Lileia 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.510
№13 viesnīcas reitingā Lauces
6.1 Numurs
5.9 apkalpošana
5.9 Tīrība
6.0 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas kalnainā apvidū, 2 km attālumā no Poljanas ciema, Pīnas upes krastā. Autobusu pietura "Sonyachne Zakarpattya" atrodas 50 metru attālumā no ēkas. Būvniecības gads - 2006 Piemērots ārstnieciskai atpūtai.Vairāk →
аватар Tatijanalemeh
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patika viesnī ca Leela. Ļ oti kluss, tī rs, internets istabā darbojā s labi. Pusdienu kvalitā te laba, viesnī cā ir sava sū kņ u telpa, sā ls istaba, ū dens procedū ras. Personā ls ir draudzī gs un visas problē mas atrisina bez problē mā m. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca Leela. Ļ oti kluss, tī rs, internets istabā darbojā s labi. Pusdienu kvalitā te laba, viesnī cā ir sava sū kņ u telpa, sā ls istaba, ū dens procedū ras. Personā ls ir draudzī gs un visas problē mas atrisina bez problē mā m. Viesus no vilciena sagaida viesnī cas automaš ī na. Ir ē damzā le un restorā ns, cenas un kvalitā tes attiecī ba ir neslavē jama. Diē tas mā sa un pavā ru komanda ir vienkā rš i gudri, augstā kā lī meņ a profesionā ļ i.
Vienī gais, kas man nepatika, bija tas, ka visa ciemata teritorija bija pieblī vē ta ar transportlī dzekļ iem, kas braukā ja apkā rt. Dzī ves sajū ta kopbraucienā . Nav ne runas par kalnu tī ru gaisu. Vietē jie brauc no Eiropas, piesā rņ ojot gaisu ar izplū des gā zē m no veciem dzinē jiem. Kijevas iedzī votā jiem ir labi, viņ i ir pieraduš i, bet pā rē jie ir neē rti. Tas vien nerada vē lmi atgriezties vē lreiz.
аватар Alina00
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cas dibens ir pā rsteidzoš s. Visi tikai saka, ka iepriekš ē jos gados viss bija labā k: virtuve, darbinieki, tī rī š ana, remonts. Manuprā t, nav normā li izmitinā t viesus nesakoptā istabā . Viņ a piekā pī gi mazgā ja š ķ ī vjus, noslaucī ja drupatas no galda, bet, kad es ieraudzī ju netī ro gultas veļ u, es iegā ju vannas istabā , kas bija reidā , spogulis notraipī ts, bez papī ra, devos pie administratores, kuru es laipni informē ts par to. … Tomēr ▾ Viesnī cas dibens ir pā rsteidzoš s. Visi tikai saka, ka iepriekš ē jos gados viss bija labā k: virtuve, darbinieki, tī rī š ana, remonts. Manuprā t, nav normā li izmitinā t viesus nesakoptā istabā . Viņ a piekā pī gi mazgā ja š ķ ī vjus, noslaucī ja drupatas no galda, bet, kad es ieraudzī ju netī ro gultas veļ u, es iegā ju vannas istabā , kas bija reidā , spogulis notraipī ts, bez papī ra, devos pie administratores, kuru es laipni informē ts par to. Daudz ceļ oju un biju daž ā da lī meņ a viesnī cā s, tā du nolaidī bu nevienā valstī nebiju sastapis. Apkopē ja tī ra neķ ī tri, veļ a tika nomainī ta pret tā du paš u nesaprotamos traipos (acī mredzot tie netiek izlikti). Dvieļ i un veļ a netika mainī ti 5 dienas, palū dzu apkopē jai gaitenī iedot vismaz dvieļ us. Nenesa. Atkal gā ju pie administratores pajautā t ar kā du intervā lu viņ i maina dvieļ us un veļ u? Atbilde: dvieļ i ik pē c 3 dienā m, gultas veļ a 5. dienā . Pē c tam atskrē ja apkopē jas, iedeva dvieļ us un mainī ja veļ u. Bet neviens nekad neatvainojā s. Tā tad tas ir kā rtī bā . Kā pē c man jā skrien pē c viņ iem visiem pā rē jiem? Admini ir pieklā jī gi, tas arī viss ir labi. Es varu piedot pat sliktu ē dienu, bet ne tā du nekā rtī bu un attieksmi.
аватар 77vior
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ar sievu devā mies uz junior suite. Gaisa kondicionē tā jam nav tā lvadī bas pults. Jautā ju, viņ i sā kumā atbildē ja, ka pazudis. Aizgā ju uz reģ istratū ru, teica, ka nestrā dā kondicionieris un uzrakstī s pretenziju par remontu. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu devā mies uz junior suite. Gaisa kondicionē tā jam nav tā lvadī bas pults. Jautā ju, viņ i sā kumā atbildē ja, ka pazudis. Aizgā ju uz reģ istratū ru, teica, ka nestrā dā kondicionieris un uzrakstī s pretenziju par remontu. 9 dienas neviens nenā ca un neinteresē ja: -laikam taupī ja elektrī bu. Varbū t ne tikai mū su istabai tika atņ emta pults?...Par laimi, laiks bija izturī gs un ē nainā puse palī dzē ja. Tī rī š ana, protams, ir labā ka par stulbumu, bet ne jau eiropeiski. . Tualetes papī rs, ja redzē s, ka nepietiek, tad papildinā s. Ziepes, ja ieraudzī s kā du stublā ju, varbū t kā du gabalu piegā dā s (beigā s nopirka sev). Š ampū nu nedeva pat vienu reizi (tā das mazas tū biņ as). Slikts internets! . 3. stā vā knapi ievilku istabā . Gā ja lū gums pā rslogot marš rutē tā ju. Pie mazā kā s vē tras internets ir vā jš , TV puse programmu mirgo, sasalst (nav signā la). Apkalpojoš ais personā ls no ciematiem. Ne visi ir kā rtī gi un tī ri. Pa atvē rtajā m durvī m no ielas redzē ju (un ne reizi vien), ka viņ i strā dā virtuvē bez cepurē m un riņ ķ os - kas pē c sanitā rajiem standartiem nav pieļ aujams - es negā ju uz viņ u ē damistabu ē st. Jā , bez š ī m niansē m neiztiktu.
Es nemaz neraudu, jo nā ku no tā m vietā m un zinu visu, kas un kā , bet nā kamreiz Lilejā neapmetos.
Vienkā rš i vajag, lai cilvē ki raksta atsauksmes par atpū tuš ajiem, nevis paš iem "Lilea" darbiniekiem vai saimniekiem. Paldies.
аватар Kozitskaja
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brauciens no dzelzceļ a stacijas Svalyava 15 minū tes. Viesnī ca atrodas sanatorijas "Sunny Transcarpathia" teritorijā . Viesnī cas administrā cija un personā ls patī kami, draudzī gi cilvē ki. Ļ oti mā jī ga viesnī ca ar labiem numuriņ iem. … Tomēr ▾ Brauciens no dzelzceļ a stacijas Svalyava 15 minū tes. Viesnī ca atrodas sanatorijas "Sunny Transcarpathia" teritorijā . Viesnī cas administrā cija un personā ls patī kami, draudzī gi cilvē ki. Ļ oti mā jī ga viesnī ca ar labiem numuriņ iem. Dzī voja standarta 3 stā vā . Istaba tī ra, ir viss nepiecieš amais: fē ns, gludeklis, ledusskapis, kondicionieris, trauku komplekts. Vannas istaba ir labā stā voklī . Tī rī ts katru dienu. Dvieļ u, veļ as maiņ a reizi nedē ļ ā . Ir sū kņ u telpa ar minerā lū deni. Ir pieejami arī daž ā di masā ž as pakalpojumi, sā ls istaba un citas medicī niskā s un labsajū tas procedū ras. Es biju ļ oti apmierinā ta ar Lily restorā nu. Tur, kur mū s sagaidī ja un apkalpoja draudzī gi viesmī ļ i, ē diens bija ļ oti garš ī gs, un ē dienkartē ir liela ē dienu izvē le katrai gaumei. Cenas labas un porcijas nav mazas. Pagaidiet pasū tī jumu 15-20 minū tes. Viesnī cas teritorija ir sakopta un skaista. Ir lapenes, š ū poles, galda teniss, blakus tek upe. Man patika ē rtā viesnī cas atraš anā s vieta.
аватар govorun1
Viesnī cu rezervē ju nejauš i, puse personā la atpū tā s Edelveisā , citi Lilijā , un rezervē jot sajaucu nosaukumus. Es neko nenož ē loju. Lilijas plusi: 1. Atrodas tieš i pie ieejas Sonyachne Zakarpattya. 2. Viesnī cai ir sava neliela platī ba, atš ķ irī bā no vairuma citu. … Tomēr ▾ Viesnī cu rezervē ju nejauš i, puse personā la atpū tā s Edelveisā , citi Lilijā , un rezervē jot sajaucu nosaukumus. Es neko nenož ē loju.
Lilijas plusi:
1. Atrodas tieš i pie ieejas Sonyachne Zakarpattya.
2. Viesnī cai ir sava neliela platī ba, atš ķ irī bā no vairuma citu. Tajā paš ā Sofijā teritorija ir neliels zā liens, pa kuru nevar staigā t. Bija ļ oti patī kami iziet uz balkona ar tasi rī ta kafijas un baudī t kalnu skaistumu, miglu ielejā .
3. Istabā s ir bezmaksas Wi-Fi, un nevis 1, bet vismaz 3, t. i. izvē lieties spē cī gā ku signā lu. Ā trums lielisks, var skatī ties filmas.
4. Istabu uzkopš ana - katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3-4 dienā m.
5. Standarta numurā ir: gludeklis + gludinā mais dē lis, fē ns, ledusskapis, tē jkanna un trauki, TV, gaisa kondicionieris.
Duš ā ziepes + š ampū ns.
6. Istabas ir tī ras, ar normā lā m mē belē m.
Un pats galvenais - sū kņ u telpa ar minerā lū deni tieš i viesnī cā . No rī ta nokā pu pa trepē m uz 1. stā vu, padzē ru ū deni, atgriezos savā istabā , savedu sevi kā rtī bā un var iet brokastī s.
Tā pat viesnī cā ir vairā ki masā ž as terapeiti + kosmetologs + fitobā rs un sā ls istaba. Biju tikai uz masā ž u pie Mihaila, man ļ oti patika kā viņ š veic ā rstniecisko masā ž u. Spē cī gas rokas un patī kams, pieklā jī gs jaunietis.
Uzturs.
Paņ ē mā m tikai brokastis, tā s bija sā tī gas, noteikti dodiet putru ar gaļ as ē dienu ar biezpienu, vai pankū kas ar krē jumu, vai piena putru. Mums bija pietiekami daudz brokastis, lai nebū tu izsalkuš i lī dz vakaram, un mē s izgā jā m no istabas 9.30 un atgriezā mies 20.00, jo. atbraucā m uz turieni, lai pē c iespē jas vairā k pastaigā tos pa apkā rtē jiem kalniem, tieš i tā pē c arī izvē lē jā mies standarta numuru, nevis 2 istabu suite, jo. Numuriņ š bija paredzē ts tikai nakš ņ oš anai.
Labā k ir doties ekskursijā s no Ivana sanatorijas hidropā tiskā kū rorta ē kā , pā rē jais ir š ķ irš anā s, jū s vienkā rš i aizvedī s uz vietu un viss, un Pan Ivans ir ī sts gids, kurš zina Aizkarpatu vē sturi. .
Un vē l ir Pans Vasils, kurš ar GAZ-66 aizved viņ u uz kalniem piknikā .
Man viesnī cā viss patika, izpē tot visas apkā rtē jā s viesnī cas un to teritorijas, nonā cu pie secinā juma, ka Lileya ir labā kais un labā kais variants.
Bet blakus esoš ais restorā ns ar tā du paš u nosaukumu mū s pievī la. Vieta skaista, tu sē di dzerot kafiju vieglā un lielā koka karkasā , caur tevi tek kalnu upe, un tu skaties tikai uz to, nevis apkā rt, jo. tas ir burvī gi. Bet viesmī ļ i ir joks. Vispirms jums pasniegs tē ju, ko jū s patiesī bā gaidā t pē c vakariņ ā m vai pusdienā m, un tad viņ i vienlaikus atnesī s un izliks visas karstā s uzkodas, neņ emot vē rā to, ka cilvē ks nevar ē st gaļ u ar piedevu un hač apuri. tajā paš ā laikā . Lai gan viņ u hač apuri ir briesmī gi.
аватар andr2187_meta.ua
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā augustā . Laba cenas / kvalitā tes kombinā cija. Pati viesnī ca nav liela, bet kompakta. Lapenes teritorijā , Alpu kalns, upe, daž i neparasti koki) darbiniekiem bija grū ti atbildē t, kā tos sauc, bet tie ir skaisti. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā augustā . Laba cenas / kvalitā tes kombinā cija. Pati viesnī ca nav liela, bet kompakta. Lapenes teritorijā , Alpu kalns, upe, daž i neparasti koki) darbiniekiem bija grū ti atbildē t, kā tos sauc, bet tie ir skaisti. Bijā m Standard kategorijas istabiņ ā , istabas aprī kojums ir kā Suite, tur ir viss, nez kas tur Suite. . Ē diens vairā k tā ds diē tisks, tur vairā kas reizes brokastojā m, un viss pā rē jais devā s uz citā m vietē jā m iestā dē m. Sū kņ u telpa ir pieejama arī.2 veidu minerā lū dens klā tbū tnē . Uz vietas ir pieejami daudzi papildu pakalpojumi, tač u tikai par papildus samaksu. maksa.
Daba ir skaista.
аватар Natali--Star
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mā jī ga viesnī ca ar labiem numuriņ iem ar visu nepiecieš amo. Cenas mē renas. Personā ls atbilstoš s un draudzī gs. Ē diens ir labs. Tam ir sava platī ba, maza, bet mā jī ga. Viesnī ca piedā vā daž ā dus pakalpojumus (procedū ras), sā kot no sā ls istabas lī dz daž ā dā m vannā m un daž ā da veida masā ž ā m. … Tomēr ▾ Mā jī ga viesnī ca ar labiem numuriņ iem ar visu nepiecieš amo. Cenas mē renas. Personā ls atbilstoš s un draudzī gs. Ē diens ir labs. Tam ir sava platī ba, maza, bet mā jī ga. Viesnī ca piedā vā daž ā dus pakalpojumus (procedū ras), sā kot no sā ls istabas lī dz daž ā dā m vannā m un daž ā da veida masā ž ā m. Varu teikt, ka biju ļ oti apmierinā ta ar izmantotajiem pakalpojumiem, darbinieki ļ oti cenš as. Es zinu, ka š ī s viesnī cas pakalpojumus izmanto cilvē ki no citā m viesnī cā m un sanatorijas "Sunny Transcarpathia". Liels pluss ir tas, ka viesnī cai ir sava sū kņ u telpa ar minerā lū deni, kas ir ļ oti ē rti. Vispā r atpū ta bija izcila, kurš iet pie miera, tas atpū tī sies, un kurš iet pie kaut kā pieķ erties, tas pieķ ersies tik un tā . Liels paldies par viesnī cas personā la viesmī lī bu, ī paš s paldies direktoram Maiklam)))! Noteikti nā ksim vē l!
аватар makoda
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nā kamgad ieradī simies ar kompā niju. Man ļ oti patika, bijā m bez auto, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , komforts, siltums, viesmī lī ba. Par maz vī rieš u, bet par daudz sievieš u! - kas attiecas uz atpū tu...., ... bet kopumā jauki. … Tomēr ▾ Nā kamgad ieradī simies ar kompā niju. Man ļ oti patika, bijā m bez auto, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , komforts, siltums, viesmī lī ba.
Par maz vī rieš u, bet par daudz sievieš u! - kas attiecas uz atpū tu...., ...
bet kopumā jauki. . .
аватар ivanov162
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ļ oti vecas mē beles - nevar gulē t, netī ras grī das, dvieļ i, lupatas grī dai, istabā odi, nav balkona, administratores rupjī ba un nedraudzī ga attieksme. Izvā cā mies uz 2 dienā m NEIESAKAM LILEIA viesnī cu Saulainajā Aizkarpatijā . … Tomēr ▾ Ļ oti vecas mē beles - nevar gulē t, netī ras grī das, dvieļ i, lupatas grī dai, istabā odi, nav balkona, administratores rupjī ba un nedraudzī ga attieksme. Izvā cā mies uz 2 dienā m NEIESAKAM LILEIA viesnī cu Saulainajā Aizkarpatijā .
аватар uni2008
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Viesnī ca ir lieliska. Istabā ir viss! Elektriskā tē jkanna, fē ns, gludeklis, gludinā mais dē lis, ledusskapis, TV, trauki, vienreizē jā s zobu birstes, š ampū ns, ziepes! ! Vispā r viss, kas aizņ em daudz vietas koferī ! Kalpi pieklā jī gi, visu izstā stī s, iztī rī s un ar labu nakti novē lē s! Viesnī cas teritorijā atrodas klusas lapenes, restorā ns, rotaļ u laukums, galda teniss. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Istabā ir viss! Elektriskā tē jkanna, fē ns, gludeklis, gludinā mais dē lis, ledusskapis, TV, trauki, vienreizē jā s zobu birstes, š ampū ns, ziepes! ! Vispā r viss, kas aizņ em daudz vietas koferī !
Kalpi pieklā jī gi, visu izstā stī s, iztī rī s un ar labu nakti novē lē s!
Viesnī cas teritorijā atrodas klusas lapenes, restorā ns, rotaļ u laukums, galda teniss.
отель Лилея отель Лилея отель Лилея отель Лилея отель Лилея отель Лилея отель Лилея
Parādīt vairāk »


iemiesojums RoseMarie
Apsveru variantu palikt Talismanu kotedžā, cik saprotu, vai tas nav tālu no Lilejas? Pastāsti man, ja zini kaut ko par šo kotedžu, servisu, atpūtu utt., būšu pateicīgs par visiem komentāriem.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums lileya1
‹ Viesnīca Lileia 3*

Этот отель расположен в горной местности, в 2 км от поселка Поляна, на берегу речушки Пыни. Автобусная остановка «Сонячне Закарпаття» находится в 50 метрах от здания. Год постройки – 2006 г. Подходит для лечебного отдыха.

Atrašanās vieta Из города Свалява в 10 км от отеля «Лилея» можно добраться до Львова.
Viesnīcā

Открытая терраса на берегу реки.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бювет с минеральной водой, русская баня с бассейном, массажный кабинет. Ближайший горнолыжный подъемник непосредственно возле базы (400 м.). Соляная комната, фитотирапия.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Количество корпусов – 3 (1 корпус - 4 этажа, 2 корпус – 4 этажа, 3 корпус – 3 этажа). Количество номеров – 49.

Istabās

Все номера с балконами, удобствами (душевые кабинки, туалет). В номерах современная мебель, телевизор, холодильник, набор посуды, электрочайник, утюг, фен, кондиционер. Номера на мансардном этаже – с кондиционерами, без балкона.

Adrese Закарпатская область,Свалявский р-н, пгт.Поляна
Tālruņi: +38 (050) 286-36-56, +38 (097) 74-54-111
Tīmekļa vietne: Lileia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).