Smerekova KHata 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.310
7.3 Numurs
6.3 apkalpošana
6.7 Tīrība
2.3 Uzturs
3.7 Infrastruktūra
Privātais īpašums atrodas 700 metrus no Sinjakas sanatorijas medicīnas ēkas, kalnu ciemata galā zem meža. Koka ēka no guļbaļķu (apaļkoka) celta 2012. gadā.Vairāk →
аватар Hoete
Viesnī ca atrodas ciemata galā , tā augstā kajā punktā . Lī dz paš iem vā rtiem iet parasts asfalta un bruģ akmeņ u ceļ š . Diezgan stā vs kā pums uz beigā m. Pati mā ja ir sadalī ta divā s daļ ā s ar daž ā diem ī paš niekiem (kreisā puse pieder iepriekš minē tajam Panam Oleksandram). … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ciemata galā , tā augstā kajā punktā . Lī dz paš iem vā rtiem iet parasts asfalta un bruģ akmeņ u ceļ š . Diezgan stā vs kā pums uz beigā m. Pati mā ja ir sadalī ta divā s daļ ā s ar daž ā diem ī paš niekiem (kreisā puse pieder iepriekš minē tajam Panam Oleksandram). Katrā daļ ā ir viena divvietī ga (1. stā vs) un divas trī svietī gas (2. stā vs) istabas. Mē s dzī vojā m labajā pusē otrajā stā vā . Katrā numurā ir privā ta vannas istaba un televizors. Interneta nav. Katrā pusē ir neliela virtuvī te ar vienu diezgan lielu ledusskapi. Stū rī var tikai uzsildī t un pasniegt ē dienu, jo nav plī ts, pat elektriskā s. Ē kas pagrabā atrodas parasta koplietoš anas virtuve (6 istabā m), kas ir arī tehniskā telpa un pieliekamais, kur jā iet pa ielu. Ir arī veļ as mazgā jamā maš ī na. Pagalmā ir autostā vvieta 4-5 automaš ī nā m un liela lapene ar plī ti un lielu galdu. Pagalmu noslē dz automā tiskie vā rti no pults. Lī dz mež am aiziet pā ris minū tes, bet mež s ir nogā zē un vienkā rš i staigā t nebū s ī paš i ē rti.
Kopē jais iespaids: Ja svaigs gaiss, skaists (ļ oti) skats un attā lums no š osejas ir svarī gā ks par vidē jo komfortu, tad droš i varat doties. Cena par trī svietī gu numuru 2016. gada augustā bija 300 UAH.
No mī nusiem š ī ir attā linā ta virtuve, ļ oti slikta koka skaņ as izolā cija (skan pat klusa saruna aiz sienas), č ī kstoš a grī da. Arī mā jas stā voklis ir slikts. Baļ ķ i laika gaitā bija ļ oti š ķ ī bi un vietā m izveidojā s tā das plaisas, ka varē ja cauri izbā zt pirkstus. Durvis un logi arī veda, attiecī gi tie veras ciet un ar č ī kstē š anu. Kreisajā pusē it kā remonts veikts, bet labajā noteikti ne.
PS. Sā kotnē ji darī jā mies ar Aleksandru, no kura gribē jā m ī rē t mā ju viņ a guļ bū ves pusē (es tikai gribē ju mā ju no koka). Bet viņ am nebija vietas un viņ š piedā vā ja citu jaunu mā ju ar tā diem paš iem nosacī jumiem (pē c viņ a teiktā ). Ierodoties, izrā dī jā s, ka istabā s nav pat izlietņ u. Vannas istaba ir viena trī s istabā m. Nav arī mā jas teritorijas un arī normā la autostā vvieta. No rī ta izbijos, negulē ju dē ļ bū vlaukuma zem loga un devos meklē t citu dzī vesvietu un tī ri nejauš i atradu Smerekova bū du. Izrā dī jā s, ka labajā pusē tas joprojā m bija brī vs, tač u Aleksandrs par to pat nesniedza mā jienu, lai gan viņ š varē ja zaudē t “konkurentam”. Vispā r mē s izvā cā mies no viņ a. . . Tā viņ š pā rsteidzī gi ņ ē ma un izsita mū su draugus, ar kuriem atbraucā m un kuri principā ar visu bija apmierinā ti. Š eit viņ š ir Pans Oleksandrs. Zinā t! =)
аватар apbon
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man ļ oti patika atpū ta Smerekova Khat (Sinyak ciems, Transcarpathia), atmetot daž us trū kumus (nav skaņ as izolā cijas koka karkasā , no medicī nas ē kas lī dz kotedž ai nav 300 m, bet 800 m), bet tas viss pā rklā jas ar brī niš ķ ī go saimnieka Aleksandra Moroza attieksmi. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika atpū ta Smerekova Khat (Sinyak ciems, Transcarpathia), atmetot daž us trū kumus (nav skaņ as izolā cijas koka karkasā , no medicī nas ē kas lī dz kotedž ai nav 300 m, bet 800 m), bet tas viss pā rklā jas ar brī niš ķ ī go saimnieka Aleksandra Moroza attieksmi. Ļ oti skaisti skati pa dā rza logiem, komfortabli numuriņ i ar atseviš ķ u vannas istabu katrai telpai; virtuve, kurā ir viss; altanka, kur var gatavot bā rbekjū . Un, lai gan Sinjakas ciematā ir daudz kotedž u atpū tniekiem, Smerekova Khat viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai jū su atvaļ inā jumam.
аватар mrsandy
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Devos ar sievu atpū sties un ā rstē ties. Mana sieva iepriekš bija bijusi Sinjakā , bet pati sanatorija viņ ai nepatika, tā pē c š oreiz nolē mā m izvē lē ties kaut ko pieklā jī gā ku. Rakoties internetā , tika atrasta š ī mini viesnī ca. … Tomēr ▾ Devos ar sievu atpū sties un ā rstē ties. Mana sieva iepriekš bija bijusi Sinjakā , bet pati sanatorija viņ ai nepatika, tā pē c š oreiz nolē mā m izvē lē ties kaut ko pieklā jī gā ku. Rakoties internetā , tika atrasta š ī mini viesnī ca. Viesnī ca ir pavisam jauna. Ne viss vē l izskatā s 100%, bet saimnieks ir ļ oti sabiedrisks un labsirdī gs cilvē ks. Gandrī z katru dienu viņ š nodarbojas ar dzī ves un teritorijas uzlaboš anu.
Ar vilcienu devā mies uz Mukač evu. Mukač evā viesnī cas ī paš nieks mū s savā ca savā maš ī nā . Palī dzē ja ā tri reģ istrē ties ā rstē š anai sanatorijā .
Istaba ir ļ oti glī ta un skaista. Pastā vī gā egļ u smarž a sā kumā ir nedaudz neparasta. Istabā : gulta (mums bija divguļ amā gulta), galds, pā ris krē sli, naktsgaldiņ i, LCD televizors ar USB un satelī ta uztvē rē ju, duš a, izlietne, tualete.
Jū s varat gatavot pats - ieguvums no tā ir absolū ti viss, kas jums nepiecieš ams. Un cenas vietē jā veikalā neatš ķ iras no tā paš a ATB. Starp citu, tur tirgo gardu maizi.
No mī nusiem: attā lums lī dz medicī nas ē kai ir mazs, bet ī paš ums atrodas gandrī z ciema galā (kalnā ), un pē c ā rstē š anas no kalna ir grū ti atgriezties kā jā m. Tač u, ja ir maš ī na, tad problē ma pazū d pati no sevis.
Jā , un mā ja ir celta no guļ bū ves, tā pē c ir viena maza nianse - ļ oti laba dzirdamī ba caur sienu. Ar laiku pierod, bet sā kumā tas ir nedaudz neē rti.
Protams, pati ā rstē š ana sanatorijā , it ī paš i cenas / kvalitā tes attiecī bas ziņ ā , ir tā lu no ideā la. Liekš ķ ere un skumji, jo sanatorijas ā rstē š anā s izmaksas nav nemaz tik lē tas.
Bet, ja jū s dodaties atpū sties un nemeklē jat trū kumus, tad dabas skaistums un tī rā kais gaiss aizē no daudzus sī kumus.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Частная усадьба расположена в 700 м от лечебного корпуса санатория «Синяк», в верхней точке горного села под лесом. Деревянное здание из сруба (кругляка) построено в 2012 году.

Atrašanās vieta В 700 метрах – два лыжных спуска 400 и 1000 м. Возможность катания в Ужке – 600м и в Пилипце – 1700м.
Pludmalē
Viesnīcā

Два холла, две кухни для самостоятельного приготовления пищи, стиральная машина.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Рядом (900м) два горнолыжных подъёмника – 450 и 1000м. Баня (по предварительной договоренности, в усадьбе рядом). Чан (по предварительной договоренности, в усадьбе рядом).
Telpu apraksts

2 двухместных номера и 1 трёхместный.

Istabās

Санузел (горячая вода круглосуточно), мебель, телевизор (спутниковое ТВ).

Adrese Закарпатская обл., Мукачевский р-н, с.Синяк
Tālruņi: +38 (099) 068 20 52,
+38 (067) 60239 53
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).