Laba viesnīca

Rakstīts: 21 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 13 — 23 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Dzī voja kopā ar sievu. Pirmkā rt, ko es vē lē tos uzrakstī t: kā jū s varat runā t sliktu par š o viesnī cu? Izlasī jā m negatī vā s atsauksmes un devā mies uz š ejieni, maigi izsakoties, ar baž ā m. Pē c ieraš anā s uzreiz kļ uva skaidrs: viss, kas rakstī ts negatī vajā s atsauksmē s, ir meli !! !
1) Personā ls pieklā jī gs, smaidī gs, draudzī gs, reģ istratū rā , restorā nā , medicī nas centrā . Vienmē r sveicina, jautā , kā jū ties, vai mums viss patī k utt. Vā rdu sakot, labi darī ts.
2) Procedū ras viss, kas atrodas š ajā vietā , atbilst viesnī cas lī menim. Nekas lieks, bet viņ i to dara kvalitatī vi: masā ž a, vannas, duš as un inhalā cijas. Atkal personā ls apmā cī ts, pieklā jī gs. Viss ir tī rs, kā rtī gs, sterils, pē c katras procedū ras tiek doti tī ri dvieļ i, tie nav jā nē sā no istabā m. Baseins viesnī cas iekš ienē lielisks, silts, ū dens tī rs.

3) Istabas ir tī ras, ē rtas, mā jī gas, klusas. Viņ i tī ra katru dienu, pat nedē ļ as nogalē s, maina gultu. Ū dens visu laiku karsts, istabā tiek atjauninā ts ledusskapis. Viesnī cā ir kamī ns. Vakarā ir ļ oti forš i pasē dē t pie kamī na un palasī t grā matu (kuru uzreiz var paņ emt). Ir arī bā rs, kurā tiek pagatavota laba kafija.
4) Teritorija - MILZĪ GA! ! ! Tiem, kam patī k staigā t kā jā m, š eit ir daudz vietas, var pat braukt ar velosipē diem, ir noma. Teritorija skaista, apkā rt kalnam tek neliela upī te. Teritorijā ir stā vvieta automaš ī nā m, tenisa korts, ā ra baseins. Tam ir arī savs mini zoodā rzs, kas ir ļ oti neparasts (kā man).
5) Ē dinā š ana restorā nā.3 reizes dienā , tiek piedā vā ta ē dienkarte. Ē diens garš ī gs un ar mē ru. Bet tas, kā man, nav diē tisks! Pareizi, bet ne diē tiski. Un, ja jū s ievē rojat diē tu (gastrī ts, č ū las, cukura diabē ts u. c. ), tad iepriekš jā brī dina pavā ri, jo gatavotajos ē dienos ir etiķ is, mē rce, sī poli utt. Bet vē lreiz - ē diens ir labs!
6) Ir viens mī nuss!! ! ! Viesnī cai nav savas sū kņ u telpas. Viņ š ir, bet nestrā dā , minerā lū dens nav, saka, spiediens nesasniedz. Karafē s ir ū dens (š ķ iet, ka tas ir ņ emts kaut kur viesnī cas lejā ), bet tas kaut kā atš ķ iras no tā , kas atrodas Poļ anas centrā lajā sū kņ u telpā . Tas ir pluss! Tiem, kam patī k staigā t ar kā jā m, atkal ir ļ oti labi un noderī gi aiziet lī dz centrā lajai sū kņ u telpai)))).
Kopumā viesnī ca ir laba un mums š eit ļ oti patika. Mē s noteikti atgriezī simies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu