Solnechnaia Dolina Pansionat 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.810
№12 viesnīcas reitingā Lauces
7.1 Numurs
6.9 apkalpošana
7.1 Tīrība
7.1 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Mūsdienīgais veselības uzlabošanas komplekss "Solnechnaya Dolina" atrodas Svaļavskas rajonā, balneoloģiskā kūrorta "Saulainā Transkarpatija" teritorijā. Atpūtniekus piesaista unikālā daba, tīrs gaiss, kas piepildīts ar meža aromātiem, ūdens attīrīšanas procedūras apvienojumā ar Polyana Kvasova minerālūdens uzņemšanu. Pansionāts atklāts 2005. gadā, tā medicīnas un diagnostikas centrā ir balneoloģiskās, fizioterapijas, laboratorijas un baroterapijas nodaļas, kā arī masāžas telpas.Vairāk →
аватар tetanya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sanatorijā , kur izmaksas ir vidē ji 3000 grivnas dienā , pat dzeramo ū deni istabā nelaiž ! Nav absolū ti nekā das ekskursiju organizē š anas, sanatorija atrodas caurbraucamā vietā , kā "bazā rs-stacija", nav kur staigā t un apbrī … Tomēr ▾ Sanatorijā , kur izmaksas ir vidē ji 3000 grivnas dienā , pat dzeramo ū deni istabā nelaiž ! Nav absolū ti nekā das ekskursiju organizē š anas, sanatorija atrodas caurbraucamā vietā , kā "bazā rs-stacija", nav kur staigā t un apbrī not skaistos skatus! Neiesaku š o kū rortu saviem draugiem!
аватар lyiza_lola12
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmajā dienā viņ i apmetā s istabā ar skudrā m, lai gan zinā ja par š o problē mu, paš ā istabā bija putekļ i, pē c lū guma mū s pā rcē la uz citu istabu. Istabā s un koridorā ir auksts, baseinā pastā vī gi auksts, peldē ties nav iespē jams, katru dienu mums stā stī ja, ka ir apsildā ms, lai gan baseina izmantoš ana ir iekļ auta cenā . … Tomēr ▾ Pirmajā dienā viņ i apmetā s istabā ar skudrā m, lai gan zinā ja par š o problē mu, paš ā istabā bija putekļ i, pē c lū guma mū s pā rcē la uz citu istabu. Istabā s un koridorā ir auksts, baseinā pastā vī gi auksts, peldē ties nav iespē jams, katru dienu mums stā stī ja, ka ir apsildā ms, lai gan baseina izmantoš ana ir iekļ auta cenā . procedū ras zemā lī menī . Tie, kas zina, kā tos izdarī t pareizi, sapratī s. Pilnī ga krā pniecī ba par visu. Bē rniem nav ko darī t, viņ i sē ž gaitenī uz grī das, viņ iem nav nekā du apstā kļ u. Ē dieni: darbinieki cenš as kontaktē ties, bet visu laiku vajag koš ļ ā t un prasī t, kas ir ļ oti kaitinoš i, brokastī s tika pasniegti trī s salā ti, ar nemazgā tiem zaļ umiem, kas mudž ē ja no punduriem.
Viņ i gribē ja palikt 14 dienas, bet viņ i nevarē ja izturē t vairā k par trim.
Es nesaprotu, kurš tev iedeva 4 zvaigznes. Es aizmirsu par remontu, remonts ir ļ oti slikts, redz, viņ i ietaupī ja daudz (((
аватар tatiana.gota
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es vē los pateikties visam medicī nas un veselī bas kompleksa "Solnechnaya Dolina" personā lam par uzmanī bu, laipnī bu un profesionalitā ti. Es gribu atzī mē t Vladimiru Ivanovič u - tas ir ā rsts ar lielo burtu un masieris Jevgeņ ijs. Kū rortā ir ļ oti skaista teritorija, tī ras telpas un lielisks ē diens. … Tomēr ▾ Es vē los pateikties visam medicī nas un veselī bas kompleksa "Solnechnaya Dolina" personā lam par uzmanī bu, laipnī bu un profesionalitā ti. Es gribu atzī mē t Vladimiru Ivanovič u - tas ir ā rsts ar lielo burtu un masieris Jevgeņ ijs. Kū rortā ir ļ oti skaista teritorija, tī ras telpas un lielisks ē diens. Gribu pateikties arī par lieliski pavadī to brī vo laiku, gidam Ne pan Ivan (viņ š sevi tā sauc), ļ oti interesanti un ar humora izjū tu vada ekskursijas. Ja vē laties no ekskursijas gū t labu garastā vokli, pozitī vas emocijas un neaizmirstamus iespaidus, tad ekskursijā dosieties tikai ar nevis Panu Ivanu. Un Ivans zina ļ oti labas sē ņ u vietas. D. S. Ivā n, liels paldies, ka, pateicoties ekskursijā m ar tevi, manā sirdī palika mī lestī ba pret Aizkarpati un vē lme atgriezties atkal un atkal. Bet, ja gribas ekstrē mos sporta veidus, tad brauciens uz kalniem ar kvadracikliem ar Juri.
аватар koe17
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patieš ā m patika viss: gan ē diens, gan istaba, gan personā ls kopumā ir pā rsteidzoš s Lieliska medicī niskā bā ze Es to nenovē rtē ju kā paradī zi tikai tā pē c, ka pilnī bai nav robež u, lai bū tu uz ko tiekties. … Tomēr ▾ Man patieš ā m patika viss: gan ē diens, gan istaba, gan personā ls kopumā ir pā rsteidzoš s
Lieliska medicī niskā bā ze
Es to nenovē rtē ju kā paradī zi tikai tā pē c, ka pilnī bai nav robež u, lai bū tu uz ko tiekties.
Bet mē s ar bē rnu atpū tā mies kā paradī zē !
Paldies visam personā lam! Es gribu tevi vairā k!
аватар vrubeltanya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kū rorts atrodas gleznainā vietā Penjas upes ielejā . Kopmī tņ u ē kā ir iekš telpu baseins, savas sū kņ u telpas un hidropā tija. Liela medicī nas iestā de. … Tomēr ▾ Kū rorts atrodas gleznainā vietā Penjas upes ielejā . Kopmī tņ u ē kā ir iekš telpu baseins, savas sū kņ u telpas un hidropā tija. Liela medicī nas iestā de.
аватар anna_gag
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iesaku š o viesnī cu visiem! Atpū tā s ar 7 gadus vecu bē rnu. Super! Iesaku visiem! Baseins, procedū ras, sā ls istaba, milzī ga teritorija, skaista daba, priecī gi svē tki, tī ras telpas un gaiteņ i, lielisks ē diens, daudz bē rnu! Tikai jū ras nav. … Tomēr ▾ Iesaku š o viesnī cu visiem!
Atpū tā s ar 7 gadus vecu bē rnu. Super! Iesaku visiem! Baseins, procedū ras, sā ls istaba, milzī ga teritorija, skaista daba, priecī gi svē tki, tī ras telpas un gaiteņ i, lielisks ē diens, daudz bē rnu! Tikai jū ras nav. Bet tā nav problē ma. Viss ir kā rtī bā ! Iesaku visiem!
аватар mizim
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
2010. gada septembrī man bija iespē ja apmesties š ajā brī niš ķ ī gajā vietā . Rezervē ja istabu galvenajā ē kā ar skatu uz "parku". Noslē gumā pā riesim pie plusiem: - septembrī š ajā pansionā tā tieš ā m maz cilvē ku, neviens nesē ž uz galvas, viss kluss un mierī gs - atkal cena bija diezgan vilinoš a - brī niš ķ ī ga daba apkā rtnē un kristā ldzidra jū ra no mī nusiem (nez kā pē c to bija vairā k, lai gan principā pā rē jie patika) - trī s ē dienreizes dienā , no kurā m agrā k vai vē lā k sā kas grē mas. … Tomēr ▾ 2010. gada septembrī man bija iespē ja apmesties š ajā brī niš ķ ī gajā vietā . Rezervē ja istabu galvenajā ē kā ar skatu uz "parku". Noslē gumā pā riesim pie plusiem:
- septembrī š ajā pansionā tā tieš ā m maz cilvē ku, neviens nesē ž uz galvas, viss kluss un mierī gs
- atkal cena bija diezgan vilinoš a
- brī niš ķ ī ga daba apkā rtnē un kristā ldzidra jū ra
no mī nusiem (nez kā pē c to bija vairā k, lai gan principā pā rē jie patika)
- trī s ē dienreizes dienā , no kurā m agrā k vai vē lā k sā kas grē mas. Cilvē kiem ar vā ju vē deru nevajadzē tu doties uz š o pansionā tu. Labprā t tur dzī votu ar puspansiju vai ar brokastī m vienatnē , bet septembrī pansionā ta ē damzā lei vienkā rš i nebija alternatī vas. Visi restorā ni un kafejnī cas bija slē gti, pā ris reizes braucā m uz ciemu (3-4 kilometrus no bā zes) nopirkt melno maizi, vī nogas, ē st jū ras velš u gardumus.
- tagad galvenais trū kums: vairā kas reizes nebija gaismas. Lai gan š ī parā dī ba Rietumu Krimā nav nekas neparasts, bija viens BET. Kad gaisma nodzisa, parasti ieslē dza ģ eneratoru (lai ledusskapjos esoš ie ē dieni nesabojā tos), tač u pā ris reizes tā notika: gaisma tika izslē gta, bet ģ enerators netika ieslē gts. Tiesa, jā piebilst, ka š ajā s dienā s laiks bija auksts un vē trains, tā pē c cilvē ki sē dē ja skaitliski un skatī jā s televizoru, cik saprotu. Vispā r es pieeju pie sadales skapja, paskatos, un tur vienkā rš i visi kontaktdakš as ir nogriezti, acī mredzot, lai taupī tu elektrī bu. Protams, es ieslē dzu svē to savā istabā . Lū k, tā da kanoe!
- istabā tieš ā m nekur nav pat peldbikses un peldkostī ms, ko nož ū t.
- nepiecieš amā s infrastruktū ras trū kums tieš ā sasniedzamī bā : kafejnī cas, aptiekas, veikali...Tad, protams, bū tu labā k panesamas grū tī bas, ko rada bezdievī gs pansionā ta gatavoš ana...
- nu un pie iepriekš minē tā...priekš pē dē jā dienā ē dnī cā tieš ā m mani mē ģ inā ja ar kaut ko noindē t! augsta temperatū ra paaugstinā jā s, vemš ana, š ķ idri izkā rnī jumi - kopumā viss ir kā nā kas. Tā nu nā cā s skriet uz ā trā s palī dzī bas punktu, kur iedeva ogles un aspirī nu : )
Kopsavilkums: atpū ta, neskatoties uz visiem trū kumiem, man patika. Tik tī ru jū ru Krimā nebiju redzē jis. Diemž ē l ir jā maksā par tī ro dabu un attā lumu no cilvē kiem ar infrastruktū ras trū kumu un patieš ā m vidē ju servisu. Salī dzinot ar to paš u Turciju, nav iespē jams salī dzinā t. Ja godī gi, es labprā tā k maksā tu pansionā tam par 15-20% vairā k, bet es necieš u š os jambus.
аватар gidra
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Saulains Aizkarpatu kū rorts. Kū rorts "Sunny Transcarpathia" Pansija (viesnī ca) "Sunny Valley". Pansionā ts "Sunny Valley". 2009.  gada vasara. Es nolē mu doties uz kū rortu "Saulainā Transcarpathia" tikai ū dens dē ļ , jo, ja uzdevums bū tu tikai atpū sties - es uz š ejieni nebrauktu - Karpatos un Aizkarpatijā , manuprā t, š odien ir daudz pieklā jī gā kas vietas atpū tai. … Tomēr ▾ Saulains Aizkarpatu kū rorts. Kū rorts "Sunny Transcarpathia" Pansija (viesnī ca) "Sunny Valley". Pansionā ts "Sunny Valley". 2009.  gada vasara.
Es nolē mu doties uz kū rortu "Saulainā Transcarpathia" tikai ū dens dē ļ , jo, ja uzdevums bū tu tikai atpū sties - es uz š ejieni nebrauktu - Karpatos un Aizkarpatijā , manuprā t, š odien ir daudz pieklā jī gā kas vietas atpū tai. . Tā tad, viss ir kā rtī bā.
Atpū tas vietu izvē lē jos atbildī gi (ir veiksmī ga viesnī cu izvē les pieredze Turcijā , Grieķ ijā , Vā cijā , Č ehijā (Karlovi Varos divas reizes). Š eit izvē lē jos pansionā tu "Sunny Valley". Sā kumu meklē jiet internetā ..
Zvanī ju uz tū risma firmā m - tas vispā r ir kurls - labā kajā gadī jumā viņ i redzē ja š ī s vietas info un var kaut kā aprakstī t izskatu, sliktā kajā - pat nezina, kas ir pansija Saulainajā Aizkarpatijā , nemaz nerunā jot par relatī vajā m ī paš ī bā m. Es centī š os aizpildī t š o robu. Pē c ceļ ojumu aģ entū rā m apzvanī ju visas viesnī cas un kū rortus š ajā kū rortā . Papildus standarta istabas jautā jumiem esmu uzsvē ris š ā dus atlases kritē rijus:
1. Attā lums no ceļ a lī dz Už gorodai ar diezgan intensī vu satiksmi.
2. Attā lums ap Lapu (elektrī bas lī nijas) - Aizkarpatijā to ir daudz.
3. Attā lums no tuvā kā s bū vlaukuma. Š is brī dis ir svarī gs, jo š odien viss kū rorts "Sunny Transcarpathia" ir liels bū vlaukums ar pabeigtu, nepabeigtu un bū vniecī bas stadijā.
Lasī ju par to internetā , cerot, ka tas ir pā rspī lē ts, bet patiesī bā tā izrā dī jā s patiesī ba. Daž ā dā s kū rorta daļ ā s tas jū tas savā dā k, bet tā jū tas VISUR!
4. Skats no loga.
5. Sū kņ u telpas tuvums. Saulainajā ielejā un daž os citos kū rortos ir savas sū kņ u telpas tieš i pie restorā na - bet ū dens kvalitā te ir cita (Karlovy Vary pat jaunajā s 5 * viesnī cā s tas nebija tā pē c, ka ā rstnieciskā s ī paš ī bas ir tikai minerā lvielas ū dens no paš as dabas - tieš i no to avota ar minimā lu transportē š anu).
Kad zvanī ju uz Saulaino ieleju un uzdevu visus š os jautā jumus, man atbildē ja, ka viss ir kā rtī bā un nav par ko uztraukties.
Patiesī bā tas izrā dī jā s ne gluž i tā . Pirmais iespaids, ieejot kū rortā , ir lielais ē ku blī vums un liels automaš ī nu skaits.
Turpat pie marš ruta atrodas pansionā ts "Puķ e of Transcarpathia" un "Lilija", nedaudz tā lā k daž as nelielas viesnī cas un visbeidzot treš ā lī nija no ceļ a - tā ir "Saulainā ieleja" - skaista, kopta - gluž i kā uz vietne. Istabas ir labas, pilnī bā atbilst vietnē esoš ajā m fotogrā fijā m, lai gan platī ba ir daudz mazā ka, nekā norā dī ts pansijas oficiā lajā vietnē . Katrā numurā ir dabī gas mē beles, peldmē teļ i, laba gultas veļ a. Man ļ oti patika ē diens. Es saku ē dienu, jo jums nav jā runā par kakao virtuvē . Bet tas netraucē ja, jo bija pietiekama kvalitatī vu ē dienu izvē le. Kopumā restorā ns ir tas, kas man patika visvairā k. lai gan bija nelielas nepatikš anas - sajauca kā rtī bu, mati uz š ķ ī vja.
Nu viņ a teica labas lietas.
Tagad par slikto. Visnepatī kamā kā ir pansijas atraš anā s vieta. Tikai fakti - attā lums no trases 150-200.9 nav lielā ks!
), attā lums no tuvā kā elektropā rvades lī nijas atbalsta 30m (tas jums netiks parā dī ts vairā k kā vienā fotoattē lā ). Kas attiecas uz bū vlaukumiem un maš ī nā m, tas ir visur! (Turpinā jums. Uz visiem jautā jumiem atbildē š u personī gi un nometī š u bildes)
аватар Plus
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Trī s no mums bijā m Aizkarpatijā.2008. gada jū nija beigā s – jū lija sā kumā pansionā tā "Sonyachna Dolina". Ļ oti ieteicams kā pilnī gu alternatī vu dienvidiem. Pansija atrodas sanatorijas "Sonyachne Zakarpattya" teritorijā , tač u š ī ir ļ oti pieklā jī ga lī meņ a autonoma iestā de. … Tomēr ▾ Trī s no mums bijā m Aizkarpatijā.2008. gada jū nija beigā s – jū lija sā kumā pansionā tā "Sonyachna Dolina". Ļ oti ieteicams kā pilnī gu alternatī vu dienvidiem. Pansija atrodas sanatorijas "Sonyachne Zakarpattya" teritorijā , tač u š ī ir ļ oti pieklā jī ga lī meņ a autonoma iestā de. Dzī vojā m junior suite, ir divi, istabas platī ba 38 kv. m. Tiesa, pirmajā stā vā . Medicī nas ē ka, dzī vojamā ē ka un restorā ns - viss vienā ē kā . Ukraiņ iem sociā lo talonu nav, lī menis 3*, lai gan turpravda. com ielika 4*, bet š is ir no ļ aunā . Mū su istabā bija balti frotē peldmē teļ i, bet ne standarta.
Ē dieni svī tiem un junior suite numuriem ir atseviš ķ i: pē c pielā gotas trī s ē dienu ē dienkartes, ļ oti pieklā jī gi: katra ē dienreize ar divā m uzkodā m, salā ti, deserti. pē c vē lē š anā s Paš u konditorejas izstrā dā jumi, augļ i trī s reizes dienā : ā boli, banā ni, apelsī ni, ķ irš i. Piena produkti ir vietē ji raž oti, un tur pļ avas ir gandrī z alpiskas. Galda klā jumi visbaltā kie, krē sli stilī gi, galda piederumi smagi un laba dizaina, trauki eleganti, tē ja skaistā s tē jkannā s. Vienmī les patī kamas. , bez nekaunī bas. Ē kā ir bā rs ar daž ā diem dzē rieniem un kafiju, savukā rt bā ra priekš ā ir apjumta terase ar pī tā m mē belē m. Bijā m Karlovi Varos, Slovē nijā , Melnkalnē (sanatorijā s), bet tikai Slovē nijā lī menis bija augstā ks. Ukrainai - servisa virsotne. Ir garkons, palī dz nest koferus, var pasū tī t transfē ru - VW mikroautobuss. Teritorija neliela, bet sava. Ir peldbaseins, pansionā ta viesiem 50% atlaide. Medicī niskā bā ze ir mū sdienī ga, atļ aujas maksā ietilpst trī s vienkā rš ā kā s procedū ras. Pā rē jie par maksu, bet viss ir pieejams. Modernā kā klī niskā aparatū ra, var iziet visas pā rbaudes. Spiediens un temperatū ra tiek mē rī ta bez maksas, atš ķ irī bā no Krimas sanatorijā m. zem pansionā tiem un augsta lī meņ a viesnī cā m.
Jums var nepatikt tas, ka pansionā ts atrodas Poljanas ciematā , kas ir nedaudz savrups. Mums tas bija tikai par labu: tikai kū rortpilsē ta un nekā du vietē jo, tā pē c meita visu dienu bija aizņ emta ar citiem bē rniem, viņ u ir daudz. Mū su uzraudzī ba attiecī bā uz "vietē jo braucienu" nebija nepiecieš ama. Kā vē lā k izrā dī jā s, vietē jie iedzī votā ji nevienam briesmas nerada. Vē l nedaudz sabojā iespaidu, ka pansionā ta tieš ā tuvumā ir daudz iesaldē tu bū vprojektu. Uz viena no zariem viena histē riska kundze č ī kstē ja, ka š ī kū rorta dabas vē rtī bu nogalinā ja bū vniecī bas projekti, bet tā ir visu jauno kū rortu problē ma (Balč ika, Pomorija, Krima vispā r ir izkropļ otas lī dz pē dē jai pakā pei).
Nopirku procedū ras un gā ju uz tā m kā uz darbu - no 9 lī dz 16 ar pusdienu pā rtraukumu. Tā s bija: vannas ar minerā lū deni, skujkoku vannas, lā zerduš as, ozekerī ts, elektromiegs, lā zers, hidromasā ž as vannas, zemū dens masā ž a, ozona terapija (intravenozā s injekcijas), kaut kā da eksotiskā ķ ī nieš u masā ž a. Kopš pagā juš ā gada rudens viņ i aicinā juš i vjetnamieš u un ķ ī nieš u akupunktū ras speciā listus. Man ļ oti patī k ū dens procedū ras, tā pē c dabū ju no sirds. Bet galvenais š ajā kū rortā ir ā rstnieciskais ū dens "Polyana Kvasova". Tas sā rmina organismu, kas, kā saka (un kā pats to piedzī voju), ļ oti noder.
Ū dens ir ļ oti spē cī gs, attī ra organismu, un jo ī paš i aknas. Pē c ā rstē š anas aknas nejū tu jau 9 mē neš us. Tiesa, pirms tam biju sanatorijā pie Novosibirskas limfas un aknu tī rī š anai. Pā rsteidza! Ī paš i uzturs: trī s reizes nedē ļ ā (pirmdien, treš dien, piektdien) bez olbaltumvielā m (t. i. , pilnī gi bez gaļ as), kefī ra un ā boliem - ceturtdien un sestdien, otrdien - bads plus aknu tī rī š ana, un burkā nu kotletes un auzu ž eleja bija laime!
Bet tā lā k par pansionā tu. Ja tur dzer tikai ū deni, tad š ajā gadī jumā ieguvums bū s liels. Daž i no atpū tniekiem, kurus tur satikā m, ir devuš ies uz turieni gadiem ilgi pē c ž ultspū š ļ a noņ emš anas. Viņ i jau ir slimi gan ar ū deni, gan kū rortu, bet tas ir labā kais lī dzeklis pret š ā dā m slimī bā m. Personā ls ir 99% draudzī gs un diezgan profesionā ls.
Var doties ekskursijā s uz Už gorodu, uz ū denskritumiem, uz Voevodyno (tur ir makš ķ erē š ana ar noķ erto zivju ē š anu, bet kopumā tas ir skaisti lī dz neķ ī trī bai).
Mē s paš i devā mies uz Mukač evu, tas ir netā lu. Jū s varat doties uz kolybu (nacionā lo restorā nu) Blakus ir kā ds pasaules tī kla restorā ns ar pasaules cenā m. Piemē ram, bā rbekjū kolibā maksā ja 900 rubļ u. par 1 kg, un "pasaules" restorā nā - 2500 rubļ u.
Už gorodā ir lieliskas kū kas un lieliska kafija, ungā ru virtuves restorā ni, un Ungā rija ir laba lē ciena attā lumā . Solī das vakariņ as ar alu trijiem knapi maksā ja 500 rubļ u. Deruni ar bilimi sē nē m - var ē st savu prā tu, kā mans draugs saka (tā s ir kartupeļ u pankū kas ar sē nē m), bet maksā apm. 45 rubļ i porcija "Alpu" cū ku tauki ir vienkā rš i fantastiski, kā saka mū su vā cu draugi. Bet tas man kā ukrainietim ir svē ts, kur gan es bez speķ a? Degvī ns "Khortytsya" kolybā -130 rubļ i par 0.5 litriem.
Cilvē ki ir ļ oti draudzī gi, bez nacionā lisma. Jā , tie nav ukraiņ i, bet rusiņ i, viņ i visi grib atdalī ties no Ukrainas, bet vai tas ir vajadzī gs? Ī sā k sakot - ā rstē š ana un atpū ta diezgan pieklā jī gā lī menī . Rezervē jā m telefoniski bez priekš apmaksas kaut kur maija sā kumā , ļ oti profesionā la menedž ere Natā lija prasī ja tikai, lai gadī jumā , ja neieradī sies, brī dinā m iepriekš . Maksā jā m uz vietas ar Visa Clacic karti. Par trim izmaksā ja 890 grivnas dienā , t. i. , apmē ram 4500 rubļ u (770 grivnas diviem pieauguš ajiem, 120 bē rnam. Man š ķ ita saprā tī gas izmaksas par š ā du lī meni).
Istabā ir televizors, gaisa kondicionieris, telefons, minibā rs ar lē tiem dzē rieniem (labi gā ja uz Eiropas futbola č empionā tu, kad bija slinkums doties uz bā ru vai kafejnī cu), trauku komplekts, divguļ amā gulta un dī vā ngulta, uz kuras gulē ja meita vai tē vs. Toties gultai bija saplaisā jusi atzveltne, iespē jams, prieka karstumā kā ds ierā vis. Grī das bez paklā ja, es vispā r uzskatu, ka paklā js sanatorijā s ir nieks, jo. pat jaudī gā kie mazgā š anas putekļ sū cē ji neizsū ks visus putekļ us pē c visa pā rē jā no š ī s "Eiropas stila renovā cijas". Š ajā pansionā tā grī das ir no parketa dē ļ iem (tomē r ī paš i č ī kstē ja), mē beles no dabī gā koka. Atkal ne reklā ma, bet faktu izklā sts. Telpā ir liela lodž ija ar plastmasas mē belē m, neskatoties uz pirmo stā vu.
Vannasistaba apvienota, Eiropas lī meņ a duš as kabī ne, ziepes-skalojamā s nav bā reņ u, bet gan Dove+ speciā li iepakota pansionā tam. Istabu uzkopš ana katru dienu. Katru dienu tika nomainī ti deviņ i sniegbalti dvieļ i, ja tie tika lietoti un netika izmantoti, bet vienkā rš i pā rvietoti no savas vietas. Gultas veļ as maiņ a ik pē c trim dienā m. Lieliskas kvalitā tes veļ a. Kalpones bija klusā kas par spokiem; viņ i nevairī jā s mū su klā tbū tnē , tikai vienu reizi viņ i lū dza pā rģ ē rbties mū su priekš ā . Vē l 500 eiro iztē rē ju papildus procedū rā m visiem (un ne tikai viņ iem, bet alum, ekskursijā m, suvenī riem). Bijā m tur 11.5 dienas, devā mies ceļ ā.3 no rī ta, bet par to no mums iekasē ja pusi dienas (par 15 stundā m) Š ogad sazinā jos ar Natā liju - cenas tika atstā tas lī menī pagā juš ā gada, bet par procedū ru cenā m neko nevaru pateikt.
Atpū ta nav pretencioza, bet dziļ i dziedinoš a, bet baudu var gū t, ja pareizi noskaņ ojas. Alus pē c krievu kū rorta standartiem par smieklī gu naudu ir nepilni 20 rubļ i par pudeli. Uzņ ē muma "Chigai" vietē jais vī ns - ap 60 rubļ iem par 0.75 litriem. Vī ns, protams, ir tik un tā , bet dabisks un par tā du naudu var mē ģ inā t. Saka, ka esot arī ļ oti labi Aizkarpatu vī ni. Vienā veikalā tika piedā vā ts 20 gadus vecs mā jas vī ns, bet man nav pā rliecī bas par š ā du produktu. Vī nu pamē ģ inā ju, kad apnika ā rstē š ana, un lai aknas nesabojā tu sterilitā te. Pastaigā jā m arī pa kalniem un pa ielejā m - skaisti, lai apkaunotu! Meklē jā m cū ku sē nes, bet atradā m tikai pā ris gabalus, kaltē tas pirkā m no vietē jiem iedzī votā jiem. Un vietē jie cigareš u kastes nesa no kalniem. Kū rorta pilsē tiņ as tirgū tirgoja gan kaltē tas, gan marinē tas. Bet arī marinā des no tirgus manī nevieš uzticī bu. Ļ oti garš ī gs Aizkarpatu medus. Sanatorijas tirgū par 0.5 litru skā rdeni 30 grivnas, Mukač evas tirgū to paš u var nopirkt pie vecmā miņ ā m par grivnā m 18. Kilograms kaltē tu cū ku sē ņ u Mukač evā maksā.300 grivnas. Poļ anā - 120 grivnas par 360 gramiem (3 litru burka). Bet tas ir ar "stacionā rajiem" tirgotā jiem. Tie, kas nā k no ciemiem, tiek pā rdoti par 80 grivnā m, jū s varat nopirkt par 60 grivnā m. Viss atkarī gs no laika, preč u daudzuma, kvalitā tes – tirgus, ī sumā .
Iespaids par atpū tu bija ļ oti patī kams, lai gan, kā jau rakstī ju iepriekš , nepabeigto ē ku klā tbū tne daž iem var sabojā t kū rorta estē tisko iespaidu. Esmu jau pietiekami vecs, esmu visu redzē jis, tā pē c bū vlaukumi mani netraucē ja. Turklā t mū su lodž ijas priekš ā bija tukš a teritorija, uz kuras bija glī tas siena kaudzes.
Brauciena laiks no Maskavas ar tieš o vilcienu Nr. 15 "Maskava-Už goroda" - 29 stundas lī dz Svaļ avai. Lī dz Poļ anai nokļ uvā m caur Kijevu ar pā rsē š anos, bet to darī jā m ar nolū ku, lai pusi dienas vazā tos pa pilsē tu, aizvestu meitu uz zoodā rzu. Zooloģ iskais dā rzs ir lielisks, Maskavas atpū š as pilnī bā . Lai Dievs man piedod, man likā s, ka Kijevas zoodā rza dzī vnieki dzī vo labā k nekā daudzi ukraiņ i. Tī ģ erim deguna priekš ā bija gaļ as gabals, ko varē tu apskaust ne viena vien ukraiņ u ģ imene.
Atlikuš os 10 km no Svaļ avas nobraucā m ar taksi, laukumā kaulē jā mies par 20 grivnā m, uz perona vilciena priekš ā mafijas taksisti prasī ja 30-50 grivnas. Tas pats taksists mū s agri no rī ta aizveda uz Maskavas vilcienu par tā m paš ā m 20 grivnā m. Kad devā mies uz Mukač evu, autobusa pieturā iepretim kū rortpilsē tai apgriezā s sens GAZ-24, kas nogā dā ja pasaž ieri uz sanatoriju. Š oferis - pensionē ts vectē vs - atbildē ja uz mū su jautā jumu cik maksā s brauciens uz Svaļ avu, un cik jū s iedodat, tik bū s, bet es vedu š urp pasaž ieri un no š ejienes domā ju braukt tukš ā . . Un kur vē l, kurā kū rortā to var dzirdē t? Krimā (raksta uz atbilstoš ajiem zariem - skatos, skaties zemā k) tā da nauda sā p, ka ar to var braukt Maskavā pusi dienas. Lai gan es pilnī bā apzinos, ka Polyany joprojā m ir ak, tik ļ oti tā lu no jebkā da nogurdinoš a Eiropas lī meņ a kū rorta. Tač u, neskatoties uz to, noderē s tiem, kas slimo, un jo ī paš i tiem, kas cieš no tā dā m iekš ē jā m slimī bā m kā holecistī ts, pankreatī ts, gastrī ts. Atkā rtoju – ne reklā ma un ne pasū tī juma publikā cija. Katram sava galva uz pleciem. Jū s varat atrast pansionā ta mā jas lapu un apskatī t gan cenas, gan apkā rtni. Es apzinā ti nepievienoju saiti uz viņ u vietni. Teikš u vienu - viņ u vietne ir blī vi zaļ a, lai nesajauktos ar citiem. Visa informā cija ir tur. Tū risma operatoriem un aģ entū rā m, protams, ir augstā kas cenas.
Es arī staigā ju ar sievu lietū kā jaunlaulā tie, lietussargi, starp citu, ir pie izejas, kā pieklā jī gā s nopietna lī meņ a viesnī cā s. No vieglprā tī ga lī meņ a: viņ i uzreiz brī dina, ka par lietussarga nozaudē š anu 40 grivnas. Un tas ir lī dz celmam skaidrs, ka nodarī tie zaudē jumi ir jā atlī dzina, un kas ir 40 grivnas par lietussargu? Bet tas tā ir, starp citu. Mē s bijā m liecinieki krā š ņ am pē rkona negaisam, kad zibens nebija vertikā ls, bet gan horizontā ls. Pē c vē tras gaiss bija kā debesis, ja tā das ir. Kā teica mū su ā rstē još ais ā rsts, arī komunikā cija ar mī ļ ajiem dabā ir dziedinoš s faktors. Kurš gan par to š aubā s! Starp citu, viņ š mū s izkrā pa uz dā rgiem izmeklē jumiem un izmeklē jumiem, bet tad es domā ju, ka ne jau viņ a paš a, bet manē jie, kā dreiz noderē s slimī bu dinamikas pē tī š anai. Gribu uzsvē rt - nesekojiet lī dzi ā rstē još ajam ā rstam, paskatieties apkā rt, klausieties cilvē kus, jautā jiet apkā rt, apskatiet cenas (tā s ir izliktas medicī nas korpusa vestibilā ), un tad sastā diet procedū ras. Iesaku pat sev tā s izrakstī t, jo lielā kajai daļ ai ir pieredze saskarsmē ar sanatorijas ā rstiem, un "personī gā s slimī bas" ā rstē š anas rež ī ms bū tu jā zina katram vairā k vai mazā k izglī totam cilvē kam. Tū lī t no taksometra mē s noslī dā m pie galvenā ā rsta (it kā mē s dzī votu junioru apartamentos, viņ š vadī ja tikai svī tas un junioru apartamentus, pareizā k sakot, viņ š audzinā ja par naudu - vecs Izraē la cilts dē ls), viņ š mū s auda. septiņ as jū dzes lī dz debesī m, un viss mež ā . Pē c viņ a teiktā , mums draudē ja ā tra un neizbē gama nā ve, ja neiegā dā simies visas viņ a nozī mē tā s procedū ras, plus kaut kā du it kā Š veices narkotiku no visa un visiem. Kā redzat, viss ir vienā ds visur un vienmē r. Ikdienas izmitinā š anas izmaksas ietver trī s procedū ru izmaksas par 200 rubļ iem katram pieauguš ajam. Bet viņ i var uzņ emt vienu minerā lvannu un vienu lā zera minerā lū dens duš u, ja š o naudu konvertē siet sev nepiecieš amajā s procedū rā s. Dvē seles nez kā pē c bija zaļ as un sarkanas. Viens it kā uzbudinā ja, otrs nomierinā ja. Jā , dā mā m - ir arī kā rtī gs kosmetologs, pie viņ a mani arī sieva vilka. Ir hammam, ciedra muca, bet tā s man nerā dī ja. Tangentori ir diezgan moderni, č ehu vai vā cu, Novosibirskā tie bija vienkā rš ā ki. Sū kņ u telpas atrodas tieš i ē kā , bet labā k uzkā pt augš ā pie avotiem - saka, ka tā ir lietderī gā k. Siltais ū dens no akas joprojā m ir pretī gs, bet, ja vajag, tad vajag!
Š ogad plā noju doties uz tiem paš iem reģ ioniem, bet uz muskuļ u un skeleta sistē mas ā rstē š anu. Tur ir viena sanatorija, neizteikš u, bet atsauksmes ir pozitī vas, savukā rt Ukrainas t/o un t/a pozicionē ts kā ļ oti augsts lī menis, cenas augustā ir 4620 grivnas par 14 naktī m, t. i. mazā k nekā.25 tū kstoš i rubļ u.
Es jau tur zvanī ju, vari iet! Ū dens tur ir rets, un kopumā vietē jos kū rortos ir 35 minerā lū deņ i no Eiropā oficiā li atzī tajiem 36. Ir pat viens arsē ns, kas burtiski ceļ kā jā s tos, kuri slimo ar locī tavu slimī bā m. Š ā ds ū dens ir pieejams tikai vienuviet Francijā , bet tur cenas tam ir š ausmī gas, un Aizkarpatijā tā s ir ā rkā rtī gi demokrā tiskas. Sanatorija ar š o ū deni jau ir atjaunota (Ukrainas Nacionā lā s droš ī bas padomes vadī tā ja to nopirka un remontē ja, tomē r viņ a zina, kur naudu ieguldī t! ), Vā cieš i sā ka braukt uz turieni, bet ne mū su bijuš ie tautieš i, bet patiesie kas turp dodas pē c savu Aizkarpatu biznesa partneru ieteikuma . Francijā , redz, tas ir diezgan dā rgi, ja vien krī ze nepalī dz nabaga vā cu uzņ ē mē jiem. Atrodas, protams, tuksnesī , bet pa ū densvadu tā du ū deni piegā dā t nevar, uz to jā brauc paš am. Ja kā dam ir interese rakstiet, pateikš u nosaukumu, lai te nereklamē . Pā rdoš anā parā dī jā s tikai š ogad, pirms tam tika remontē ts. Es plā noju iet pē c silī cija ū dens locī tavā m un ā dai. Tas nav tā lu no Už gorodas, sanatoriju it kā izpirka liels ķ ī mijas koncerns no Donbasa, un tur, kas zina, vai tas bija pieklā jī gs. Kā saka: meklē , un tu atradī si; klauvē , tad tev tiks atvē rts!
Vispā r Aizkarpatija nav nekā da Ukraina, bet gan pavisam ī paš a pasaule! Kam bū s interese - rakstiet man. Esmu kļ uvis gandrī z vai Aizkarpatu kū rortu fans, un tā nav nekā da reklā ma, bet gan mana pieredze, vē l neliela, bet ļ oti pozitī va! Esmu bijis daudzviet, lidoju pā ri Atlantijas okeā nam, biju Francijā , Š veicē , Vā cijā , bet tā s vietas neatstā s vienaldzī gus. Un gaiss ir klā t! Pats esmu etniskais ukrainis, daudzkā rt esmu bijis Ukrainas dienvidos (tomē r dziļ ā jaunī bā pē dē jo reizi 1998. gadā Krimā ), bet Aizkarpats atš ķ iras ar to, ka nav sajū tas, ka gribas plosī ties. nost no tevis ne tikai naudu, bet arī ā du. Cilvē ki Aizkarpatijā sveic visus, kā tas ir raksturī gs mū su patiesajai nacionā lajai kultū rai. Pilnī gai ainai gan jā atzī mē , ka vietē jie iedzī votā ji kaut kā attā linā s no apmeklē tā jiem, bet tas ir jā jū t, grū ti š o sajū tu izteikt vā rdos. Sev es to skaidroju ar to, ka viņ i (rusiņ i) visu savu vē sturi ir bijuš i zem kā da (taksists-vectē va vā rdi, kurš nevarē ja nosaukt braukš anas maksu). Viņ i tos saka tā : ja viņ i bū tu zem krieviem, zem Ukrainas, zem austrieš iem utt. Patiesī bā viņ i palika rusī ni "zem visiem".
Kopā ar mums pie galda pusdienoja diezgan nopietns vietē jais uzņ ē mē js, degvielas uzpildes staciju tī kla ī paš nieks, tā pē c viņ š teica, ka jaunī bā viņ am skolā bija jā mā cā s ne tikai krievu, bet arī ukraiņ u valoda. (Starp citu viņ š atzī mē ja, ka š is ir vienī gais pansionā ts Ukrainā , kurā viss ir vienā : nakš ņ oš ana, ē dinā š ana, ā rstē š ana. Nekur nav jā iet. Biedrs prot skaitī t naudu, tā pē c arī ieradā s tur).
Pagā juš ajā dzī vē bū dams valodnieks, varu teikt, ka rusiņ i pē c savas valodas nav ukraiņ i, valoda ir slā vu, bet ne ukraiņ u. Rusiņ i ir kā eļ ļ as lā se ū dens krū zē - kopā , blakus, bet - nesajaucas. Viņ u paš noteikš anā s problē ma ir sena un interesanta, par to ir daudz rakstī ts, un periodiski š ī problē ma tiek apskatī ta nopietnā s publikā cijā s "Profils", "Vara", "Nauda". Lielā kā daļ a rusē nu dzī vo ASV, viņ i tur nokļ uvuš i no vajā š anas un dzī vo kompakti.
Manuprā t, Aizkarpatija ir viens no galvenajiem daudzsološ ajiem Ukrainas galamē rķ iem. Galvenais ir saprā tī ga pieeja viņ u rū pī gajai izvē lei!
Lai laba atpū ta un laba izvē le nā kamajā sezonā !
P. S.
Š ogad noteikti jā dodas uz Krimu pē c stiprā m saaukstē š anā s slimī bā m (savai un meitai), tač u baidos sabojā t sev un ģ imenei atvaļ inā jumu pē c atsauksmju izlasī š anas. Manā "pirmajā jaunī bā " vienkā rš i nebija tā das "š ausmas", par kurā m tagad raksta. Kam bū s padoms - rakstiet, es pajautā š u Krimas filiā lē .


iemiesojums pumaducati
divvietīgs numurs - cena? Uzturs? Procedūras, ēdināšana par maksu?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums kotova92
Vai ir kādas izmaiņas uzturā, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem (2008-2009)? Bufete neieradās?
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums natasha1420
Internetā nevaru atrast šīs pansijas tālruņa numuru un mājaslapu. Kam ir, pastāstiet man, lūdzu. Tiešām vajadzīgs.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums _An_nA_
Es atceros, ka pirms gadiem apmeklēju viņu vietni. Tagad nekur nevaru atrast informāciju par to. Kas zina viņu tiešos kontakttālruņus vai vietni, lūdzu, pastāstiet man.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums _An_nA_
Man vajag pansionāta Solnechnaya Dolina tālruņu numurus. Tajā gadā es atceros, ka atradu viņu vietni un zvanīju, bet es nepierakstīju numuru. Un tagad otro dienu es pagriezu internetu un nevaru atrast viņu vietni!? Kur viņš aizgāja? Kam ir telefoni, lūdzu atbildiet)
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sdolinaukr
‹ Viesnīca Solnechnaia Dolina Pansionat 4*

Современный лечебно-оздоровительный комплекс «Солнечная Долина» расположен в Свалявском районе, на территории бальнеологического курорта «Солнечное Закарпатье». Отдыхающих привлекают уникальная природа, чистый воздух, наполненный ароматами леса, водно-лечебные процедуры в сочетании с приемом минеральной воды «Поляна квасова». Пансионат открыт в 2005 году, его лечебно-диагностический центр включает бальнеологическое, физиотерапевтическое, лабораторное и баротерапевтическое отделения, также кабинеты массажа.

Atrašanās vieta 5,1 км до горнолыжного курорта «Ведмежа», 5,6 км до горнолыжного курорта «Квітка Полонини», 11 км от железнодорожной станции и автовокзала Свалявы.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, медицинский и диагностический центры, специальные диетические меню (по запросу), чистка обуви, факс/ксерокопирование, камера хранения, охраняемая парковка на 40 машин, персонал говорит на русском и украинском языках.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Настольные игры и/или пазлы.
Izklaide un sports Катание на лыжах (зимой), игровая комната, библиотека.
  • galda teniss
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего 53 номера на 107 мест: стандартные двухместные 30 м², двухместные полулюксы 38 м², двухкомнатные люксы 60 м², двухкомнатные суперлюксы 105 м², двухкомнатные апартаменты 105 м².

Istabās

Кондиционер, телевизор, холодильник, диван, сейф, телефон, журнальный стол, шкаф, утюг и гладильная доска, ванная комната с душем или ванной, халаты, биде (кроме стандартных), бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, бесплатный Wi-fi, балкон, ежедневная уборка.

Adrese ул. Курортная, 10, с. Поляна, Свалявский р-н, Закарпатская обл., Украина, 89313
Tālruņi: +38 (03133) 951 60, +38 (03133) 951 00,
+38 050 432 2733
Tīmekļa vietne: Solnechnaia Dolina Pansionat
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.