Natali 2*– Atsauksmes

19
Novērtējums 6.510
№14 viesnīcas reitingā Slavska
6.9 Numurs
6.9 apkalpošana
7.1 Tīrība
6.9 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīcu komplekss "Natalie" atrodas gleznainā Slavskas pilsētas tipa apmetnē, Ļvovas apgabalā, 600 m augstumā virs jūras līmeņa. Jauna trīsstāvu ēka, reģistratūra ar zāli, restorāns 40 sēdvietām, terase, lapenes, rotaļu laukums, 2 pirtis, 2 peldbaseini: iekštelpu un āra, 50 m līdz upei.Vairāk →
аватар Tatiana91
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! Bijā m ar draugiem 8 dienas 7 naktis, standarta numuriņ š.2 personā m. Brī niš ķ ī gi atpū tā mies, viesnī ca laba, numuriņ i tī ri, teritorija liela un sakopta. Baseins neierobež ots, tī rs, ir sauļ oš anā s krē sli, apkā rt kalnam. … Tomēr ▾ Sveiki! Bijā m ar draugiem 8 dienas 7 naktis, standarta numuriņ š.2 personā m. Brī niš ķ ī gi atpū tā mies, viesnī ca laba, numuriņ i tī ri, teritorija liela un sakopta. Baseins neierobež ots, tī rs, ir sauļ oš anā s krē sli, apkā rt kalnam. Viesnī cā ir kafejnī ca, biljards, galda teniss un sauna ar peldbaseinu. Teritorijā ir lapene ar bā rbekjū un bē rnu š ū poles. Ē diens ir ļ oti garš ī gs, lē ts un lielā s porcijā s, vidē jais č eks ir 50 UAH / persona.
No nelieliem trū kumiem: krā na ū dens plū st ar daudz dzelzs, tā pē c tam ir specifiska smarž a un krā sa. Tuvā kais veikals ir 1.5 km, dodieties pastaigā un apbrī nojiet dabu.
Ī paš s paldies administratorei Natā lijai, kura vienmē r pastā stī s, pastā stī s un ieteiks. Paldies arī š efpavā riem par sā tī gu un ļ oti garš ī gu ē dienu.
аватар ikhanenko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ļ oti atvainojos, ka izvē lē jos š o viesnī cu, nav ko slavē t. Pirmais iespaids, atbraucot uz š ejieni, cilvē ki nezina, kas ir tvaika nosū cē js un kā pē c tas ir vajadzī gs, ir baigā virtuves smaka! Svī tā s ir salauztas mē beles, ū dens ir briesmī gs! Pati viesnī ca atrodas blakus ceļ am, tur ir putekļ u stabs, vasarā grū ti atpū sties zem nemitī gā maš ī nu un vilcienu trokš ņ a! ! ! Un vispā r tik tuvu esoš ā s augstsprieguma lī nijas klā tbū tne mani š okē ja! ! ! ! ! ! ! Tā tad, mē s labā k neieradī simies š ajā viesnī cā : ). … Tomēr ▾ Ļ oti atvainojos, ka izvē lē jos š o viesnī cu, nav ko slavē t. Pirmais iespaids, atbraucot uz š ejieni, cilvē ki nezina, kas ir tvaika nosū cē js un kā pē c tas ir vajadzī gs, ir baigā virtuves smaka! Svī tā s ir salauztas mē beles, ū dens ir briesmī gs! Pati viesnī ca atrodas blakus ceļ am, tur ir putekļ u stabs, vasarā grū ti atpū sties zem nemitī gā maš ī nu un vilcienu trokš ņ a! ! ! Un vispā r tik tuvu esoš ā s augstsprieguma lī nijas klā tbū tne mani š okē ja! ! ! ! ! ! ! Tā tad, mē s labā k neieradī simies š ajā viesnī cā : )
аватар Schavlyuk
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s atpū tā mies 2015. gada janvā rī . Ieradā mies 8.00, iekā rtojā mies pē c stundas, neskatoties uz to, ka reģ istrē š anā s bija pē c 1.00. Mums bija svī ta divā m, divas istabas, viena divguļ amā gulta ar spoguli un š aurs skapis ar plauktiem, un otrais dī vā ngulta (gulē t bija neē rti) galds, TV, ledusskapis. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2015. gada janvā rī . Ieradā mies 8.00, iekā rtojā mies pē c stundas, neskatoties uz to, ka reģ istrē š anā s bija pē c 1.00. Mums bija svī ta divā m, divas istabas, viena divguļ amā gulta ar spoguli un š aurs skapis ar plauktiem, un otrais dī vā ngulta (gulē t bija neē rti) galds, TV, ledusskapis. Istabā bija krū zes, glā zes un tē jkanna, kaķ is tecē ja, prasī jā m, lai viņ u nomaina, teica, ka nomainī s, bet nemainī ja visu mū su uzturē š anā s laiku. Tī rī ba istabā un vannasistabā ir 3. , santehnika un izlietne ir bē dī gā stā voklī (netī ra, var labi nomazgā t ar lī dzekļ iem! ) - domā ju, ka Lux istabā s tā vispā r nevajadzē tu notikt un pat parastā s paš as par sevi. Mū su kuponā bija norā dī ts, ka uzkopš ana tika veikta ik pē c trim dienā m, kad ceturtajā uzturē š anā s dienā jautā ju, vai viņ i uzkops mū su istabu un kad nomainī s dvieļ us (starp citu, nomainī ja uz kaut kā diem š ausmī gi netī riem zilā s, labā k nemainī tu vispā r) , uz ko man teica, ja vajadzē s, noņ emsim, bet kā pē c....Esmu š okā . Pē c telpas uzkopš anas santehnika palika netī ra, telpas tika tikai izsū ktas. Telpas bija aukstas. Viņ u ū dens ir š ausmī gs, jū s tik ļ oti smirdā t pē c dzelzs, ka sā p acis, nav iespē jams iztī rī t zobus, man personī gi uz sejas parā dī jā s pinnes, lai gan man tas notiek reti. Jū s varat lū gt viņ iem dzert ū deni, viņ i to ielej. Uzreiz jā saka, ka viesnī ca gatavo labi, iekļ ā vā m brokastis un vakariņ as diviem, pietika č etriem (bijā m ar 2 bē rniem), protams ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet trekns, kas man personī gi nederē ja . Viesnī cā var nopirkt ū deni, dzē rienus, sulas, kafiju un tē ju, tas arī viss. Internets darbojas tikai gaiteņ os! Televī zijā ir 6 programmas. Nekavē joties nopē rc padomu pie tevis, ja vē lies kaut ko, tā kā tuvā kais veikals ir divus kilometrus, tu neesi, un viņ i ņ ems no viņ iem transportu, bet jautā jums tikai par kā du naudu, citas alternatī vas nav, mikroautobusi dara neiet uz turieni. Ar bē rniem, protams, ir ļ oti grū ti iet kā jā m, bet pieauguš ajiem pat pastaiga noder. Tuvā kais trans Polytech, mē s devā mies ar transportu no viesnī cas uz uzņ ē mumu Zakhar Berkut trasē vienai personai 20 UAH. Ir labas takas. Protams, gaiss Karpatos ir lielisks un skaists, lai gan tā s eglī tes pie viesnī cas vairs ī sti nav. Lai visiem laba atpū ta.
аватар Sumar
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā.2014.  gada septembrī . Kā rakstī ts iepriekš ē jā s atsauksmē s - viesnī ca neatrodas Slavskā , bet gan Lejas Rož ankas ciemā . Nokļ ū š ana no stacijas lī dz viesnī cai maksā. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā.2014.  gada septembrī . Kā rakstī ts iepriekš ē jā s atsauksmē s - viesnī ca neatrodas Slavskā , bet gan Lejas Rož ankas ciemā . Nokļ ū š ana no stacijas lī dz viesnī cai maksā.60 UAH. Tuvā kais veikals atrodas 3-4 km attā lumā . Ē dienkarte bā rā (restorā nā? ) ir primitī va. Teritorija nav labi kopta. Viesnī ca tika uzcelta kaut kur 2007. gadā , iespē jams, agrā k. Kopš tā laika viņ i neko tā du nav darī juš i. Cenas par izmitinā š anu un bā rā - ļ oti augstas. Blakus atrodas vairā ku kV augstsprieguma elektrolī nijas, kas nav labi.
аватар MinamiG
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
100 metru attā lumā no viesnī cas kompleksa tek upe, kuru rotā Beskidu ū denskritums. Netā lu no kompleksa atrodas dabisks minerā lū dens avots. Viesnī cas teritorija liela, kopta. Ir peldbaseins, sauna, biljards, lapenes, bā rbekjū , rotaļ u laukums ar smilš u kasti. … Tomēr ▾ 100 metru attā lumā no viesnī cas kompleksa tek upe, kuru rotā Beskidu ū denskritums. Netā lu no kompleksa atrodas dabisks minerā lū dens avots. Viesnī cas teritorija liela, kopta. Ir peldbaseins, sauna, biljards, lapenes, bā rbekjū , rotaļ u laukums ar smilš u kasti. Iepriekš bā zi ieskauj mež i, tagad no satriecoš ā s dabas palikuš i tikai celmi.
Tuvā kā slē poš anas trase atrodas 1200 m attā lumā , pacē lā js "Polytech". Piemē rots iesā cē jiem un amatieriem. Ziemā viesnī ca nodroš ina bezmaksas transporta pakalpojumus uz Polytech pacē lā ju. Netā lu no pacē lā jiem ir plaš s sporta inventā ra nomas punktu tī kls katrai gaumei.
Istabas ļ oti vienkā rš as, mē beles nav dā rgas, atbilstu 2 zvaigznē m. Divvietī gajos numuros nav ledusskapja. Mobilie sakari š ajā reģ ionā ir ļ oti vā ji. Viesnī ca ir piemē rota mazprasī giem tū ristiem.
аватар peglovskaya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū lijā bijā m Natalie hotelī ! Viesnī ca laba: teritorija brī niš ķ ī ga, transfē ra stacija-viesnī ca-transportlī dzeklis nodroš inā ts, personā ls draudzī gs, atbild uz visiem jautā jumiem, virtuve laba, lai gan ē dienkarte nav ļ oti daudzveidī gi, bet gatavo labi, bijā m ar mazu bē rnu, tā pē c nekā du problē mu ar ē š anu, un no rī ta vā rī ja putru un viss bija, lai pabarotu bē rnu. … Tomēr ▾ Jū lijā bijā m Natalie hotelī ! Viesnī ca laba: teritorija brī niš ķ ī ga, transfē ra stacija-viesnī ca-transportlī dzeklis nodroš inā ts, personā ls draudzī gs, atbild uz visiem jautā jumiem, virtuve laba, lai gan ē dienkarte nav ļ oti daudzveidī gi, bet gatavo labi, bijā m ar mazu bē rnu, tā pē c nekā du problē mu ar ē š anu, un no rī ta vā rī ja putru un viss bija, lai pabarotu bē rnu. Baseins labs, tī rs! Ir biljards! Istabas pilnī bā atbilst uz vietas esoš ajā m bildē m, viss darba kā rtī bā ! Upe ir tuvu, kalnos ir augļ i, netā lu ir foreļ u audzē tava, tur var noķ ert zivi un pagatavot. Tuvā kais veikals aptuveni 1.5 km attā lumā ! Daba ir fantastiska!
аватар vvdolmart
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sā ksim ar mī nusiem: Pirmais, ar ko saskā ros, bija ceļ i. Ne ceļ i, bet norā des ((((. Braucu no Ļ vovas lī dz pagriezienam uz Slavsko 2 stundas (230 Km) no Pagrieziena lī dz galamē rķ im 1 stunda (20 km), ), tikai. . . I Ierodoties bū s aizņ emts Ja dodaties ar vilcienu, taksometrs maksā s 40 UAH. … Tomēr ▾ Sā ksim ar mī nusiem:
Pirmais, ar ko saskā ros, bija ceļ i. Ne ceļ i, bet norā des ((((. Braucu no Ļ vovas lī dz pagriezienam uz Slavsko 2 stundas (230 Km) no Pagrieziena lī dz galamē rķ im 1 stunda (20 km), ), tikai. . . I Ierodoties bū s aizņ emts Ja dodaties ar vilcienu, taksometrs maksā s 40 UAH.
Pats viesnī cu komplekss atrodas nevis Slavske, bet gan V. Rož ankā .
Rezervē tas 2 istabas:
1.2-vietī gs standarta: nav ledusskapja; tē jkanna; gaisa kondicionē tā js, ir televizors, bet ar 4 kanā liem.
2.3-vietī gs "junior suite": nav gaisa kondicionē š anas.
Uz logiem nav "moskī tu tī klu", tā pē c iesaku, pieslē dzot elektrī bu, aizvē rt logus. Citā di bū s pilna istaba ar punduriem. Odu nav, š is ir "+".
Par č ī kstoš ā m grī dā m un mē belē m viņ i rakstī ja tā lā k. 6 mē neš us situā cija netika labota.
Galvenais, ka man nepatika niecī gais restorā ns:
Brokastis - olu kultenis vai mols. rī su putra.
Pusdienas - buljons vai borš č s
vairā ku veidu salā ti un principā viss (((
Viesnī cā nav alkohola, tostarp alus. Tuvā kais veikals 30 min. ejot pa ceļ u. Cita transporta nav - var izsaukt taksi.
Un, ja jums patī k lasī t, ņ emiet to lī dzi. Slavskā nav kur nopirkt.
Pē c visu plusu un mī nusu izsvē rš anas, kā Olja saka "revidentā ": "Es nevaru ieteikt Natalie viesnī cu kompleksu. "
аватар ymnicado4ka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Par š ī s vietas apmeklē jumu ir dalī tas sajū tas. Sā kš u ar to, ka tā atrodas (kā mē s vē lā k noskaidrojā m) nevis paš ā Slavskā , bet gan ā rpus tā s. No stacijas jā iet 10-12 minū tes, no Politehnikuma pilsē tas - nedaudz mazā k. … Tomēr ▾ Par š ī s vietas apmeklē jumu ir dalī tas sajū tas. Sā kš u ar to, ka tā atrodas (kā mē s vē lā k noskaidrojā m) nevis paš ā Slavskā , bet gan ā rpus tā s. No stacijas jā iet 10-12 minū tes, no Politehnikuma pilsē tas - nedaudz mazā k. Var staigā t, ja ir labs laiks un "viegli" - ar slē pē m un zā bakiem - ir nereā li. . . Tā tad vai nu savs transports, vai sagatavo naudu taksometram. Numurs...Es domā ju, ka telpā , kas maksā.300 UAH. tur jā bū t vismaz tē jkannai! Es pat nerunā ju par ledusskapi. Tiesa, es nevaru iedomā ties, kā tas ir iespē jams bez tā vasarā . Teritorija skaista un kopta, numuriņ i principā tī ri, ja neskaita daž us gruž us uz grī das. . . Ļ oti liels viesnī cas mī nuss ir tas, ka numuriņ os nav mobilā pieslē guma! Lai runā tu vai rakstī tu SMS, jums jā iet ā rā . Kopumā , izsverot visus plusus un mī nusus, nolē mu, ka vairs uz š o viesnī cu nenā kš u.
аватар vagrand
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bija NG 2011-2012. Mī nusi: Istabā viss č ī kst, vienreiz saplī sa gulta, mē beles vecas, starp ā rdurvju apakš u un slieksni ir pirksta lieluma sprauga, koridorā traka akustika, liekas, ka runā virs tavas. galvu. Personā lam patī k tusē t reģ istratū rā lī dz vieniem naktī (istaba atradā s pirmajā stā vā , 10 metrus no reģ istratū ras) un trokš ņ ot kā tirgū un ē damistabā televizors ir ieslē gts visu nakti. … Tomēr ▾ Bija NG 2011-2012.
Mī nusi:
Istabā viss č ī kst, vienreiz saplī sa gulta, mē beles vecas, starp ā rdurvju apakš u un slieksni ir pirksta lieluma sprauga, koridorā traka akustika, liekas, ka runā virs tavas. galvu. Personā lam patī k tusē t reģ istratū rā lī dz vieniem naktī (istaba atradā s pirmajā stā vā , 10 metrus no reģ istratū ras) un trokš ņ ot kā tirgū un ē damistabā televizors ir ieslē gts visu nakti. .
Ē dienkarte ir ļ oti reta, un daž reiz ir kaut kas cits.
Pati viesnī ca neatrodas paš ā Slavske (lai gan vietne raksta, ka Slavske), kaut kur 4-5 km no Slavskes nomales, t. i. nav sasniedzams ar kā jā m.
Lī dz tuvā kajam kalnam (Zakhar-Berkut) jā brauc apmē ram 30 minū tes.
Plusi:
2 peldbaseini - ziemas un vasaras, sauna, biljards. Viņ i jū s aizvedī s uz Zakhar-Berkut reizi dienā bez maksas.
аватар llilu_58_mail.ru
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es patieš ā m izbaudī ju savu atvaļ inā jumu! Es rezervē ju divvietī gu numuru, viss atbilst aprakstam vietnē . Personā ls ļ oti draudzī gs, liels paldies administratoram, š efpavā riem un š oferim Juram. Man patika virtuve, viss ir mā jas stilā . … Tomēr ▾ Es patieš ā m izbaudī ju savu atvaļ inā jumu! Es rezervē ju divvietī gu numuru, viss atbilst aprakstam vietnē . Personā ls ļ oti draudzī gs, liels paldies administratoram, š efpavā riem un š oferim Juram. Man patika virtuve, viss ir mā jas stilā . Te rakstī ja, ka porcijas mazas, bet es tā neteiktu. Jā un cenas normā las, ja vien, protams, nesalī dzina ar strā dā još u ē dnī cu un tā , kafejnī cas cenu lī menī . Daba ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Ž ē l, ka nebija pā rgā jienu, bet tas ir atkarī gs no atpū tnieku kontingenta, nevis no administrā cijas. Tiesa, tas nekļ uva par traucē kli, daudz staigā ju viens pats. Ekskursijas tika organizē tas pē c pieprasī juma, tie, kuriem nepatī k daudz kustē ties, sauļ ojā s un peldē jā s baseinā . Ļ oti skaista apkā rtne, ir kur bē rniem pastaigā ties. Tā tad svē tki bija izdevuš ies! Ja iespē jams, atbraukš u uz š ejieni ziemā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums llilu_58_mail.ru
Labdien! Braucu atvaļinājumā uz Slavskes tūrisma kompleksu "Natalie", nekur neesmu atradis aptuvenās ēdināšanas izmaksas. Un vai ir atlaide, ja 2-vietīgā istabā iekārtojas 1 cilvēks.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums kizaraha
Vai vajag ņemt līdzi?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums natalislavsk
‹ Viesnīca Natali 2*

Гостиничный комплекс "Натали" находится в живописном поселке городского типа Славском, Львовской области, на высоте 600 м над уровнем моря.

Новый трехэтажный корпус, рецепция с холлом, ресторан на 40 мест, терраса, беседки, детская площадка, 2 сауны, 2 бассейна: закрытый с подогревом и открытый, к речке — 50 м.

Atrašanās vieta В 100 м от комплекса протекает горная речка и находится Бескидский водопад.
Viesnīcā

Автостоянка, прокат горных велосипедов, бильярд, сауна на дровах, открытый бассейн 12х4х1,5 м, шезлонги.

Telpu apraksts

Двухместный (№ 2, 3, 4, 5, 24, 25) — две односпальных кровати, телевизор, санузел (туалет, умывальник, душ).

Однокомнатный люкс (№ 26, 27, 31, 32) — двухспальная или две односпальных кровати, телевизор, холодильник, санузел (туалет, умывальник, душ, фен, в №31 — ванная).
Дополнительное место — раскладной диван.

Двухкомнатный люкс (№ 1, 6, 21, 23, 33) — гостиная (телевизор, холодильник, раскладной диван), спальня (большая двухспальная кровать), санузел (туалет, умывальник, душ, фен).
№21 — трехкомнатный, есть 2 спальни, с отдельными санузлами, с выходом на террасу.
Дополнительные места — диван в гостиной.

Adrese Львовская область
Сколевский р-н
пгт.Славское
ул.Рожаночка, 2
Tālruņi: +38 (03251) 42279,
+38 (067) 6724118, +38 (097) 9740154
Tīmekļa vietne: Natali
FAQ