Meditsinskii reabilitatsionnyi tsentr Shaian MVD Ukrainy 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.110
№12 viesnīcas reitingā Šajana
6.5 Numurs
7.3 apkalpošana
7.5 Tīrība
4.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Ukrainas Iekšlietu ministrijas Šajanas medicīniskās rehabilitācijas centrs atrodas Khustas rajona Šajanas ciema centrā, Lielās, Vidējās un Mazās Šajanas kalnu pakājē Tisas upes kreisajā krastā.Vairāk →
аватар slavslave
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es to iegā dā jos š ī centra skaļ ā nosaukuma dē ļ , kā arī tā solī dā izskata dē ļ . Es domā ju: tas ir ī sts veselī bas templis. kur miruš os tiek celtas kā jā s, forš s aprī kojums un brī numainu ekipē jumu komplekts. … Tomēr ▾ Es to iegā dā jos š ī centra skaļ ā nosaukuma dē ļ , kā arī tā solī dā izskata dē ļ . Es domā ju: tas ir ī sts veselī bas templis. kur miruš os tiek celtas kā jā s, forš s aprī kojums un brī numainu ekipē jumu komplekts. Patiesī bā vienī gais, kas š ajā "veselī bas templī " ir brī niš ķ ī gs, ir izkā rtojums un atraš anā s vieta , paš ā Shayan centrā , pie akas Shayanska-4, tieš ā m, brī niš ķ ī gs un noderī gs minerā lū dens, arī pie akas ar Shayanska-242. Sanatorija pieder Iekš lietu ministrijai, galvenais kontingents š eit ir atvaļ inā ta Iekš lietu ministrija, ar pensiju 20-21 tū kstotis UAH, viņ i maksā tikai 25% par biļ eti. Pie š ā diem nosacī jumiem š eit ir iespē jams rehabilitē ties, jo ī paš i tā pē c, ka daudzi no sanatorijas pastā vī gajiem apmeklē tā jiem dodas uz procedū rā m tuvē jā "Shayan" sanatorijā , kur aprī kojums un procedū ru komplekts ir daudz lielā ks. Patieš ā m, procedū ru š eit nav daudz, aprī kojums un tehnoloģ ijas joprojā m ir elementā ras, un, iegā dā joties biļ eti uz 12 dienā m par lielu naudu, ir pieejamas tikai 5-6 bezmaksas fizioterapijas sesijas. Sanatorijas vestibilā ir sava sū kņ u telpa ar abiem ū dens veidiem.
Uzturs arī nav iespaidī gs, lai gan dī vainā kā rtā izsalkuma sajū ta nebija, varbū t ū dens to remdē . Personā ls ir draudzī gs, uzmanī gs, bet tikai zinā mā mē rā . Telpas š eit ir daž ā da lī meņ a. Ir visā di apartamenti, bet man bija standarta (ledusskapis, seifs, kondicionieris, vannas istaba, TV), viss darbojā s. Starp citu, par TV darbojā s tikai 4 kanā li, Mega, vietē jais no Mukač evas un 2 centrā lie ar pastā vī go maratonu...un 2 Ungā rijas. Secinā jumi: ja esi Iekš lietu ministrijas pensionā rs un ir iespē ja tikt pie biļ etes, dodies drosmī gi! Par tā du naudu atvaļ inā jums nav slikts. Bet iet par pilnu cenu un ar savu naudu ir kļ ū da! Vienkā rš i tē rē naudu.
центральний вхід номер вестибюль з бюветом маєток колишнього міністра МВС Білоконя в Шаяні гора Шаян гора Шаяниха
аватар Nilochka
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
MRC MIA "Shayan" Mans stā sts vairā k ir par to, kā viens mantkā rī gs un sī ksts cilvē ks var metodiski iznī cinā t milzī gas komandas darbu. Sanatorijā esot, rokas niezē ja apsē sties un rakstī t atsauksmi, bet, saprotot, ka tas viss ir emocionā li, mē ģ inā ju sevi savaldī t. … Tomēr ▾ MRC MIA "Shayan"
Mans stā sts vairā k ir par to, kā viens mantkā rī gs un sī ksts cilvē ks var metodiski iznī cinā t milzī gas komandas darbu.
Sanatorijā esot, rokas niezē ja apsē sties un rakstī t atsauksmi, bet, saprotot, ka tas viss ir emocionā li, mē ģ inā ju sevi savaldī t. Beidzot atpū tu un atgriež oties mā jā s, sadzī ves tehnika š o vē lmi izdzē sa. Bet nu tuvojas kā rtē jais atvaļ inā jums, galvā rit iepriekš ē jie braucieni, tiek lasī tas atsauksmes, sanatorijas tiek sauktas par jaunā m cenā m un atkal steidzas satrauktas atmiņ as.

Sanatorijā MRC MIA "Shayan" ir divas atseviš ķ as ē kas Sleeping un Medical. Medicī na atrodas labā kajā vietā no visā m Shayan sanatorijā m. Labā kas vietas vienkā rš i nav un nebū s. Visa ciema dzī ve griež as ap to. Ē ka ir jauna ar greznu medicī nas bā zi, savu sū kņ u telpu, iekš telpu baseinu, trenaž ieru zā li, rotaļ u laukumiem, mini kafejnī cā m, ar telpā m jebkuram maciņ am un attiecī gi telpas platī bu un zvaniņ iem un svilpieniem. Par guļ ambū vi neko nevaru teikt, tā atrodas 100-150 metrus tā lā k, tā bija padomju laika ē ka, ā rē ji “nekas”, iekš ā nekad nav bijusi.
Nu, tagad par to visu sī kā k:
medicī nas bā ze - tur laikam ir viss, lai aizlā pī tu satricinoš o veselī bu. Ā rsti ir uzmanī gi un skaidri apraksta un izskaidro procedū ras. Pā rē jie veselī bas darbinieki savu darbu dara apzinī gi, bez piezī mes par papildu atalgojumu. Š eit 5 no 5. Protams, cilvē ki bū s priecī gi par papildu 20-50 grivnu pateicī bas, bet ticiet man, viņ i darī s to paš u darbu, izņ emot to, ka viņ i priecā sies jū s redzē t vairā k nekā pā rē jie.
sava sū kņ u telpa, jā , tā ir. Bet š eit ir "BET". Ū dens tajā ieplū st no galvenā s sū kņ u telpas, kas atrodas 50 metru attā lumā . Un š ajos 50 metros ir viss jautā jums. Vai nu tā patē riņ š nav bū tisks un tas apstā jas caurulē s, vai arī citu iemeslu dē ļ nevaru pateikt, bet š ķ iet, ka tas zaudē savas ī paš ī bas. Ļ aujiet man pastā stī t, kā tas bija mums. Viņ i nedē ļ u dzē ra ū deni, sasniedza normā lo tilpumu 250-300 ml. un kaut kā bija sajū ta, ka tas nemaz nestrā dā . Pē c sarunas ar cilvē kiem, kuri uz sanatoriju nā k jau vienpadsmito reizi, viņ i ar izbrī nu paskatī jā s uz mums un teica, lai nevajag slinkot un doties ņ emt ū deni no centrā lā s publiskā s sū kņ u telpas. Mē s klausī jā mies, nokā pā m un izdzē rā m, š ķ iet, parasto devu, un tad tas sā kā s. Man temperatū ra 20 minū tē s zem 38, divas stundas un atkal 36.6. Podiņ bē rni utt. Ū dens darbi ir sā kuš ies. Kopumā tā lā k tika izmantota tikai centrā lā sū kņ u telpa. Dabiski, samazinā juš i devu, sā kā m visu no sā kuma.
iekš telpu baseins, nav liels, bet var ē rti peldē ties. Parasti cilvē ku nav vai ir ļ oti maz. Baseins ir apmaksā ts visiem. Kū rortā dzī vojoš ajiem un viesiem ir zinā ma cenu atš ķ irī ba, bet es neatceros tieš i par ko. Vispā r baseins un pats baseins. Š eit viss kā rtī bā .
Trenaž ieru zā le, stangas, hanteles un trenaž ieri apmē ram tā da paš a paš mā ju-amatieru lī meņ a - C klasei, kā simulatoram pareizajā koncepcijā , bet sanatorijai tas ir lieliski, tas pilnī bā ļ auj uzturē t sevi labā formā .
Gan pie ē kas fasā des, gan aizmugurē izvietotas lapenes un š ū poles. Kaut kā neiebrauca mū su bē rnos, gā ja pā ri ceļ am (maš ī nas te rā po gandrī z tā dā paš ā ā trumā kā govis), bē rnu ir daudz un ir kur likt spē ku. Kaut kā bē rni nepā rslogoja č ī kstē š anu no dī kdienī bas, kā tas daž kā rt gadā s, vienmē r atrada ko darī t un kompā nija vienmē r, ir daudz bē rnu no citā m sanatorijā m un tas viss ir tieš i pretī sanatorijas vā rtiem .
Izmitinā š ana. Dzī vojā m č etrvietī gā , vienistabas suite ar balkonu, krā š ņ u skatu, diezgan plaš u istabiņ u. Runā jot par izmaksā m, es nevaru precī zi pateikt, bet es noteikti zinu, ka Shayans naudas izteiksmē kļ uva divas reizes lē tā ks nekā Morshyn, un terapeitiskais efekts ir daudzkā rt lielā ks. Mē s nenā cā m pē c numuriem, lai sē dē tu, tā pē c es nekoncentrē š os uz vietu, kur es vienkā rš i nā ku nakš ņ ot.
UZTURS!!!!!! ! ! Un š eit beidzas viss atvaļ inā jums, un viss, ko ir izdarī jusi milzī gā komanda, ir pilnī bā izsvī trots. Tas ir vienkā rš i neiespē jami. Nē , es saprotu diē tisko ē dienu, bet to var pagatavot garš ī gi. Vismaz tas varē tu izskatī ties pē c ē diena, nevis pē c vemš anas. Trauki visi ir š ķ eldoti un saplaisā juš i. Runā t un lamā ties bija pilnī gi bezjē dzī gi. Nevienam tas nerū p. 20 dienas tā da putra. ES ARMIJĀ LABĀ K BAROJU!!!!! ! ! Pē c nedē ļ as mocī š anā s un komunikā cijas ar vadī bu nekas nav mainī jies un pā rgā jā m uz ē š anu ā rpus sanatorijas. Sanatorijas vadī ba kategoriski atteicā s veikt izmaksu korekciju. Bija interesants gadī juma pē tī jums. Pie mums blakus galdiņ a sē dē ja vecā ka gadagā juma ģ enerā ļ a atraitne ar meiteni, kas viņ u pieskatī ja. Pirmajā s dienā s viņ a pacietī gi un klusi apvainojā s par š o netī rī bu. Laikam kā das 4-5 dienas, neizturē dama š ī s mocī bas, viņ a tur sarī koja tā du pā rģ ē rbš anos, ka ielika banketā un gatavoja atseviš ķ i....tā ka kuces vē l var!
Š ogad zvanī ju, vai nav mainī jusies virtuves vadī tā ja. Nē , tas nav mainī jies. Un viennozī mī gi nolē ma neiet un sabojā t pā rē jo. Par laimi, Shayan ir alternatī va. Mani vienkā rš i izbrī na, cik ļ oti ir jā bū t alkatī gam zaglim, lai pā rgulē tu visas sanatorijas darbu, tikai tā pē c, ka gribas vē l zagt. Vai š ī infekcija ir tik stingri iesakņ ojusies sanatorijas valdē , ka vajag izturē t un skatī ties kā to iznī cina !! ! ! Cilvē ki, nā ciet pie prā ta, izdzeniet š o radī jumu no savas komandas un jū su sanatorija bū s pilna ar atpū tniekiem un jums bū s daudz darba visu gadu. Attiecī gi nauda. Š is radī jums galvenokā rt zog no jums, viņ a komandas.
аватар Ivan64
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es nejutu nekā dus uzlabojumus savā stā voklī . Pē c sarunas ar sanatorijas darbinieku viņ š man teica, ka viņ i principā ī sti netic vietē jā minerā lū dens spē kam, jo ​ ​ paš i slimo ar kuņ ģ a-zarnu trakta slimī bā m, diabē tu, lai gan dzer š o ū deni visu laiku. … Tomēr ▾ Es nejutu nekā dus uzlabojumus savā stā voklī .
Pē c sarunas ar sanatorijas darbinieku viņ š man teica, ka viņ i principā ī sti netic vietē jā minerā lū dens spē kam, jo ​ ​ paš i slimo ar kuņ ģ a-zarnu trakta slimī bā m, diabē tu, lai gan dzer š o ū deni visu laiku. laiks.
Cena neatbilst kvalitā tei. Ā rstē š ana nav nekā da.
аватар Mademoisele
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es braucu uz Shayan daudzus gadus un esmu bijis š ajā sanatorijā.4 reizes. Sanatorijā tieš ā m ir 2 ē kas, kuras ļ oti atš ķ iras viena no otras. Guļ amistabā nevienam neieteikš u(slikta vide, saplī susi gultasveļ a un arī peles ķ ē ra ar parastu stikla burciņ u par niķ eli, jo skraidī ja apkā rt istaba pa dienu), bet medicī nā -guļ amistabā nav slikti, it ī paš i dā rgā s istabā s. … Tomēr ▾ Es braucu uz Shayan daudzus gadus un esmu bijis š ajā sanatorijā.4 reizes. Sanatorijā tieš ā m ir 2 ē kas, kuras ļ oti atš ķ iras viena no otras. Guļ amistabā nevienam neieteikš u(slikta vide, saplī susi gultasveļ a un arī peles ķ ē ra ar parastu stikla burciņ u par niķ eli, jo skraidī ja apkā rt istaba pa dienu), bet medicī nā -guļ amistabā nav slikti, it ī paš i dā rgā s istabā s. Ē diens ļ oti ē dnī cā un nav tik diē tisks kā san. Shayan(kas ir pretī ), bet pē c pasū tī juma, tā tad ir izvē le. Ir baseins, kas ir atvē rts arī nedē ļ as nogalē s, tā pē c tas ir ē rti, ī paš i sliktos laikapstā kļ os. Telpā s ir gaisa kondicionieris karstuma gadī jumā . Santehnika atstā j daudz vē lamo, daž reiz duš a nedarbojas, daž reiz tualetes muca neuzsū c ū deni utt. Un 2013. gada augustā . bija arī lielas problē mas ar ū deni, tiem, kam nebija laika nomazgā ties...vairs nav spiediena, ir daudz cilvē ku (kā direktore paskaidroja). Kurš jā ā rstē , varu ieteikt (visas procedū ras ē kā , ū dens utt. ), bet atpū tai labā k izvē lē ties Carpathia vai Visak.
Ухоженный дворик на входе в санаторий Вид с балкона на дворик Комната на 2-м этаже с отличным балконом на 2-м этаже ванная в номере на 2-м этаже Комната в мансарде (самая дешевая в лечебно-спальном корпусе) душевая в мансарде Переход из спального корпуса в столовую
аватар valeryt2013
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sanatorija ir laba, jo medicī nas un guļ amtelpā viss ir zem viena jumta: telpas, sū kņ u telpa, procedū ru telpas, baseins, ē damzā le. Ir vē l viena ē ka - guļ (ap 100 m no galvenā s ē kas) - pilnī gi neinteresanta un neē rta. Sanatorija ir moderna, tī ra, bē niņ u telpas nav ī paš i lielas (bet ir dā rgā kas un lielā kas), ē dinā š ana nav nekā da, bet ē diens garš ī gs. … Tomēr ▾ Sanatorija ir laba, jo medicī nas un guļ amtelpā viss ir zem viena jumta: telpas, sū kņ u telpa, procedū ru telpas, baseins, ē damzā le. Ir vē l viena ē ka - guļ (ap 100 m no galvenā s ē kas) - pilnī gi neinteresanta un neē rta. Sanatorija ir moderna, tī ra, bē niņ u telpas nav ī paš i lielas (bet ir dā rgā kas un lielā kas), ē dinā š ana nav nekā da, bet ē diens garš ī gs. Sanatorija atrodas paš ā Shayan centrā , pastaigā var doties uz sanatoriju "Karpatia" (1.5 km) un "Yerney Laz" (+ vē l 300 m uz augš u). No tā , ko mē s redzē jā m Shayan, š ķ iet, ka tas ir labā kais.


iemiesojums lorisel
Vai tā ir taisnība, ka kopmītņu telpas ir briesmīgas? Guļamistaba ir nedaudz lētāka par istabu, bez kondera.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Mrc_shaian_mail.ru
‹ Viesnīca Meditsinskii reabilitatsionnyi tsentr Shaian MVD Ukrainy 3*
Atrakcijas

Медицинский реабилитационный центр Шаян МВД Украины расположен в центре села Шаян Хустского района, у подножья гор Большой, Средний и Малый Шаян на левом берегу реки Тиса.

Atrašanās vieta 5 км от поселка Вышково, 14 км от города Хуст.
Viesnīcā

Лечебные процедуры, диагностические обследования, охраняемая парковка, конференц-зал на 50 человек, салон красоты, бювет минеральных вод.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Санаторий состоит из двух корпусов (90-100 мест) — спального и лечебно-спального. Корпуса расположены напротив друг друга через дорогу.

Спальный корпус: полулюкс (17 номеров), люкс двухкомнатный (4 номера), апартаменты.

Лечебно-спальный корпус: полулюкс (14 номеров), люкс однокомнатный (3 номера), люкс двухкомнатный (4 номера).

Istabās

Телевизор, холодильник, кондиционер, санузел (туалет, умывальник, душевая кабина).

Уборка номеров — ежедневно, смена постельного белья и полотенец (3 на чел.) — раз на 5-7 дней.

Adrese Закарпатская область, Хустский район, с. Шаян
Tālruņi: +38 (03142) 5-92-95
+38 (03142) 5-93-76
+38 (03142) 5-93-34
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.