Jautājums o Karpati

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
4636 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kurā apgabalā labāk doties no 20. līdz 30. aprīlim? ko tu redzi? ko ņemt līdzi (kā ģērbties)? Paldies.
Kurā apgabalā labāk doties no 20. līdz 30. aprīlim? ko tu redzi? ko ņemt līdzi (kā ģērbties)? Paldies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2017-03-237 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар musja7
Aizkarpatija. Tas, ko redzēt, ir atkarīgs no tā, kur jūs uzturat un kā pārvietojaties. Ko valkāt? Grūti pateikt. Šajā laikā var būt gan +20, gan pēkšņas nakts salnas.
аватар kazkova
Karpatos jūs nekad neuzminēsit ar laikapstākļiem. Ne tikai pavasarī, bet arī vasaras mēnešos var nokļūt lietusgāzēs, vai arī var nokļūt labos laikapstākļos. Viņa ir ļoti mainīga, tāpēc jums ir jāņem VISS no lietām)))
аватар BALOJ
Jums noteikti jābūt lietusmētelim, sporta apģērbam, golfam un gumijas zābakiem, ja mājā, kurā dzīvosiet, nenogurst, tas viss ir atkarīgs no tā, kur dodaties, kādas būs ekskursijas.
аватар kovalchuk21
Šajā laikā viss būs zaļš un skaists. Bet tas ir pietiekami mitrs. Lietusmēteli var nopirkt jebkurā vietējā tirgū, bet līdzi jāņem gumijas zābaki, iespēja būtu makšķerēt, izjādes ar zirgiem, braukt ar kvadracikliem. Ja ar medicīnisko - Truskaveca, Kosino. Jā, paņem vairāk naudas! :)
аватар BALOJ
Nevajag paļauties uz vietējo tirgu, ja brauc uz kalniem, tad visnepiemērotākajā brīdī visi lietusmēteļi tiek izpirkti vai par kosmosa cenu. Zābakus, piemēram, dodu par brīvu, ļoti grūti vilkt līdzi.Un tad nelīs.
аватар gorechavca
Jā, uzvelc kāda cita zābakus, saslimst ar sēnīti un tad ārstējies par nezināmu summu un par cik. Domāju, ka cilvēks neņems līdzi makšķernieku zābakus, kas ir gandrīz līdz vidukļa augstumam, un tie neaizņems TIK daudz vietas. Un ja ņem vērā, ka šajā periodā pārsvarā tikai tajos un dosies, tad ņemtu līdzi. Un vajag ņemt kedas vai kaut ko līdzīgu sausā laikā. Džinsi un/vai sporta bikses (kam patīk), T-krekls vai divi, džemperis, gaišāka blūze, jaka, cepure (katram gadījumam, jo ​​bieži pūš stiprs vējš), lietussargs. Ja nepērk lietusmēteli uz vietas (kas bez tā, protams, vienkārši nevar izdzīvot), tad lieto lietussargu, kā jau visi normāli cilvēki. Savulaik biju Mikuļičinā, un man ļoti patika! Nokļūt ir viegli, visur kursē mikroautobusi, un tu neesi atkarīgs no taksometru šoferu ķemmām, ir kur paēst un kur pastaigāties.
аватар Igor_m
Uzhgorod, Mukachevo, Chinadievo, Voevodyno - tur ir ko redzēt. Ja atpūšaties - Lumshory.Nepievērsiet uzmanību laikapstākļiem, bet lietusmētelis un dažas siltas drēbes noderēs, vai varbūt ne...
аватар kolyan_cat
Nu, godīgi sakot, man aprīļa beigas vēl ir mazliet agrs. Optimāli - no maija vidus. Un sausāks, un zied visvairāk. Aprīlī vēl ir drēgns, un, piemēram, uzkāpjot uz tām pašām pilīm, ir lielāka iespēja, ka nāksies mīcīt netīrumus zābakos. Un maija vidū tas jau ir iespējams kedās. Nu, protams, ja nelīst, bet lietus ir nepārvarama vara jebkurā gadalaikā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Karpati
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl