Viesnīca klusai ģimenes atpūtai

Rakstīts: 26 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 22 — 24 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī cu atrada Coupon, numuriņ š tika rezervē ts bez problē mā m daž u dienu laikā (lai gan sezona ir augsta un gandrī z visas pā rē jā s viesnī cas bija aizņ emtas).
ISTABAS. Viņ i dzī voja standartā (bē niņ os). Istaba ļ oti tī ra! Viss ir jauns. Tī rī š ana pē c pieprasī juma. Ir tē jkanna. Mī nuss - kad ir karsts, tad ir ļ oti karsts. Slē ģ i uz loga nenā ktu par ļ aunu. Gulta liela, ē rta, bet č ī kst.

Pati viesnī ca ļ oti stilī ga, viss ideā lā stā voklī , istabenes nav redzamas, bet tī rī ba sterila : )


PERSONĀ LS. Administratore Irina vienmē r ir uz vietas, ļ oti maiga un draudzī ga. Patī kama rež isore Svetlana, kura laipni centā s atrisinā t visus mū su pā rpratumus. Brī niš ķ ī gais masieris Vasī lijs - brī niš ķ ī ga masā ž a! Vē rts pamē ģ inā t un atpū sties) Arī viesmī ļ u meitenes ir jaukas un draudzī gas, atnes ē dienu daž u minū š u laikā.

TERITORIJA. Liels, tī rs, tī rs. Bet tik daudziem iedzī votā jiem ir maz lapenes.
Maksa par lapeni - 100 UAH (pat ja noteikumos rakstī ts), redz, "blē ņ as" zī me, derē tu iekļ aut numura cenā vai uztaisī t soliņ us zonā , lai visiem pietiktu . Mē s nā kam apbrī not kalnus un dabu, nevis sē dē t istabā . Viesnī cas vasaras terasē visiem nepietiek vietas (Mī nus: Vakarā un naktī nebija fona apgaismojuma, un es gribē tu redzē t savu automaš ī nu stā vvietā un vakarā sē dē t uz viesnī cas grī das.

Ē DIENS. Iekļ ā vā m brokastis un vakariņ as. Porcijas lielas, sā tī gas, ē dieni pā rsvarā garš ī gi, lai gan kā dreiz pipari bija vā rī ti (foto pievienots); Vī rieš iem var nepietikt gaļ as ē dienu, tā pē c esiet gatavi, ka papildu pasū tī jumi ir jā strā dā iepriekš (vakariņ ā s pusdienā s). Starp citu, ar agrī nu redzē jumu mē s pie mums sataisī jā m labas "sausā s devas". Ar ē dienkartes pasū tī jumu viss ir ļ oti strikts - viss tikai pē c iepriekš ē ja pasū tī juma. Pē c 21 bā ra restorā ns ir slē gts. Sū tī ja uz kaimiņ u kafejnī cā m.
Bet es nonā cu š ajā viesnī cā un pē c aktī vā s stundas kalnos, vē lme meklē t vietu vakara pulcē š anā s nav ne spē ka, ne vē lē š anā s! Ne pirmo reizi Slavskā , bet tik agru restorā na slē gš anu nesanā ca. Bija jā iet gulē t pē c vakariņ ā m (


Diemž ē l lī dz baseinam netikā m, jo ​ ​ tas ir atvē rts tikai lī dz 17:00 (

SECINĀ JUMS. Laba viesnī ca ģ imenes atpū tai vai miera un klusuma cienī tā jiem. Ja esat jautra kompā nija vai jauns pā ris, kas arī vē las izklaidē ties vai pasē dē t pie mū zikas restorā nā – labā k izvē lē ties citu vietu. Š eit ir ļ oti strikti ar vakara atpū tu, pē c vakariņ ā m - tumš s un kluss) Kad iekā rtojā mies istabā , tikko izlasī jā m dzī ves noteikumus (uz vairā kā m lapā m) uzreiz sajutu spriedzi kā armijā . Neviens negrasī jā s kliegt, bet es vē lē tos pavadī t vairā k laika, atpū sties un jautrā k viesnī cā , un mums bija ļ oti garlaicī ga atpū ta.
Tā da ir mū su vī zija, iespē jams, mē s neesam jū su mē rķ auditorija. Citā s viesnī cā s lī dzī gi noteikumi netika ievē roti, neskatoties uz to, ka svē tku laikā neviens netika uzvarē ts. Gribē tos, lai š ie noteikumi bū tu korektā ki un elastī gā ki atpū tniekiem, tad nerastos liekais stress, un bū s daudzkā rt vairā k cilvē ku, kas vē las palikt viesnī cā !
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu