Briesmīgi dzīves apstākļi!!

Rakstīts: 8 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 7 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Ļ oti gribē jā s aizbraukt uz Karpatiem, atpū sties, dziedinā ties, baudī t dabu. . . Pamatojoties uz visu š o, nolē mu izvē lē ties sanatoriju "Saulainā Transcarpathia", cerī bas bija ļ oti labas, jo solī ja Ē rtu PIRMĀ S KLASES ISTABU, BEZMAKSAS BASEINS, PROCEDŪ RU PAKETE, BUFETE. Bet ierodoties vietā , man radā s š ī realitā te: Ieejot ē kā , kurā ir 5 stā vi, mani uzreiz sagaidī ja pā rsteigums - ē kā NESTRĀ DĀ LIFTS! ! ! KĀ TAS IR IESPĒ JAMS? ! Man bija jā nes koferis pa kā pnē m uz 4. stā vu. Un te man radā s jautā jums: kā ar mantā m nokļ ū t savā istabā veciem cilvē kiem, vai vecā kiem ar maziem bē rniem? ! Tā pat ē kā nav dež urē još ā s mā sas, visā sanatorijā dež urē tikai viena medmā sa un viņ a atrodas tikai 1 korpusā . Kā tas var bū t? ! Bet tas bija tikai sā kums. . . PIRMĀ S KLASES istabā (kas ir par kā rtu dā rgā ka nekā otrā klase): salauztas mē beles!!! ! , š ausmī gi veci galdnieki!!! ! , sarū sē jis salū zis veļ as ž ā vē tā js uz pats balkons!! ! ! VAI Š Ī PIRMĀ S KLASES TELPA? ! Teikt, ka esmu š okē ts par skaitli, nozī mē neteikt neko. Kad ierados reģ istratū rā un palū dzu mainī t savu istabu pret to, par kuru samaksā ju naudu, saņ ē mu atbildi: “Š ī ir pirmā s klases istabiņ a, bet, ja vē laties, varat apskatī t vē l divas istabas. ” Man iedeva atslē gas vē l divā m istabā m, kurā s ieejot manas š ausmas kļ uva tikai lielā kas ?? ? ? Dzī ves apstā kļ i tur bija vē l sliktā ki: visam iepriekš minē tajam tika pievienota vecā santehnika. . . Lai gan es atkal pā rliecinā jos, ka tā s visas ir PIRMĀ S KLASES istabas ! ! Atgriež oties savā pirmajā istabā , es nolē mu to samierinā ties un doties apskatī t BASEINU. Bet te atkal mani sagaidī ja nepatī kams pā rsteigums: BASEINS IR SLĒ GTS REMONTAM (un, spriež ot pē c izskata, jau vairā k kā gadu noteikti slē gts). KĀ PĒ C SANATORIJAS ADMINISTRĀ CIJA PAR TO NEBRĪ DINA? ! Turklā t BASEINs mani ieinteresē ja jau pirmkā rt un vairā kkā rt jautā ju par tā lietoš anas noteikumiem, atbilde bija viena: “BASENS IR BEZ MAKSAS, VISS IR IEKĻ AUTS CENĀ ”. Protams, ka ir, bet peldē ties tajā nevar, jo nav ne remonta, ne ū dens. Atkal radā s jautā jums: KĀ PĒ C ES MAKSĀ JU NAUDU? !
Tad nā ca pelē kā ā rstē š ana. Š eit atkal viss ir ļ oti, ļ oti nož ē lojami. . . Lielā kā daļ a procedū ru nav iekļ autas ekskursijas cenā (piemē ram, masā ž a), un tā s procedū ras, kas ir iekļ autas cenā , ir viena liela vilš anā s: visas ierī ces ir veci, mazi smacī gi koridori, š ausmī gas rindas ??? ?
Vispā r klusas š ausmas. . . Vienī gais, par ko nebija sū dzī bu, bija Ē DIENS! Pavā ri lieliski, viss bija ļ oti garš ī gi, laba izvē le, ā tra apkalpoš ana ē damzā lē??? ?

Kū rorta vē rtē jums ir 2/10 (2 ir tikai BEFĒ TES dē ļ , kas nepievī la), bet kopumā labā k meklē t kā du citu variantu atpū tai!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu