Netīra, nolaista slimnīca

Rakstīts: 8 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 31 oktobris — 12 novembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Atpū tā mies Poļ anā viesnī cā Solnechny Promin. Ā rstē ties varat doties uz Solnechnaya Dolina, kur cenas ir Kijevas lī menī , ko nemaz neattaisno š ausmī gā apkalpoš ana reģ istratū rā . Vai uz Saulaino Aizkarpati, kurp devmies, jo. bija gastroenterologs.
Vispirms jā dodas uz 1. ē ku, reģ istratū rā jā paņ em grā mata, gaidot 15-20 minū tes, lī dz meitenes pļ ā pā “par savē jā m”. Tajā paš ā vietā maksā jiet par ā rsta konsultā ciju 100 UAH vienai personai.
Diviem tikš anā s ilga 5-7 minū tes. Viņ i izrakstī ja, kā dzert ū deni un procedū ras, es ī sti nelasī ju testus.

Par procedū rā m jā maksā paš ā slimnī cā . Bū tu labā k, ja mē s to nedarī tu. . . netī rumi ir visur, kur skatā ties. Š ķ ita, ka kā pnes nav mazgā tas kopš sanatorijas celtniecī bas. Ozocerī ta procedū ra mani pilnī bā š okē ja! Divu nedē ļ u atpū tai gulta, uz kuras tu guļ , nekad nav mainī jusies! Viss ir melns, š ī ozocerī ta gabalos.... bailes
Man pat bija riebums atspiesties uz spilvena, tas bija tik melns!
Pats ozocerī ts nebija ietī ts plē vē , tā pē c man uz ceļ galiem uzlī mē ja. Un pirms tam tas tika nodots citam cilvē kam un nav zinā ms, kas tur vē l bija ! ! Neviens nezina par sanitā rajiem standartiem.
Vienas procedū ras izmaksas ir 70 UAH, ielejā.90. Labā k ir piemaksā t un doties uz tī ru, jaunu sanatoriju, kur tiek uzraudzī ta pacienta tī rī ba un komforts.
Ne pirmo gadu atpū š amies sanatorijā s, esam bijuš i Morš inā un Truskavecā . Bet tik zemu lī meni nebijā m gaidī juš i, (ir ar ko salī dzinā t) viss vecs, netī rs. . . vienī gais, ka ū dens te ļ oti labs, efekts jū tams. Tas ir galvenais iemesls, kā pē c mē s š eit ieradā mies.
Pilsē ta attī stā s, ir daudz viesnī cu, cilvē ku un automaš ī nu (neskatoties uz to, ka pilsē tiņ a ir maza un bija klusā sezona).
Mī nuss - izcirtumā silda ar malku. Vakarā gribas paelpot svaigu gaisu un atvē rt logu. . . bet nē , maš ī nas ir kā Kijevā , un smaka no kurtuves vē l trakā ka (((bet pie mež a tas tomē r normā li
Visur brauc maš ī nas, gribas mierī gi pastaigā ties pie ezera, bet pat tur ī sti atpū sties tā pē c nevar.
Pat š ajā sanatorijā notiek diskotē kas un daž ā di pasā kumi,
Mū zika skan lī dz naktij, un ir grū ti aizmigt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu