Solnechnoe Zakarpate 3*– Atsauksmes

39
Novērtējums 3.610
№19 viesnīcas reitingā Lauces
3.0 Numurs
3.2 apkalpošana
3.2 Tīrība
3.6 Uzturs
2.9 Infrastruktūra
Sanatorija "Sunny Transcarpathia" 340 m augstumā, 1,7 kilometrus no Poljanas ciema centra, bijušā grāfa Šenburna-Bugheima medību nama vietā. Sanatorija specializējas pacientu ārstēšanā ar gremošanas sistēmas, vielmaiņas patoloģijām. Piemērots labsajūtas brīvdienām.Vairāk →
аватар marlili
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē nesi zvanī ju, lai noskaidrotu rezervā cijas nosacī jumus, t. i. ieteica š o sanatoriju. Pē dē jā s nedē ļ as laikā zvanī ju 4 reizes, lai nekas nenotiek, jo braucu ar bē rnu. Bija ļ oti grū ti iegū t biļ etes un vienoties par atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Mē nesi zvanī ju, lai noskaidrotu rezervā cijas nosacī jumus, t. i. ieteica š o sanatoriju. Pē dē jā s nedē ļ as laikā zvanī ju 4 reizes, lai nekas nenotiek, jo braucu ar bē rnu. Bija ļ oti grū ti iegū t biļ etes un vienoties par atvaļ inā jumu. Viņ i apliecinā ja, ka viss ir kā rtī bā , mē s jū s gaidā m, istaba ir rezervē ta. Izbraukš anas dienā vietu nav. Kā tā??? ? Viņ i nomet telefonu.
Š ī ir pilnī ga miskaste. Š o iestā di kategoriski NEIESAKU apmeklē t!!!
Tas nav pakalpojums, tā ir pilnī ga BULLSHIT!
аватар Oksana872
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pilnī gs bardaks, sanatorijā ir daudz cilvē ku, rindas pie ā rstiem, un ā rstu maz, tikai pensionā rs Nemeš s pieņ em pacientus, un citi ā rsti NE pensionā ri nedrī kst iet uz darbu, jo Kijeva tā lika , un viņ š apmetas savā s ē kā s. … Tomēr ▾ Pilnī gs bardaks, sanatorijā ir daudz cilvē ku, rindas pie ā rstiem, un ā rstu maz, tikai pensionā rs Nemeš s pieņ em pacientus, un citi ā rsti NE pensionā ri nedrī kst iet uz darbu, jo Kijeva tā lika , un viņ š apmetas savā s ē kā s. Kaut gan tā s ē kas jau ir sliktā kas par sanatoriju. Kā pē c nestrā dā jaunie speciā listi? Kā pē c arodbiedrī bu sanatorija tā vietā , lai cī nī tos par strā dnieku tiesī bā m, nedod darbu pensionā riem, bet gan bagā tajiem, kuriem ir savas ē kas?
аватар Anna_chestno
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Rezervē ts mē nesi iepriekš . Viņ a vairā kas reizes precizē ja, vai nepiecieš ams avansa maksā jums vai rezervā cijas maksa, atbildē ja, ka nē , lai nesatraucos, viss bū s kā rtī bā . Nopirku vilciena biļ etes iepriekš , ar grū tī bā m nokā rtoju lietas darbā , lai aizbrauktu uz 3 nedē ļ ā m - ā rstē ties. … Tomēr ▾ Rezervē ts mē nesi iepriekš . Viņ a vairā kas reizes precizē ja, vai nepiecieš ams avansa maksā jums vai rezervā cijas maksa, atbildē ja, ka nē , lai nesatraucos, viss bū s kā rtī bā . Nopirku vilciena biļ etes iepriekš , ar grū tī bā m nokā rtoju lietas darbā , lai aizbrauktu uz 3 nedē ļ ā m - ā rstē ties. Nedē ļ u pirms izlidoš anas atzvanī ju, lai precizē tu, un man teica, ka nav vietu! Un arī manas bruņ as Nē ! Par maniem mē ģ inā jumiem panā kt, kā tas ir iespē jams - pilnī gs sals un neveiksme!
Tas ir pilnī gi neiedomā jami un nepieņ emami!
Pilnī ga necieņ a un rupjī bas!! !
Kā izrā dī jā s, mans gadī jums nebū t nav vienī gais! (((
Kidalovo daž i!
аватар Nataly_Pershova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ļ oti gribē jā s aizbraukt uz Karpatiem, atpū sties, dziedinā ties, baudī t dabu. . . Pamatojoties uz visu š o, nolē mu izvē lē ties sanatoriju "Saulainā Transcarpathia", cerī bas bija ļ oti labas, jo solī ja Ē rtu PIRMĀ S KLASES ISTABU, BEZMAKSAS BASEINS, PROCEDŪ RU PAKETE, BUFETE. … Tomēr ▾ Ļ oti gribē jā s aizbraukt uz Karpatiem, atpū sties, dziedinā ties, baudī t dabu. . . Pamatojoties uz visu š o, nolē mu izvē lē ties sanatoriju "Saulainā Transcarpathia", cerī bas bija ļ oti labas, jo solī ja Ē rtu PIRMĀ S KLASES ISTABU, BEZMAKSAS BASEINS, PROCEDŪ RU PAKETE, BUFETE. Bet ierodoties vietā , man radā s š ī realitā te: Ieejot ē kā , kurā ir 5 stā vi, mani uzreiz sagaidī ja pā rsteigums - ē kā NESTRĀ DĀ LIFTS! ! ! KĀ TAS IR IESPĒ JAMS? ! Man bija jā nes koferis pa kā pnē m uz 4. stā vu. Un te man radā s jautā jums: kā ar mantā m nokļ ū t savā istabā veciem cilvē kiem, vai vecā kiem ar maziem bē rniem? ! Tā pat ē kā nav dež urē još ā s mā sas, visā sanatorijā dež urē tikai viena medmā sa un viņ a atrodas tikai 1 korpusā . Kā tas var bū t? ! Bet tas bija tikai sā kums. . . PIRMĀ S KLASES istabā (kas ir par kā rtu dā rgā ka nekā otrā klase): salauztas mē beles!!! ! , š ausmī gi veci galdnieki!!! ! , sarū sē jis salū zis veļ as ž ā vē tā js uz pats balkons!! ! ! VAI Š Ī PIRMĀ S KLASES TELPA? ! Teikt, ka esmu š okē ts par skaitli, nozī mē neteikt neko. Kad ierados reģ istratū rā un palū dzu mainī t savu istabu pret to, par kuru samaksā ju naudu, saņ ē mu atbildi: “Š ī ir pirmā s klases istabiņ a, bet, ja vē laties, varat apskatī t vē l divas istabas. ” Man iedeva atslē gas vē l divā m istabā m, kurā s ieejot manas š ausmas kļ uva tikai lielā kas ?? ? ? Dzī ves apstā kļ i tur bija vē l sliktā ki: visam iepriekš minē tajam tika pievienota vecā santehnika. . . Lai gan es atkal pā rliecinā jos, ka tā s visas ir PIRMĀ S KLASES istabas ! ! Atgriež oties savā pirmajā istabā , es nolē mu to samierinā ties un doties apskatī t BASEINU. Bet te atkal mani sagaidī ja nepatī kams pā rsteigums: BASEINS IR SLĒ GTS REMONTAM (un, spriež ot pē c izskata, jau vairā k kā gadu noteikti slē gts). KĀ PĒ C SANATORIJAS ADMINISTRĀ CIJA PAR TO NEBRĪ DINA? ! Turklā t BASEINs mani ieinteresē ja jau pirmkā rt un vairā kkā rt jautā ju par tā lietoš anas noteikumiem, atbilde bija viena: “BASENS IR BEZ MAKSAS, VISS IR IEKĻ AUTS CENĀ ”. Protams, ka ir, bet peldē ties tajā nevar, jo nav ne remonta, ne ū dens. Atkal radā s jautā jums: KĀ PĒ C ES MAKSĀ JU NAUDU? !
Tad nā ca pelē kā ā rstē š ana. Š eit atkal viss ir ļ oti, ļ oti nož ē lojami. . . Lielā kā daļ a procedū ru nav iekļ autas ekskursijas cenā (piemē ram, masā ž a), un tā s procedū ras, kas ir iekļ autas cenā , ir viena liela vilš anā s: visas ierī ces ir veci, mazi smacī gi koridori, š ausmī gas rindas ??? ?
Vispā r klusas š ausmas. . . Vienī gais, par ko nebija sū dzī bu, bija Ē DIENS! Pavā ri lieliski, viss bija ļ oti garš ī gi, laba izvē le, ā tra apkalpoš ana ē damzā lē??? ?
Kū rorta vē rtē jums ir 2/10 (2 ir tikai BEFĒ TES dē ļ , kas nepievī la), bet kopumā labā k meklē t kā du citu variantu atpū tai!
аватар irakorol3001
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Istabā s un sanatorijā ir auksts, ne vairā k par 18 grā diem, tas ir ziemā . Ne jau bē rnam ir auksti, bet mums. Lai no krā na tecē tu silts ū dens, ir nepiecieš ams notecinā t gandrī z stundu. Tad tas plū st brū ns ar daž iem gruž iem. … Tomēr ▾ Istabā s un sanatorijā ir auksts, ne vairā k par 18 grā diem, tas ir ziemā . Ne jau bē rnam ir auksti, bet mums. Lai no krā na tecē tu silts ū dens, ir nepiecieš ams notecinā t gandrī z stundu. Tad tas plū st brū ns ar daž iem gruž iem. Blakus vannas sē nī tei. Viņ i paņ ē ma visdā rgā ko numuru - naudu vē jam. Administratora (vai viņ a ir viesmī le, mē s nekad nesapratā m) un'dalny KHAMSKE un SUPREME attiecī bas ar visiem. Tas ir sausmigi. Vienī gais patī kamais ir apkopē jas, vismaz tā s, kas mums bija, draudzī gi un draudzī gi cilvē ki, nevis pā rē jie. Ā rsts 4 stā vā ir stulbs. Mē s vairs nebrauksim un atteiksim no paziņ ā m.
Array Array
аватар Smugly
Š ķ iet, ka cilvē ki, kuri rakstī ja zemā k negatī vas atsauksmes, lidoja uz Turciju 5 zvaigznes ar viss iekļ auts un pamodā s Aizkarpatijā . Atpū tā mies 2016.2017, 2018 pirmajā un otrajā korpusā , numuriņ i deluxe 1.2, 3 kat. Rozetes nekur nelī pā s ā rā , ledusskapji visas trī s reizes bija aizsaluš i, ū dens sasalst ledū , neatceros, kura bija pē dē jo reizi, š oreiz Nord. … Tomēr ▾ Š ķ iet, ka cilvē ki, kuri rakstī ja zemā k negatī vas atsauksmes, lidoja uz Turciju 5 zvaigznes ar viss iekļ auts un pamodā s Aizkarpatijā .
Atpū tā mies 2016.2017, 2018 pirmajā un otrajā korpusā , numuriņ i deluxe 1.2, 3 kat. Rozetes nekur nelī pā s ā rā , ledusskapji visas trī s reizes bija aizsaluš i, ū dens sasalst ledū , neatceros, kura bija pē dē jo reizi, š oreiz Nord. Televizors neklikš ķ un bilde nelec, parasta satelī ttelevī zija, ja ir laiks skatī ties. Arī no sienā m nebija izlī duš i vadi. Dī vā ns un gulta ir jauni un ē rti. Iepriekš ē jo reizi nebija dzelzs tē jkannas, tagad ir. Vannas istaba ir jauna, pirmajā ē kā bija vecas. Pirmajā ē kā pē c 22 varē tu nebū t karstā ū dens, otrajā tā das problē mas nav. Seifs diemž ē l bija tikai mū su ieraš anā s pirmajā gadā , tad telpas bija bez. Remonts ir tī rs, bet ne saskaņ ā ar Bahatom. Ē diens diē tisks, te iet ē st apkaimes cilvē ki, no rī tiem vienmē r ir putra, tvaika kotletes, bieš u salā ti, olu kultenis, kastrolis, piena putra, sagriezta. Degvī ns netiek pildī ts pudelē s kā Turcijā . Klī nika veca, bet viss strā dā , un vannas un hidromasā ž as un duš as, par daž ā m procedū rā m vajag piemaksā t, tas ir saprotams, cilvē kiem ir jā pelna sev alga, komunisms beidzā s, kad viss bija par brī vu. Par nokļ ū š anu - vilcieni kursē uz Už gorodu caur Svaļ avu, no Svaļ avas lī dz Poļ anai ir akmens metiens. Uz š ejieni jā brauc, kad ir veselī bas problē mas, nevis jā spē lē piecas vakarkleitas. Pē c ā rstē š anā s SZ varu normā li strā dā t gadu. Man ir tikai divas problē mas - nav normā la rotaļ u laukuma, jā brauc uz kaimiņ u sanatoriju, lai gan ir trī s minū š u gā jiens - joprojā m klī nikā jū ties neē rti un netī ras tualetes, neskatoties uz to, ka meitenes mazgā ju pa stundā m, pati redzē ju gaidot vannasistabu stundu , bet tomē r tie ir zahezany, tā pē c atpū tniekiem par to jā domā nevis cū ciņ as. Katru gadu braucu un brī nos, kā strā dnieki kopj sanatoriju. Un kurš tur pierakstī ja, ka neder uz mū ž u, tā pē c septembrī te atkal nebija drū zmē š anā s, un pē rn jū lijā bija problemā tiski vispā r sē dē t ē damzā lē , tā da nepiemē rota sanatorija. Un cilvē ki š eit ir draudzī gi, varbū t nedaudz raustī juš ies un noguruš i, bet viņ i vienmē r iet uz dialogu. Es te gā ju un braukš u, ļ oti ceru, ka sanatorija netiks izpostī ta kā Verhovina.
аватар masya-mur
Teritorijas teritorija sakopta, skaista daba. Gaiss tī rs, putekļ u nav vispā r. Tač u skaitļ i ir slikti: rozetes un slē dž i ir š ķ ī bi piestiprinā ti un izlī p no stiepļ u sienā m. Ledusskapji neaukst, š ī s nepilnī bas un pretenzijas tiek ignorē tas, TV klikš ķ , attē ls lec. … Tomēr ▾ Teritorijas teritorija sakopta, skaista daba. Gaiss tī rs, putekļ u nav vispā r. Tač u skaitļ i ir slikti: rozetes un slē dž i ir š ķ ī bi piestiprinā ti un izlī p no stiepļ u sienā m. Ledusskapji neaukst, š ī s nepilnī bas un pretenzijas tiek ignorē tas, TV klikš ķ , attē ls lec. Ir skapis ar pakaramiem un bufeti - man nav vajadzī gas mē beles.
Ierodoties mē s netikā m izmitinā ti mū su apmaksā tajā un no maija rezervē tajā numurā . Nā kamajā dienā viņ i gandrī z nepā rcē lā s uz mū sē jo.
Viņ š bija nedaudz labā ks. Bet uz balkona nav starpsienu no blakus istabas. Starp citu, ē kā nestrā dā lifts, ar koferi stā vos! Pirmajā stā vā pie lifta durvī m karā jas š ķ ū ņ a slē dzene. Liftā (nejauš i ieraudzī ju) pieliekamais.
Bufete laba, visi ē dieni diē tiski un garš ī gi. Viesmī ļ i ir veikli.
Ā rsts pat nejautā ja par viņ a stā vokli. Tikko stā stī ja, kā dzert ā rstniecisko ū deni. Viņ a mums nederē ja.
Un par avotiem nestā stī ja, divi no tiem, no kuriem viens satur magnija piedevu. Mē s par to dzirdē jā m no cilvē kiem.
Mā kslī gais dī ķ is ir labs, bet tam nav izejas, lai peldē tu.
Ir maksas baseini, kuros var uzkā pt. Pā rgā jiens vienā elpas vilcienā , pat ar veselī bas problē mā m augstā skā bekļ a piesā tinā juma dē ļ.
Vakaros ir maksas diskotē ka, pastaigas svaigā gaisā.
Par ceļ u: iepriekš iegā dā jieties biļ etes turp un atpakaļ . No Ļ vovas ar taksometru - 2-3 tū kstoš i grivnu lī dz Svaļ avai, un tur ir vilciens, un no turienes, ja nav laika autobusam, taksis 120-150 grivnas. Vilciens atceļ ā ne vienmē r ir normā ls - neierobež ots pasaž ieru skaits, ir tā ds, ka jā pē rk biļ ete iepriekš , tas ir ar sē dvietā m, ja nevar, taksis 2-3 tū kst. gr vai nā kamais vilcienu konduktori daž reiz paņ em biļ etes bez maksas 100 gr.
Vilciens ir pilns ar cilvē kiem, smacī gs un karsts un mē ģ ini atvē rt papildu logu!
-fiziski nedos, ar skandā lu mainī s vietā m un ciet logus. Viņ i mums pā rmet, ka ejam atvaļ inā jumā , nevis cī nā mies, un pieprasa runā t ukraiņ u valodā.
Neatvainojieties par sakritī bu, gluž i pretē ji, sā ciet spraukties un "aizbē gt". Atbildot sā c teikt kaut ko tā du, kas nav aizskaroš s, nav aizskaroš s, bet mū su surž ikā tas sajū smina vietē jos. Ne visi tā di tur, draudzī gi sarunā jā s ar sē ņ otā jiem, taksists mū s uzņ ē ma normā li, starp citu, palī dzē ja iekā pt vilcienā bez biļ etē m.
Mē s devā mies ekskursijā , š oferis bija gids. Viņ i uzzinā ja daudz interesanta ne tikai par š o novadu, bet arī par iedzī votā ju dzī vi. Paldies, interesanti. Cena 450 gr no cilvē ka, izbraukta gandrī z visa Aizkarpatija, 200 kilometri: Š epitas ū denskritums, Sineviras ezers, vagoniņ š , dzelzs avots, kalnu pļ avas, pā rejas.
Vispā r jau viss nav slikti, bet uz Saulaino Aizkarpati pā ri ceļ am vairs negribas, daž i cilvē ki, slikts telpu remonts un uzņ emš ana.
аватар Mcstroy393
Kū rorts ir ļ oti nolaists stā voklī . Telpas ir aukstas. Ū dens knapi silts. Pelē jums. Smird. Antisanitā ri apstā kļ i. Kontaktligzdas ir bī stamas lietoš anai. Mē beles ir miruš as. Kad norē ķ inā ties nā ca klajā ar apdroš inā š anu. … Tomēr ▾ Kū rorts ir ļ oti nolaists stā voklī . Telpas ir aukstas. Ū dens knapi silts. Pelē jums. Smird. Antisanitā ri apstā kļ i. Kontaktligzdas ir bī stamas lietoš anai. Mē beles ir miruš as. Kad norē ķ inā ties nā ca klajā ar apdroš inā š anu. Ē diens nav garš ī gs. Par daudzā m procedū rā m ir jā maksā papildus. Kū rorts nav piemē rots atpū tai. Neviens nav atbildī gs par lietu droš ī bu, bet tajā paš ā laikā darbinieki, ja telpā nav iemī tnieku, pastā vī gi iekļ ū st telpā , atverot to ar savu atslē gu. Ē kā s ir 5-10 istabas. Kū rorts ir tukš s.
аватар alenkaskubko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies Poļ anā viesnī cā Solnechny Promin. Ā rstē ties varat doties uz Solnechnaya Dolina, kur cenas ir Kijevas lī menī , ko nemaz neattaisno š ausmī gā apkalpoš ana reģ istratū rā . Vai uz Saulaino Aizkarpati, kurp devmies, jo. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Poļ anā viesnī cā Solnechny Promin. Ā rstē ties varat doties uz Solnechnaya Dolina, kur cenas ir Kijevas lī menī , ko nemaz neattaisno š ausmī gā apkalpoš ana reģ istratū rā . Vai uz Saulaino Aizkarpati, kurp devmies, jo. bija gastroenterologs.
Vispirms jā dodas uz 1. ē ku, reģ istratū rā jā paņ em grā mata, gaidot 15-20 minū tes, lī dz meitenes pļ ā pā “par savē jā m”. Tajā paš ā vietā maksā jiet par ā rsta konsultā ciju 100 UAH vienai personai.
Diviem tikš anā s ilga 5-7 minū tes. Viņ i izrakstī ja, kā dzert ū deni un procedū ras, es ī sti nelasī ju testus.
Par procedū rā m jā maksā paš ā slimnī cā . Bū tu labā k, ja mē s to nedarī tu. . . netī rumi ir visur, kur skatā ties. Š ķ ita, ka kā pnes nav mazgā tas kopš sanatorijas celtniecī bas. Ozocerī ta procedū ra mani pilnī bā š okē ja! Divu nedē ļ u atpū tai gulta, uz kuras tu guļ , nekad nav mainī jusies! Viss ir melns, š ī ozocerī ta gabalos.... bailes
Man pat bija riebums atspiesties uz spilvena, tas bija tik melns!
Pats ozocerī ts nebija ietī ts plē vē , tā pē c man uz ceļ galiem uzlī mē ja. Un pirms tam tas tika nodots citam cilvē kam un nav zinā ms, kas tur vē l bija ! ! Neviens nezina par sanitā rajiem standartiem.
Vienas procedū ras izmaksas ir 70 UAH, ielejā.90. Labā k ir piemaksā t un doties uz tī ru, jaunu sanatoriju, kur tiek uzraudzī ta pacienta tī rī ba un komforts.
Ne pirmo gadu atpū š amies sanatorijā s, esam bijuš i Morš inā un Truskavecā . Bet tik zemu lī meni nebijā m gaidī juš i, (ir ar ko salī dzinā t) viss vecs, netī rs. . . vienī gais, ka ū dens te ļ oti labs, efekts jū tams. Tas ir galvenais iemesls, kā pē c mē s š eit ieradā mies.
Pilsē ta attī stā s, ir daudz viesnī cu, cilvē ku un automaš ī nu (neskatoties uz to, ka pilsē tiņ a ir maza un bija klusā sezona).
Mī nuss - izcirtumā silda ar malku. Vakarā gribas paelpot svaigu gaisu un atvē rt logu. . . bet nē , maš ī nas ir kā Kijevā , un smaka no kurtuves vē l trakā ka (((bet pie mež a tas tomē r normā li
Visur brauc maš ī nas, gribas mierī gi pastaigā ties pie ezera, bet pat tur ī sti atpū sties tā pē c nevar.
Pat š ajā sanatorijā notiek diskotē kas un daž ā di pasā kumi,
Mū zika skan lī dz naktij, un ir grū ti aizmigt.
Озокерит Озокерит
аватар slipachenko797
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Nopirku biļ eti uz ekskursiju. uzņ ē mums, kas apmaksā ja 1. kategorijas vienvietī go istabu. Iekā rtojā s 2-vietī gā (bez pā rvietoš anas), istabiņ a nav remontē ta kopš.3 korpusa celtniecī bas, duš ā gā ju č ī bā s, jo uz paletes stā vē t basā m kā jā m neriskē ja. … Tomēr ▾ Nopirku biļ eti uz ekskursiju. uzņ ē mums, kas apmaksā ja 1. kategorijas vienvietī go istabu. Iekā rtojā s 2-vietī gā (bez pā rvietoš anas), istabiņ a nav remontē ta kopš.3 korpusa celtniecī bas, duš ā gā ju č ī bā s, jo uz paletes stā vē t basā m kā jā m neriskē ja. Es izlasī ju skapī , kam vajadzē tu bū t istabā , nav tē jkannas vai gludekļ a nebija. Paldies mā siņ ā m no 3. korpusa, ļ oti labs personā ls. Reģ istratū ras darbinieki bija š okē ti. Es vairs neieš u un citiem neiesaku.
Parādīt vairāk »


iemiesojums hohlushka
cik maksā taksometrs uz Saulaino Aizkarpati? kur makšķerēt? varbūt ir maršruts? kā atrast? paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Санаторий «Солнечное Закарпатье» на высоте 340 м, в 1,7 километрах от центра села Поляна, на месте бывшего охотничьего дома графа Шенбурна-Бугхейма. Санаторий специализируется на лечении больных с патологией пищеварительной системы, обмена веществ. Подходит для оздоровительного отдыха.

Atrašanās vieta Санаторий расположен в 11 км от Свалявы, 65 км от Ужгорода.
Viesnīcā

Продуктовые, промышленные и сувенирные магазины, продуктовый рынок. Экскурсионное бюро. Специальное диетическое меню. Кабинет лечебной физкультуры. Лечение и профилактика заболеваний органов пищеварения, обмена веществ, сердечно-сосудистой, мочеполовой, дыхательной и опорно-двигательной систем.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Открытые площадки с искусственным покрытием для игры в волейбол, бадминтон, гимнастическая площадка. Катание на лыжах, санках и коньках. Библиотека. Горнолыжный подъёмник непосредственно на территории санатория. Кинотеатр. Экскурсии.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

1-, 2-местные, 1-, 2-комнатные номера, рассчитаны более чем на 500 мест. Номера расположены в 4 корпусах.

Istabās

В номерах: ванна/ душ, холодильник, телевизор, совмещённый санузел.

Adrese 89313, Украина, Закарпатская обл., Свалявский р-н, с. Поляна, вул Курортна ,1а
Tālruņi: 098 242 54 16
Tīmekļa vietne: Solnechnoe Zakarpate
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.