Visi saindējās!

Rakstīts: 14 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 1 — 6 augusts 2021
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
visi saindē jā s ar ū deni, tikai tī rī ja zobus. bija vairā kas ģ imenes ar bē rniem no 1 lī dz 12 gadiem, š ī "brī niš ķ ī gā " dā rza 2 mā jiņ ā s bija arī.2 grū tnieces. Antisanitā ro apstā kļ u rezultā tā ū dens krā nā ir tumš ā krā sā ar sū du smaku. Mā jas uzkopš anas nav, pē c mū su sū dzī bā m par visu saindē š anos atnā ca apkopē ja un ar vienu lupatu visu cī tī gi nomazgā ja. Viņ i rā dī ja nemazgā tu sū du fragmentus, atvainojos no iepriekš ē jiem viesiem. Vispā r mū su nometne ar bē rniem diemž ē l bija maigi izsakoties sabojā ta, bija ā trā palī dzī ba bē rniem un grū tnieces hospitalizā cija.
Ī paš nieks Jurijs Mikitovič s Dž uss - atnā ca uz mū su zvanu, teica, ka tie nav viņ a jautā jumi un nav pā rliecinā ts, ka tas ir viņ a "netī rī bas" dē ļ . Viņ am ienā ca prā tā doma, ka esam kaut kur saindē juš ies ar netī ru krā na ū deni un pē c smakas teikts, ka tas ir normā li un viņ š un viņ a ģ imene dzer tā du ū deni. Viņ š atnesa vairā kas Coca-Coca pudeles uz mū su mā ju un uz kaimiņ u, viņ š saka, dzer - tas palī dzē s. Kaimiņ mā jā viņ a paš a Sadybā bija arī bē rni un grū tniece, kura arī nogā dā ta slimnī cā , viņ as likteni nezinu, bet nedod Dievs, viņ a jau ir vesela. Kopumā viņ i no mums paņ ē ma visas izmaksas.
Dzī vī bas saimnieks Sadyba saimnieks Jurijs Mititovič s aizbrauca, solī ja atgriezties, tač u acī mredzot tas nebija viņ a plā nos un ka nā ksies skatī ties acī s sā pē s raustī tajiem bē rniem, viņ š aizgā ja, zvanī jā m. viņ am, zvanot pa skaļ runi, Jurijs teica, ka kaimiņ i ir tikai tie, kas melo un neviens tur nav saindē jies, viņ i visi to dzirdē ja, cik atceros, saruna bija pa skaļ runi. Viņ i viņ am teica, ka jū s nevarat tā melot, un visi visu dzird. Viņ š negaidī ja, bet nav sirdsapziņ as un goda. Š is ir zemais tips, bez principiem, bez koncepcijā m un izglī tī bas es viņ u sauktu par ateistu.

Es ceru, ka pirms doš anā s pie š ī Jurija jū s izlasī sit š o ziņ u un atradī sit labā ku vietu. Visu mieru un labestī bu! Un Jurijam, es ceru, ka viņ š izlasī s atsauksmi vai viņ i to viņ am izlasī s, es teikš u tā : "Par visu un vienmē r jums bū s jā maksā , un tā ne vienmē r ir nauda" ! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu