Poliana 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 4.710
№18 viesnīcas reitingā Lauces
5.3 Numurs
5.7 apkalpošana
5.8 Tīrība
3.5 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Sanatorija atrodas gleznainajā Pinjas upes ielejā 300 m augstumā virs jūras līmeņa. Infrastruktūra: medicīniskā un diagnostikas bāze, minerālūdens sūkņu telpa "Polyana Kupel". Medicīniskās indikācijas: gremošanas sistēmas slimības noturīgas un nestabilas remisijas fāzē, hronisks gastrīts, kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas peptiska čūla, hronisks enterīts, enterokolīts, hronisks kolīts, hroniski zarnu trakta traucējumi, aknu slimības, hronisks pankreatīts, cukura diabēts, stāvokļi pēc operācijas orgānu gremošanu. Vienlaicīgas urīnceļu, sirds un asinsvadu un centrālās nervu sistēmas slimības. Sanatorijas "Sunny Transcarpathia" teritorijā atrodas 400 m garš pacēlājs.Vairāk →
аватар Anna_dragon
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska istaba, saprā tī ga cena. Istabā ir viss atpū tai: dvieļ i, tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns, galda piederumi (š ķ ī vji, karotes, dakš iņ as, attaisā mais, nazis, dē lis), fē ns! Ir pat mazgā š anas lī dzeklis un pulvera paka! Ziemā vē lamies š eit atbraukt vē lreiz, papildus ū denim Poļ anai ir arī sava neliela slē poš anas trase. … Tomēr ▾ Lieliska istaba, saprā tī ga cena. Istabā ir viss atpū tai: dvieļ i, tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns, galda piederumi (š ķ ī vji, karotes, dakš iņ as, attaisā mais, nazis, dē lis), fē ns! Ir pat mazgā š anas lī dzeklis un pulvera paka!
Ziemā vē lamies š eit atbraukt vē lreiz, papildus ū denim Poļ anai ir arī sava neliela slē poš anas trase.
Pati viesnī ca ir klusa un mierī ga. Mū su mē rķ is tika sasniegts – lieliski atpū tā mies.
Adrese: Polyana, Dukhnovicha, 52a.
Душ и туалет Кровать с ортопедическим матрасом
аватар ttanyya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Informā cija tiem, kas dodas ā rstē ties sanatorijā "Polyana". Diē tiskā pā rtika ir tikai nosaukums. Patiesī bā , ē damistabā uz galdiem aizsegā eļ ļ as flaunted izplatī bu. Maltā gaļ ā smiltis ieplaisā ja uz zobiem. … Tomēr ▾ Informā cija tiem, kas dodas ā rstē ties sanatorijā "Polyana". Diē tiskā pā rtika ir tikai nosaukums. Patiesī bā , ē damistabā uz galdiem aizsegā eļ ļ as flaunted izplatī bu. Maltā gaļ ā smiltis ieplaisā ja uz zobiem. Radā s iespaids, ka viņ š to nopirka
suņ u iestā des. Gaļ a pelmeņ os kopumā bija rū gta un smarž oja pē c veca speķ a. Visi gaļ as ē dieni atš ķ ī rā s tikai pē c formas un tikpat pretī gi. Pankū kas un pankū kas dega. Ja no rī ta deva mannu, vakarā to paš u ē dienu sauca par pudiņ u. Cepti ē dieni bija tikai ē dienkartē . Esot ē damzā lē , vadī ba mums ņ irgā joties jautā ja, kā tā ds ē diens un neko nemainī ja. Tā pē c es neiesaku ē damistabu š ajā sanatorijā . Alternatī va varē tu bū t kafejnī ca, kur var pasū tī t patieš ā m diē tisku ē dienu, kā to darī ja pieredzē juš ā kie.
аватар salex777
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Negodī gā ku odzi savā mū ž ā neesmu satikusi! Jū s tikai brī nā ties, kā tā dā Karpatu pē rlē kā Poļ ana varē ja saglabā t tā du atkritumu izgā ztuvi? Mē s ar sievu esam no Hmeļ ņ ickas. Mana sieva ir ā rste un pirmo reizi mū ž ā viņ ai darbā iedeva biļ eti. … Tomēr ▾ Negodī gā ku odzi savā mū ž ā neesmu satikusi! Jū s tikai brī nā ties, kā tā dā Karpatu pē rlē kā Poļ ana varē ja saglabā t tā du atkritumu izgā ztuvi? Mē s ar sievu esam no Hmeļ ņ ickas. Mana sieva ir ā rste un pirmo reizi mū ž ā viņ ai darbā iedeva biļ eti. Nokļ uva š ausmu filmā . Palika tieš i 5 minū tes un aizbē ga. Esmu jurists un varu liecinā t, ka cietumā ieslodzī tie tiek labā k pabaroti un turē ti. Galvenais ā rsts Dubiņ ins ir ē rce, zaglis un nelietis. Š ī odze nav pelnī jusi nekā dus vē rtē jumus, tā ir pelnī jusi likvidē š anu. Kā ds tī š ā m pievedis iestā di pie roktura, lai vē lā k par santī mu nopirktu. Bet kā pē c par to bū tu jā maksā nelaimī gajiem valsts darbiniekiem, sociā lajai apdroš inā š anai un arodbiedrī bā m, nav skaidrs. Pē c Dubiņ ina domā m, cilvē kiem, kas tur ierodas, vajadzē tu dzī vot, ē st un ā rstē ties tikai par 20%. Viņ i nav pelnī juš i vairā k. Pā rē jais lai paliek viņ am un viņ a "galvenajai ekonomistei" Marianai. Es esmu atbildī gs par katru vā rdu. Gatavoju vē stuli Veselī bas ministrijai un Ministru kabinetam ar fotosesiju, lai viņ i to apbrī no. Mana adrese ir law_office@mitel-ua. com. Es atbildē š u visiem.
аватар palma_9
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzturē jā s superior numurā . Kā tiek uzlabots komforts? Pareizi! Jaunā uzlikš ana vecajam. Istaba tiek uzkopta katru dienu. Dvieļ i un veļ a netika mainī ti. Pretī gi koridori - viss ir ļ oti novā rtā . Labā k dzī vot augstā k - saka, ka ž urkas ciemojas zemā k. … Tomēr ▾ Uzturē jā s superior numurā . Kā tiek uzlabots komforts? Pareizi! Jaunā uzlikš ana vecajam.
Istaba tiek uzkopta katru dienu. Dvieļ i un veļ a netika mainī ti. Pretī gi koridori - viss ir ļ oti novā rtā . Labā k dzī vot augstā k - saka, ka ž urkas ciemojas zemā k. Nav lifta.
Rezultā tā , uzspļ aujot "rezervā cijai", galvenais ā rsts nolē ma mani izlikt. Paņ em manu numuru. Viņ i man piedā vā ja citu, it kā no tā s paš as cenu kategorijas. Jā , protams. Santehnika sarū sē jusi, nokarā juš i dī vā ni. Par 317 UAH man tā da laime nav vajadzī ga. Par to es dodu 2 no 10.
Uzturs. Monotons, NAV diē tisks, bet ē dams. Nevarē tu teikt, ka man tas patika. Patiesi garš ī gs ir tikai borš č s. Daudzas reizes viss bija pā rsā lī ts. 6 no 10
Ja dzī vojat 3. ē kā , ņ emiet numurus ar skatu uz kalnu. Ne uz ē damistabu. Jo vakaros ir diskotē ka, bļ auj mū zika lī dz 22.30. Š ajā laikā nav iespē jams ne gulē t, ne dzī vot.
Karstais ū dens ē kā no 7 lī dz 9 un no 17 lī dz 23.
Ekskursijas var rezervē t ē damzā lē . Ir vī ri ar burtnī cā m, uzreiz redzē si.
Ekskursijas:
Mukač evo++
cieņ a. "Karpaty" +++
Synevyr. . . Ļ oti skaists ezers! Neticami skaisti, bet viņ i dod 45 minū tes pā rbaudei. Ar to KATASTROFĀ LI nepietiek. Tā pē c man tas nepatika. -
Troš u vagoniņ š +
Ū denskritums "Kuģ is" -
strausu, briež u ferma Netē rē jiet savu naudu. -
Ir. Tikai grozu PIRKŠ ANAI. +
Siera fabrika +++
Svē tā s Trī svienī bas klosteris +
Pils (vienā ekskursijā ar san. "Karpaty") +++ Noteikti! Lielisks gids pilī !
Dodieties uz "Kvitka Polonina".
Vislabā k dzī vot privā tajā sektorā . 50 UAH par gultu divvietī gā istabā ir diezgan normā la cena. Bet labā k dzī vot "uz zemes". Dzī vokļ i ir netī ri.
аватар Smily37
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tos sanatorijā Polyana, korpuss 3. Biju ļ oti neapmierinā ts! Istabas ir drausmī gi iztī rī tas, remonts nebija sen (neskatoties uz to, ka telpa ir labiekā rtota), personā la attieksme ļ oti viduvē ja, ē diens vienmuļ š un ne vienmē r garš ī gs. … Tomēr ▾ Atpū tos sanatorijā Polyana, korpuss 3. Biju ļ oti neapmierinā ts!
Istabas ir drausmī gi iztī rī tas, remonts nebija sen (neskatoties uz to, ka telpa ir labiekā rtota), personā la attieksme ļ oti viduvē ja, ē diens vienmuļ š un ne vienmē r garš ī gs.
Mani pā rsteidza ā rstē š ana, gandrī z visas procedū ras, kas parasti ir iekļ autas ekskursijas izmaksā s, bija par atseviš ķ u un tā lu no minimā las maksas.
Nu, kū rorta atraš anā s vieta blakus ceļ am ir ļ oti neē rta klusas atpū tas ziņ ā .
Vienī gais pluss ir labs ū dens!
Cik ir bijuš i daž ā dā s sanatorijā s, š ī vairs nav pē da!
аватар Fozzy2
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā bija jau otrā reize Polianā , un es ļ oti centī š os aizbraukt nā kamajā ziemā . Atpū tai un ā rstē š anai, manai gaumei, š ī ir laba vieta. Protams, PSRS laika viesnī ca, bet ar numuriņ iem, ē dinā š anu un ā rstē š anu esmu diezgan apmierinā ta. … Tomēr ▾ Tā bija jau otrā reize Polianā , un es ļ oti centī š os aizbraukt nā kamajā ziemā . Atpū tai un ā rstē š anai, manai gaumei, š ī ir laba vieta. Protams, PSRS laika viesnī ca, bet ar numuriņ iem, ē dinā š anu un ā rstē š anu esmu diezgan apmierinā ta. Garlaikoties nebija, dienas pirmā puse bija procedū ras, otrā puse bija ekskursijas, pastaigas, peldē š anā s atklā tā termā lajā avotā.20 grā du zem nulles temperatū rā vai pirts apmeklē š ana.
Cipari - parastā sovdepovskie. Man bija gludeklis vienistabā , el. tē jkanna, trauki, TV, radio, ledusskapis (viss darbojas), balkons. Divi dvieļ i, gulta tika mainī ta ik pē c 5-7 dienā m, tī rī š ana katru dienu, silts ū dens bija nemainī gs, bet duš ā aizkars bija briesmī gā stā voklī (tas man visvairā k nepatika)
Ē diens, ko izvē lē ties no ē dienkartes, kā jau man, tie mani baro lī dz sā tai, divus gadus ievē roju "diē tiskā ko" diē tu. Š ogad sarkanos ikri ī sti nedeva un augļ u izvē le bija slikta, pā rsvarā bija ā boli, bet garš ī gi.
Procedū ra ir daļ ē ji iekļ auta cenā , bet par visā m masā ž ā m jā maksā atseviš ķ i (un daž ā das masā ž as, zemū dens hidromasā ž a, zemū dens lā zers, regulā ras.
Es personī gi esmu ļ oti gandarī ts, ka varu uzlabot savu veselī bu, par saprā tī gā m cenā m samaksā ju 216 UAH par vienvietī gu istabu.
Lai gan bija gan neapmierinā tie, gan neapmierinā tie, kuri brauc ar lē tajiem vai bezmaksas taloniem, gan tie, kas pē rk uz vietas, paliek apmierinā ti un dodas nemitī gi atpū sties un uzlabot veselī bu.
Февраль в Поляне 2008 Февраль в Поляне 2008 Зима в Поляне Зима в Плояне2 Зима в Поляне 2009 Февраль в Поляне 2008 вид с балкона, санатоий Поляна, февраль 2008
аватар alogvynenko
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
lieliski atpū tā s, aizgā ja ar draugiem. Man ļ oti patika, ī paš i Jaungada balle restorā nā "Polyana". Cienī jamie tū risti, dodieties atpū sties uz Poljanu, Kvitka Polonyna, Saulainajā Aizkarpatijā - tur ir ļ oti forš i. Un kā das siltas segas tirgo un veic vē sas masā ž as. … Tomēr ▾ lieliski atpū tā s, aizgā ja ar draugiem. Man ļ oti patika, ī paš i Jaungada balle restorā nā "Polyana". Cienī jamie tū risti, dodieties atpū sties uz Poljanu, Kvitka Polonyna, Saulainajā Aizkarpatijā - tur ir ļ oti forš i. Un kā das siltas segas tirgo un veic vē sas masā ž as


iemiesojums galina6054
nopirkt biļeti bez starpniekiem
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Санаторий расположен в живописной долине речки Пиня на высоте 300 м над уровнем моря.

Инфраструктура: лечебно-диагностическая база, бювет минеральной воды «Поляна Купель».

Медицинские показания: заболевания органов пищеварения в фазе стойкой и нестойкой ремиссии, хронический гастрит, язвенная болезнь желудка и двенадцатиперстной кишки, хронический энтерит, энтероколит, хронические колиты, хронические расстройства кишечника, заболевания печени, хронический панкреотит, сахарный диабет, состояния после операционного вмешательства на органах пищеварения. Сопутствующие заболевания мочевыводящей, сердечно-сосудистой и центральной нервной систем.

На территории санатория «Солнечное Закарпатье» работает подъемник длиной 400 м.

Viesnīcā

  • тренажерный зал

  • кафе-бар

  • автостоянка

  • бильярд

  • библиотека

  • экскурсионное бюро

  • Telpu apraksts

    1-2-х местные номера со всеми удобствами, 1-но, 2-х местные 2-х комнатные номера "полулюкс" и "люкс".

    Adrese 89313 Закарпатская область, Свалявский район, с. Поляна. ул. Духновича, 104.
    Tālruņi: +38 (03133) 7-47-01
    +38 (03133) 7-47-07
    +38 (03133) 7-42-34
    +38 (03133) 7-42-44
    Tīmekļa vietne: Poliana
    FAQ