Atpūta un atpūta Poļanā mūsdienu realitātē

21 Janvāri 2022 Ceļošanas laiks: no 08 Janvāri 2022 ieslēgts 18 Janvāri 2022
Reputācija: +262
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli


Izvē loties vietu ziemas atpū tai un atpū tai, ģ imenes padome ņ ē ma vē rā divus galvenos, iepriekš pierā dī tus Karpatu balneoloģ iskos kū rortus, tie ir Poļ ana Aizkarpatijā un Skhidnica Ļ vovas reģ ionā . Tā kā nebija saistoš a nevienam konkrē tam minerā lū denim, izvē le krita uz Polyana vairā ku iemeslu dē ļ . Pirmkā rt, š ajā kū rortā ir divas slē poš anas trases Poļ anas ciematā , un š ī s trases ir paredzē tas neprofesionā ļ iem un ir pieejamas gandrī z ikvienam, gan jauniem, gan veciem. Jebkurš nobrauciena inventā rs, sā kot no slē pē m un beidzot ar piepū š amajā m maizī tē m, ir pieejams nomā par saprā tī gā m cenā m. Otrs arguments par labu Poļ anai bija labi organizē ta ekskursiju programma š ajā reģ ionā un teritoriā lais tuvums dabas un vē sturiskiem objektiem, kas pā rsvarā atrodas Aizkarpatijā . Un pē dē jais arguments par labu Poļ anai, saskaņ ā ar iepriekš ē jo braucienu pieredzi, bija demokrā tiskā s cenas labsajū tas procedū rā m hidromasā ž as, minerā lvannu un daudzu citu veidā , un neviens neatcē la labas atpū tas jautā juma aktualitā ti. saprā tī gu budž etu.

Tā tad, izvē le ar atpū tas un atpū tas vietu ir izdarī ta, atliek iegā dā ties dzelzceļ a biļ etes uz Svaļ avu, bijuš o reģ iona centru un tagad tuvā ko dzelzceļ a staciju Poļ anai, kā arī rezervē t naktsmī tnes. Izvē loties apmeš anā s vietu Poļ anā , jums jā zina sekojoš ais. Vē sturiski š ajā kū rortā ir izveidojuš ies divi dzī ves centri – pats Poljanas ciems, kura teritorijā atrodas tā da paš a nosaukuma arodbiedrī bu sanatorija ar minerā lū dens sū kņ u telpu Polyana Kupel, un sanatorijas Sunny Transcarpathia teritorija. ar daudzā m privā tā m viesnī cā m un sanatorijā m, kā arī minerā lū dens Polyana kvasova sū kņ u telpu. Ir arī ciemata ekskursiju un tū risma centrs, kā arī divi pā rtikas un apģ ē rbu tirgi. Gar š oseju attā lums starp š iem diviem centriem Poļ anā ir aptuveni 2 km. , Gornaya un Diskovetskaya ielu rajonā tie vienmē rī gi saplū st viens ar otru.

Tā pē c, rezervē jot naktsmī tnes Polianā , jums ir jā koncentrē jas uz savā m prioritā tē m atvaļ inā jumā . Ja jums ir nepiecieš ams tuvums slē poš anas trasē m, tad jums ir jā ī rē naktsmī tnes tieš i Poljanas ciemā , ir gan privā tas villas un viesnī cas, gan istabas vietē jo iedzī votā ju mā jā s. Ja prioritā te ir labsajū tas atvaļ inā jums ar piekļ uvi Polyana Kvasova ū denim un daž ā dā m medicī niskā m procedū rā m, apvienojumā ar aktī vu ekskursiju programmu un iepirkš anos vietē jos tirgos un veikalos, tad jums ir jā ī rē mā ja Saulainajā Aizkarpatu reģ ionā . Liela izvē le ir privā to viesnī cu ar minerā lū dens sū kņ u telpā m un daž ā dā m procedū rā m un pat peldbaseiniem katram budž etam, kā arī numuriem un dzī vokļ iem š ajā kū rorta zonā esoš ajā s mā jā s. Mā jokļ u cenas vienistabas dzī vokļ os parasti sā kas no 500 UAH.


Sev, izvē loties apmeš anā s vietu Saulainajā Aizkarpatu reģ ionā , ī rē jā m apartamentus ar panorā mas skatu kompleksā Arena VILLAGE, kur divos apakš ē jos stā vos atrodas viesnī ca ar restorā nu, bet no treš ā lī dz sestajam - privā tus apartamentus. grī das. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar vienu no š iem dzī vokļ iem - labs remonts, nepiecieš amā s mē beles, pilnī bā aprī kota virtuve, sadzī ves tehnika, siltā s grī das, internets, TV, liela lodž ija, viss nepiecieš amais labai atpū tai par saprā tī gu cenu. Š ī kompleksa bonuss bija sava minerā lū dens sū kņ u telpa pirmajā stā vā .

Tomē r mū s gaidī ja ne visai patī kams pā rsteigums. Jau pirmajā pastaigā pa kū rorta teritoriju uzzinā jā m, ka enerģ ē tiskā s krī zes un nespē jas samazinā t debetu ar kredī tu dē ļ tika slē gti abi arodbiedrī bu kū rorti kū rortā , vispirms Poļ anas sanatorija, bet pirms jaunā gada. , Sunny Transcarpathia, un kopā ar sanatorijā m tika slē gtas un sū kņ u telpas ar minerā lū deni. Un tas, neskatoties uz to, ka minerā lū dens lietoš ana pē dē jo gadu ir kļ uvusi apmaksā ta. Situā cija no sē rijas - "Nekad nav noticis un atkal pē kš ņ i. " Kū rorta stā vokli nomā coš i ietekmē pietiekama atpū tnieku skaita trū kums, situā cija izskatā s blā va, daž as tirdzniecī bas vietas slē gtas, pastaigu celiņ i pamesti, ekskursiju centrā tū risma aģ enti gandrī z ķ er rokas maz atpū tnieku.


Bet atgriezī simies pie minerā lū dens, pie š ī brī niš ķ ī gā ū dens, kas atnesa slavu kū rortam Austroungā rijas laikos. Kā lietot minerā lū deni, ja centrā lā sū kņ u telpa ir slē gta vismaz lī dz aprī lim-maijam? Tā pē c Saulainajā Aizkarpatijā ī rē to mā jokļ u ī patnī bas paš reizē jā s realitā tē s kļ ū st ī paš i aktuā las. Ļ aujiet man paskaidrot ar mū su piemē ru. Pirmo reizi izmē ģ inot minerā lū deni mū su apartamentu viesnī cas sū kņ u telpā , biju nedaudz pā rsteigts par tā kvalitā ti, nebija ogļ skā bā s gā zes, bija sveš a pē cgarš a. Kā izrā dī jā s, ū dens joprojā m ir tas pats, Polyana kvass, bet tas neplū st no centrā lā s sū kņ u telpas, bet gan iesū knē ts mucā , un neviens jums nepateiks, cik ilgi tas tur paliek. Atliek divas iespē jas - vai nu apmesties viesnī cā s, kurā s tiek organizē ta tekoš ā minerā lū dens piegā de, vai arī citos mā jokļ u variantos, š ā dā s viesnī cā s iegā dā ties minerā lū deni. Tā pē c, sazinoties ar viesnī cu vadī tā jiem vai dzī vokļ u ī paš niekiem, rezervē jot naktsmī tnes, obligā ti jā noskaidro savas sū kņ u telpas ar tekoš u minerā lū deni pieejamī bu. Mums tā da viesnī ca ar tekoš u minerā lū deni ir kļ uvusi par "Lileya", kur ar to pietiek pat minerā lvannu organizē š anai. Mē s š ajā viesnī cā saņ ē mā m hidroprocedū ras par pieņ emamā m cenā m un izmantojā m viņ u sū kņ u telpu.

Katrs atpū tnieks Poļ anā , ticis galā ar savu labsajū tas programmu, domā par sava brī vā laika organizē š anu. Tā kā Poliana ir mazs ciems, it ī paš i Saulainā s Aizkarpatu apgabalā , promenā ž u, kā piejū ras kū rortos, nav, tā pē c atpū tnieki savu brī vo laiku var pā rvaldī t š ā di. Ir radī ti visi apstā kļ i, lai slē poš anas un snovborda cienī tā ji varē tu nodarboties ar savu hobiju divā s slē poš anas trasē s - Katerinā un Vedmež ā . Pirmais ir paredzē ts iesā cē jiem, atrodas paš ā ciemata centrā , tajā ir nomas birojs, divi daž ā da garuma vilkš anas pacē lā ji. Netā lu atrodas foreļ u audzē tava ar restorā nu. Vedmež a atrodas divus kilometrus no centra, kur trases ir garā kas, tur var nokļ ū t ar speciā liem autobusiem gan no Poļ anas centra, gan no Saulainā s Aizkarpatijas.

Bet, kā saka, ne slē pes vienatnē . Aizkarpatija ir bagā ta ar saviem dabas un vē sturiskajiem apskates objektiem, un Solnechny reģ ions ir ideā la vieta apskates braucieniem uz š ī m apskates vietā m. Kurortnaja ielā atrodas tū ristu vieta, kur daudzi daž ā du uzņ ē mumu tū risma aģ enti veido ekskursiju grupas daž ā dos virzienos. Tie ir braucieni uz Mukač evas un Už gorodas pilī m un Sineviras ezeru ar Shypit ū denskritumu, troš u vagoniņ u ciematā . Pylypets, Berehoves un Kosino termā lo baseinu apmeklē š ana un daudz kas cits. Tā kā š ī nav pirmā reize, kad esam Aizkarpatijā , papildus termā lo baseinu apmeklē jumam esam izvē lē juš ies braucienu uz Mukač evu Cherveno vī na festivā lam un braucienu uz Pylypets, kur ir garš krē slu pacē lā js, kas ved augš ā . uz Borž avskas grē du, kā arī paredzē ts Shipot ū denskrituma apmeklē jums. Abi braucieni mums ļ oti patika, lai gan dalī bnieku lī menis vī na festivā lā bija mazā k autoritatī vs, salī dzinot ar 2015. gadu, labā ko vī ndaru aprē ķ inā jā m paš i, vē l pirms ž ū rijas atzinuma paziņ oš anas. Festivā la cienī tā jiem bija liela brī vī ba, notika programma "pilnī gi piedzē ries".


Pilipetā mums bija brī niš ķ ī gs saulains laiks, kas negadā s biež i, kas ļ ā va mums gū t lielu prieku no kalnu ainavu apbrī noš anas, kā piemiņ u uzņ emt lieliskas bildes. Tač u ekskursiju braucieni neaprobež ojas tikai ar Transcarpathia apskates vietā m. Ja jums ir pase, viņ i ir gatavi jū s izvest uz vienu vai divā m dienā m uz Budapeš tu, Vī ni, Slovā kiju. Par laimi, tuvums atļ auj. Lai dotos uz Budapeš tu, jums pat nav nepiecieš ams vakcinā cijas sertifikā ts. Prasī tā cena 100 eiro. Tā tad ar atbilstoš u banknoš u daudzumu jū su atvaļ inā jums Poļ anā bū s garlaicī gs un saturī gs. Daž i vā rdi pircē jiem. Tam ir vieta Poļ anā , ī paš i Saulainā s Aizkarpatijas reģ ionā . No Ungā rijas un Slovā kijas vietē jā s tirdzniecī bas vietā s tiek vesti sieri un desiņ as un citi gastronomiskie gardumi, ir ko ienest viesnī cā s. Ir veikali ar firmas apaviem, drē bē m no Ungā rijas. Tā pē c, veidojot budž etu brī vdienā m Poļ anā , ņ emiet vē rā to.

Nobeigumā vē los izteikt cerī bu, ka tā das situā cijas kā š ogad ar arodbiedrī bu sanatoriju un sū kņ u slē gš anu pie tā m vairs neatkā rtosies un daudz lielā ks skaits mū su tautieš u varē s apvienoties labsajū tas brī vdienas ar apskates vietā m un tū rismu. Visu to labā ko un jaunus patī kamus ceļ ojumus.

Ezers Saulainā s Aizkarpatijas centrā

Komplekss Arena VILLAGE, kurā tika izī rē ti dzī vokļ i

Panorā mas skats no istabas, kreisajā pusē ir redzams Katerinas slē poš anas kū rorts

Slē gta sū kņ u telpa Polyana Kupel

Skats uz Saulaino Aizkarpatu no Gorna ielas

Skats uz Poļ anas ciematu no Katerinas kompleksa

Karolē tā ji vī na festivā lā

Ruslans Oross ir labā kais vī ndaris Aizkarpatijā

Tī ģ era gads un vī na festivā ls rit pilnā sparā

Pacē lā js Pylypets

Slē poš anas trase Pilypetsā

Mount Gymba

Tikai kalni var bū t labā ki par kalniem. . .

Grivnas ieguves iekā rta Borž avas kalnu grē das augš pusē

Ir labi, ja ir tik siltas vietas aukstuma vidū

Ir ļ oti patī kami dzert tē ju ar tā du skatu pa logu

Kuģ u ū denskritums

Vietē jo amatnieku izstrā dā jumi

Notika dzī ves svinē š ana

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Озеро в центре Солнечного Закарпатья.
Комплекс Arena VILLAGE, в котором снимали аппартаменты.
Панорамный вид из номера, слева виден горнолыжный комплекс Катерина.
Закрытый бювет Поляна купель.
Вид на Солнечное Закарпатье с улицы Горной.
Вид на село Поляна с комплекса Катерина.
Колядующие на  винном фестивале.
Руслан Орос - лучший винодел Закарпатья.
Год тигра и винный фестиваль в разгаре.
Кресельная канатная дорога в Пилипце.
Горнолыжный спуск в Пилипце.
Гора Гымба.
Лучше гор могут быть только горы...
Гривнедобывающая машина на вершине Боржавского хребта.
Как хорошо, когда среди холода есть такие теплые места.
Очень приятно попить чайку с таким видом из окна.
Водопад Шипот.
Изделия местных мастеров.
Праздник жизни состоялся.
Līdzīgi stāsti
komentāri (10) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums