Jautājums o Karpati

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
4637 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Pārgājiens uz Goverlu. Plānojam jūnija beigas. Iesakiet ceļvedi vai labāk pats. Varbūt kāds vēlas pievienoties?
Sveiki visiem! Mēs plānojam braucienu uz Hoverlu jūnija beigās. Mēs esam 3: puisis un 2 meitenes. Kurš var ieteikt ceļvedi? Un cik tas maksās? Kāds vēlas pievienoties? Pateicos jau iepriekš
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2018-06-036 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар Igor_m
Pēdējos gados cilvēki tur staigā, it kā pa Hreščatiku, kaut gan augšā un lejā. Jums jānokļūst Zaroslyak, un pēc tam pa ceļu uz Hoverlu ir ieteicams apskatīt ūdenskritumu. Norādītāji ir klāt, saplūstiet ar masām un izklaidējieties!
аватар
Transfērs par cenām Ivano-Frankivska-Zarosļaka (Hoverla), Ļvova-Zarosļaka (Hoverla), Ternopiļa-Zarosļaka (Hoverla).
tālr.O9Z-796-7OO8
аватар kazkova
Ja esi bez mašīnas, tad sazinies ar jebkuru tūrisma aģentūru, kura tur ir pilna ar sludinājumiem, kas ved uz Hoverlu. Var būt arī pavadīts, lai gan tur bez pavadījuma viss ir viegli un saprotami. Svarīgi: noteikti ņemiet līdzi lietusmēteļus, pat ja debesīs nav mākoņa. Laikapstākļi tur ir ļoti slikti, mainās sekundē, mūs klāja lietus tieši augšā
аватар marsimus
Paldies par padomu. Vienkārši negribas iet pūlī no tūrisma aģentūras. Un sieva vēlas organizētību. Šeit mēs domājam...
аватар kazkova
kad bijām mūsu "pūlis" sastāvēja no 4 cilvēkiem + šoferis, kurš bija tas pats gids. Tas ir, tur pulcējas ļoti mazas grupas, ļoti ērti. Ja tomēr vēlies būt pilnīgi, pavisam viens, tad vari izteikt savas vēlmes tajā pašā ceļojumu aģentūrā, un es domāju, ka viņi tev kādu ieteiks. Viņiem šajā jomā ir no mutes mutē, visa sistēma ir labi izveidota: kuru kur ņemt, ievest - viens otram zvana un nodod klientus.
аватар kolyan_cat
Rokasgrāmata absolūti nav vajadzīga, izņemot to, ka nauda tik cieši kabatā, ka steidzami kādam jāiedod :)
Katru dienu ir milzīgs pūlis šurpu turpu, tikai ej kur un viss, tikai ne pa sarkano maršrutu, apmaldīties nevarēsi pat ļoti gribot.
Kāpiens sākas no Zaroslyak ciema, galvenais ir tur nokļūt (turp brauc daudz autobusu), un viss.
аватар olyajan
Piekrītu Koļanam, tur nevajag gidu, mēs uzkāpām paši, pievienojoties kādai mazai grupai, trīs reizes apstājāmies, kur gribējām, tad pieķērāmies citai grupai un tik lēni uzkāpām Hoverlā, un mēs pat nebijām ļoti noguruši. . Man bija daudz grūtāk braukt lejā, bija slidens, smidzināja neliels lietus, un es visu laiku bāzu galvu pa oļiem un samazināju ātrumu, paķerot kādu koku. Tāpēc mans ieteikums ir valkāt ļoti ērtus apavus ar neslīdošu zoli.
аватар staruha_izergil
Šeit ir daudz noderīgas informācijas, lai pašam iekarotu Karpatu virsotnes:
https://www.karpaty.info/ua/info/useful/rescuer/
аватар staruha_izergil
tur ir daudz = tur ir daudz
аватар kolyan_cat
Iesaku noīrēt slēpošanas nūjas - lejā zem kalna var. Tie ievērojami atvieglo kāpšanu.
Un arī ūdens ir obligāti, redzēju cilvēkus, kuri domāja viegli piecelties un ūdeni neņēma, ļoti mocījās.
Joprojām neiesaku iet šortos - nobrauciena laikā pāris reizes noteikti nokritīsi, jābūt biksēm, lai sevi noskrāpētu.
аватар marsimus
Paldies. Mēs atbildīgi tuvosimies kāpumam))
Es nekad neeju ārā bez ūdens.
аватар Tatyana652
Ja vēlaties izbaudīt klusumu, dabu, fotografēt skaistas - nekāpiet Hoverlā otrdien un piektdien - šajās dienās Vorohtas tūrisma komplekss veic masveida grupu kāpumus uz virsotni, katrā 100-150 cilvēki. vienā reizē tie sākas no Zarosļakas apm. 9.00. Ja, gluži pretēji, jūs baidāties apmaldīties, tad dodieties šajās dienās - šis tūristu pūlis būs redzams visā maršrutā - sekojiet viņiem))). Arī sestdienās un svētku dienās (Konstitūcijas diena, Neatkarības diena u.c.) ir pilna māja no tūrisma aģentūrām no visas Ukrainas. Pie I.-Frankivskas, Jaremčes, Vorohtas dzelzceļiem bez problēmām var pasūtīt transfēru uz Zarosļakas tūrisma centru - tur vienmēr ir daudz privāto tirgotāju, var sarunāt uz vietas. Un es iesaku ņemt instruktoru jau Zaroslyak (it īpaši, ja redzat, ka augšā ir maz cilvēku, un īpaši, ja ir migla-lietus, tad noteikti ņemiet to, lai nenoklīstu no maršruta). Izvēlieties vecāku ceļvedi – tie parasti ir bijušie kalnos kāpēji, kas nodrošinās jums drošu uzkāpšanu.
аватар Tatyana652
Es neiesaku izmantot ceļojumu aģentūru pakalpojumus, īpaši to, kas atrodas tālu no Karpatiem. Bieži vien viņi ietaupa uz viedajiem ceļvežiem, atceļ braucienus utt., un izmaksas ir par kārtu augstākas nekā uz vietas. Un noteikti kalnos: apkārtnes karte (nepaļauties uz gadžetiem), mugursoma (brīvas rokas), trekinga nūjas (var iznomāt Zarosļakā, bet ne izpārdotās dienās), ērti sporta slēgtie apavi (tur). būs akmeņi) uz protektora, nevis džinsi (plats brīvs solis), cepure atbilstoši laikapstākļiem, lietusmētelis, vējjaka, saules krēms, seja un pleci apsegti, ērču aerosols, ūdens (min. 1,5 l/pers.), ogļhidrātu uzkodas , šķiltavas, kamera, uzlādēts korpuss ., vietējās IZM-KSS kontakti. Cenu šobrīd nezinu, biju tur pirms dažiem gadiem. Laimīgu un drošu kāpšanu!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Karpati
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl