Biurger Trostian 3*– Atsauksmes

16
Novērtējums 5.510
№22 viesnīcas reitingā Slavska
5.9 Numurs
5.9 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.0 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca "Burger Trostyan" atrodas gleznainā kūrortpilsētā Slavske.Vairāk →
аватар ninapastukhova12
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nedē ļ u atpū tā mies ar bē rnu, iespaidi tikai pozitī vi! Viesnī ca atrodas klusā gleznainā vietā , 15 minū š u gā jienā lī dz centram, 10 minū š u gā jienā lī dz dzelzceļ a stacijai, netā lu veikali, pie dzelzceļ a stacijas un bankomā ti centrā . … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tā mies ar bē rnu, iespaidi tikai pozitī vi!
Viesnī ca atrodas klusā gleznainā vietā , 15 minū š u gā jienā lī dz centram, 10 minū š u gā jienā lī dz dzelzceļ a stacijai, netā lu veikali, pie dzelzceļ a stacijas un bankomā ti centrā . Netā lu atrodas Zakhar Berkut komplekss, kur varat izsaukt taksometru vai staigā t pats.
Cenas ļ oti labas! Demokrā tiski un pamatoti.
Lielisks viesnī cas personā ls! Par jebkuru jautā jumu jū s varat sazinā ties jebkurā laikā - jū s vienmē r nā ksit palī gā . Nolē mā m uzcept kebabus, tā pē c mums atnesa malku un iekurinā ja uguni.
Istaba ļ oti ē rta - liela istaba ar lielu ē rtu gultu, istabā duš a un tualete, arī balkons-terase ar brī niš ķ ī giem skatiem! Istaba tī ra, vannasistaba tī ra, kvalitatī va veļ a, labi dvieļ i - viss tī rs, izgludinā ts.
Plaš a teritorija ar diviem peldbaseiniem, daudz zaļ umu, vairā kā m lapenē m, vairā kiem griliem. Ap baseinu ir daudz ē rtu sauļ oš anā s krē slu. Ir telpa ar galda tenisu, biljardu un kinoteā tri. Ā ra volejbola laukums.
Ē diens ir lielisks! ! ! Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi, daudzveidī gi, viss ir svaigs, nekad nav bijis ē dienu atkā rtoš anā s nedē ļ as laikā , vienmē r ir kaut kas jauns, un viņ i vienmē r ē da ar prieku!
Mums ļ oti patika! Mē s noteikti š eit paliksim vē lreiz! Ļ oti patī kami, ka apkā rt valda klusums un neticams ainavu skaistums!
Ja jū s meklē jat skaistu, klusu, ē rtu apmeš anā s vietu ar komfortabliem numuriem, labu garš ī gu virtuvi, brī niš ķ ī gu zaļ o zonu, ko ieskauj mierī gas ainavas - jū s esat Burger Trostyan!
Vē lreiz paldies viesnī cas personā lam par komfortablu un neaizmirstamu uzturē š anos!
Вид с балкона
аватар mshust89
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca skaista, viesnī cas rajons skaists, daudz zaļ umu, tī ra. Liels pluss vasaras atpū tai - peldbaseinu klā tbū tne. Ū dens baseinos nav hlorē ts, tas ir tī rī ts, apkā rt ir sauļ oš anā s krē sli. Tā s pietiek visiem atpū tniekiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca skaista, viesnī cas rajons skaists, daudz zaļ umu, tī ra. Liels pluss vasaras atpū tai - peldbaseinu klā tbū tne. Ū dens baseinos nav hlorē ts, tas ir tī rī ts, apkā rt ir sauļ oš anā s krē sli. Tā s pietiek visiem atpū tniekiem. Teritorijā ir mā jī gas lapenes.
Istaba, kuru saņ ē mā m (ģ imenes, 2 stā vu): -) bija tī ra un sakopta. Tajā viss nepiecieš amais: ledusskapis, vannas istaba. mezgls, balkons ar skaistu skatu uz kalniem, skapis ar pakaramiem, naktsgaldiņ i (ir kur nolikt mantas), galds ar spoguli, tī ra veļ a, dvieļ i. Istabā ir karsts ū dens. Runā jot par virtuvi, virtuve ir garš ī ga un par saprā tī gu cenu. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Netā lu no veikala un centra. Tas ir arī ļ oti ē rti.
Ī sā k sakot, man viss patika! : ) Ī paš s paldies Larisa kungam un Vasila kungam. Ļ oti jauki cilvē ki, draudzī gi! Mē s ieradī simies pie jums un ieteiksim Burger-Trostjanu atpū tai.
аватар littra1417
Esmu bijis daudzā s Slavskas viesnī cā s, bet š ī viesnī ca man patika visvairā k. Es š eit nā ku katru gadu ar ģ imeni un draugiem. Jā , telpas nav ideā las, bet galvenais tī ras (biju gandrī z visā s istabā s, visvairā k patika tā s ar terasi). … Tomēr ▾ Esmu bijis daudzā s Slavskas viesnī cā s, bet š ī viesnī ca man patika visvairā k. Es š eit nā ku katru gadu ar ģ imeni un draugiem. Jā , telpas nav ideā las, bet galvenais tī ras (biju gandrī z visā s istabā s, visvairā k patika tā s ar terasi). Cilvē ki, kas atbrauc uz Karpatiem sē dē t istabā , "respekt" jums : ) Ē diens par normā lā m cenā m, paš taisī ts, garš ī gs (gardē dis, protams, neinteresē s). Ir baseins bez balinā tā ja un sauna, kas ir ļ oti ē rti. Tā lu ne katrā Karpatos viesnī cā ir pirts: ( Kas attiecas uz ī paš nieku. . . Jā , dā ma vienmē r ir bijusi nedaudz nepatī kama, bet ak, tas ir raksturs un audzinā š ana, tur neko nevar darī t: ((Bet Pats saimnieks ir ļ oti patī kams, vienmē r var piekrist un, starp citu, tur viņ š ir atbildī gs. Ja dā mai nepatī k ej pie vī rieš a. Personā ls pieklā jī gs, palī dzē ja ne reizi vien. Kas attiecas uz rezervā cija jā , pā ris reizes bija atkritumi, bet tas tika izlemts stundas laikā , ne ilgā k. Jā un varu teikt, ka atkritumi ar atrunā m un reprezentablā m fotogrā fijā m un nepatī kamiem darbiniekiem tā vienmē r notiek visur (ne tikai par Ukrainu, bet arī par citā m valstī m). Dzī ve ir tā da, nav ko darī t : )
аватар mandarinka028
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
no stacijas apmē ram 20 minū tes kā jā m, ceļ š ir asfaltē ts baseina teritorijā tī ra, aug daž ā das eglī tes, š ū poles, stā vvieta 5 lī dz 6 maš ī nā m, super virtuve! ! ! ! ! draudzī gs personā ls) … Tomēr ▾ no stacijas apmē ram 20 minū tes kā jā m, ceļ š ir asfaltē ts
baseina teritorijā tī ra, aug daž ā das eglī tes, š ū poles, stā vvieta 5 lī dz 6 maš ī nā m, super virtuve! ! ! ! ! draudzī gs personā ls)
istabiņ as tī ras, ir ledusskapis, TV, viens tikai mī nuss - ū dens istabā ļ oti smird (un vispā r viss ir lieliski! )
аватар yulia.yavorska
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Plusi: 1) iekā rtoja mū s 10.00, ar sapratni aizgā ja uz tikš anos, 12.00 izvā cā s, iedeva apmaiņ ā uz pā ris stundā m, kaut kā istabiņ a bē rnam gulē t, jo vilciens aizgā ja 18. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga.
Plusi:
1) iekā rtoja mū s 10.00, ar sapratni aizgā ja uz tikš anos, 12.00 izvā cā s, iedeva apmaiņ ā uz pā ris stundā m, kaut kā istabiņ a bē rnam gulē t, jo vilciens aizgā ja 18.35.
2) baseins, kā jau Karpatos, labs liels un atseviš ķ s baseins bē rniem.
3) Ļ oti jauks personā ls, izņ emot ļ oti nepatī kamu saimnieku
Mī nusi:
1) Mū su istaba bija č etrvietī ga, divstā vu, 2 guļ amistabas un pirmajā stā vā kaut kas lī dzī gs gaitenī.
Istaba š ausmī ga, š aurs, tumš s, neē rti un viss krī t nost, ā rdurvis uzlauztas, slē dzene nolauzta, liela putekļ u bumba, durvis istabā ir lī dzī gas, gulta drausmī gi č ī kstē ja domā ja, ka sadalā s, pat atgriezties pa kluso nebija reā li, ledusskapis, fē ns nē , vannasistaba, tas ir vienkā rš i š ausmī gi, nav pat plaukta kur likt zobu birstes un pastas, otro dienu bija baigā smaka tualetē , un treš ajā dienā smaka bija it kā kaut kas nomiris, tā laime, ka mū s jau izlika
2) Nā kamajā dienā viņ i saindē jā s ar pā rtiku.
3) Ja ieradī sities brokastī s nedaudz vē lā k, jums var paziņ ot, ka brokastis ir beiguš ā s, tā pē c negulē jiet ilgi. Pie mums tā nebija, bet citi atpū tnieki stā stī ja savu stā stu par brokastī m.
4) Sauļ oš anā s krē sliem visiem nepietiek, ja no rī ta nepamosties un neņ emsi, sauļ osies uz dē ļ iem, viņ u pludmale ap baseinu ir izklā ta ar dē ļ iem.
Mums bija septiņ i cilvē ki, 5 pieauguš ie un 2 bē rni. Aizņ emti 4 sauļ oš anā s krē sli, tā pē c saimnieks nā ca pie mums ar sū dzī bā m un saucieniem, kā pē c tik daudz sauļ ojā mies, š ī viesnī ca nav paredzē ta visiem atpū tniekiem uz sauļ oš anā s krē sla, tikai viens solā rijs uz istabu. Viņ a atņ ē ma mums zviļ ņ u, atstā ja 3. Viņ a no tā brī ž a sabojā ja mums visu garastā vokli un atpū tu, man ļ oti gribē jā s paņ emt mantas un doties prom. Tas nebija ī paš i patī kami. Skili labi atpū tos, tā du attieksmi nebiju redzē jis. Ja viņ iem nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu visiem atpū tniekiem, tad tā ir ī paš nieces un viesnī cas problē ma, kā pē c viņ a visus atpū tniekus nenodroš ina ar sauļ oš anā s krē sliem. Mē s bijā m ļ oti apmulsuš i.
Š ī bija mana pirmā un pē dē jā reize, kad atpū š os pie Burger. To nevar saukt par viesnī cu, drupā m.
аватар yuriy9
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba viesnī ca. No + tī rs gaiss, klusums, laba virtuve, apkalpojoš ais personā ls, ī paš s paldies Ludmilai, Larisai un Vasjai. No - ļ oti slikta skaņ as izolā cija telpā s ī paš i otrajā stā vā . Un ļ oti slikti ceļ i, bet tā nav viesnī cas vaina. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. No + tī rs gaiss, klusums, laba virtuve, apkalpojoš ais personā ls, ī paš s paldies Ludmilai, Larisai un Vasjai. No - ļ oti slikta skaņ as izolā cija telpā s ī paš i otrajā stā vā . Un ļ oti slikti ceļ i, bet tā nav viesnī cas vaina.
Вид из номера на баню и бассейн. Вид на колыбу. на кухню.
аватар Kozak9
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem. Gribē tu sā kt ar to, ka Slavskā principā ir grū ti nokļ ū t, bet mē s kaut kā tikā m lī dz krā tera izmē ra akmeņ iem un bedrē m. Kad beidzot ieradā mies š ajā "nepā rspē jamajā " viesnī cā , sapratā m, ka š is kritums nav tas, kas ir bildē , tač u skaidrs, ka š is ir pakalpojums ukraiņ u valodā un nav nekā ds brī nums. … Tomēr ▾ Sveiki visiem.
Gribē tu sā kt ar to, ka Slavskā principā ir grū ti nokļ ū t, bet mē s kaut kā tikā m lī dz krā tera izmē ra akmeņ iem un bedrē m. Kad beidzot ieradā mies š ajā "nepā rspē jamajā " viesnī cā , sapratā m, ka š is kritums nav tas, kas ir bildē , tač u skaidrs, ka š is ir pakalpojums ukraiņ u valodā un nav nekā ds brī nums.
Pirmais jautā jums, ko uzdevā m viesmī ļ iem restorā nā (starp citu, viesmī les tajā ž ē lastī bā bija vispiemē rotā kā s):
- Labdien, mums vajag administratoru, mē s pasū tī jā m telpas š odienai.
Meitenes atbildē ja, ka tā bū tu problē ma, jo administrators tagad ir piedzē ries un grū ti atrodams (smiekli un grē ks). Pā rsteidzoš i, ka meiteņ u intuī cija pievī la un administratore ar nopietnu patiesī bas neģ ē li tomē r vē rsā s pie mums. Tad bija š ā da saruna:
(Mē s) - Labdien, mē s š odien rezervē jā m istabas.
(Administrators) - Kā du vā rdu jū s pasū tī jā t?
(Mi) – Sergejs.
(Administrators) - Labi, Sergej, uz kā da vā rda jū s pasū tī jā t numurus?
Pē c š ī s piezī mes manī radā s dī vaina satraukuma sajū ta par mū su turpmā ko izlī gumu. Ī sas sarunas ar administratoru noslē gumā , kuru pavadī ja pā rpratumi un stulbums, vienojā mies, ka 12:00 (stundu vē lā k) mē s visi ievā ksimies savā s istabā s. Kā jau bija gaidā ms, izrē ķ inā jā mies "nedaudz" vē lā k. Atkal nolē mā m, ka to var piedot – ukraiņ u dienests.
Mums iedeva lapeni. Netī ra un taukaina lapene, kuru, iespē jams, joprojā m š okē ja iepriekš ē jie lietotā ji. atpū tnieki "ar pieredzi" mums paskaidroja, ka lapenes strā dā rež ī mā : "tu esi aizņ emts - tas ir tavs. " Dī vaini domā jā m, bet nolē mā m š o tradī ciju nepā rkā pt un atvedā m visas savas balles, lai tā nopietni un uz ilgu laiku.
Nā kamais posms bija teritorijas izpē te...Te viss ir vienkā rš i...Klejojumu baseins (plastmasa), netī rs un sasodī ti auksts. laukums ir daudz mazā ks nekā fotoattē lā . Ir iespē ja spē lē t galda tenisu (prieks).
Virtuve?
Kas attiecas uz mani, tas bū s dā rgi. Cieņ a viesmī ļ iem par to, ka uz Zakhar Berkut mū s sauca par pupu.

Domā ju beigt savu stā stu, bet nē ...MĒ S NOZAGĀ M KARTUPEĻ US UN TAUKU, KAS MUMS NĀ KAMAJĀ DIENĀ bija jā ieeļ ļ o (((((((((((()

Kopumā viesnī ca atbilst tā s 2 *. Visi rakstī ja chuz! ! !
аватар Banderstadter
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nejauš i nokļ uva Ruin Inn, uz vienu nakti, ar to pietika. 1. Nav pā rtikas, trī sreiz dā rgā k nekā jebkurā vietē jā restorā nā. 2. Bē rnu baseinā , dž akuzi - stā voš s, zaļ š un smirdoš s š ķ idrums. … Tomēr ▾ Nejauš i nokļ uva Ruin Inn, uz vienu nakti, ar to pietika.
1. Nav pā rtikas, trī sreiz dā rgā k nekā jebkurā vietē jā restorā nā.
2. Bē rnu baseinā , dž akuzi - stā voš s, zaļ š un smirdoš s š ķ idrums.
3. Liels baseins - papildu budž ets, bez flī zē m, bez plastmasas - tikai bieza plē ve.
4. Ū dens baseinā ir ledains, tas nesasilst pat vakarā zem saules.
5. Piecpadsmit gadus netiek veikts remonts - visas ē kas ir no tumš a, sapuvusi koka, grī das segums ap baseinu ir galī gi sapuvis, no sagrautajiem sauļ oš anā s krē sliem un krē sliem lien ā rā naglas.
6. Rotaļ u laukums atgā dina fotogrā fijas no Č ernobiļ as - sapuvis koks, zemē ieaudzis sarū sē jis metā ls. Smilš u kaste - č etri veci dē ļ i sakrauti, iekš ā metrs nā tru.
7. Istaba diezgan liela, ar lē tā m mē belē m, santehniku ​ ​ un Ragul dekora elementiem (atcerē jos anekdoti par Petriku, kura tē vam varē ja bū t dē lis lī dz griestiem prih_yariti).
Garā m ejot – kristī ties.
аватар juzeppe
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju kopā ar sievu un 5 gadus veco meitu. Kopumā man viss patika. Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s zvaigž ņ u vē rtē jumam. Kas vē las vairā k servisa - tad tie, kas atrodas "Vež a Vedmež ā ". Priekš rocī bas: 1. Teritorija ir pietiekami liela (kā jau slā vu viesnī cā m) un tī ra (tiek tī rī ta katru vakaru). … Tomēr ▾ Biju kopā ar sievu un 5 gadus veco meitu. Kopumā man viss patika. Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s zvaigž ņ u vē rtē jumam. Kas vē las vairā k servisa - tad tie, kas atrodas "Vež a Vedmež ā ".
Priekš rocī bas:
1. Teritorija ir pietiekami liela (kā jau slā vu viesnī cā m) un tī ra (tiek tī rī ta katru vakaru).
2. Virtuve ir garš ī ga (bet ne lē ta). Viss tiek gatavots uz vietas (t. i. svaigs, nesildī ts saldē ts).
3. Peldbaseina klā tbū tne vasarā jau ir milzī gs pluss.
4. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Liels paldies par lielisko brī vdienu! Un ī paš s paldies viesnī cas vadī tā jai Larisai!
5. Tiem, kas ceļ o ar bē rniem, nav jā uztraucas - viņ i izlaiž tos teritorijā un paš i uzkā pj. Vietne ir pieejama.
6. Tiem, kas atrodas automaš ī nā , jums nav jā uztraucas par stā vvietu. Autostā vvieta ir paredzē ta 6-7 automaš ī nā m.
Trū kumi:
1. Nez kā pē c netika iztī rī ts bē rnu baseins. Lai gan bē rni bez problē mā m plosī jā s lielajā .
2. Ū dens istabā bija vairā k auksts nekā karsts.
Lai gan tie nav tie trū kumi, kas var sabojā t pā rē jo.
Un vē l. . . Iepriekš ē jā s atsauksmes ir nepā rprotami pā rspī lē tas. Vai nu š ogad administrā cija izlaboja nepilnī bas, vai arī iepriekš ē jie autori pā rā k pā rspī lē .
Бюргер-Тростян. Панорама с веранды. Бюргер-Тростян. Панорама отеля. Бюргер-Тростян. Бассейн и главный корпус. Бюргер-Тростян. Бюргер-Тростян. Главный корпус и ресторан (справа). Бюргер-Тростян. Бассейн, коттедж и мангал. Бюргер-Тростян. Бассейн и главный корпус. Вдали видна бильярдная.
аватар olka81
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nedē ļ as nogalē ieradā s Slavskā , un viesnī ca tika izmantota tikai kā nakš ņ oš anas vieta, tač u viņ š netika galā ar š o vienkā rš o uzdevumu. Istabas nav mā jī gas un tumš as, vannas istaba ir netī ra un gulta neizskatā s svaiga. … Tomēr ▾ Nedē ļ as nogalē ieradā s Slavskā , un viesnī ca tika izmantota tikai kā nakš ņ oš anas vieta, tač u viņ š netika galā ar š o vienkā rš o uzdevumu. Istabas nav mā jī gas un tumš as, vannas istaba ir netī ra un gulta neizskatā s svaiga. Brokastis bū s iekļ autas cenā , bet labā k brokastis ieturē t citur. Kafija ir neglī ta! Eļ ļ as vietā nav piena vai krē juma. Iesaku meklē t kā du citu vietu kur atpū sties, bet saimniekiem veikt viesnī cu, uzlabot servisu, lai veiktu apzaļ umoš anu.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Готель «Бюргер Тростян» расположен в живописном городе-курорте Славское.

Atrašanās vieta От отеля «Бюргер Тростян»:
- Продуктовые магазины – 150м, 160м
- Железнодорожная станци, автовокзал, рынок, центр – 700м
- До подъёмников «Тростян» или «Захар Беркут» – 7 км
- До подъёмников «Политехник» и «Погар» – 3 км
- До Львова – 137 км, до Ивано-Франковска – 163 км, до Ужгорода – 151 км.
Pludmales apraksts Вокруг бассейна имеется экологичный деревянный пляж площадью 120 кв.м, на пляже водная горка, деревянные лежаки и шезлонги.
  • privātā pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан и бар, большая зеленая территория с двумя бассейнами и пляжем, детской площадкой, альтанками и мангалами. Баня на дровах.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
  • vēlā izbraukšana
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Три отдельных корпуса (25 номеров) и коттедж на 6-8 человек.

Istabās

5 эконом номеров с санузлом на этаже, у остальных номеров санузел в номере. Во всех номерах раздельные кровати, возможность отдельного спального места для ребенка, спутниковое телевидение, мягкий уголок, балконы, в улучшенных номерах в спальне есть камин.

Adrese вул. Тараса Шевченка, 67, смт. Славське, Львівська область, Україна 82660
Tālruņi: 067-673-50-51 – Лариса, все звонки;
098 941 63 97 – Богдан (только Viber, Telegram, WhatsApp)
Tīmekļa vietne: Biurger Trostian
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).