Brīnišķīga sanatorija "Sunny"

Rakstīts: 10 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 28 jūnijs — 7 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Kopā ar sievu atpū tā s sanatorijā "Sunny", Svaļ avas rajonā , Poļ anas ciemā , kū rortpilsē tā jū lija sā kumā . Sanatorijas maš ī na mū s atveda no Svaļ avas stacijas (jā pasū ta iepriekš ). Ā tri nokā rtojā s. Uzreiz devos ē st uz restorā nu (ē damistabu nevaru nosaukt, ļ oti garš ī gi, divas diē tas, no kurā m izvē lē ties, daudz ē dienu, katru dienu jauni ē dieni, savi konditorejas izstrā dā jumi. Un galvenais, mē s nepieņ ē mā mies svarā! ) . Pē c ievā kš anā s un brokastī m (mums atstā ja) mū s aizveda pie dakteres, kura izrakstī ja procedū ras (pē c izvē les, mums bija veselī bas talons). Sanatorijas ē ka moderna, ar skaistu interjeru, istaba tī ra, ar koka mē belē m, stū ra vanna. Auksts un karsts ū dens, ū dens netrū kst. Ir ledusskapis, kondicionieris. Mā ja atrodas netā lu no mež a, kū rortpilsē tas augstā kajā punktā ! Gaiss ir tī rs, piepildī ts ar skā bekli, vē ss pat karstumā . Ir labi atpū sties kopā ar bē rniem, ar viņ iem nodarbojas animatori.
Sanatorija piedā vā daudzas izklaides un sporta aktivitā tes bē rniem un pieauguš ajiem un citas sanatorijas, veikali, kafejnī cas, restorā ni, divi tirgi Sū kņ u telpa ar pļ avu un kvasa ū deni. pa ceļ am ļ oti skaista daba, labi skati fotogrā fijā m. Personā ls ļ oti profesionā ls, uzmanī gs, atsaucī gs. Kalpones tī ra katru dienu, kā rtī gas, formas tē rpos. , sauļ oš anā s krē sli, jū s varat iegū t lielisku iedegumu.
Atpū tnieku vecums atš ķ iras no jauniem lī dz veciem. Tirgū ir daudz ogu, mellenes ir lē tas, UAH 30. puslitra burka. Daudz mā jā s gatavota vī na. Pilsē tā ir brī niš ķ ī gs dī ķ is ar ū densvelosipē diem. Sanatorija tika izvē lē ta nejauš i un nenož ē loja. Cenas adekvā tas, lieliski apstā kļ i, attieksme, apkalpoš ana augstumā . Visiem, kas vē las un nevē las, es ļ oti iesaku atpū sties sanatorijā "Sunny", jū s nenož ē losiet un nenož ē losiet iztē rē tos lī dzekļ us. Tas ir tā vē rts!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu