Es absolūti neiesaku!

Rakstīts: 19 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 1 — 16 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Atpū ties! Godī gi sakot, es to negaidī ju. Divi plusi no viesnī cas: cilvē ki tajā ir diezgan draudzī gi un daba, kurai patiesī bā nav nekā da sakara ar viesnī cu.
Es uzskaitī š u š ī s viesnī cas trū kumus (4+, uz sekundi):
vecas mē beles, smirdī gas, proti, atkritumi;
netī rumi ir briesmī gi (visu tī rī ju pati, pirku mazgā š anas lī dzekļ us): paklā js vienkā rš i plankumains no netī rumiem, zem mē belē m daudz vecu kaulu, pā rtikas. Uz galdiem ir putekļ i. Pā rā k daudz mē beļ u, pā rblī vē ta, nav skaidrs, kā pē c.
Gulta č ī kst, matracis vecs. Gulta, dvieļ i, halā ti, č ī bas ir baltas, kā slimnī cā , un, ieraugot istabā netī rumus, pā rliecī ba, ka viss ir tī rs, bija maza.

Remonts jau nobruž ā ts, sienas netī ras, griesti arī nav pirmajā svaigumā , nepatī kami to visu redzē t, spuldž u nepietika. Tī rī š ana ir ā rkā rtī gi virspusē ja.
Ē diens ir atseviš ķ s pā rskats. Varbū t, protams, kā ds ir pieradis š ā di ē st, bet, diemž ē l, mē s esam par pareizu uzturu. Mans ieteikums ir uzreiz pā riet uz "diē tisko pā rtiku", lai gan, protams, ir arī daudz nianš u. Porcijas mazas, biež i bija tā , ka vakar tika pasniegti salā ti, un biezpiens bija jautrs....galdi nav ī paš i tī ri, salvetes ir notraipī tas (((brokastis, tikai kas ir bufete, varu vairā k vai mazā k uzslavu par š ķ irni.
Bē rnu rotaļ u laukums, diezgan vecs, ar daž ā m salū zuš ā m š ū polē m, sarū sē juš iem stieņ iem, salū zuš ā m basketbola groziem. Nav ko slavē t. Teritorijas kā tā das nav. . . tas arī ir mī nuss ((Viesnī ca uzreiz iet kalnā ar mež u. Varbū t kā dam š ī liksies kā paradī ze, bet man tas ir pilnī gs savdep un kausiņ š , slikta gaume.
Vispā r nauda ir airē š ana un ar to viss beidzas.
Neiesaku un visus atrunā š u. Tas ir aptuveni ** lī menī ar stiepš anos
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu