Berloga 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 5.310
5.7 Numurs
5.0 apkalpošana
6.7 Tīrība
7.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no ekoloģiski tīrākajiem Ukrainas reģioniem Skoles rajona Hashchovanya ciemā, Aizkarpatu, Ļvovas un Ivanofrankivskas apgabalu krustojumā. Viesnīcas teritorija ir aprīkota, vakaros un naktīs tā ir apgaismota.Vairāk →
аватар odod77
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s esam kristieš u grupa, mē s ieradā mies š ajā viesnī cā , lai svinē tu 2018.  gada Jauno gadu! Mē s esam 40 cilvē ki un samaksā jā m 14.000 UAH par 4 naktī m. Š ķ iet, ka tā ir liela nauda! Bet jums nav ne jausmas, cik š ausmī ga bija administrā cijas attieksme pret mums. … Tomēr ▾ Mē s esam kristieš u grupa, mē s ieradā mies š ajā viesnī cā , lai svinē tu 2018.  gada Jauno gadu!
Mē s esam 40 cilvē ki un samaksā jā m 14.000 UAH par 4 naktī m. Š ķ iet, ka tā ir liela nauda! Bet jums nav ne jausmas, cik š ausmī ga bija administrā cijas attieksme pret mums. . . Mē s nevarē jā m dabū t aparatū ru un mū ziku Jaunajam gadam, viņ i bija rupji, viņ i uz mums kliedza! pretī gs ē diens, slikta kvalitā te! Par paš ā m istabā m jau klusē ju! Bez skapja, niecī gas istabiņ as, nekā das tī rī š anas! Rupjī bas uz katra soļ a, ī paš i no administratores puses! un ko tu gribi par 600g, viņ š uz mums kliedz kā apsē sts! Istabā.10 metru ir dī vā ns diviem 149cm platumā un divstā vu gulta diviem bez garderobes (lietas č upā ) maksā jam 2400 g par š o istabu un mē s joprojā m esam rupji! Vispā r nepatī kamā kais iespaids!
Es pat nevaru iedomā ties, kas mani varē tu motivē t atgriezties š ajā viesnī cā kaut uz dienu!
Neatkā rtojiet mū su stulbumu, mā cieties no mū su kļ ū dā m!
Apbraukt š o viesnī cu 20 dā rgi!
Pat ja š is bū tu 100 gr - tavs garastā voklis ir mainī jies, nervi un veselī ba ir dā rgā ka par it kā iekrā to naudu!
аватар testingun
Nav administratora. 0. Nevienā istabā nav skapja, daž ā s pat nav pakaramā , viss maisos. Ezers ir tā lu (2.5 km) un nav ne pludmales, ne lapenes (1 uz 6 personā m), lapenes pie viesnī cas nav. Izklaide 0. Apkalpoš ana slikta, trauki netī ri, galdus vakarā nevar notī rī t. … Tomēr ▾ Nav administratora. 0. Nevienā istabā nav skapja, daž ā s pat nav pakaramā , viss maisos. Ezers ir tā lu (2.5 km) un nav ne pludmales, ne lapenes (1 uz 6 personā m), lapenes pie viesnī cas nav. Izklaide 0. Apkalpoš ana slikta, trauki netī ri, galdus vakarā nevar notī rī t. Neatkarī gi no tā , ar ko viņ i runā ja, tas bija š okē ts. Vienkā rš i trū kst vā rdu. Virtuve ir tā da. NEIESAKU TIEŠ I.
аватар VladimirKoba
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ovasar mē s ar ģ imeni pulcē jā mies atvaļ inā jumā kalnos, pavisam nejauš i nonā cā m Khashchovanya ciemā un Berloga viesnī ca apmetā s uzreiz, jo cenas ir pieņ emamas un vieta ir klusa un mierī ga, kā mē s meklē jā m. … Tomēr ▾ Š ovasar mē s ar ģ imeni pulcē jā mies atvaļ inā jumā kalnos, pavisam nejauš i nonā cā m Khashchovanya ciemā un Berloga viesnī ca apmetā s uzreiz, jo cenas ir pieņ emamas un vieta ir klusa un mierī ga, kā mē s meklē jā m. . Viesnī cas teritorijā ir neliela autostā vvieta, bet pie viesnī cas ir sporta laukums. izvē lē jā mies ģ imenes istabiņ u divā m istabā m, jo bijā m ar bē rniem, istabas ļ oti ē rtas, vannasistaba mū s pā rsteidza plazma, apkalpoš ana lē na, bet virtuve ļ oti garš ī ga. ezers, kalnam apkā rt mež i, salasī jā m daudz ogas, nevaru sagaidī t, kad sniegs uznā ks tur slē poš anai...)))
аватар meleshko_90
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vecgada vakarā atpū tusies midzenī ...iespaidi ļ oti labi, cenas pieņ emamas, un meitenes skaistas! ! ! ! ! ! ! ! Numuri ir glī ti, lieliska virtuve, lai gan patieš ā m ilga apkalpoš ana. Pirts un slidotava patī kami iespaidoja! ! ! ! ! 100% nā ks vē lreiz! ! ! ! ! ! !. … Tomēr ▾ Vecgada vakarā atpū tusies midzenī ...iespaidi ļ oti labi, cenas pieņ emamas, un meitenes skaistas! ! ! ! ! ! ! ! Numuri ir glī ti, lieliska virtuve, lai gan patieš ā m ilga apkalpoš ana. Pirts un slidotava patī kami iespaidoja! ! ! ! ! 100% nā ks vē lreiz! ! ! ! ! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums berlogahotel
‹ Viesnīca Berloga 3*

Отель расположен на территории одного из самых экологически чистых районов Украины в селе Хащованя Сколевского района на пересечении Закарпатской, Львовской и Ивано-Франковской областей. Территория отеля обустроена, в вечернее и ночное время освещается.

Atrašanās vieta Горнолыжный подъёмник рядом с отелем.
Viesnīcā

Ресторан-бар в стиле “кантри” на 80 мест.

Семейные номера, экспресс регистрация заселения/выселения, обслуживание номеров, завтрак в номер, услуги по глажению одежды, чистка обуви, факс / ксерокопирование.

Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • aukle
Izklaide un sports Катание на лыжах, караоке, барбекю, ныряние с маской и трубкой.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

Всего 16 номеров в трёхэтажном здании.

Istabās

Душ с туалетом и умывальником, полотенцесушитель, зеркало, полотенца в наборе, кровати или диваны с ортопедическими матрасами, телефон, спутниковое телевидение с установленными большими жидкокристаллическими телевизорами, wi-fi интернет.

Adrese ул. Кобылянской 61, c. Хащованя, Сколевский р-н
Tālruņi: (03251) 47-302
моб 09-76-76-76-76
Tīmekļa vietne: Berloga
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.