Briesmīga viesnīca, netīrs, piedzēries personāls

Rakstīts: 28 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 27 — 28 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 10.0
Ar ģ imeni devā mies uz Poljanas ciemu Aizkarpatijā . Š ogad mums nebija laika rezervē t istabu mū su ierastajā viesnī cā , mums bija jā izvē las cita viesnī ca caur internetu. Viņ i to izvē lē jā s, fotoattē lā un aprakstā viss bija kā rtī bā , bet, kad viņ i ieradā s...briesmī gas š ausmas! Netī ri, putekļ i un zirnekļ u tī kli visapkā rt, mazas vannas istabas, beigti kukaiņ i gulē ja mū sē jā , un uz griestiem sē dē ja milzī gs zirneklis.
Pasū tī ju vakariņ as, kā nā ca, atkal š ausmas! Administrators ē damzā lē -kafejnī cā š ajā viesnī cā ir piedzē ries, smird pē c izgarojumiem un nes kaut kā dus atkritumus, kurus mums aizmirsuš i pagatavot! Ī sā k sakot, izsalkuš i aizgā jā m. Un no rī ta jū s neticē siet! Mū s pamodinā ja (nebija pat deviņ i) ā mura un urbja sitieni pa sienu! Urbjas sienā ! Izrā dā s, ka tie izolē skursteni. Ī sā k sakot, mē s paņ ē mā m lietas un pieprasī jā m atmaksu. Paldies Dievam, vismaz naudu atdeva (protams, atskaitot tur pavadī to dienu). š ausmas (
Ū dens ar pā rtraukumiem: tas ir, tad nē , tad izplū da verdoš s ū dens, tad auksts, duš ā nav iespē jams ieiet (par netī ro dibenu, drausmī go eļ ļ as audumu, kas jums pielī p duš ā , es jau klusē ju (Dvieļ u ā ķ is ir saplī sis, virs poda vajag pakā rt sejas dvieli. Dvieļ i luksusa istabā tie nav balti, bet kaut kā da krā saina sintē tika.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu