Reikartz Poliana 4*– Atsauksmes

37
Novērtējums 7.210
№6 viesnīcas reitingā Lauces
7.9 Numurs
6.9 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.0 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca Reikartz Polyana atrodas gleznainajā Pinjas upes ielejā, kas atrodas Svaliavas ieplakā (Ukrainas Karpatu pakājē). Viesnīca darbojas kopš 2009. gada decembra. Piemērots medicīniskai ārstēšanai.Vairāk →
аватар odessa.rm
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Reģ istratū rā jā sagaida meitene (jo viņ a kaut kur ar kaut ko aizņ emta) Vakariņ as netiek nodroš inā tas, lai gan tā s ir nepiecieš amas korporatī vajā s kartē s Meitene reģ istratū rā vispā r neko nedara. Viesnī cas menedž ere - bļ auj uz ciemiņ iem un ir rupjš. … Tomēr ▾ Reģ istratū rā jā sagaida meitene (jo viņ a kaut kur ar kaut ko aizņ emta)
Vakariņ as netiek nodroš inā tas, lai gan tā s ir nepiecieš amas korporatī vajā s kartē s
Meitene reģ istratū rā vispā r neko nedara.
Viesnī cas menedž ere - bļ auj uz ciemiņ iem un ir rupjš...kas viņ u pat uz darbu veda... .
аватар letova33
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nav slikta viesnī ca Poliā nā . Numuri ir tī ri un ē rti. Viesnī ca bija diezgan ē rta, lī dz mē s pasē dē jā m kaut kā du konferenci. Š eit sā kā s burzma, it ī paš i vakaros. 3 dienas izmestas no atvaļ inā juma. … Tomēr ▾ Nav slikta viesnī ca Poliā nā . Numuri ir tī ri un ē rti. Viesnī ca bija diezgan ē rta, lī dz mē s pasē dē jā m kaut kā du konferenci. Š eit sā kā s burzma, it ī paš i vakaros. 3 dienas izmestas no atvaļ inā juma.
SPA ir vidē js. Baseins ir mazs un vakaros pilns ar cilvē kiem un ir tikai 5-6 sauļ oš anā s krē sli. Š eit ir superī ga bē rnu istaba un labi paveikti animatori. Kopumā lē ti un jautri))
аватар Evgen_SH
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es atpū š os Reikartz Polyana divas reizes gadā , kopš.2015. gada (pavasarī un rudenī ). Pē c vadī bas/personā la maiņ as viesnī cas kvalitā te ar katru gadu tikai pasliktinā s, tuvā kajā laikā tā sasniegs ceļ malas viesnī cas "Vasilek" lī meni. … Tomēr ▾ Es atpū š os Reikartz Polyana divas reizes gadā , kopš.2015. gada (pavasarī un rudenī ). Pē c vadī bas/personā la maiņ as viesnī cas kvalitā te ar katru gadu tikai pasliktinā s, tuvā kajā laikā tā sasniegs ceļ malas viesnī cas "Vasilek" lī meni.
Vienī gais, kas pagaidā m bremzē ir kā rtī gs ē diens, kvalitatī vi pakalpojumi SPA zonā un demokrā tiskas cenas.
Lielisks personā ls SPA zonā (masieris, medicī nas personā ls, pedikī rs-manikī rs u. c. ), vienmē r draudzī gs, uzmanī gs un profesionā ls. Laba, daudzveidī ga virtuve (ņ emot vē rā demokrā tiskas cenas) - VISS!
Reģ istratū ras darbinieki ir kaut kas! Tad aritmē tika ar bonusu sistē mu nestrā dā (bija jā ņ em kalkulators, jā mā cā s skaitī t. . . atvainojos, kļ ū du labojumi). Ka rezervē ja istabu ar skatu uz vienu pusi, faktiski saņ ē ma rezervā ciju ar skatu uz otru viesnī cas pusi (viņ i noklausī jā s sarunu....atvainojos, kļ ū du labojumi). Vakar 11.07. 2018 Pasū tī ju istabiņ as rezervā ciju, gaidu apstiprinā jumu un rē ķ inu par avansa maksā jumu 2 dienas uz priekš u, nekas nesanā k! ? Atzvanu š odien 12.07. 2018. - tā saka, tā , es rezervē ju pie tevis, gaidu apstiprinā jumu no tevis un rē ķ inu apmaksai. Vai jums ir vajadzī ga nauda un klienti? Atbildot, kas jū s esat? Kā da rezervā cija? ? ? Tā dam uzvā rdam nav atrunas ? ? ? Nedaudz apbē dinā ts, lū dzu noklausī ties sarunu un apstiprinā t rezervā ciju....Kamē r klusums. . .
Un viņ i sevi pozicionē kā.4 zvaigž ņ u viesnī cu??????!!! ! !
аватар Aleksandrlutsk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nedē ļ u atpū tos ar bē rnu (3 gadi). Iespaidi tiek gū ti plū stoš ā , globā lā , izkliedē tā veidā. Viesnī cas platī ba, iespē jams, ir lielā kā no visā m Poliā nas viesnī cā m. Forš a istaba (suite). … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tos ar bē rnu (3 gadi).
Iespaidi tiek gū ti plū stoš ā , globā lā , izkliedē tā veidā.
Viesnī cas platī ba, iespē jams, ir lielā kā no visā m Poliā nas viesnī cā m.
Forš a istaba (suite).
Vestibilā ir sū kņ u telpa ar vietē jo minerā lū deni.
Peldē jā mies pa dienu baseinā uz ielas ar sā lsū deni un vakarā baseinā pagrabā...gā jā m arī uz pirti (romieš u, somu). Forš a sporta zā le.
Par bonusiem (no naktsmī tnes apmaksas, 10% no summas) pasū tī tā s vannas (ar priež u skujā m, pē rlē m).
Ē diens - tā ds, ka bufetē kaut kas nepietika (kā bija atbildē ), nebija...Izvē le vienmē r bija laba. Vienī gais diē tas mī nuss – lielā kā daļ a ē dienu tika gatavoti bez paš mā ju garš as, kā arī desertu trū kums. Bet liels pluss - svaigais siers, avenes, nektarī ni, persiki, melones, arbū zi, vī nogas, medus, rozī nes u. c.
Neaizmirstamā kais ir animatoru darbs ar bē rniem ...viņ a joprojā m atceras skeletu un pingvī nu, un viņ u dejas un vingroš anu ...
Blakus ir ļ oti forš s rajons, ir kur pastaigā ties.
Bet vairā k par 5 ...6 dienā m nevajadzē tu iet, jo tas bū s garlaicī gi) Izņ emot braukt pa Transcarpathia, un nā kt uz viesnī cu pa nakti. . .
аватар annk2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar vī ru un bē rnu, tikko atgriezā mies, tā pē c steidzos padalī ties ar saviem svaigajiem iespaidiem. Sā kš u kā rtī bā , mū s nokā rtoja pietiekami ā tri, neskatoties uz to, ka reģ istrē š anā s bija 14. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru un bē rnu, tikko atgriezā mies, tā pē c steidzos padalī ties ar saviem svaigajiem iespaidiem.
Sā kš u kā rtī bā , mū s nokā rtoja pietiekami ā tri, neskatoties uz to, ka reģ istrē š anā s bija 14.00, mū su istabiņ a bija gatava 13.00. Man patika istabiņ a, maza, bet viss ļ oti tī rs, kraukš ķ ī gi dvieļ i, sniegbalta gulta, viss nepiecieš amais ir: tē jkanna, svari (bufetē , lai nesanā k par daudz, ļ oti parocī gi) peldmē teļ i. .
Uzturs. Esmu lasī jis iepriekš ē jā s atsauksmes, daž iem patī k, daž iem nē . Ikvienam ir jā bū t grū ti iepriecinā t. Mani iespaidi un vī ra te sakrita – viss patika. Katru dienu viss ir svaigs un savā dā ks. Mani iepriecinā ja labs mā jas biezpiens brokastī s un vakariņ ā s, daudz diē tisko ē dienu un bē rnu ē dienkarte. Viesmī ļ i ir ļ oti gudri un pieklā jī gi. Patika, ka vienmē r bija kompots un uzvars, daž ā di graudaugi. Vienmē r bija gaļ a un zivis, garš ī gi hač apuri, cieņ a pret š efpavā ru, viss kvalitatī vi. Ar virtuvi bijā m 100% apmierinā ti.
Personā ls. Cilvē ki, kas strā dā Reikartz Polyana, to dara ar dvē seli un lielu atdevi, visi ir ļ oti draudzī gi, apkalpoš ana kvalitatī va un neuzbā zī ga.
Es gribu atzī mē t, ka š eit ir ļ oti ē rti atpū sties ar bē rniem, viss ir ļ oti pā rdomā ts, ir animā cija, bē rnu istaba, vē l viena pie restorā na, mū su bē rns paē da un gā ja tur spē lē ties, un mē s joprojā m dzē rā m kafiju...Kopumā bē rni un vecā ki var jautri atpū sties.
No ā rstniecī bas mums bija minerā lvanna, magnetoterapija, zā ļ u tē jas. . . SPA personā ls arī uzmanī gs, gā ja uz masā ž u, likā s "vā ji".
Vispā r man ļ oti patika atpū ta, viesnī cā ir ko darī t, un ir kur pastaigā ties, mums bija nedē ļ a pilnī gas relaksā cijas, ļ oti gribas atgriezties vē l, pavasarī vai vasarā .
Viesnī cu noteikti iesaku, iespaidi bija paš i patī kamā kie, patika visai ģ imenei.
аватар zninevskaya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2016. gada jū lijā atpū tā mies kopā ar dē lu. Pirmkā rt, gar paš u Poļ anu: es nezinu, kā jums, bet man Karpati, pirmkā rt, ir skujkoku mež s. Bet Glade ir lapu koku mež s + daudzas (ļ oti) viesnī cas. Tā pē c ir kū rorts, serviss, kafejnī cas un civilizā cija. … Tomēr ▾ 2016. gada jū lijā atpū tā mies kopā ar dē lu.
Pirmkā rt, gar paš u Poļ anu: es nezinu, kā jums, bet man Karpati, pirmkā rt, ir skujkoku mež s. Bet Glade ir lapu koku mež s + daudzas (ļ oti) viesnī cas. Tā pē c ir kū rorts, serviss, kafejnī cas un civilizā cija. Bet man nebija sajū tas, ka esmu Karpatos. Tas esmu es, ja jums ir svarī gi arī “skujkoku saturs”.
Tagad par viesnī cu:
Ē diens nepatika. Daudzumā ir pietiekami, jū s nevarat š eit vainot viesnī cu. Ir arī izvē le: 2-3 ē dieni no katra kursa, tas ir, 3 veidu dā rzeņ i, 3 veidu piedevas, 3 veidu gaļ a/zivis. 3 veidu deserti/augļ i. Problē ma ir tā , ka tā s ir pagatavotas tā , ka tā s praktiski nav ē damas. Runa nav par diē tu, bet gan par gaumi. Bija dienas, kad ē dami bija tikai gurķ i/tomā ti un ceptas vistiņ as. spā rni. Man nebija slinkums nedē ļ as laikā piedevā m izmē ģ inā t visā dus graudaugus (nu, esmu graudaugu cienī tā js), bet pat rī si bija briesmī gi (ar atkausē tiem dā rzeņ iem no maisiņ a), par griķ iem, auzu pā rslā m nemaz nerunā jot, kukurū zas un kvieš u biezputra. Pirmo reizi satiekos ar tā du pavā ra "mā kslu". Pankū kas brokastī s bija tik gumijas, ka nebija iespē jams nokost. Neē damī bas dē ļ netrū ka arī siera un š ķ iņ ķ a. Un tikai jā ņ ogas desertā , piemē ram, banā ni jū lijā , mani pā rsteidza. Pirmā ir neē damī ba, otrā – absurds.
Vispā r mū s izglā ba tas, ka pusdienas nebija iekļ autas viesnī cas cenā , un š ī maltī te (pat ja pusdienas pasū tī jā m viesnī cas restorā nā ) iespaidu nedaudz mī kstinā ja.
Problē ma nav tajā , ka mē s esam tā di rijē ji, bet man lī dzi bija jauns augoš s organisms, kas mā jā s pieradis pie parasta ē diena, kam bija normā la garš a. Un klausoties kurnē š anu par ē diena netī rī bu nedē ļ u 2 reizes dienā , mani nedaudz nogurdinā ja. Kopumā par ē dienu, kas iekļ auts numura cenā , viesnī ca ir trekns mī nuss. Saprotu administrā cijas vē lmi ietaupī t, bet godī gā k bū tu netaisī t bezgaumī gu bufeti, bet gan iet pa a la carte komplekso pusdienu ceļ u ar 2 ē dienu izvē li. Š ajā gadī jumā ir vieglā k paredzē t produktu skaitu, un nav jē gas tos pā rvē rst par kaut ko nesagremojamu, lai neē stu pā rā k daudz. Tā , piemē ram, tas bija kaimiņ os Lilejā , kur devā mies pusdienot, kas ir praktiski un pieprasī ti. Citā di ir sajū ta, ka viesnī ca vispirms no tevis paņ em naudu par ē dienu, bet pē c tam iedod tā du ē dienu, lai tu paliktu izsalcis un pasū tu vē l vai nu restorā nā uz vietas, vai tuvā kajā apkā rtnē .
Starp citu, mē s apmeklē jā m 3 Reikartz ķ ē des viesnī cas un ja viņ iem brokastis ir labas, tad pusdienas un vakariņ as visur ir briesmī gas (Reikartz Karpaty un kompleksā s ē dienreizes bija sliktas 2015. gadā , bet tad tā s bija vismaz izvē les, un nebija iekļ autas cenā , mē s Pietika vienreiz pusdienot un atteikties). Tā tad š ī nepā rprotami ir visa tī kla sistē miska problē ma.
Man nepatika, ka SPA ir ļ oti nevī ž ī gs procedū ru laika ziņ ā . Ja masā ž a jau ir norā dī ta “30 minū tes”, tad ir nepareizi to pabeigt pē c 25. Arī gaismas terapija ar neveiksmī gā m 10 minū tē m man izvē rtā s par piecu minū š u periodu (mā siņ a vienkā rš i ieslē dza aparā tu un aizgā ja, sakot, ka atgriezī sies pē c 5 minū tē m un uzsildī s otru ausi). Ir pagā juš i 15 un neviens nav ieradies. Paveicā s, ka vismaz pati ierī ce automā tiski izslē dzā s. Es netaisī ju traci, bet pā rstā ju apmeklē t spa, izņ emot baseinu
Lai nobeigtu pozitī vi, vē los uzsvē rt, ka viesnī cā ir labi numuriņ i, jauks iekš telpu baseins ar hidromasā ž u un saunā m, kā arī lieliska teritorija.
Viesnī cā katru dienu, izņ emot nedē ļ as nogales, no rī ta ir gids, var sarunā t ekskursiju š odien uz š odienu. Mē s izkā pā m uz 2 un bijā m ļ oti apmierinā ti. Netā lu no viesnī cas ir liels ā ra peldbaseins ar apsildā mu ū deni. Tiek maksā ts, bet cena ir pieņ emama. Un tā kā neapsildā mie ā ra baseini pie viesnī cas ir nedaudz par ekstrē mu, un temperatū ra naktī s ir ap 10 grā diem, tad š is apsildā mais bija jauks risinā jums. Pa rokai ir kontrabandas, suvenī ru un paš mā ju produktu tirgi, daž ā do diē tu un vingroš anu.
Ir arī neliela kafejnī ca ar konditorejas izstrā dā jumiem no Uzhgorod ķ ē des Shtefanyo. Kam garš o makaroni un Už gorodas kū ka, laipni lū dzam, ļ oti sirsnī gi.
аватар Sonenka
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es jau iepriekš esmu bijis Reikartz Karpaty un nolē mu mē ģ inā t atpū sties Poļ anā . Atpū ta bija ļ oti apmierinā ta! Augsta lī meņ a apkalpoš ana, tī rī ba, ikdienas uzkopš ana, skaista istaba, garš ī ga bufete divas reizes dienā . … Tomēr ▾ Es jau iepriekš esmu bijis Reikartz Karpaty un nolē mu mē ģ inā t atpū sties Poļ anā . Atpū ta bija ļ oti apmierinā ta! Augsta lī meņ a apkalpoš ana, tī rī ba, ikdienas uzkopš ana, skaista istaba, garš ī ga bufete divas reizes dienā . Un, protams, pā rsteidzoš ā Aizkarpatu daba un dziedinoš ais ū dens! Sniegtie pakalpojumi atbilst cenai.
Ko es gribē tu uzlabot ir pusdienas, ē dieni bija dā rgi un ne pā rā k garš ī gi, kā rezultā tā devā mies pusdienot uz "Lileya". Tajā paš ā laikā par bufeti nav sū dzī bu, izņ emot varbū t nepietiekamu augļ u daudzumu. Bet ļ oti garš ī gi salā ti, konditorejas izstrā dā jumi, katru dienu vairā ki graudaugi, ļ oti vē rī gi un draudzī gi viesmī ļ i. Labs SPA, ļ oti gribē tos, lai baseinā bū tu nedaudz siltā ks. Vispā r man patika pat vairā k nekā Ž deņ ijevā , pateicoties tam, ka Poļ anā ir skaistā kas pastaigu vietas nekā Ž deņ ijevā - tur galvenokā rt bija jā staigā pa ciemu. . . No vē lmē m arī - pievienojiet izklaidi , kopī gas spē les vai vakaros filmu skatī š anā s.
Un pateicoties tam, ka aprī ļ a vidū atpū tā mies, viss zā liens viesnī cas teritorijā bija klā ts ar pienenē m - neticami skaisti! Upes š alkoņ a, putnu dziesma, skats uz kalniem - vā rdu sakot, pilnī ga relaksā cija un tikai pozitī vas emocijas!
аватар lesana
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Esmu apmetusies š ajā viesnī cā pirms vairā kiem gadiem. Tā pē c š ogad atbraucā m ar vī ru. Kas man patika: klusums istabā (kaimiņ u nebija), katru dienu uzkopju istabā , iekā rtojos pirms laika. Kas man nepatika: no rī ta istabā nebija ū dens. … Tomēr ▾ Esmu apmetusies š ajā viesnī cā pirms vairā kiem gadiem. Tā pē c š ogad atbraucā m ar vī ru.
Kas man patika: klusums istabā (kaimiņ u nebija), katru dienu uzkopju istabā , iekā rtojos pirms laika.
Kas man nepatika: no rī ta istabā nebija ū dens. 30 minū tes pē c brokastu un vakariņ u sā kuma puse ē dienu netiks nogarš ota. Ja ir kaimiņ i, tos var dzirdē t. Kaimiņ viesnī cas tiek apkurinā tas ar malku un ar atvē rtu logu istabā dū mu smaka. Vannas istabā par ausu kociņ iem un tā tā lā k netiek ziņ ots. Istabā nav č ī bu.
Katrā istabā ir izkā rtne, kas aicina atstā t atsauksmi vadī tā jam. Es ievietoju š o atsauksmi. Nav atbildes. Un tā nebū s, es domā ju.
аватар Prus2
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m kopā ar ģ imeni un ļ oti laimī gi. Viss tī rs, kā rtī gs. Personā ls ir draudzī gs. Istabas tī rī š ana katru dienu. Ē diens un apkalpoš ana arī labā lī menī . Smagie apsargi un viesnī cas š oferis, kurš pē c mū su lū guma palī dzē ja iedarbinā t maš ī nu. … Tomēr ▾ Bijā m kopā ar ģ imeni un ļ oti laimī gi. Viss tī rs, kā rtī gs. Personā ls ir draudzī gs. Istabas tī rī š ana katru dienu. Ē diens un apkalpoš ana arī labā lī menī . Smagie apsargi un viesnī cas š oferis, kurš pē c mū su lū guma palī dzē ja iedarbinā t maš ī nu. Brī niš ķ ī ga daba un laba atpū ta. Mē s noteikti nā ksim vē l. ES iesaku.
аватар olgeg
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Saimnieki ieguldī juš i savu dvē seli un naudu viesnī cā , patī kama vide, laba spa zona: baseins, romieš u termins, sauna. BET-personā ls (((((Pieņ emš ana pieklā jī gā s viesnī cā s, ir pieņ emts vismaz piecelties, kad viesnī cas klienti ar tevi runā . … Tomēr ▾ Saimnieki ieguldī juš i savu dvē seli un naudu viesnī cā , patī kama vide, laba spa zona: baseins, romieš u termins, sauna. BET-personā ls (((((Pieņ emš ana pieklā jī gā s viesnī cā s, ir pieņ emts vismaz piecelties, kad viesnī cas klienti ar tevi runā . Lū k, "Baba Kļ ava", kas izsniedz atslē gas, un, lai pabeigtu attē lu, nebija pietiek ar š alli sasietu “popereku” : ) Un tā pē c, ka jauna meitene
SPA zona: nedē ļ ā no 1. septembra starp atvaļ inā jumu mā miņ ā m ar bē rniem izcē lā s skandā ls par hlora daudzumu baseinā - cilvē ki dalī jā s iespaidos par to ((((((() Par laimi, nā kamnedē ļ hlora daudzums bija manā mi samazinā ts).
Restorā ns: un te jau bija apmulsums - paņ ē mu krū zi tē jai, uzlē ju verdoš u ū deni un, par laimi, man ir ieradums pievienot tē ju tasī tei jau pie sava galda. Ieskatī jos krū zē un vienkā rš i....nē komentē t...Atkritumi, putekļ i peld krū zē ((( Viesmī lis ar manu krū zi aizsteidzā s uz mazgā š anas laukumu, atgriezā s bez atvainoš anā s : ) Reģ istratū rā arī pastā stī ju par notikuš o konfliktu. tā tas vajadzē tu darī t ar viesnī cas klientiem. Pē c sabojā tā m vakariņ ā m ne vā rda par atvainoš anos: )
Tas ir tas, kurš patieš ā m strā dā ja, tā pē c š ie ir puiš i SPA zonā : visas sievietes apbrī noja ū dens aerobikas nodarbī bas un labi paveiktus animā cijas puiš us: gan ar pieauguš ajiem, gan ar bē rniem. Kopē jais iespaids: ī paš nieki iegulda naudu, personā ls attur atgriezties viesnī cā ar tik rupjiem un stulbiem darbiniekiem (((( WI-FI jau 2. stā vā ar nopietniem pā rtraukumiem. Kaut kas lī dzī gs. . . ).
Parādīt vairāk »


iemiesojums laarisa-tim
bērni līdz 6 gadu vecumam kopā ar 2 pieaugušajiem, kuri pasūtīja kompleksās pusdienas, ēd bez maksas vai bez maksas
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums laarisa-tim
vai lifts strādā un vai uz tā ir iespējams nokļūt no reģistratūras vēlamajā stāvā
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums ludashkinson
Vai istabās ir peldmēteļi? Vai ir pieejami maksas spa pakalpojumi?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums fedjam
kā dabūt darbu Reikartz 4 tieši tagad mēs tur taisām apdares robotus, gribētos zināt kā īsti tur nokļūt darbā
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca

Отель Reikartz Поляна находится в живописной долине реки Пиня, которая находится в Свалявский котловине (предгорье Украинских Карпат). Отель работает с декабря 2009 года. Подходит для лечебного отдыха.

Atrašanās vieta Поселок находится по обе стороны международной трассы Киев-Львов-Чоп, в 10 км от районного центра - г.Свалява, на высоте 320 м над уровнем моря.
Viesnīcā

2 конференц-зала, ресторан и бар. Круглосуточная стойка регистрации. Экскурсионное бюро. Принадлежности для барбекю. Хранение багажа. Услуги по глажению одежды. Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem Услуги по уходу за детьми (платно). Детские книги, музыка или фильмы.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Spa & Welness центр: солярий, лечебный массаж, аппаратная физиотерапия, комплексные программы бальнеологии и грязелечения.
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 50 номеров.

Istabās

В номерах: мини-бар, мини-сейф, фен, плазменный телевизор, спутниковое ТВ, доступ к интернету, телефон, шкаф, журнальный столик, рабочий стол, ванная комната с душевой кабиной.

Adrese 89313, Украина, г. Свалява, ул. Европейская, 25, Поляна, Свалявский р-н, Закарпатская обл.
Tālruņi: +38 (031) 242 40 57
Tīmekļa vietne: Reikartz Poliana
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.