Šausmas!!! Viesnīca tiem, kuri nekad nav ceļojuši tālāk par mājām

Rakstīts: 10 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 30 decembris 2019 — 4 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Es gribu aizmirst š o "atpū tu" kā sliktu sapni!
"Junior suite" numurs (pievienots fotoattē ls) maksā ja 1.000 UAH par 5 naktī m. Matracis - atsperes. Bē rnu segas, papī ra lustra ar putekļ iem, stū ros pelē jums, slapji logi. Un auksts, BRIESMĪ GS aukstums! Smaka istabā ir neaprakstā ma! Lietas ir mitras un aukstas. Sasildī jies pirtī pirms Jaungada "banketa".
Darbinieki visos iespē jamos veidos centā s glā bt situā ciju kā atvainoš anos - strū deli, istabene ienesa istabā vī na pudeli (laipni atstā jā m saimniekam aizejot! ). Bet problē mas, kas mums visu sabojā ja, nav saistī tas ar personā lu, bet ar paš u saimnieku, kurš neko un nevienu neredz un nedzird (tikai to, kas viņ am ir izdevī gi un ē rti dzirdē t! ). Viņ a versija par vainī go laikapstā kļ iem bija bē rniš ķ ī gi neveikla. Kopumā nav pā rsteidzoš i, ka cilvē ks raksta atsauksmes par sevi (Booking tas ir skaidri redzams! ). Vai nu atsauksmes tiek pirktas pie kafijas tases (skat. foto! ) Gribē tos uzrakstī t “Dā rgais” Jaroslav, bet tas ir tā lu no gadī juma, tā pē c...Jaroslavs! Mē tā jot savus miljonus, iemetiet kā du daļ u pareizajā kontinenta rekonstrukcijā !

Bija mū su Jaunā gada brī vdienas un Jaungada sagaidī š ana skumjā vietā (jau satikā s š ajā NG viesnī cā , viss bija super, atgriezā mies).
Bograch-party: iepriekš vā rī ta gaļ a tika vā rī ta katlā , pievienojot dā rzeņ us (tas ir š vaka, nevis bograch! ), karstvī ns uz taloniem 1 glā ze vienā s rokā s, pā rē jais tika pā rdots.
Bankets: apš aubā mi rullī š i (un viņ i grib bū t Eiropa! ), Olivjē sā lī ti + melnie pipari, nesaprotamas sviestmaizes ar speķ i, sarkanie ikri MĀ KSLĪ GIE no ž elatī na. Bija kā rtī gi salā ti “siļ ķ e zem kaž oka”, bet kamē r devā mies prom, aizveda, jo nebija kur spā rnus likt, prasī ja atnest “kaž oku” - tas nav iespē jams, viss ir gramos pa persona, piemē ram, alkohols 125 grami konjaka / persona. Vī rs aizgā ja pirkt, iedeva par velti (atstā j tikai 206. numuru). Tā kā otrs (kas bija) nedzē ra. Vecgada vakara/banketa maksa ir 2380 UAH.
Saimnieks labs - vienī gais pluss! (Es gribē ju rakstī t viņ am paldies, bet nī dē ji, kā viņ i mani sauca, neraksta labas lietas)
Mū zika (tā sauktais DJ) nav profesionalitā te ir acī mredzama!
Viņ i prasī ja naudu, lai mainī tu repertuā ru - "nē ". Puisis iemā cī tos uzvesties ar "priecī giem viesiem". Varbū t sanatorijā s tas ir labi, bet ne Vecgada vakarā ! Saluts pieklā jī gi no tuvē jā s viesnī cas (atkal ietaupī jumi). Atbraucā m mā jā s, rezultā ts: divpusē js bronhī ts un sinusī ts diviem. Es pateicos Kontinentam par "brī niš ķ ī go" atvaļ inā jumu, pē c kura ir nepiecieš ama atpū ta un ā rstē š ana!
Tā pē c daudzkā rt padomā jiet, vai ir vē rts sabojā t atvaļ inā jumu par savu naudu!

P. S. 1. janvā rī beidzot bija garš ī ga gaļ a, acī mredzot “Labā kais Aizkarpatu š efpavā rs” devā s strā dā t)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu