Zivs pūst no galvas

Rakstīts: 5 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 2 — 5 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 8.0
Briesmī gs viesnī cas vadī tā js. Augstprā tī gais rū ķ is nemaz nav orientē ts uz klientu. Ja viņ a ir nepieklā jī ga pret viesnī cas viesiem, es iedomā jos, kā viņ a uzvedas ar personā lu. Varbū t tā pē c viņ i sū dzas par darbinieku trū kumu.
Viņ a rupjā formā man izteica piezī mi, ka mans dē ls (4 gadi) ar bē rnu velosipē du izbraucis pa pilnī gi tukš u zā li.
Uz savu komentā ru - “piebilde tika pieņ emta, bet tu teici tā , ka es vairs negribu pie tevis iet”, dzirdē ju atbildi – “Jū su izvē le. Dari ko vē lies! "
Viņ a turpinā ja strī dē ties ar mani paaugstinā tos toņ os, bija rupja, uzvedā s augstprā tī gi un niķ ī gi.

Bū da nedarbojas. Viesnī cas restorā nā iespē jams pasū tī t tikai kompleksā s maltī tes! Nav ē dienkartes. Ja nepiekrī tat pavā ra izvē lei - ejiet paš i meklē t, kur paē st.
No viesnī cas aizmugures ir nepā rtraukts troksnis un troksnis (ventilatoru vai transformatora) no tehniskā s telpas. Naktī s gulē t ar atvē rtu logu nav patī kami.
Secinā jums - laba viesnī ca ar š ausmī gu vadī tā ju.
lpp. s. Kā uzņ ē muma ī paš nieks es daudz komunicē ju ar uzņ ē mē jiem un direktoriem, daudz ceļ oju pa pasauli un Ukrainu, kā arī biež i apstā jos Aizkarpatijā . Tik nekorektu uzvedī bu pat vienkā rš ā kā s vietā s neesmu dzirdē jis.
Ja š ī s viesnī cas ī paš nieks izlasa š ī s atsauksmes, ļ oti iesaku veikt auditu un nomainī t rupjo vadī tā ju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu