ka viņ i tur brauks un daudziem patī k viesnī ca, bet mē s tur vairs neejam.
Тряпочка, чтоб не текла вода на соседей снизу За раковиной Ведро мусорное
аватар siro4okk
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Septembrī atpū tā s ar meiteni. No plusiem: patika istabiņ a, skaists omulī gs balkons ar lielisku skatu uz kalniem, ja savieno divas gultas, sanā k vienu milzī gu, blakus ir lifts, pagalmā forš i š ū puļ tī kli. Tomē r ir milzī gi trū kumi, un galvenais ir tas, ka netiek nodroš inā ta telpā atstā to lietu droš ī ba. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā s ar meiteni.
No plusiem: patika istabiņ a, skaists omulī gs balkons ar lielisku skatu uz kalniem, ja savieno divas gultas, sanā k vienu milzī gu, blakus ir lifts, pagalmā forš i š ū puļ tī kli.
Tomē r ir milzī gi trū kumi, un galvenais ir tas, ka netiek nodroš inā ta telpā atstā to lietu droš ī ba. Vakarā atgriež oties no pretē jā s viesnī cas restorā na, konstatē jā m, ka esam aplaupī ti. dienu pirms izlidoš anas. Galvenais zaudē jums ir liela summa skaidrā naudā . Slē dzene nav atvē rta. Reģ istratū rā teica, ka mums š eit 7 gadus nekas nav zagts, tā nevar bū t. Jau tagad jocī gi, izrā dā s, ka es meloju. . . bet nu. Novē roš anas kamera karā jas ideā lā vietā , redzams viss koridors, kas un kad ienā cis. BET! Protams, man teica, ka kamera nedarbojas. maza jē ga arī no izsauktā s policijas. Pā rvietojieties uz savu risku.
Turklā t:
- istaba daudziem š ķ itī s auksta;
-mē ģ inot ī rē t velosipē dus, izgā ja cauri 5 gab. , viss sabruka 2 minū š u laikā - atkritumi uz riteņ iem. Rezultā tā viņ š uzņ ē ma Zakhar Berkut;
- visus vietnē deklarē tos pakalpojumus un izklaidi viesnī ca patiesī bā nepiedā vā : kvadracikli, izjā des ar zirgiem, ekskursijas, makš ķ erē š ana...krā sotā bū da to visu nepiedā vā . Visvairā k viņ i dalī s tā lruņ a numuru, un jū s dosieties uz Slavsko;
- mež onī gā kā dzirde. tevi pamodinā s kaimiņ u soļ i no augš as;
- paē st vairā ku iemeslu dē ļ , iesaku arī aiziet uz kafejnī cu 3 tē jkannas, kas ir vieglā k un garš ī gā k pie pacē lā ja.
Tā pat iesaku ņ emt vē rā , ka tuvā kais bankomā ts / valū tas maiņ as punkts / aptieka / parastais veikals ir viss slā vu valodā . tas ir 6 km attā lumā , un taksometrs š eit ir ak, cik tas ir dā rgs. bet tiesa, es speciā li izvē lē jos vietu dziļ ā k kalnos, un tu paskaties.
аватар genya_bes
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pros 1. Laba atraš anā s vieta blakus kalnam un krē slu pacē lā js kalnā ir arī divi pacē lā ji 2. Uzturs ir labs, ī paš i sē ņ u zupa 3. Ē rti numuriņ i 2 gultas TV 2 gultas vannas istaba ar duš u Skapis ar pakaramiem Mī nusi Traipi uz gultas pā rklā jiem Duš as kabī nē s ū dens iet uz leju ilgu laiku. … Tomēr ▾ Pros
1. Laba atraš anā s vieta blakus kalnam un krē slu pacē lā js kalnā ir arī divi pacē lā ji
2. Uzturs ir labs, ī paš i sē ņ u zupa
3. Ē rti numuriņ i 2 gultas TV 2 gultas vannas istaba ar duš u
Skapis ar pakaramiem

Mī nusi
Traipi uz gultas pā rklā jiem
Duš as kabī nē s ū dens iet uz leju ilgu laiku
аватар romanmonch
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca netā lu no pacē lā jiem uz kalnu Vysokyi Verkh (Zakhar Berkut), netā lu no viesnī cas ir pacē lā js treniņ iem. Izlī gums noritē ja labi, pienā ca 8 gadi. no rī ta istabiņ a bija brī va un tikā m izmitinā ti bez maksas (ieč ekoš anā s viesnī cā pē c 12h. … Tomēr ▾ Viesnī ca netā lu no pacē lā jiem uz kalnu Vysokyi Verkh (Zakhar Berkut), netā lu no viesnī cas ir pacē lā js treniņ iem. Izlī gums noritē ja labi, pienā ca 8 gadi. no rī ta istabiņ a bija brī va un tikā m izmitinā ti bez maksas (ieč ekoš anā s viesnī cā pē c 12h. ) Istabas standarta, trī s dvieļ i, vienreizē jā s ziepes, š ampū ns. Iesaku nā kt mā cī ties bē rniem un pieauguš ajiem. Pirmā s dienas mā cī ties un pilnveidot savas prasmes mā cī bā m. Pē c tam var izmē ģ inā t spē kus lielajā pacē lumā . Nav nepiecieš ams doties uz pacē lā jiem un pā rmaksā t par taksometru. Trū kumi: nav mā kslī gā sniega, un, ja pacē lā ja marš ruts tiek nepā rtraukti sagatavots, garais marš ruts ir atkarī gs no laikapstā kļ iem.
аватар kyryanov2010
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
no plusiem --- tikai atraš anā s vieta … Tomēr ▾ no plusiem --- tikai atraš anā s vieta
аватар irinka_grabar
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jū s varat iet! Normā la viesnī ca, numuriņ i ē rti, dzī voju divvietī gā istabiņ ā , istabiņ a tī ra, ē rta. Ļ oti pieklā jī gs, pie viesnī cas ir rotaļ u laukums ar nelielu karuseli un lielu batutu, blakus lielai lapenei, galdiem un grila iekā rtā m. … Tomēr ▾ Jū s varat iet! Normā la viesnī ca, numuriņ i ē rti, dzī voju divvietī gā istabiņ ā , istabiņ a tī ra, ē rta. Ļ oti pieklā jī gs, pie viesnī cas ir rotaļ u laukums ar nelielu karuseli un lielu batutu, blakus lielai lapenei, galdiem un grila iekā rtā m. Atraš anā s vieta ir ļ oti skaista, ja jū s gatavojaties kā pt uz troš u vagoniņ a, tas ir tas. Netā lu no viesnī cas atrodas peintbola laukums (Khutor Mokhnach). Es iesaku virvju parku Vedmezha Lazanka, viņ i saka, lielā kais un grū tā kais Ukrainā dabā . Bē rnu skatuve ir bezmaksas, iesā cē jiem 70 UAH, sarež ģ ī ta 90 UAH. Pē c pabeigš anas jums tiks pieš ķ irts sertifikā ts.
Tiem, kas ceļ o ar automaš ī nu, mī nuss ir pē dē jo 15 kilometru sliktais ceļ š .
аватар pavlo_pylypenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iesā cē jiem iesaku Written House, ja ir brī vas istabas un lū k, kā pē c: netā lu no viesnī cas ir moderns bē rnu pacē lā js mā cī bā m, blakus Zakhar Berkut ir vē l viens pacē lā js iesā cē jiem. Pē c divā m dienā m var uzkā pt troš u vagoniņ ā pie viesnī cas (nav nekur jā brauc) Mountain High Top1242m. … Tomēr ▾ Iesā cē jiem iesaku Written House, ja ir brī vas istabas un lū k, kā pē c: netā lu no viesnī cas ir moderns bē rnu pacē lā js mā cī bā m, blakus Zakhar Berkut ir vē l viens pacē lā js iesā cē jiem. Pē c divā m dienā m var uzkā pt troš u vagoniņ ā pie viesnī cas (nav nekur jā brauc) Mountain High Top1242m. Slavskes augstā kā virsotne (tā tad sniegs š eit turas visilgā k) ir labi piemē rota treniņ iem, lai gan ir takas un slē potā jiem ar pieredzi, viesnī ca Pisan Hat ir aprī kota ar visu nepiecieš amo š ā dā m brī vdienā m: viesnī cā ir pirts. Es vienmē r iesaku jums atpū sties Slavskas koka viesnī cā , lai jū s varē tu sajust Karpatu garu.
Vienī gais mī nuss - istaba jā rezervē iepriekš , sezonas laikā var nebū t brī vas telpas.
аватар 1525515
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Gā ja - es, vī rs un bē rns. Viņ i izvē lē jā s starp "Rakstu mā ju" un "Alpiysim Dvor", "Rakstī tā s mā jas" cena tika uzpirkta, lai gan A. D. bija veltī gi - tur bija istaba ar 2 ē dienreizē m dienā visai ģ imenei 520 UAH, un š eit 300 UAH . … Tomēr ▾ Gā ja - es, vī rs un bē rns.
Viņ i izvē lē jā s starp "Rakstu mā ju" un "Alpiysim Dvor", "Rakstī tā s mā jas" cena tika uzpirkta, lai gan A. D. bija veltī gi - tur bija istaba ar 2 ē dienreizē m dienā visai ģ imenei 520 UAH, un š eit 300 UAH . bez ē dienreizē m + ē dienreizes 345 UAH (brokastis 30 UAH * 3, pusdienas 45 UAH * 3, vakariņ as 40 * 3)...Sapratu, ka netaupī ju naudu, bet arī ī paš i pā rmaksā ju.
Mē s tur atpū tā mies tikai nedē ļ u, bet bija tik daudz negatī visma, ka visu nevar uzrakstī t.
Istabas - dzī voja augš ē jā stā vā , istabā bija ļ oti auksts. . . Baterijas bija tieš ā m aukstas. Piegā jā m pie Olgas kundzes "STIPRĀ DVĒ SELE KĀ DAUDZI RAKSTA, " viņ a mums teica, viss kā rtī bā , tu viena esi tā da maiga, salst. . . , ok, nolē mā t necelt traci. Bet vakarā mans vī rs satika pretim kaimiņ u, kura nā ca pie mums ar tā du paš u jautā jumu - kā tev iet ar baterijā m....Vispā r vī rs un kaimiņ š nonā ca pie secinā juma, ka gaiss no baterijā m vienkā rš i nav noasiņ ots , aizgā ja pie "pieklā jī gā s Olgas kundzes" un viņ i vienkā rš i prasī ja atslē gu, lai noasiņ otu gaisu. . . Nevienu nesasprindzinot, ne skandā lu, paš i izlaidī sim un visi bū s laimī gi. . . Tieš ā m gaiss bija nav noasiņ ojis, bet viņ i ar savā m pū lē m visu salaboja...
Atseviš ķ i par karsto ū deni - tas tek ļ oti vasarī gi, pē c slē poš anas un salnā m gribas iet karstā duš ā , un zem auksta ū dens nerausties. . . Tā du bē rnu nevarē ja nopirkt pat vienu reizi, baidī jā s, ka viņ i saslimtu.
Tā lā k par uzturu - ATSEVIŠ Ķ A DZIESMA.
Virtuve nav slikta un nav lieliska - normā la, ja ne apstā kļ i un vienmē r nervozi raustī tā Olgas kundze.
Tikai manā klā tbū tnē viņ a sastrī dē jā s ar 3 ģ imenē m....
Vakariņ u process bija š ā ds. Mē s pusdienojam trī s - viņ i izņ em 2 sekundes un vienu pirmo, bez maizes, bez karotē m (par salvetē m klusē ju)...
Sē ž am un gaidam, mē s ar vī ru nolē mā m savu nervu sistē mu netē rē t, jo jebkurš lū gums, piemē ram, atnest bē rnam vismaz maizes gabaliņ u, izraisī ja emociju vē tru - piemē ram, TU NEREDZI, KA ES ESMU. AIZŅ EMTS...
Sē ž am, zupa palē nā m noklā jas ar taukiem (un tad jau arī bē rnu vajag pabarot). Mū su kotletes un kartupeļ u biezeni jau ir pā rklā ti ar ledu, un tagad, par brī numu, pē c 10 minū tē m atnes mums karotes un maizi. Ok, sā ku barot vismaz bē rnu, pē c 10 minū tē m mums atnes zupu. . . Attiecī gi otrā nemaz nav pat silta....
Un tā tas ir reā li katru dienu, tikai ar mainā mā m vietā m termins - zupa nemaksā karotes, ir karotes - nav maizes, ir maize - nav zupas...
Brokastis nelielā s porcijā s maksā.30 UAH vienai personai. - brokastis tē jkanna tē jas (uz 3 - izrā dī jā s maza krū zī te) un 2 siera kū kas, vai tē jkanna ar tē ju un 2 pankū kas. . . it kā ne visai lē ti. . . Pat mū su bē rns par maz ē da.
Bija grū ti braukt, bē rnu saķ ere viss bija bruģ akmeņ os, un pacē lā jā bija jā kā pj 45 minū tes, lī dz nokļ ū sti, vienkā rš i pā rvē rš as par lā steku.
Instruktors Miš a atstā ja ļ oti labu iespaidu, viņ š iemā cī ja slē pot mū su 4 gadus vecajam dē lam, viņ š ir ļ oti pozitī vs un profesionā ls savā jomā , 2 nodarbī bā s uzlika mū su dē lu uz slē pē m. Kam ir jā atiestata tā lrunis. Ī paš s PALDIES viņ am! Laipni, atsaucī gi un ļ oti pieklā jī gi! ! ! Mū su bē rns viņ u vē l atceras!! !
Pē dē jais piliens pā rē jā bija tas, ka "patī kamā OLGAS kundze" nobiedē ja manu bē rnu lī dz asarā m, mē s no rī ta nogā jā m uz ielu pastaigā ties, un bē rns nokā pa viens pats - ne bļ ā va, ne skrē ja, tikai gā ja. lejā , bet tā kā smagie zā baki nedaudz stutē ja, tā kā Pani OLGA izskrē ja - kā viņ a sā ka uz viņ u bļ aut - it kā tu brauksi š urpu turpu, ā tri izgā ja uz ielas - bē rnam ir 4 gadi..... Es gā ju burtiski vienu stā vu augstā k, mans bē rns ar asarā m izskrē ja uz ielas, acis bija apaļ as, š ņ ukstē ja kā das 20 minū tes. . . Un viņ š nevarē ja saprast, kā pē c. . . Viņ š man saka - mana mā te, es nē dari jebko, es tikai gā ju, kā pē c tante mani apķ ē ra un tā kliedza.
Bet tad es vairs nevarē ju izturē t. . .
Izbraucā m nā kamajā rī tā...
Un vē l stā sts par bremzē m uz ceļ a...............
Viņ i piegā ja pie mana vī ra un piedā vā ja bremzē t ceļ am, it kā mē s visu gatavojam, kā pē c mocī ties, pasū tiet to rī t no rī ta, paņ emiet to un bū siet laimī gs....
Viņ i paņ ē ma par bremzē m - 130 UAH. tajā ietilpa 5 kotletes, 3 vā rī tas olas, puse kukuļ a....Pilnī gi bez maksas, vai ne ?? ?
Bet, kad vī rs ieradā s pē c viņ a (vī rs ir neticami mierī gs, gandrī z neiespē jami viņ u nokaitinā t), viņ š noklausī jā s lekciju par tē mu - kā jū s visi mani dabū jā t. . . Un cik tas viss ir grū ti, tā tad tu esi atbraucis viss ir gatavs, bet cik man tas maksā.... un bla, bla...Mans vī rs viņ ai uzdeva vienu jautā jumu, piedod, bet tu to nedari par velti ? ? ? Kā pē c viņ i piedā vā ja, mē s desu veikalā nopirktu to paš u klaipu, un jū s un mē s bū tu mierī gi un laimī gi...Ak, kas te sā kā s...Viņ š dzirdē ja visu, ko varē ja...
Tā pē c es nevienam neiesaku iet, es gribu atnā kt atpū sties, nevis pastā vī gi gaidī t kā dus lē kmes (((
Daba ir laba, bet tuvumā ir milzī gs skaits viesnī cu, kurā s laipni gaidī ti viesi! ! !
аватар angelboy-cold
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m februā ra sā kumā.5 dienas. Visiem ļ oti patika! Ī paš i ļ oti laipnā PANI OLIA! Milzī gs sveiks viņ ai. Ē diens ir pā rsteidzoš s, un arī telpas ir lieliskas. Pat tad, kad ā rā bija -35, istabā bija silti. … Tomēr ▾ Mē s palikā m februā ra sā kumā.5 dienas. Visiem ļ oti patika! Ī paš i ļ oti laipnā PANI OLIA! Milzī gs sveiks viņ ai. Ē diens ir pā rsteidzoš s, un arī telpas ir lieliskas. Pat tad, kad ā rā bija -35, istabā bija silti. Pacē lā js blakus, uzvelc slē pes un braucam! Ī sā k sakot, viss bija lieliski. Saš a, Olja, Ž eņ a, Andrejs un Sveta.
Parādīt vairāk »


iemiesojums irinka_grabar
Sveiki! Lūdzu, dalieties ar kartēm un pārgājienu takām.
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums 78945211
Slēpes, zābaki, nūjas, brilles, slēpošanas tērps pirkt vai iznomāt uz vietas?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
iemiesojums 78945211
Kur ir labākā vieta, kur mācīties slēpot: netālu no viesnīcas, uzkāpt Vysokiy Verkh kalnā vai doties uz Politekhnika pacēlāju?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums 78945211
Runā, ka ziemas sezonu varētu atklāt jau oktobrī. Cik tas ir reāli? Kad notiks 2010.-2011.gada ziemas sezonas atklāšana?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums orifana
Lūdzu, iesakiet, kad vasarā vislabāk doties atvaļinājumā, lai būtu silti, bet bez lietus?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums myi_i_i
‹ Viesnīca Pisana khata 3*

Готель знаходиться між Славським та Волосянкою на висоті 714 м/н.р.м. на території рекреаційних, відпочинкових закладів біля посадки на канатно-крісельну дорогу Захар Беркут на гору Високий Верх.

Adrese с. Волосянка Сколівського району Львівської обл.
Tālruņi: +38(067)950-0059
Tīmekļa vietne: Pisana khata
FAQ