Šausmas, kurās es negribu atgriezties!

Rakstīts: 11 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 3 novembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Gribē jā m vienkā rš i atpū sties Karpatos, bet viesnī cas saimnieka (ja to tā var nosaukt) dē ļ mū su atpū ta bija brī niš ķ ī ga.

Viņ a sā k ar tevi runā t par “tu” un tā dā tonī , it kā tu bū tu viņ ai kaut ko parā dā . Ļ auj paš am izstaigā t ī rē tā s telpas, kur atrodas tavas personī gā s mantas, paš am nezinot, lai miskastē brī nī tos, ko tu ē d un ko elpo. Ļ oti nepatī kami!


Cena un kvalitā te nesakrī t. Viesnī cā viss paliek uz lī nijas. Viņ i gribē ja atvē rt logu, tad aizķ ē ra karnī zi ar aizkariem, un tad mū s gandrī z nogalinā ja bilde, kas karā jā s pie sienas tik tikko nostiprinā ta un tā s izskats liecinā ja, ka tā nokrita vairā k nekā vienu reizi. Labi, ka viņ i atdzī vojā s.

Katrs tavs solis tiek kontrolē ts, saimnieks neveica ceremoniju, stā vē ja zem kokiem un pat klausī jā s mū su personī gā s sarunas, vienmē r iejaucā s un draudē ja ar izlikš anu.

Arī noteikt tā saucamā s soda naudas, kas ņ emtas no debesī m, kas notika ar viesnī cu nezinā ja kā iet, lai netiktu uz naudu (izņ emot dzī ves dā rdzī bu).
Uz lū gumu pavadī t mū su stundu mierā , saimniece nolē ma bū t nepieklā jī ga un pie viena no jū su vā rdiem kliedza viņ ai desmit, daž reiz ne par tē mu.

Knapi iedeva savus dokumentus, kurus atstā jā m kā ķ ī lu. Mā jā s atgriezā s pā rguris no tā diem svē tkiem un ar negatī vu zī lē š anas kalnu.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu