Jautājums o Karpati

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
4637 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet vietu Karpatos ar minerālu avotiem, mežu un upi
Vieta Karpatos, kur ir minerālavoti, mežs, kalni, iespējams upe vai ezers, kā arī ideālā gadījumā māju īrēšanai mežā no guļbūves
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2017-08-197 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар Tatyana652
Pirmkārt, izlemiet par reģionu. Karpatos ir minerālavoti:
- Ļvovas apgabala dienvidos - tie ir Stryi (Morshin), Drohobych (Truskavets, Skhidnica), Turkovskas (Rozluch) rajoni,
- Aizkarpatijas rietumos - Svaļavska (Poļana, Soločina), Mukačevo (Sinjaka, Karpati), Mežgorskas (Sojas), Khustas (Shayan, Velyatyn) rajoni, Beregovskas rajona termālie baseini (Koson), sērūdeņraža avoti fontam Lumshory / Perechinsky rajonā - n,
- Aizkarpatijas austrumos - Rakhovskas rajons, slavenais Kvasy,
- Centrālā Transcarpathia, ar sliktu pieejamību un mirušu infrastruktūru, bet starp kalniem un tūristu pūļu trūkumu - Lazy, Ust-Chorna, Kobyletskaya Polyana, Dragovo kūrorti.
Diemžēl tur, kur atrodas augstākie kalni - Ivanofrankivskas apgabals, Černogora - dziedniecisko avotu gandrīz nav, izņēmums ir Burkut avots pašā Hutsulu apgabala nomalē, Verhovinas rajonā, pie Černij Čeremošas upes, slikta pieeja un nav. infrastruktūra.
аватар Tatyana652
No labi zināmajiem kūrortiem, lai mežs un kalni, un ārstēšana pie avotiem, un infrastruktūra, un upe tuvumā, tad: Morshyn, Skhodnitsa, Sinyak, Kvasy, Lumshory. Kalnu pakājē pie meža un parka zonām, kur ir lieli ezeri: Truskaveca, Poļana, Šajana.
Kāpēc karpatos vajag upi???? Vasarā tajā joprojām nevar peldēties - visas kalnu upes ir seklas (līdz potītēm) un vasarā aukstas, un pēc spēcīgām lietavām, īslaicīgi paaugstinoties ūdens līmenim, tās ir netīras. Labāk meklējiet lielu ezeru pakājē (nevis ūdenskrātuvi!) vai viesnīcu ar peldbaseinu.
аватар jasmin89
Piekrītu Tatjanai652. izlemiet, kādu ūdeni vēlaties dzert. un tad izvēlieties kūrortu. Es biju Sinjakā un Polianā. visur ir lieliski... kalni, upes, gaiss un protams ūdens. (tikai katram savs īpašums)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Karpati
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl