Kontinent 3*– Atsauksmes

41
Novērtējums 6.610
pamatā
41 atsaukt
№10 viesnīcas reitingā Lauces
6.2 Numurs
7.1 apkalpošana
7.2 Tīrība
6.6 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca "Continent" atrodas vienā no gleznainajām vietām Poļanas ciematā, Svaļavskas rajonā, 240 m augstumā virs jūras līmeņa starp Karpatu Dolinny un Vihorlat-Gutinsky grēdām Klusajā traktā - tas ir tiešām klusa un mierīga vieta.Vairāk →
аватар antohapudlo
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Istabas: sā ksim ar plusiem - divguļ amā gulta, skapis un liels balkons uz 6 istabā m, tas laikam arī viss, tagad mī nusi, kas ir istabā - ne katrā istabā ir ledusskapis, nav arī kondicionieri, tie ir tikai apartamentos, santehnika vienkā rš i š ausmī gā stā voklī duš as kabī nes durvis knapi elpo, lai tā s aizvē rtu un atvē rtu, vē l jā pamē ģ ina, lai neizkrī t un neplī st (un starp citu, ja kaut ko saplī st, par to samaksā si pilnā apmē rā , norē ķ inā š anā s recepcijā paraksti papī ru), izlietnē jaucē jkrā ns vienmē r tek, tā pē c uz grī das veidojas ū dens un uz flī zes var viegli paslī dē t. … Tomēr ▾ Istabas: sā ksim ar plusiem - divguļ amā gulta, skapis un liels balkons uz 6 istabā m, tas laikam arī viss, tagad mī nusi, kas ir istabā - ne katrā istabā ir ledusskapis, nav arī kondicionieri, tie ir tikai apartamentos, santehnika vienkā rš i š ausmī gā stā voklī duš as kabī nes durvis knapi elpo, lai tā s aizvē rtu un atvē rtu, vē l jā pamē ģ ina, lai neizkrī t un neplī st (un starp citu, ja kaut ko saplī st, par to samaksā si pilnā apmē rā , norē ķ inā š anā s recepcijā paraksti papī ru), izlietnē jaucē jkrā ns vienmē r tek, tā pē c uz grī das veidojas ū dens un uz flī zes var viegli paslī dē t.
Restorā ns: ja iegā dā jā ties biļ eti ar ē dienreizē m, tad gatavojieties, ka porcijas bū s mazas, bet, ja restorā nā pē rkat tikai no ē dienkartes, viņ i gatavo ļ oti garš ī gi, biež i ņ ē ma foreles, kartupeļ u pankū kas un š aš liku. , viss bija brī niš ķ ī gi, man ļ oti patika meiteņ u darbs restorā nā Tonya, Maš a un Vasilisa viņ as vienmē r ir draudzī gas un pateiks, ja kas interesē , bet otra maiņ a ir vienkā rš i š ausmī ga, vienmē r staigā ja ar tā dā m sejā m ka esam viņ iem kaut ko parā dā , plus biež i bijā m liecinieki kā viņ i lamā jas ar citiem atpū tniekiem.
Teritorija: ļ oti zaļ a, pagalmā ir vasaras baseins (karkasa ū dens tajā nav uzsildī ts), blakus ir sauļ oš anā s krē sli uz kuriem vienmē r ir rinda pirms pusdienā m, iekš ā viesnī cā ir vē l viens baseins, tas jau ir apsildī ts , teritorijā ir 3 lapenes, tā s ir ļ oti omulī gas un tur sē dē t vakarā pats prieks, par skatiem pie viesnī cas pat nerunā š u, tas jau ir upes kalna paš as dabas nopelns.
Rezumē jot to, ko varu teikt: mē s joprojā m ļ oti labi atpū tā mies, bet diemž ē l š ajā viesnī cā vairs neatgriezī š os, tuvumā ir daudz labā kas vietas par tā du naudu, ļ oti ceru, ka viesnī cas vadī ba nodarbosies ar rekonstrukciju un atgriezt visu normā lā stā voklī .
аватар Vita.go220022
Es gribu aizmirst š o "atpū tu" kā sliktu sapni! "Junior suite" numurs (pievienots fotoattē ls) maksā ja 1.000 UAH par 5 naktī m. Matracis - atsperes. Bē rnu segas, papī ra lustra ar putekļ iem, stū ros pelē jums, slapji logi. Un auksts, BRIESMĪ GS aukstums! Smaka istabā ir neaprakstā ma! Lietas ir mitras un aukstas. … Tomēr ▾ Es gribu aizmirst š o "atpū tu" kā sliktu sapni!
"Junior suite" numurs (pievienots fotoattē ls) maksā ja 1.000 UAH par 5 naktī m. Matracis - atsperes. Bē rnu segas, papī ra lustra ar putekļ iem, stū ros pelē jums, slapji logi. Un auksts, BRIESMĪ GS aukstums! Smaka istabā ir neaprakstā ma! Lietas ir mitras un aukstas. Sasildī jies pirtī pirms Jaungada "banketa".
Darbinieki visos iespē jamos veidos centā s glā bt situā ciju kā atvainoš anos - strū deli, istabene ienesa istabā vī na pudeli (laipni atstā jā m saimniekam aizejot! ). Bet problē mas, kas mums visu sabojā ja, nav saistī tas ar personā lu, bet ar paš u saimnieku, kurš neko un nevienu neredz un nedzird (tikai to, kas viņ am ir izdevī gi un ē rti dzirdē t! ). Viņ a versija par vainī go laikapstā kļ iem bija bē rniš ķ ī gi neveikla. Kopumā nav pā rsteidzoš i, ka cilvē ks raksta atsauksmes par sevi (Booking tas ir skaidri redzams! ). Vai nu atsauksmes tiek pirktas pie kafijas tases (skat. foto! ) Gribē tos uzrakstī t “Dā rgais” Jaroslav, bet tas ir tā lu no gadī juma, tā pē c...Jaroslavs! Mē tā jot savus miljonus, iemetiet kā du daļ u pareizajā kontinenta rekonstrukcijā !
Bija mū su Jaunā gada brī vdienas un Jaungada sagaidī š ana skumjā vietā (jau satikā s š ajā NG viesnī cā , viss bija super, atgriezā mies).
Bograch-party: iepriekš vā rī ta gaļ a tika vā rī ta katlā , pievienojot dā rzeņ us (tas ir š vaka, nevis bograch! ), karstvī ns uz taloniem 1 glā ze vienā s rokā s, pā rē jais tika pā rdots.
Bankets: apš aubā mi rullī š i (un viņ i grib bū t Eiropa! ), Olivjē sā lī ti + melnie pipari, nesaprotamas sviestmaizes ar speķ i, sarkanie ikri MĀ KSLĪ GIE no ž elatī na. Bija kā rtī gi salā ti “siļ ķ e zem kaž oka”, bet kamē r devā mies prom, aizveda, jo nebija kur spā rnus likt, prasī ja atnest “kaž oku” - tas nav iespē jams, viss ir gramos pa persona, piemē ram, alkohols 125 grami konjaka / persona. Vī rs aizgā ja pirkt, iedeva par velti (atstā j tikai 206. numuru). Tā kā otrs (kas bija) nedzē ra. Vecgada vakara/banketa maksa ir 2380 UAH.
Saimnieks labs - vienī gais pluss! (Es gribē ju rakstī t viņ am paldies, bet nī dē ji, kā viņ i mani sauca, neraksta labas lietas)
Mū zika (tā sauktais DJ) nav profesionalitā te ir acī mredzama!
Viņ i prasī ja naudu, lai mainī tu repertuā ru - "nē ". Puisis iemā cī tos uzvesties ar "priecī giem viesiem". Varbū t sanatorijā s tas ir labi, bet ne Vecgada vakarā ! Saluts pieklā jī gi no tuvē jā s viesnī cas (atkal ietaupī jumi). Atbraucā m mā jā s, rezultā ts: divpusē js bronhī ts un sinusī ts diviem. Es pateicos Kontinentam par "brī niš ķ ī go" atvaļ inā jumu, pē c kura ir nepiecieš ama atpū ta un ā rstē š ana!
Tā pē c daudzkā rt padomā jiet, vai ir vē rts sabojā t atvaļ inā jumu par savu naudu!
P. S. 1. janvā rī beidzot bija garš ī ga gaļ a, acī mredzot “Labā kais Aizkarpatu š efpavā rs” devā s strā dā t)))
Array
аватар alk-lena
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss bija vienkā rš i lieliski! ! ! Mē s devā mies, pamatojoties uz atsauksmē m, un nenož ē lojā m. Viesnī ca ir skaista un mā jī ga. Pati viesnī ca un numuriņ i silti. Istabā ir televizors (kaut arī mazs), pietiekami daudz kanā lu. … Tomēr ▾ Viss bija vienkā rš i lieliski! ! ! Mē s devā mies, pamatojoties uz atsauksmē m, un nenož ē lojā m. Viesnī ca ir skaista un mā jī ga. Pati viesnī ca un numuriņ i silti. Istabā ir televizors (kaut arī mazs), pietiekami daudz kanā lu. Karsts ū dens visu diennakti. Ir peldbaseins un sauna. Divas reizes nedē ļ ā sauna ir bezmaksas, baseins ir bezmaksas katru dienu lī dz 19-00. Bijā m iekļ ā vuš i brokastis un vakariņ as (ē dienus no kuriem izvē lē ties), ē diens garš ī gs. Viesmī ļ i gudri, pieklā jī gi, pasū tī jumi tiek pieņ emti ļ oti ā tri. Apmeklē ja bezmaksas masā ž as krē slu.
Ekskursijas ir atseviš ķ s jautā jums. Bija uz Sineviras ezera, Palanokas pilī , uz termā lajiem ū deņ iem Berehovē . Iespaidu jū ra!! !

Ir slē poš anas trases, pacē lā js.
Plā nojam ierasties ziemā ar bē rniem.
Завтрак Десерт на ужин Спуск с подъемника С высоты замка Паланок Минеральный источник
аватар Nhrubiy91
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar draugiem devā mies brī vdienā s uz Polianu oktobrī . Mani ieinteresē ja akcija Facebook par Kontinentu. Mē s devā mies ar vilcienu, un pirmā lieta, kas bija ļ oti jautra, lai ē rti un bez problē mā m nokļ ū tu viesnī cā bez automaš ī nas, autobuss atradā s tieš i blakus dzelzceļ a stacijai, un no pieturas Poļ anā. … Tomēr ▾ Mē s ar draugiem devā mies brī vdienā s uz Polianu oktobrī . Mani ieinteresē ja akcija Facebook par Kontinentu. Mē s devā mies ar vilcienu, un pirmā lieta, kas bija ļ oti jautra, lai ē rti un bez problē mā m nokļ ū tu viesnī cā bez automaš ī nas, autobuss atradā s tieš i blakus dzelzceļ a stacijai, un no pieturas Poļ anā.200 metri. Mū su istabas bija bē niņ os, tī ras, glī tas, istabā s bija viss nepiecieš amais. Man ļ oti patika virtuve, tā bija garš ī ga, banosh un chovlent delicious. Bijā m uz Synevyr ezeru, termā lajiem baseiniem, gā jā m uz vannu, sē ņ ot. Reģ istratū ras darbinieki un administratori ā tri atbildē ja uz daž iem pieprasī jumiem. Izbaudī jā m brī vdienas. Ceram atbraukt ziemā slē pot, pie viesnī cas ir pacē lā js, oktobrī jau bija slidkalniņ u treniņ š .
аватар _494138
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Manuprā t, cena ir pā rā k augsta. 1700 diviem ar bē rnu. Viesnī cas bildē no tā lienes izskatā s super, tuvu viss sabrū k un kā pj. Remonts nebija redzē ts ilgu laiku. Istabā nekā nav - ledusskapis, fē ns, kondicionieris, tē jkanna, fi fi arī neņ em istabā , ir mazs vecs TV, bet kanā li snieg, tā pē c nevar skatī ties , tā pē c tā arī nav. … Tomēr ▾ Manuprā t, cena ir pā rā k augsta. 1700 diviem ar bē rnu.
Viesnī cas bildē no tā lienes izskatā s super, tuvu viss sabrū k un kā pj. Remonts nebija redzē ts ilgu laiku. Istabā nekā nav - ledusskapis, fē ns, kondicionieris, tē jkanna, fi fi arī neņ em istabā , ir mazs vecs TV, bet kanā li snieg, tā pē c nevar skatī ties , tā pē c tā arī nav. Zem logiem no rī ta cirta malku. Matrač i briesmī gi, spalvu spilveni.
Ē diens. Vā rdu sakot - kā slimnī cā tas ir bez maksas. Š ā du brokastu cena ir 50 grivnas un vakariņ as maksimums 100 (griķ i ar spā rnu, karote kā postu un kompots ar bulciņ u). Ja vē laties tē ju ar kafiju, tad maksā jiet papildus 50 UAH. Viesnī cas restorā nā nav pat puse no ē dienkartes, un pē c š ā dā m vakariņ ā m jums bū s nepiecieš ams restorā ns)
Pirts samaksā ta - 400 UAH. vienos.
Baseins ar appelē jis, zaļ ganu ū deni.
Paš ā klajā arī vasarā nav ko darī t, visu laiku vajag braukt kaut kur ar maš ī nu 40-60km uz vienu pusi. Kā pē c tad dzī vot izcirtumā es nesaprotu.
Viens mī nuss no svē tkiem. Viesnī ca pensionā riem ar bezmaksas taloniem no sociā lā s apdroš inā š anas.
аватар ira.novo2000
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja istaba maksā grivna 600-700 - nav pā rtikas. Bet č etrvietī gais numurs ir izcils (ar plazmu, ledusskapi, kondicionieri, lielisku vannasistabu, galdu un krē sliem zem istabas, labas mē beles) pie jū ras, trī s minū š u attā lumā no Berdjanskas pludmales, ī rē jā m 800 UAH sezonā . … Tomēr ▾ Ja istaba maksā grivna 600-700 - nav pā rtikas.
Bet č etrvietī gais numurs ir izcils (ar plazmu, ledusskapi, kondicionieri, lielisku vannasistabu, galdu un krē sliem zem istabas, labas mē beles) pie jū ras, trī s minū š u attā lumā no Berdjanskas pludmales, ī rē jā m 800 UAH sezonā . Un š eit “sezonā ” (neuzskatu vasaru par sezonu Aizkarpatijā - ir ļ oti neē rti, kad ir vē ss, bet karstums bez ū denstilpnē m vispā r ir nieks - upes ir mazas, ezeros nevar peldē ties, termā lie avoti karstumā nav aktuā li - 1150 uz trim. Brokastis ir iekļ autas. Es teiktu, ka sū di. . . brokastis. Izmē ģ inā ju visus - visi trū cī gi un slikti pagatavoti. Visnormā lā kais - divas olas, divas mikrodesiņ as, divas plā nas š ķ ē les siera, tē jkarote sviesta, divi grauzdiņ a gabaliņ i, glā ze tē jas - sarkanā cena par š ā dā m brokastī m ir 50 UAH (mā jā s tas jums izmaksā tu 12 UAH)
Istaba ir vienlī dz slikti izremontē ta un tikai izremontē ta un ne. Divvietī gā s istabas biež ā k tiek remontē tas - ir atš ķ irī ba - š ajā s telpā s duš as kabī ne neplū st, lustra istabā nav papī rs un tapeš u krā sa ir nevis ķ ieģ eļ u, bet dzeltena.
Smē ķ ē š anas zonu nav un aizlieguma zī mes ir VISUR. Un pē c likuma vietā m jā bū t.
Ja dabū si istabu pagalmā - sagatavojies smirdoņ ai no pulksten 6 lī dz 22 degoš ai naftai, strā dnieku kliegš anai, izkrautā s malkas rū koņ ai un to cirš anai. Vakarā jū s priecē s atpū tnieku kliedzieni kaimiņ u istabā uz balkona - vispā r es visu dienu nevē rtu balkonu, ja bū tu kondicionieris, bet tā NAV
Baseini š ausmī gi - ierā mē ti, kā cilvē ki liek vasarnī cā s - uz ielas un parastais iekš ā ar pirti. Abi ir mazi un strā dā lī dz 17, tad kaut ko ieliek un iztī ra. Visu dienu tu esi ekskursijā s, citā di vari nomirt no garlaicī bas bez televizora un interneta - tu atnā c un vairs nevari iet uz baseinu.
Telpā nav gaisa kondicioniera, ledusskapja, pā rsteidzoš a izmē ra un senatnes televizora - USB zibatmiņ u ievietot nevar, nav ko skatī ties. Viņ i neļ aus tev dauzī ties - viņ i nekavē joties paceltā tonī skrien, lai aizvē rtu muti un piedraud ar policiju. Ko tad darī t? Un ņ emot vē rā to, ka saimnieki komentā ros raksta, ka viss ir forš i un nav dā rgi, un, ja viesnī cā mani vienkā rš i neapmierinā ja numurs un apkalpoš ana, un ā rpus teritorijas tas ir vienkā rš i BRIESMĪ GI - visi vai nu krustu š ķ ē rsu, vai boors. , vai viņ i nezina, kā kaut ko darī t vai mē ģ ina jū s apmā nī t uz katra soļ a, tā bija mana pirmā un pē dē jā reize Aizkarpatijā .
аватар khyznikova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada maija beigā s. Tas ir thrash. Mē s dzī vojā m 3 stā vā . Istaba ar vecu vai senu remontu, TV, kas ne tikai vecs, bet arī kanā li nerā da normā li. Gulta parasti ir sā pī ga tē ma. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada maija beigā s. Tas ir thrash. Mē s dzī vojā m 3 stā vā . Istaba ar vecu vai senu remontu, TV, kas ne tikai vecs, bet arī kanā li nerā da normā li. Gulta parasti ir sā pī ga tē ma. Trī s naktis negulē jā m pietiekami daudz: č ī kst, matracis š ausmī gi neē rts, nav skaidrs, vai spilvens ir vai nav. Izrakstī š anā s dienā man no š ī matrač a sā pē ja mugura. Ē diens amatierim, piemē ram, mans vī rs neē da pietiekami daudz. Istabā nav ledusskapja; pat ja vasarā gribas ū deni dzesē t, nav nekur....Nezinu, kā das vē l telpas ir, bet 204. telpa ir briesmī ga. Vienī gais pluss ir skats no terases un personā ls.
аватар marina.palamarchuk.77
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ oju ar savu vī ru 2018. gada aprī lī . Bijā m ļ oti apmierinā ti! ! ! Viss bija lieliski, ļ oti draudzī gs personā ls! Ē diens bija brī niš ķ ī gs, viss bija garš ī gi! Mē s ļ oti vē lamies atgriezties! ! ! * Kontinents * novē lam veiksmi un vairā k klientu! ! ! Tu esi super! ! !. … Tomēr ▾ Ceļ oju ar savu vī ru 2018. gada aprī lī . Bijā m ļ oti apmierinā ti! ! ! Viss bija lieliski, ļ oti draudzī gs personā ls! Ē diens bija brī niš ķ ī gs, viss bija garš ī gi! Mē s ļ oti vē lamies atgriezties! ! ! * Kontinents * novē lam veiksmi un vairā k klientu! ! ! Tu esi super! ! !
аватар yartranslogistic
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apstā jā s uz nedē ļ u. Cenu kvalitā te laba. Dzī voja izremontē tā istabā . Mē s noķ ē rā m treš ā stā va remontu, bet tie mums netraucē ja. Viss tiek pakā peniski atjauninā ts. Mums tas patika atš ķ irī bā no citā m atsauksmē m). … Tomēr ▾ Apstā jā s uz nedē ļ u. Cenu kvalitā te laba.
Dzī voja izremontē tā istabā . Mē s noķ ē rā m treš ā stā va remontu, bet tie mums netraucē ja. Viss tiek pakā peniski atjauninā ts.
Mums tas patika atš ķ irī bā no citā m atsauksmē m)
аватар Ermolava_u
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā.2013. gadā , nolē mā m palikt un tagad, š obrī d es esmu š ajā viesnī cā , pulkstenis ir 22.36, troksnis un durvju grabē š ana neļ auj man un maniem bē rniem aizmigt. Apstā jā mies divistabu ģ imenes istabā , gulta č ī kst tā , ka bail tai tuvoties, nemaz nerunā jot par jau gulē š anu. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā.2013. gadā , nolē mā m palikt un tagad, š obrī d es esmu š ajā viesnī cā , pulkstenis ir 22.36, troksnis un durvju grabē š ana neļ auj man un maniem bē rniem aizmigt. Apstā jā mies divistabu ģ imenes istabā , gulta č ī kst tā , ka bail tai tuvoties, nemaz nerunā jot par jau gulē š anu. Mū su periodā viesnī cā izmitinā ja bē rnus (atvaļ inā juma periods) un mums ir tieš s atvaļ inā jums kā bē rnu nometnē ((Pavā ri un personā ls netiek galā , brokastis tiek pasniegtas, mē s ilgi gaidā m, ē diens ir pretī gs. mana istaba ir 106 otrais stā vs, š ī ē dinā š anas smaka istabā mani nogalinā s lī dz brī vdienu beigā m, š ķ iet, ka kapuce ieiet manā istabā , š ovakar vakariņ ā s cepta zivs, tad bez komentā riem, domā ju, ka manas lietas drī z nepazudī s (((viesnī cu nevienam neiesaku, uz manā m pretenzijā m un sū dzī bā m neviens neatsaucas, ar ilgā m gaidā m, kad beigsies mū su sabojā tais atvaļ inā jums
Parādīt vairāk »


iemiesojums Horseeeeeee
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums markhay_alena
Kas bija viesnīcā, pasakiet man, cik metru ir baseins? Vai tuvumā ir avoti ar minerālūdeni un cik metru līdz tuvākajam pacēlājam?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums ajrin
Lasīju, ka pie viesnīcas ir 600 m garš kalns ar pacēlāju. Lai gan pašā viesnīcas mājaslapā par slēpošanu-NEKO-(((. Vai pacēlājs strādā??? Ir slēpošanas inventārs nomāt, kāda cena?? Paldies par atbildi...
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Georg48
‹ Viesnīca Kontinent 3*

Гостиница" Континент" расположена в одном из живописных мест поселка Поляна Свалявского района, на высоте 240 м выше уровня моря между Долинным и Вигорлат-Гутинским хребтами Карпат в урочище Тихий - это действительно тихое и спокойное место.

Viesnīcā

Холодная и горячая вода - круглосуточно. Горнолыжные трассы: в 200 м от отеля - бугельный подъемник для начинающих. Гора пологая, длина трассы около 600 метров. В 1 км от отеля трасса санатория «Солнечное Закарпатье»), длина - 400 м. Пункт проката горнолыжного снаряжения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Массажный кабинет (масажная кровать Нуга-Бест)
  • sporta zāle  FREE 
Adrese c. Поляна, ул. Солнечная, 59
Tālruņi: +38(03133)747-77, +38(03133)747-65
Tīmekļa vietne: Kontinent
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.