Kā paradīzē!

Rakstīts: 10 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 6 — 10 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ceļ oju kopā ar savu vī ru 2021.  gada jū lijā . Viesnī ca ir visaugstā kajā lī menī . Istabas ir tī ras, gultas veļ a un dvieļ i arī ! Duš ā pat ū dens noteka tiek nomazgā ta, kā jau pieklā jī gā s viesnī cā s. Viss bija kā solī ts uz vietas - bezmaksas transfē rs no dzelzceļ a stacijas uz viesnī cu, iekļ autas arī brokastis (7 grū tniecī bas mē nesī man nepietika). Bet darbinieki uzklausī ja un pē c pirmā pieprasī juma palielinā ja porciju.
Virtuve ir garš ī ga! Bravo!
Ē dienu piegā de ir ā tra. Labi padarī ts!
Labā griba pret krievvalodī gajiem ir maksimums.
Viedie televizori. Internets.
Telpas ir debeš ķ ī gi forš as!
Restorā nā rē ķ ins ir vidē js - mazā ks nekā Odesā!! !

Mē s nokavē jā m pē dē jā s brokastis - jo vilciens mā jā s bija naktī , un jū s zinā t, ko ? ! Viņ i mums atnesa brokastis vilcienā ! Tas ir super gā dī gi un jauki!
Slikti tikai tas, ka pā rim bija grū ti izmantot baseinu - 5-10 bē rni no agra rī ta lī dz vakaram lē ca ū denī bez pā rtraukuma, lai pieauguš ie pat samirktu. Bet tā nav viesnī cas vaina - tie ir bezatbildī gi vecā ki, kuri izmetuš i savus bē rnus, lai netraucē tu viņ iem atpū sties.
Kopumā novē lu puiš iem labklā jī bu un tā lā ku attī stī bu. Sniedziet saviem viesiem vairā k informā cijas ieraš anā s dienā – tas palī dzē s viesiem ā trā k iejusties un atpū sties.
Labi padarī ts!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu