Boikivskii dvir 2*– Atsauksmes

19
Novērtējums 1.910
№2 viesnīcas reitingā Rozlucha
2.3 Numurs
1.8 apkalpošana
2.3 Tīrība
1.8 Uzturs
2.4 Infrastruktūra
Atpūtas centrs atrodas Yasenitsya-Zamkova (Rozluch) ciemā, rezervāta teritorijā, 110 km attālumā no Ļvovas.Vairāk →
аватар Zelionaiy
 •  apceļots 3 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es reti rakstu atsauksmes, gan pozitī vas, gan negatī vas, bet es š eit nevaru palī dzē t. Nevienam neiesaku š o viesmī lī go pagalmu! Rezervē jot caur Pokupon, sazinā jos un noskaidroju, vai var gatavot paš am (ne tikai uz grila, bet vai mā jiņ ā ir plī ts, jo braucu ar bē rniem), teicu, ka esmu gatavs maksā t papildus par elektrisko plī ti un traukiem ē diena gatavoš anai. … Tomēr ▾ Es reti rakstu atsauksmes, gan pozitī vas, gan negatī vas, bet es š eit nevaru palī dzē t. Nevienam neiesaku š o viesmī lī go pagalmu!
Rezervē jot caur Pokupon, sazinā jos un noskaidroju, vai var gatavot paš am (ne tikai uz grila, bet vai mā jiņ ā ir plī ts, jo braucu ar bē rniem), teicu, ka esmu gatavs maksā t papildus par elektrisko plī ti un traukiem ē diena gatavoš anai. Pē c mana lū guma man paskaidroja, ka bā zes formā tā nav iekļ auta ē diena gatavoš ana kotedž ā (tikai sildī š ana mikroviļ ņ u krā snī ). Ē st var tikai kafejnī cā "Korchma". Uz jautā jumu "kā tur nokļ ū t? " viņ i izmeta informā ciju no "Pokupon" vietnes, kas izrā dī jā s nepatiesa. Ierodoties pulksten 11:30, uzzinā jā m, ka esam vienī gie teritorijā , tā pē c "Kroga" bū s atvē rta tikai nā kamajā dienā.
Man par saš utumu (jo braucā m no tā lienes, rē ķ inoties ar ē dinā š anas iestā di, mums bija 6 cilvē ki, no kuriem 2 ir bē rni, ē st gandrī z nav un jā gaida lī dz nā kamajam rī tam) mani sadzirdē ja, atnā ca darbiniece un pabaroja mū s pusdienā s un gatavoja vakariņ as.
Istabā s tieš ā m ir ziema. Brokastis "Inn", kad temperatū ra laikam ir nedaudz virs 0 grā diem, tā pē c bail pat izģ ē rbties, tikko ē dā m virsdrē bē s. Nav jē gas pasū tī t no ē dienkartes, jo mums lika saprast, ka neviens mums ī paš i nepielā gosies ne laika, ne ē dienu ziņ ā , un arī produktu nav.
Priekš pē dē jā dienā pē c mana lū guma visiem pasū tī t "borš č u poļ u gaumē " viena no darbiniecē m vienkā rš i sā ka gandrī z kliegt, ka pie viņ iem nā k 40 bē rni, gatavo "ukraiņ u borš č u" un kā pē c viņ ai jā vā ra 2 litri. mums atseviš ķ i..."borš č u poļ u gaumē " mums taisī ja, bet tā ds iespaids, ka tu atrodies nevis kafejnī cā ar ē dienkarti, bet lē tā ē damistabā (padomju laiki) bez tiesī bā m izvē lē ties, un rupjī bas ir "papildu bonuss"!
Ar Pokupon sertifikā ta nosacī jumu varē jā m izmantot baseinu katru dienu no 10:00 lī dz 17:00, tač u nekas netraucē ja izī rē t baseinu un pirti citiem cilvē kiem un ierobež ot piekļ uvi mums (mums nav kur iet)! Bet tas nav tik kritisks kā SPA zonas naksnī gie apmeklē tā ji ar skaļ ā m ķ iķ inā š anā s, kliegš anas utt. . Pē dē jā naktī "viesi" atpū tā s no 1:00 lī dz 6:00 ar pudeļ u š ķ inoš anu, neķ ī tru valodu un strī di.
Kad viens no š iem uzņ ē mumiem, spriež ot pē c situā cijas konteksta 21.
30 kā du dienu nejauš i izslē dza (vai izsita) mums gaismu, vī rs devā s pie apsarga pajautā t, kas noticis, un saņ ē ma pretenziju, ka it kā tē jkannu un mikroviļ ņ u krā sni ieslē dzam vienlaicī gi, lai gan abas ierī ces tika izslē gti.
Dzī vojā m kotedž as otrajā stā vā , kur pirmajā stā vā atrodas SPA komplekss. Un, kad pirts strā dā (izņ emot "izklaides" programmu) nav apkures un karstā ū dens (kas tik un tā jā gaida 5 minū tes). Internets ir vienkā rš i briesmī gs, nav iespē jams strā dā t pie datora. Tuvā kais veikals nav tuvu, kā mums stā stī ja, bet 2 kilometri un tur gandrī z nav ko pirkt.
Vieta ar lieliskiem skatiem, bet neslaucī tā m takā m un pastā vī gā m bailē m vienkā rš i pakrist, nicinā jums pret tū ristiem (nu jau samaksā ji, kaut kā iztiks)...Ja bā ze nav gatava uzņ emt tū ristus nesezonā un nodroš inā t adekvā tu apkalpoš anas lī meni, kā pē c piedā vā t un pieņ emt rezervā cijas.
аватар kondratvika11
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ē diens. Kampotu pasniedza aukstu, katru reizi ir salā ti, kurus neviens neē d, iespē jams, tā pē c, ka tie neizskatā s ī paš i svaigi. Brokastī s bija ļ oti trekni makaroni ar plastmasas plē vē ietī tu desu. Vakariņ ā s bija kartupeļ u biezeni ar mē rci, arī ne tā labā kā. … Tomēr ▾ Ē diens. Kampotu pasniedza aukstu, katru reizi ir salā ti, kurus neviens neē d, iespē jams, tā pē c, ka tie neizskatā s ī paš i svaigi. Brokastī s bija ļ oti trekni makaroni ar plastmasas plē vē ietī tu desu. Vakariņ ā s bija kartupeļ u biezeni ar mē rci, arī ne tā labā kā.
Numurs. Saimnieki, zinot par viesu ieraš anos, mā ju nenosiltinā ja. Tā bija liela vilš anā s, jo ziemā ir tik auksts un gribē jā s nedaudz siltuma. Ū dens krā nā ir vienkā rš i dzeltens un smarž o ne no tiem labā kajiem. Es netaisos mazgā t seju ar tā du ū deni. Sienas š eit ir ļ oti plā nas, un jū s varat burtiski dzirdē t katru soli. Mū su istabā izdega spuldzī te un lī dz vakara beigā m nā cā s sē dē t ar ieslē gtu gaismu tualetē (gandrī z 0 priekš rocī bas). Gultas veļ a š ausmī gi smird, nepā rprotami netiek mazgā ta pē c katra klienta. Uz manas gultas bija mazas kakas, kaut kā di kukaiņ i, cerams, ka ne blaktis.
Vienī gā labā lieta bija tā , ka teritorija nebija ideā la.
Saimnieki ir stulbi, lai tevi sū dī tu. Un ja gribi braukt ar tū biņ u, tas nav modē????
pat ja viņ i maksā naudu. Viņ us tik tikko izdevā s pā rliecinā t. Un tad, ja viņ š bū tu to sabojā jis, viņ š bū tu samaksā jis 200 "Eiro" (kā teica gubernators), pat ja tas nav noticis ar nolū ku.
Ī sā k sakot, ja negribi sabojā t nervus, tad neej, jo tas ir vienkā rš i š ausmī gi. To es nevienam nenovē lē tu.
Rū pī gi izvē lieties, kur vē laties doties atvaļ inā jumā? ?
Це наш сніданок. Особисто я на сніданок не можу їсти нічого важкого, а тут аж такий кусень масла… Це також сніданок. Просто полінувались зняти плівку з сосиски… А це мій обід перед виїздом(на щастя, цей день настав)
аватар bokhanviktoria
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vienkā rš i š ausmas. Kad atbraucā m, uzreiz sā ka draudē t, ka, ja sabojā sim trubiņ as, maksā sim 200 eiro (pa trubā m nekad nebraukā jā m). Tad viņ i gribē ja pē c brauciena nomazgā t rokas, tā pē c atslē dza jaucē jkrā nu, un no tā izlija ū dens tik dzeltens, ka man š ķ ita, ka no tā tek Ž ivč iks. … Tomēr ▾ Vienkā rš i š ausmas. Kad atbraucā m, uzreiz sā ka draudē t, ka, ja sabojā sim trubiņ as, maksā sim 200 eiro (pa trubā m nekad nebraukā jā m). Tad viņ i gribē ja pē c brauciena nomazgā t rokas, tā pē c atslē dza jaucē jkrā nu, un no tā izlija ū dens tik dzeltens, ka man š ķ ita, ka no tā tek Ž ivč iks. Pē c tam devā mies pusdienā s, kur mans draugs uzvaru nosauca par "regotniju", tā pē c padomā jiet paš i, kā garš o. Arī vakariņ as nav labā kas. Viņ i man iedeva biezeni ar mē rci, kas pē c tam izskatī jā s ī sts, it kā kā ds bū tu saslimis un nolē ma to visu atdot bē rniem vakariņ ā s, nu mē s vē l neesam nodzī vojuš i lī dz brokastī m un es godī gi ceru, ka es dzī voš u, lai dzī votu un es to neapē dī s gultas blaktis. Vakarā istabā izdega spuldzī te un tualetē nā cā s ieslē gt gaismu, lai nejustos kā melnā vilcienā . Ī sumā : miskaste, tupele, š ausmas, skā rds, miskaste
аватар o.abramovych
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atbrauca 9:10 no rī ta, lika staigā t lī dz reģ istrē š anā s pulksten 14:00. Viņ i devā s uz krogu un bija š okā , tur bija daudz bē rnu. Uz jautā jumu, vai ir alus, viņ i atbildē ja, ka tā ir bē rnu nometne, un alkohola nav vispā r. … Tomēr ▾ Atbrauca 9:10 no rī ta, lika staigā t lī dz reģ istrē š anā s pulksten 14:00. Viņ i devā s uz krogu un bija š okā , tur bija daudz bē rnu. Uz jautā jumu, vai ir alus, viņ i atbildē ja, ka tā ir bē rnu nometne, un alkohola nav vispā r. Lai gan pirms biļ etes pirkš anas noskaidroju visas detaļ as. Viņ i teica, ka divus kilometrus tā lā k ir veikals, bet es saņ ē mu piecus! Un vienā virzienā ar mikroautobusu, kas kursē reizi stundā ! Par bē rnu nometni neviens nerunā ja! Personā ls ir vienkā rš i idioti, viņ i saprot, ka esat nā cis un aizgā jis, un viņ iem nerū p kvalitatī vs serviss. Par ē dienu: teica, mē s gatavojam tikai to, kas paliek pē c bē rniem! Gultas nav svaigas, viss vecs un salauzts. Kvadracikls tik tikko elpo. Pati vieta ir laba, bet kopē jais iespaids un viss iepriekš minē tais visu sabojā . Daba ir grezna! Brauciet tikai ar personī go transportu! Bet padomā jiet, vai tas ir vajadzī gs!
аватар ekaterinabko7799
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta! Š eit pē kš ņ i atpū ties. Pirmo reizi kopā ar draugiem š eit ieradā mies sagaidī t Jauno gadu, otro reizi atpū tā mies ar dzimteni. Ko tad, ka tagad pā rē jais bija nepā rspē jams! Ē rta naktsmī tne, garš ī gs ē diens krodziņ ā , peldbaseins, sauna, batuts, biljards, teniss . … Tomēr ▾ Lieliska vieta! Š eit pē kš ņ i atpū ties. Pirmo reizi kopā ar draugiem š eit ieradā mies sagaidī t Jauno gadu, otro reizi atpū tā mies ar dzimteni. Ko tad, ka tagad pā rē jais bija nepā rspē jams!

Ē rta naktsmī tne, garš ī gs ē diens krodziņ ā , peldbaseins, sauna, batuts, biljards, teniss ...un tas nav viss saraksts ar to, kas š eit ir ... ))

Pamostoties, jū s uzreiz apbrī nojat burvī go ainavu.

Jū s varat vienkā rš i uzkā pt jebkurā tuvē jā kalnā , ir avots ar minerā lū deni, kas izklaidē viesus pirmdien "Boikovska ballī tē s".

Un ar kamanā m var braukt neatkarī gi no gadalaika!

Vispā r nekad nebija skumji! (galda spē les un visu laiku gulē ja koferī )

Un ī paš nieks Volodimirs ...es biju ļ oti pā rsteigts. Bija manā ms, ka cilvē ks rū pē jas par saviem viesiem un dara visu, lai visiem bū tu ē rti un mā jī gi!

Mē s noteikti atgriezī simies!
аватар _146288
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Burtiski tikai no turienes. Netī ra un auksta pamatne bez pienā cī gas apkopes. Atpū tas centru izvē lē jā mies caur internetu. Vē lamā s viesnī cas ar iekš telpu baseinu. Tā kā neesam slē potā ji un braucam ar bē rniem, tad cenš amies izvē lē ties pē c š ā da principa. … Tomēr ▾ Burtiski tikai no turienes. Netī ra un auksta pamatne bez pienā cī gas apkopes.
Atpū tas centru izvē lē jā mies caur internetu. Vē lamā s viesnī cas ar iekš telpu baseinu. Tā kā neesam slē potā ji un braucam ar bē rniem, tad cenš amies izvē lē ties pē c š ā da principa. Foto liecinā ja, ka apstā kļ i nav ekstra klase un cena ir pieņ emama. Pa tā lruni bā zes darbinieks mums pastā stī ja, ka ū dens baseinā ir 20-21 ° C. Piektdien sazvanī jā mies un nedē ļ as nogalē rezervē jā m istabiņ u 4 personā m. Ierodoties mums piedā vā ja istabu, bet tā mums nederē ja, tā pē c izvē lē jā mies citu. Pē c samaksas un norē ķ inā š anā s sā ka iezī mē ties nianses. Auksts akumulators (mums teica, ka tikai ieslē gts, lai gan mē s iepriekš brī dinā jā m par ieraš anos). Vannas istaba izrā dī jā s netī ra. Tas tika skaidrots ar to, ka istabene brī vdienā s nestrā dā ja. Lai gan pats atpū tas centrs strā dā TIKAI brī vdienā s (tā teica kungs, kurš mū s apmetinā ja). Vispirms viesnī cas vannas istabā prasī ju mazgā š anas lī dzekļ us un ziepes !!! ! ! ! ! ! . Pasū tī jā m vakariņ as.
Pē c ē dienkartes Inn nestrā dā , bet gatavo ko vē las. Tā tad vakariņ ā s mums bija frī kartupeļ i ar kebabiem, kā postu salā ti un maize. Viss netī rajos traukos! ! ! ! ! ! ! Man atkal bija jā nomazgā jas. Uz baseina rē ķ ina tas ir liels un AUKSTS. Apmē ram 15°C. Atbildot uz izteikumiem, tas pats kungs teica, ka KAMAZ ir jā dedzina malka, lai ū dens bū tu silts. Un tas viņ iem nav izdevī gi. Nebijā m ī paš i priecī gi mū s redzē t no rī ta, jo gatavojā m brokastis kā dai cilvē ku grupai, un mums nebija laika. Un mē s negribē jā m. Viņ i paņ ē ma tikai tē ju. Tā pē c š o bā zi nemaz nevar ieteikt. Pirmkā rt, tai jā bū t tī rai un siltai.
Vienī gā priekš rocī ba bija ainava.
аватар andriy5555
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man ļ oti patika brī vdienas kopā ar ģ imeni. Tī rs gaiss ir lielisks laiks. 4. Cenas saprā tī gas, telpas plaš as un sakoptas. Teritorijā ir WI-FI, telefonam ir labs savienojums. Garda virtuve, plus ir cepumi ar š aš likiem, uz ugunskura var pagatavot kaut ko pats. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika brī vdienas kopā ar ģ imeni. Tī rs gaiss ir lielisks laiks. 4. Cenas saprā tī gas, telpas plaš as un sakoptas. Teritorijā ir WI-FI, telefonam ir labs savienojums. Garda virtuve, plus ir cepumi ar š aš likiem, uz ugunskura var pagatavot kaut ko pats. Es un mana ģ imene esam apmierinā ti ar pā rē jo. Par tā du naudu iesaku.
аватар yuraduda
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies draugu kompā nijā , mums patika viss un tī rs gaiss un kalni un baseins, Un kam nepatī k istaba, lai viņ š brauc uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu, un mē s devā mies uz kalniem elpot, nevis sē dē t istabiņ a, istaba vajadzī ga tikai nakš ņ oš anai. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies draugu kompā nijā , mums patika viss un tī rs gaiss un kalni un baseins, Un kam nepatī k istaba, lai viņ š brauc uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu, un mē s devā mies uz kalniem elpot, nevis sē dē t istabiņ a, istaba vajadzī ga tikai nakš ņ oš anai. Atbilstoš ā s telpas ir skaistas, salī dzinot ar laiku, kad es biju bē rns, kas devos uz nometnē m, tostarp Artek, vē l labā k...Ejiet, pā rliecinieties
аватар mfmvk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū ta 1 dienu. Rezervē ja istabu. Pē c samaksas uzzinā jā m, ka pacē lā ji nestrā dā . Vai mē s nevarē tu jums to uzreiz pateikt? Tā vietā mē s neaizmirsā m mums atgā dinā t, kā tieš i jū s varat tē rē t savu naudu š eit. … Tomēr ▾ Atpū ta 1 dienu. Rezervē ja istabu. Pē c samaksas uzzinā jā m, ka pacē lā ji nestrā dā . Vai mē s nevarē tu jums to uzreiz pateikt? Tā vietā mē s neaizmirsā m mums atgā dinā t, kā tieš i jū s varat tē rē t savu naudu š eit.
Servisa nav.
Daba un ainavas ir skaistas, bet par tā m ir jā maksā liela nauda. Tas, ka esi audzē ts, ir jū tams ik uz soļ a!
аватар andriy5555
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū ta ar draugiem. Man patika viss, tī rs gaiss, skaista daba. Numuri ir lieli un gaiš i. Prieks par lielo iekš telpu baseinu. Vasarā plā noju doties atvaļ inā jumā . Liels paldies darbiniekiem. … Tomēr ▾ Atpū ta ar draugiem. Man patika viss, tī rs gaiss, skaista daba. Numuri ir lieli un gaiš i. Prieks par lielo iekš telpu baseinu. Vasarā plā noju doties atvaļ inā jumā . Liels paldies darbiniekiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums mar3785
mēs 3 cilvēki.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

База отдыха находится в селе Ясениця-Замковая (Розлуч), на территории заповедника, в 110 км от Львова.

Atrašanās vieta При въезде в с.Розлуч, 20 м от трассы.
Viesnīcā

Ресторан Корчма, трансфер (платно), общая летняя кухня.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
Izklaide un sports Баня, бильярд, летом - прокат велосипедов, зимой – прокат лыж и санок, спортивная площадка.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

2-4-местные номера, двухэтажный девятиместный семейный коттедж, двухэтажный пятиместный коттедж 3+2, двухэтажный двенадцатиместный коттедж люкс.

Istabās

Ванная комната, ТВ, балкон. Кухня в коттеджах.

Tālruņi: +38 (096) 29-12-457
+38 (096) 94-51-552
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.