Liliana 2*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.710
№17 viesnīcas reitingā Slavska
6.6 Numurs
7.1 apkalpošana
6.7 Tīrība
6.3 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīcu komplekss "Liliana" atrodas Slavskes ciematā, 3 minūšu gājiena attālumā no pacēlāja "Politehnikums". Kompleksā ietilpst viesnīca un 3 Eiropas tipa divstāvu kotedžas. Pretī atrodas restorāns ar bāru "Smerekova Hata". Viesnīca ir ieteicama gan ziemas, gan vasaras brīvdienām.Vairāk →
аватар penevi
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uz š o viesnī cu nokļ uvā m nejauš i, jo, ierodoties apmetnes vietā , izrā dī jā s, ka ir pā rsegs un mū su iepriekš rezervē tais numurs citā viesnī cā bija aizņ emts. Bijā m spiesti steidzami meklē t citu variantu. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu nokļ uvā m nejauš i, jo, ierodoties apmetnes vietā , izrā dī jā s, ka ir pā rsegs un mū su iepriekš rezervē tais numurs citā viesnī cā bija aizņ emts. Bijā m spiesti steidzami meklē t citu variantu. Mū s novietoja treš ajā stā vā . Istaba bē niņ os, daudzviet istabā sitam galvu pret griestiem. Istabā grī da ir noklā ta ar paklā ju un ļ oti netī ra, un viesnī cas darbinieki, ieejot istabā , nenovelk apavus. Telpā pastā vī gi ir nepatī kama novecojuš u zeķ u smaka, un smaka nepazū d pat ar atvē rtiem logiem, acī mredzot paklā js ir piesā tinā ts ar to.
Vannas istabā duš ai nav ne durvju, ne aizkaru un lī dz ar to grī da vienmē r ir slapja, nedarbojas apgaismojums virs spoguļ a, kā arī flī zes pie sienā m jau sen nav mazgā tas. Duš as galva saplī susi, jā tī ra visi jaucē jkrā ni. Izvadi ir izplē sti no sienā m un karā jas. Televizors ir ļ oti vecs un arī mini ledusskapis. Reģ istrē joties viņ i to visu nepamanī ja, jo vienkā rš i ieskatī jā s istabā , lai pā rliecinā tos, ka tajā pietiek vietas trim.
Kalibā mē s gaidā m pasū tī jumu vismaz 40 minū tes, un biež ā k tā ir stunda, un tas neskatoties uz to, ka apmeklē tā ju gandrī z nav! No ē dienkartes jau tā ir niecī ga, var pasū tī t tikai daž us ē dienus.
Teritorijā atrodas peldbaseins, ap kuru nav ne sauļ oš anā s krē slu, ne viesnī cas nodroš inā to gultasveļ u vai dvieļ u.
Neiesaku š o viesnī cu.
Телевизор очень старый и за ним расположен холодильник в неудобном доступе Сломана лейка в душе и всё это очень требует уборки Грязное ковровое покрытие ( запах, который оно издает, фото не передаёт) Вот так расположена кровать. Больше похоже на какую-то собачью кануру
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā mies no mums piedā vā tajiem variantiem, arī pilsē ta mums patika un protams apskatī jā m atsauksmes par viesnī cu. Atraš anā s vieta laba, pati pilsē tiņ a maza tā pē c viss ir blakus. Paš i nokļ uvā m 100 metrus no dzelzceļ a stacijas, bez problē mā m mū s labi iekā rtoja. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies no mums piedā vā tajiem variantiem, arī pilsē ta mums patika un protams apskatī jā m atsauksmes par viesnī cu. Atraš anā s vieta laba, pati pilsē tiņ a maza tā pē c viss ir blakus. Paš i nokļ uvā m 100 metrus no dzelzceļ a stacijas, bez problē mā m mū s labi iekā rtoja. Numuriņ š tī rs, es teiktu ideā ls, jo bijā m ē rti. Istabiņ ā ir karsts ū dens, arī brokastis bijā m apmaksā tas (sā tī gas, garš ī gas, laicī gi). Mums par pā rsteigumu bija peldbaseins un sauna. Daž i plusi. Es gribu savus bē rnus sū tī t uz turieni pavasarī . Es iesaku š o vietu ikvienam.
аватар MinamiG
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas komplekss atrodas gleznainā ielejā , ko ieskauj kalni un mež i. Sastā v no galvenā s ē kas un kotedž ā m. Iekopta teritorija. Numuri ir ē rti, gaiš i, plaš i un tī ri. Kotedž as - no dabī gā koka, liela gaiš a halle ar kamī nu, satelī ttelevī zija, virtuve. … Tomēr ▾ Viesnī cas komplekss atrodas gleznainā ielejā , ko ieskauj kalni un mež i. Sastā v no galvenā s ē kas un kotedž ā m. Iekopta teritorija. Numuri ir ē rti, gaiš i, plaš i un tī ri. Kotedž as - no dabī gā koka, liela gaiš a halle ar kamī nu, satelī ttelevī zija, virtuve. Viesnī cas teritorijā atrodas kafejnī ca, kolyba, sauna, peldbaseins, veikals, rotaļ u laukums. Nav slē poš anas inventā ra nomas. Ir pastā vī gs marš ruta autobuss uz pacē lā jiem. 100 m attā lumā atrodas Politekhnik un FMI pacē lā js. Viegli nobraucieni, iesā cē jiem.
Attā lums lī dz slē poš anas trasē m: Pogar - 2 km; Trostjana - 4 km; Varš ava, Graboveca - 12 km, Zakhar Berkut - 8 km.
аватар Veraska
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ļ oti patika. Viss ir tī rs, ē rts. Dzī vojā m svī tā otrajā stā vā , tī rī jā m katru dienu. Numurā ir ledusskapis, tē jkanna, krū zes, seifs, liels TV, liela ē rta gulta. Virtuve ļ oti garš ī ga, ar cenā iekļ autajā m brokastī m mums ļ oti pietika. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti patika. Viss ir tī rs, ē rts. Dzī vojā m svī tā otrajā stā vā , tī rī jā m katru dienu. Numurā ir ledusskapis, tē jkanna, krū zes, seifs, liels TV, liela ē rta gulta. Virtuve ļ oti garš ī ga, ar cenā iekļ autajā m brokastī m mums ļ oti pietika. Mē s pusdienojā m un pusdienojā m tur, Kolybā . Par 100 UAH jū s varat ē st kopā . Katru dienu peldē jā mies baseinā , baseins ir liels, katru dienu tī ra. Devā mies uz kalnu Zakhar Berkut, Vezha Vedmezha, foreļ u makš ķ erē š anu, ū denskritumiem. Saimnieki ir ļ oti draudzī gi un cenš as visiem izpatikt. Pat tad, kad viņ i aizmirsa par mums vienā no krē slu pacē lā jiem, viņ i to vienkā rš i izslē dza un mē s karā jā mies kalna vidū . Viņ i piezvanī ja saimniecei Irinai, viņ a minū tē atrisinā ja jautā jumu un mē s mierī gi devā mies lejā no kalna. Tā tad pā rē jais bija iespaidu pilns. Es iesaku š o viesnī cu, jums tā patiks.
аватар navigator1985
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ar ko un kad atpū tā ties: Es, mana draudzene, viņ as draudzene ar bē rnu. Patika: viss, izņ emot tā lā k aprakstī to. Nepatika: 1. Pē c brauciena ar vilcienu (24.20m), gaidot vilcienu (2.30m), brauciena ar vilcienu (2.00m), sagribē jā s apgulties gultā un iedzert tasi karstas tē jas. … Tomēr ▾ Ar ko un kad atpū tā ties:
Es, mana draudzene, viņ as draudzene ar bē rnu.
Patika: viss, izņ emot tā lā k aprakstī to.
Nepatika:
1. Pē c brauciena ar vilcienu (24.20m), gaidot vilcienu (2.30m), brauciena ar vilcienu (2.00m), sagribē jā s apgulties gultā un iedzert tasi karstas tē jas. Tajā brī dī mana draudzene gribē ja ieiet duš ā un tad kopā iedzert tē ju. No pirmā acu uzmetiena ļ oti vienkā rš as, bet tajā paš ā laikā patī kamas vē lmes. Arī mū su ceļ abiedri nekur citur negribē ja doties. Labu garastā vokli mums pabojā ja kā da meitene reģ istratū rā , kura teica, ka tē jkannu nedrī kstot (pat par maksu !!!!!!!! ! ). Mums visiem kopā bija jā iet uz kafejnī cu, lai iedzertu tē ju, un tad stā ties rindā pie vannas istabas durvī m. Tā lā k, mē ģ inot ieliet minerā lū deni vienā no divā m glā zē m, izrā dī jā s, ka tā s nav MAZGTAS ! ! ! Apakš ā š ķ idruma paliekas ir sarkanī gas krā sas un lipī gas uz tausti. Otrajā naktī saplī sa papildu gultas dī vā ns. Nekas neķ ī trs (sekss) un nenormā ls (staigā š ana pa to vai lē kš ana) netika darī ts.
2. Aģ entū ra, kurā pasū tī jā m ekskursijas, mums teica, ka par Jaungada banketu NAV obligā tā s apmaksas! ! ! Pē c divā m nedē ļ ā m viņ i piezvanī ja un teica, ka ir jā maksā par Jaungada banketu USD 100 apmē rā vienai personai. (maksā juma iniciatī va nā ca no “Lilin”). Mū su atteikuma gadī jumā mums piedā vā ja atdot iepriekš samaksā to naudu. Bet mē s nevarē jā m atteikties vienkā rš a iemesla dē ļ , kaut ko citu jau toreiz nebija iespē jams atrast. VISS UN VISUR IR AIZŅ EMTS! ! ! Acī mredzot ar to viņ i rē ķ inā s, runā jot par neobligā to Jaungada banketu apmaksu. Un jū s to nevarat nosaukt par banketu! Par 356 dolā riem 3 pieauguš ajiem un 1 bē rnam galdā lika: padomju š ampanietis (lē tā kais zī mols) - 1 gab. , degvī ns 0.5-1 gab. , Moldovas pussausais vī ns - 2 gab. Neliels (neliels) š ķ ī vis Olivjē - 1 gab. , bļ oda ar vistas salā tiem - 1 gab. , bļ oda ar daž iem citiem salā tiem - 1 gab. , liels š ķ ī vis (mazs) salā tu ar tomā tiem un sieru (iespē jams, grieķ u) - 1 gab. Tad atveda mums un kaimiņ u istabai (viens uz diviem) ar cepš anu pildī tu karpu. Karpas grami 350-400 (vairā k par garu plaukstu), mē le 1 gabals un 1 tvisteris pusotra pirksta biezumā . Ak, gandrī z aizmirsu, jau 2 reizes bija pankū kas (ar kaut kā du pastē ti un tad ar burkā niem). Brokastī s bija daudz pankū ku un acī mredzot tā s tika pasniegtas banketā . Beigā s, kad aizgā ja gandrī z visi, arī bē rni un 6 pieauguš ie, tika pasniegts saldē jums, ko pavadī ja frā ze: - Ī paš i tev. Bija arī š ķ ī vis bezgarš ī ga speķ a, nesaprotama desa. To visu pavadī ja mū zika, ko izpildī ja vī rietis un sieviete, kuri dziedā ja karaoke un spē lē ja nedaudz saksofonu. Par izskatu! ! ! Viņ i dziedā ja labi, spē lē ja slikti. Salū ts, Ziemassvē tku vecī tis un Sniega meitene bē rniem š ajā Jaunajā gadā bija aizņ emti un mū s neapciemoja.
3. Brokastis arī ļ oti sliktas. Slē poš anas brī vdienā m tas ir ļ oti maz. Izmaksas ir 30 UAH.
Ū dens istabā tehnisks (smird, nedzer)
последний оплаченный(30грн x 4чел)завтрак на четверых (в дорогу)
аватар sosinovich
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzturē jā s luksusa numurā ar trī s cilvē ku ģ imeni. Tī rs ē rts numurs, uzkopts katru dienu. Draudzī gs personā ls. Brokastis ir garš ī gas. Viņ iem ir arī veikals, slē pju kamanu noma, bū da. Ē diens garš ī gs! Cenas zemā kas nekā mū su pilsē tā . … Tomēr ▾ Uzturē jā s luksusa numurā ar trī s cilvē ku ģ imeni. Tī rs ē rts numurs, uzkopts katru dienu. Draudzī gs personā ls. Brokastis ir garš ī gas. Viņ iem ir arī veikals, slē pju kamanu noma, bū da. Ē diens garš ī gs! Cenas zemā kas nekā mū su pilsē tā .
Mums patika - iesaku!
аватар Daisyasavin
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā s 9 cilvē ku grupā . Mē s bijā m 4 cilvē ku ģ imene, kas dzī voja "suite" numurā pirmajā stā vā . Jau pirmajā uzturē š anā s dienā , atgriež oties pē c slē poš anas, konstatē jā m, ka nauda ir pazudusi, un bija sarē ķ inā ts, ka, paņ emot daž us simtus, to kopē jā summā neviens nepamanī s. … Tomēr ▾ Atpū tā s 9 cilvē ku grupā . Mē s bijā m 4 cilvē ku ģ imene, kas dzī voja "suite" numurā pirmajā stā vā . Jau pirmajā uzturē š anā s dienā , atgriež oties pē c slē poš anas, konstatē jā m, ka nauda ir pazudusi, un bija sarē ķ inā ts, ka, paņ emot daž us simtus, to kopē jā summā neviens nepamanī s. Kad sazinā jā mies ar viesnī cas vadī tā ju, viņ š uz to nekā di nereaģ ē ja. Tajā dienā , tiklī dz devā mies brokastī s, nez kā pē c uz otrā stā va balkona (virs mū su istabas dzī voja draugi) bija meitene no reģ istratū ras (nez, ko viņ a tur dara. . . )...). Garlaicī ba, bez skata pa logu – tā s ir š ī s viesnī cas priekš rocī bas. Rakstiet biljardu , neticiet ! Tā , protams, ir, bet mums atbildē ja tikai tad, kad pasū tā t baseinu. Teiksim tā , ka pē c nakš ņ oš anas viesnī cu kompleksā "Liliane" (ja godī gi, nav skaidrs, kas viņ iem iedeva 2 zvaigznes, visticamā k š is komplekss izskatā s pē c privā tmā jas) nolē mā m uz Slavskiem vairs nenā kt. Slī dkalniņ i ir š ausmī gā stā voklī , bez vietē jā taksometra nokļ ū t kā dā kalnā nevar (5 metri - 10 UAH. uz cilvē ku 1960. gadu smirdī gā benzī na spolē ), atpū tniekiem nav izklaides, ciematā nedeg neviena lampiņ a, tā pē c tā lā k par viesnī cu vakarā netiksiet. Pirms dodaties uz Slavsku, rū pī gi padomā jiet, mē s daudz atpū š amies, bijā m daž ā dā s vietā s, bet radā s iespaids, ka Slavskes iedzī votā ji, protams, nevē lē jā s nopelnī t naudu - viņ us ir daudz vieglā k nozagt.. .
аватар ddd11
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
kopā ar ģ imeni atpū tā s Karpatos. Dzī vojā m viesnī cā.3. stā vā , istabiņ a ē rta. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s, liels paldies viņ iem par komforta radī š anu. … Tomēr ▾ kopā ar ģ imeni atpū tā s Karpatos. Dzī vojā m viesnī cā.3. stā vā , istabiņ a ē rta. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s, liels paldies viņ iem par komforta radī š anu. Uzturē š anā s laikā sniega nebija, tač u tas mū su brī vdienas nesabojā ja, devā mies slē pot uz Play slē poš anas kū rortu. Liels paldies viesnī cas š efpavā riem, virtuve ir vienkā rš i lieliska.
аватар Taranchik
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos kopā ar savu vī ru Jaunajā.2008. gadā . Laba viesnī ca, labi numuriņ i. Tī ra, regulā ri tī rī ta. Komplekss ir liels: teritorijā papildus viesnī cai ir 3 mā jiņ as, restorā ns, bū da, veikals, slē pju un kamaniņ u noma, tiem ž ā vē tā js, pirts ar lielu, skaistu, bet ledus aukstu. … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar savu vī ru Jaunajā.2008. gadā . Laba viesnī ca, labi numuriņ i. Tī ra, regulā ri tī rī ta. Komplekss ir liels: teritorijā papildus viesnī cai ir 3 mā jiņ as, restorā ns, bū da, veikals, slē pju un kamaniņ u noma, tiem ž ā vē tā js, pirts ar lielu, skaistu, bet ledus aukstu. baseins
No personā la man visvairā k patika bā rmenis, viņ š arī ir viesmī lis bū dā . Man š ķ iet, ka viņ u sauc Sergejs. Starp citu, uzreiz atzī mē š u, ka ar vienu cilvē ku bū diņ ai nepietiek! Pieņ emiet darbā darbiniekus, kungi! Viņ am bija ļ oti grū ti apkalpot visus. Kas attiecas uz ē dienu - ļ oti garš ī gi! Forele, bā rbekjū , baravikas sē nes - super!
Vecgada vakarā...Kas attiecas uz mani, zā le ir par mazu tik daudziem cilvē kiem. Ē diens, alkohols, programma – pamatī gs č etrinieks.
Kas attiecas uz paš u ciematu, tas man par lielu pā rsteigumu ir mazs. Infrastruktū ra praktiski nav attī stī ta.
Ir daudz kalnu. Par profesionā lajiem neko nevaru uzrakstī t. Mē s bijā m tikai "Politehnoloģ ijā ", par amatieriem esmu laimī gs. Pirmo reizi sā ku slē pot, bail, bet gribas atkal. Un viss paldies manam instruktoram Romai!! !
Neskatoties uz daž iem trū kumiem, gribu teikt, ka es un mani draugi jau esam rezervē juš i vietas Liliā nā uz Jauno 2009 gadu! Tur ir labi! Galvenais, ka kompā nijā bija jautri!...
. . .
. . . Š ajā (2009) NG mē s atkal ar lielu grupu devā mies uz Liliā nu. Izī rē ja kotedž u. Ļ oti apmierinā ts. Saka, ka viens no kaimiņ iem ir labā ks, bet mē s ar savē jo, vidē jo, bijā m pilnī bā apmierinā ti. Pirmajā stā vā plaš a halle ar lielu pusdienu galdu, televizoru, istabas vidū izrotā tu eglī ti, kamī nu, kuru viegli izkausē tu pat bē rns (malka tiek nodroš inā ta), liels stū ra dī vā ns. Pilnī bā aprī kota virtuve, atseviš ķ a istaba ar veļ as maš ī nu un ž ā vē tā ju. Visas istabas ir pieklā jī gas. Silti un ē rti. Iepriekš ē jā komentā rā jau rakstī ju par slidkalniņ u tuvumu, par savu slē pju nomu, veikalu, pirti, baseinu un bū du. Starp citu, bā rmeņ a vā rds ir Dima, nevis Serjož a. Atseviš ķ a cieņ a!
Un arī gā jā m makš ķ erē t – ķ ē rā m foreles. Puikas pē c 2 minū tē m kļ uva neinteresanti, jo. forele tika noķ erta pat uz tukš a ā ķ a, bet meitenes knapi nomierinā jā s))) Cepja savā pagalmā uz grila, ē da uz abiem vaigiem.
Vispā r iesaku visiem!
аватар veleraru
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uz Ziemassvē tkiem ī rē jā m kotedž u. Izvē lē jā mies pē c interneta un fotogrā fijā m. Patiesī bā mē beles ir "noguruš as", tapetes vienā guļ amistabā aplietas ar vī nu, bet kopumā viss ir kā rtī bā , slidkalniņ i ir blakus, bū da un restorā ns arī ir, tikai vietas jā rezervē iepriekš . … Tomēr ▾ Uz Ziemassvē tkiem ī rē jā m kotedž u. Izvē lē jā mies pē c interneta un fotogrā fijā m.
Patiesī bā mē beles ir "noguruš as", tapetes vienā guļ amistabā aplietas ar vī nu, bet kopumā viss ir kā rtī bā , slidkalniņ i ir blakus, bū da un restorā ns arī ir, tikai vietas jā rezervē iepriekš .
Man ļ oti patika pirts Smerekova Khata viesnī cā , tikai paņ em ar pirtnieku....visiem ļ oti patika! pat bē rniem!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infoliliana
‹ Viesnīca Liliana 2*

Гостиничный комплекс «Лилиана» расположен в поселке Славское, в 3 минутах ходьбы от горнолыжного подъемника «Политехник». Комплекс включает в себя гостиницу и 3 двухэтажных коттеджа коттеджа европейского типа. Напротив работает ресторан с баром «Смерекова Хата». Отель рекомендован как для зимнего, так и летнего отдыха.

Atrašanās vieta 1,5 км от центра поселка и железнодорожного вокзала Славского, 2,6 км до подъемника «Погар», 120 км от Львова, 140 км до аэропорта Ивано-Франковска.
Viesnīcā

Рецепция с холлом, огражденная территория, беседки с мангалами, колыба на 90 мест, завтрак, мини-маркет, конференц-зал на 40 мест, храм, персонал говорит на русском и украинском языках.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Катание на лыжах, сауна с бассейном 11 х 4,20 м на 10 человек.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель на 13 номеров, 3 коттеджа по 8-12 мест. Номера: полулюксы 20-26 м², люксы 29-32 м², двухэтажные апартаменты с камином, коттеджи с 4 спальнями, камином, стиральной машиной и кухней.

Istabās

Автономное отопление, телевизор, сейф, рабочий стол, гостиный уголок, шкаф, ванная комната с душем и туалетом, фен, бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка комнат, смена постельного белья, полотенец — раз в 3 дня.

Adrese ул. Ивана Франка 26 а, пгт. Славское, 82660, Львовская область, Украина.
Tālruņi: +38 032 242 27 69
+38 097 587 25 85
Tīmekļa vietne: Liliana
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.