Katerina 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.410
№9 viesnīcas reitingā Lauces
8.4 Numurs
8.3 apkalpošana
9.2 Tīrība
5.3 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca guļbūves stilā atrodas Karpatos, slēpošanas un spa kūrorta Poļanas centrā, 8 km attālumā no Svaļavas dzelzceļa stacijas. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар rudenkorv57
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oju ar savu meitu 2021.  gada oktobrī . Viesnī ca ir ļ oti viduvē ja. Tikai otrā korpusa telpas ir labas, un tad...nopietns mī nuss - nav ledusskapja. Tagad kā rtī bā . Atraš anā s vieta ir paš ā centrā . Tieš i kalna teritorijā ar pacē lā ju un ieroč iem, domā ju, ka noderē s ziemas brī vdienā m. … Tomēr ▾ Ceļ oju ar savu meitu 2021.  gada oktobrī . Viesnī ca ir ļ oti viduvē ja. Tikai otrā korpusa telpas ir labas, un tad...nopietns mī nuss - nav ledusskapja. Tagad kā rtī bā .
Atraš anā s vieta ir paš ā centrā . Tieš i kalna teritorijā ar pacē lā ju un ieroč iem, domā ju, ka noderē s ziemas brī vdienā m. Par viesnī cu: reģ istratū ra nobruž ā ta, virtuve nepatika. Brokastis ir kontinentā lā s, kas nozī mē pankū kas vai siera kū kas, vai putras, vai olu kulteni ar desu. Ar to nepietiek. Ne par kā du desertu nav ne miņ as. Mana meita gribē ja ē st pē c stundas. Restorā ns (kā teikts) teritorijā - to nevar saukt par restorā nu, vienkā rš i ē stuve ar 6 galdiņ iem. Visu laiku meklē jā m, kur paē st, lai iekš ā skaisti.
Baseins iekš ā lī dz 12-00 ir brī vs, apsildā ms, bet ū dens auksts, ilgi nevarē jā m izturē t. Nopirkā m Relax masā ž u, cenrā dī rakstī ts no 50 lī dz 60 minū tē m, cena 380 UAH. Bet ar izeju no istabas un atgrieš anā s ieeju pagā ja tieš i 50 minū tes, ne sekundi vairā k. Par tā du naudu var dabū t stundu masā ž as. Man nepatika š ī viesnī ca par cenu. Paņ emiet viesnī cas, kur ir vismaz brokastis un vakariņ as. Viss pā rvē rš as tiekš anā s pē c ē diena. Visu laiku braucā m ekskursijā s, bez izbraucieniem vispā r nebija ko darī t.
аватар budmagxxx
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pasū tī jā m mucu un pirti, nedē ļ u iepriekš , iemetā m 50% no avansa, kad atbraucā m, ak. . . bet aizņ emts. . . pagaidi stundiņ u, kamē r cilvē ki uztvaikos! Skā rda, uz ielas -10! ar Grief uz pusē m mū s ielaida pē c 20 minū tē m. … Tomēr ▾ Pasū tī jā m mucu un pirti, nedē ļ u iepriekš , iemetā m 50% no avansa, kad atbraucā m, ak. . . bet aizņ emts. . . pagaidi stundiņ u, kamē r cilvē ki uztvaikos! Skā rda, uz ielas -10! ar Grief uz pusē m mū s ielaida pē c 20 minū tē m. . . visur ir netī rumi, ū dens, pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i - un tas ir uz minū ti kū rorts! Pelē jums un netī rumi ir pilnī gs!
Ejam tā lā k - pirtī.70 grā di! Tas ir, tikai nedaudz silts...baseins - mati peld pa virsmu (daudz). Tad devā mies uz tvertni - un tur ir vē l trakā k. . . nezinu, kā da bija ū dens temperatū ra tvertnē , bet mē s nevarē jā m kā pt iekš ā...meklē jā m puisi, kuram vajadzē tu skatī ties ugunskuru, bet neatradā m, sā ka dabū t aukstu ū deni paš iem, ū dens it kā bija atš ķ aidī ts, bet tvertnes apakš ā bija ļ oti karsti akmeņ i, uz kuriem bija jā sē ž , un tie bija arī pilnī gi kaut kā dā s gļ otā s, slidenas. . .
Ī SĀ K, PUIŠ I, NEKAD, UN PAR NEKO - UN Ī PAŠ NIEKIEM BŪ TU JĀ KAUNAS PAR TĀ DU IESTĀ DI.
Lai gan virtuve restorā nā nav slikta. . . 2 bograchi nē sā ja ilgi, apmē ram stundu, bet bija garš ī gi.
аватар vovkleon
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā Kateryna ar ģ imeni 2020. gada vasarā palikā m nedē ļ u. Kopumā laba viesnī ca ar demokrā tiskā m cenā m, kas kopumā atbilst komforta un apkalpoš anas lī menim par tā du naudu. Tač u apkaunojoš a ir personā la lē nī ba un nespē ja kaut nedaudz atkā pties no dotā scenā rija. … Tomēr ▾ Viesnī cā Kateryna ar ģ imeni 2020. gada vasarā palikā m nedē ļ u. Kopumā laba viesnī ca ar demokrā tiskā m cenā m, kas kopumā atbilst komforta un apkalpoš anas lī menim par tā du naudu.
Tač u apkaunojoš a ir personā la lē nī ba un nespē ja kaut nedaudz atkā pties no dotā scenā rija.
Viesnī ca mums solī ja akcijas: 1 stunda kubls, 1 stunda fitomucas 2 pieauguš ajiem (30 min fitomuca + 30 min ā das masā ž a) un viena diena lapenē ar bā rbekjū.
Tvertne mums likā s nepiemē rota antisanitā ro apstā kļ u dē ļ (ū dens kubls, kur ienirt pē c tam, kad tvertne neliecinā ja par to, ka ū dens no tā tiek novadī ts biež ā k kā reizi mē nesī ).
Lū dzā m administratoru dot mums papildus stundu treš ajai personai (mū su vecā kajam dē lam) izmantot fitomucu, nevis pvn stundu. Pē c ilga laika vienojoties ar vadī bu vienojā mies. Ierodoties uz paš u seansu (! Piezī me - to piedā vā pati viesnī ca "bulciņ a").
Mē s izdarī jā m savu atlikuš o izvē li, ņ emot vē rā un rē ķ inoties ar viesnī cas draudzī go un lojā lo attieksmi pret saviem viesiem, tā pē c, mū su uztverē , š ī viesnī ca nedaudz atš ķ ī rā s no citā m, jo ​ ​ vismaz kaut kas piedā vā ja (lai gan tagad saku - tikko mē ģ inā ju piedā vā t).
Pirmo reizi turpat pie ieejas ieraudzī jā m kaudzi netī ru matrač u – to var redzē t bildē . Tad masieris Viktors (atvainojos, ja vā rds ir sajaukts) sā ka mums skaidrot, ka saskaņ ā ar akcijas noteikumiem ...mē s varam dabū t tikai vienu no diviem pieauguš ajiem: fito mucu, tad tvaicē tu ķ ermeņ a masā ž u, un vē l vienu masā ž u uzreiz tvaicē tu ķ ermeni), un mū su dē lam tikai fitobarrels. Citā di nevar bū t, jo tā da ir viņ u rī cī ba! ! ! !!
Apelā cija pie administratora sā kotnē ji deva tā du paš u rezultā tu, un daž u minū š u sarunu laikā tika veiktas darbī bas, kas mums kaut ko pievienos, bet ne pilnī bā.

Es runā ju par biznesa un patē rē tā ju godī gumu kopumā.
Cienī jamā Katerinas kundze (viesnī cas ī paš niece - nojauš u pē c nosaukuma)! ! ! !!
Es nevarē ju saņ emt jū su kontaktpersonu no administratora - nē ! ! ! !!
Kā pē c dot kaut ko (jū s to saucat par darbī bu), lai sabojā tu nervus klientam, kurš atpū š as kopā ar jums?
Kā pē c reklamē tajai akcijai fito mucas 30 minū tes mucas + masā ž a (loģ iski no viedokļ a, vispirms tvaiks un tad masā ž a) vispirms jā pā rvē rš as par masā ž u un tad tvaicē vienam no diviem?
Kā pē c vakariņ ā s (kuru piedā vā jat kā kā rtē jo "bulciņ u", kas sā kotnē ji atš ķ ir no konkurentiem) vienā š ķ ī vī var atnest makaronu ķ ekaru ar kā das maltas gaļ as pā rpalikumiem ar rupji sakapā tiem salā tiem (atvainojos, ka nav nofotografē ts), kas atgā dina sastā vs un vakariņ u izskats, atvainojiet, cū kā m ? ! ? !!
Kā pē c tikai viena viesmī le adekvā ti reaģ ē uz pieprasī jumiem un nejauc, cik trauku un porciju vajag, nejauc tē ju ar kafiju, kafiju bez piena ar kafiju ar pienu un visus pā rē jos... ? ! ! ?
Kā pē c plazma telpā ar mā jas kinozā li nedarbojas? (Jums tas kaut kā jā konfigurē )
Kā pē c jū s solā t patē rē tā jam to, ko nevarat nodroš inā t kvalitā ti? ! ! ? Bet labā k nesolī t, piedā vā t uz faktu – patē rē tā js bija apmierinā ts, viņ š neapvainojā s par visiem trū kumiem.
Kā pē c jū su kontakts ir tik noslē pums, ja jū su darbinieki nespē j atrisinā t tik mazu problē mu uzreiz, bet pā rvē rš as manā (es esmu jū su patē rē tā js, kas ticē ja jums un izvē lē jā s jū s starp visiem citiem) vē lmi pavadī t stundu, lai apraksti š o kaitinoš o situā ciju?
Cienī jamā Katerinas kundze, es no sirds novē lu jums panā kumus laba biznesa veidoš anā , daudz apmierinā tu un pateicī gu klientu arī turpmā k. Man š obrī d asociē jas asociā cija "darvas karote medus mucā , kas sabojā ja visu medus mucas garš u" ((((
Ceru, ka atklā si sev daudz interesanta, ja pats izlasī si un ļ ausi saviem darbiniekiem, grā matu
M. Levine "Izsisti logi, salauzts bizness".
аватар _397704
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cā viņ i neapmetā s, bet pasū tī ja mucu ģ imenei ar diviem bē rniem. No paš a sā kuma viss nogā ja greizi. Pē c atbildī gā s personas teiktā , ū dens vannā ir 38 grā di, nu...Ā tri pā rģ ē rbā mies (uz ielas ap 0), tā dai ģ ē rbtuvei nav vietas, vestibils slē gts ar aizkaru. … Tomēr ▾ Viesnī cā viņ i neapmetā s, bet pasū tī ja mucu ģ imenei ar diviem bē rniem.
No paš a sā kuma viss nogā ja greizi. Pē c atbildī gā s personas teiktā , ū dens vannā ir 38 grā di, nu...Ā tri pā rģ ē rbā mies (uz ielas ap 0), tā dai ģ ē rbtuvei nav vietas, vestibils slē gts ar aizkaru. uz ielas. Es skrē ju uz vannu, bet tā s š eit nebija. Ū deni vannā nevarē ja pat pieskarties. Atbildī gā persona kaut kur pazuda. Mē s nolē mā m pievienot aukstu ū deni. 15 minū tes pievienojā m ū deni lī dz iespē jamā s iegremdē š anas temperatū rai. Tiklī dz niruš i, uzradā s atbildī gā , pret maniem apgalvojumiem par termometra derī gumu viņ š ī paš i neiebilda, tikai teica, ka mē ra saimnieku pirkto. It kā viss bija kā rtī bā , viņ i sā ka izmē ģ inā t auksta ū dens vannu, tas tieš ā m ir nedaudz virs 0. Uz mucas sienā m ir ledus kā rta, ū dens ir netī rs lī dz nepazī š anai.
Nevaru nosodī t par tik aukstu ū deni, bet kontrastam karstajam ū denim jā bū t robež ā s no 38-42, aukstam 8-10 grā diem pē c Celsija. Pā rā k auksts ū dens var novest pie ne pā rā k labiem rezultā tiem.

Mē s nesaņ ē mā m savu laiku, mē s devā mies pie administratora ...

Administrators principā viss malā...Kā pē c nezvanī ja (un telefonus neņ ē mā m lī dzi), kā pē c nepateica atbildī gajam (rakstī ju augstā k viņ š pazuda), kā pē c neatnā ca (brī nos) kā bija jā skrien peldkostī mā un slapjā s biksē s pa visu viesnī cu, kur cilvē ki slē poš anas kostī mos, pilni ar bē rniem, vai bija jā pā rģ ē rbjas, kad briesmī gais aukstums pā rstā ja just roku un kā ju pirkstus).

Kopumā uz visiem apgalvojumiem atbilde bija viena "Jā , tā vajadzē tu bū t, jū s atš ķ aidī jā t ū deni, viss ir kā rtī bā. "

Palika viens jautā jums, mums bija jā kontrolē ū dens temperatū ra, un mē s par to samaksā jā m ...
Varbū t es nebū tu saš utis, ja es pirmo reizi bū tu vannā un nezinā tu, kā tas izskatā s, bet pieredze ir pozitī va. Un tas ir pilnī gs pofigisms no ī paš nieku un darbinieku puses.
аватар Timko0514
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Pirmais iespaids par viesnī cu ir PRIEKS! Lī dz nā kas saskarties ar niansē m un personā lu. Tū lī t bijā m iekā rtojuš ies viesnī cā , bet istabas atslē gas iedeva pusceļ ā sakot: "augš ē ka". kurš piedā vā ja papildus dvielis. … Tomēr ▾ Sveiki! Pirmais iespaids par viesnī cu ir PRIEKS! Lī dz nā kas saskarties ar niansē m un personā lu. Tū lī t bijā m iekā rtojuš ies viesnī cā , bet istabas atslē gas iedeva pusceļ ā sakot: "augš ē ka". kurš piedā vā ja papildus dvielis. Sā kotnē ji nā cā m caur akciju, kur paņ ē ma bē rnam papildus gultu(otrajam bē rnam 3 gadi ir bez maksas). Š odien man zvana no viesnī cas un prasa vai paņ ē mā m dvieli!! ! Kā ? Kā pē c ? Viņ i neskaitā s, vai ne? Es personī gi tos paņ ē mu no balkona, kur tie ž ā vē ja, un pakarinā ju vannas istabā . Kā pē c viņ i nepā rbaudī ja izbraukš anas brī dī ?
Bet tas nebū tu nekas. Iesaku visus jautā jumus risinā t ar Nastju administratori. Pirmajā dienā samaksā jā m par baseinu, bet ū dens bija ļ oti auksts, tā pē c prasī jā m vai nevar atdot naudu par mani un bē rnu. Administratore (nezinu viņ as vā rdu) nedeva. Nesteidzā mies un teicā m, ka nā ksim vē lā k. Un vē lā k bija vē l viena maiņ a, kura par to neko nezinā ja!
Mū su problē ma tika atrisinā ta, pateicoties Nastjai, tač u es joprojā m neesmu pā rliecinā ts, ka viņ i beidzot mums noticē ja (.
Tā pē c esiet ļ oti uzmanī gi visos jautā jumos!! !
Viesnī ca skaista, jauna, kopta. Teritorija liela, izcilas tvertnes. Gardas brokastis. Minerā lū dens uz grī das. Pē c rudens akcijas(par ko visi nemitī gi aizmirsa! )Ļ oti labs piedā vā jums.
Kapu nianse ir ļ oti tuvu...Nav norobež ota, ja ieejat no aizmugures ieejas! Lū gums ņ emt vē rā ).
аватар taras-law
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Cienī jamie ceļ otā ji. Bijā m vī luš ies par viesnī cas restorā na cenu politiku. Braucā m ar sievu uz Katerī nas viesnī cas restorā nu, makš ķ erē t foreles un pusdienot. Forele tika noķ erta diezgan ā tri, cena forelē m ir adekvā ta - 20 UAH. … Tomēr ▾ Cienī jamie ceļ otā ji. Bijā m vī luš ies par viesnī cas restorā na cenu politiku. Braucā m ar sievu uz Katerī nas viesnī cas restorā nu, makš ķ erē t foreles un pusdienot. Forele tika noķ erta diezgan ā tri, cena forelē m ir adekvā ta - 20 UAH. par 100 gramiem, bet gatavoš anas izmaksas iekrita Š OKĀ . 30 grivnas par 100 gramiem (100 grami ir rakstī ts ar mazu, ko uzreiz nepamanī ja). Kad viņ i atnesa rē ķ inu, viņ i bija š ausmā s. Divu foreļ u, katra 350 grami, izmaksas bija 156 grivnas, bet to pagatavoš ana (bez garnē juma, bez garš vielā m - tikai cep uz grila) - vairā k nekā.200 grivnas. 15 mū su ceļ ojumu gadu laikā mē s pirmo reizi nonā kam pie š ā da Š Ķ Ī RES. Uzmanieties, lai neuzkā ptu uz mū su "grā bekļ a"! ! ! .
аватар Sentya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Iegā ju viesnī cas mā jaslapā un izlasī ju tā s aprakstu, burtiski pasmē jos. Citē ju - “viesnī ca atrodas gleznainā vietā , kuru no visā m pusē m ieskauj mež i. . . ". Tas labi, kā dai daļ ai cinisma jā piemī t! Puiš i, viesnī ca atrodas 20 metrus (nē , es nepā rspī lē ju) no kapsē tas, kuras ž ogs rū pī gi nosegts ar baneri! Par 990 UAH/nakts tiek nodroš inā ts miers, komforts, klusums un "pozitī vā " enerģ ija! Un garš ī gs ē diens arī tiek nodroš inā ts, no dī ķ a var ķ ert foreles un nevienam netraucē , ka kapsē ta atrodas turpat, bet arī augstumā no viesnī cas. … Tomēr ▾ Iegā ju viesnī cas mā jaslapā un izlasī ju tā s aprakstu, burtiski pasmē jos. Citē ju - “viesnī ca atrodas gleznainā vietā , kuru no visā m pusē m ieskauj mež i. . . ". Tas labi, kā dai daļ ai cinisma jā piemī t! Puiš i, viesnī ca atrodas 20 metrus (nē , es nepā rspī lē ju) no kapsē tas, kuras ž ogs rū pī gi nosegts ar baneri! Par 990 UAH/nakts tiek nodroš inā ts miers, komforts, klusums un "pozitī vā " enerģ ija! Un garš ī gs ē diens arī tiek nodroš inā ts, no dī ķ a var ķ ert foreles un nevienam netraucē , ka kapsē ta atrodas turpat, bet arī augstumā no viesnī cas. Labu apetī ti, cenas ir labas! )). Nu, jū s domā jat, ka tur var izplū st lī ķ u inde un sadalī š anā s produkti, forele peld tauki)))). Vietē jie par manu jautā jumu skaļ i smē jā s un ieteica foreles makš ķ erē t citā s vietā s. Saimnieks cenš as, protams, nopirka viesiem ē rtus matrač us, apkalpoš ana vā rdu sakot! Vai jū s nopietni nedomā jat, ka matrač iem ir nozī me? ! Awww! Celies! Man personī gi ir tikai viens jautā jums - kā pē c š ī viesnī ca tika uzcelta tā dā vietā un kā pē c tā s mā jaslapā nav patiesas informā cijas! Peļ ņ as slā pes ir pā rsteidzoš as. Tā da filmē š ana bija skaista, no putna lidojuma augstuma jau bū tu pā rlidojusi pā ri kapu pieminekļ iem un parā dī jusi cilvē kiem visu "skaistumu" savā m acī m. Viesnī cai nav savas teritorijas, lū dzu, ņ emiet vē rā , ka tā s teritorija ir neliela telpa zem kapsē tas karoga))). Tur vasarā bija bē rnu karkasa baseins ar aprū pi un pat daž i zemesrieksti š ļ akstī jā s))). Cilvē ki, kas cieš no tapofilijas (kapsē tu un visu š o rituā lu mī ļ otā ji), dodieties š eit! Bet mē s nekad š eit neapmetā mies, pamanot visu “š armu”, man viss ir savlaicī gi)))))
аватар OLgA.22
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ziemā bija ģ imenes atvaļ inā jums, mums ļ oti patika. Tieš i teritorijā bija savs slidkalniņ š , varē jā m iznomā t slē pes un snovbordu. Mū s iekā rtoja jaunbū vē , aizveda pa taisno uz istabu, bija mini- ekskursija. ! … Tomēr ▾ Ziemā bija ģ imenes atvaļ inā jums, mums ļ oti patika. Tieš i teritorijā bija savs slidkalniņ š , varē jā m iznomā t slē pes un snovbordu. Mū s iekā rtoja jaunbū vē , aizveda pa taisno uz istabu, bija mini- ekskursija. !
аватар noviydah
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar sievu ļ oti labi atpū tā mies. Istabas jaunas, tī ras ar kvalitatī viem materiā liem un mē belē m. Man patika pieklā jī gais personā ls un š efpavā rs, kurš garš ī gi gatavo. Brokastis nav bufete, bet vakarā pasū tā t ē dienu, kas ir ē dienkartē un noteiktā laikā . … Tomēr ▾ Mē s ar sievu ļ oti labi atpū tā mies. Istabas jaunas, tī ras ar kvalitatī viem materiā liem un mē belē m. Man patika pieklā jī gais personā ls un š efpavā rs, kurš garš ī gi gatavo. Brokastis nav bufete, bet vakarā pasū tā t ē dienu, kas ir ē dienkartē un noteiktā laikā . Ē rti un pagatavoti tieš ā m garš ī gi. Sieva pirmo reizi jutā s kā makš ķ erniece, noķ erot 2 lielas foreles. Tad viņ i mums tos sagatavoja. Ar izklaides baseinu katru dienu, kubli, sauna, slē poš ana. Viesnī cas tuvumā ir slē poš anas trase. Brauciet tik daudz, cik varat.
ES iesaku. Lieliskas brī vdienas par gudru naudu.
Басейн Ловля форелі Форелеві ставки Номер
аватар Rekets
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Maija brī vdienā s atpū tusies kopā ar vī ru. Man viss ļ oti patika! ! ! Viesnī cas teritorija ir neliela, bet ļ oti skaista un sakopta. Daudzveidī gas garš ī gas brokastis (ļ oti patika pankū kas un siera kū kas). Ļ oti jauks un draudzī gs personā ls, mā jī ga istaba, silts baseins. … Tomēr ▾ Maija brī vdienā s atpū tusies kopā ar vī ru. Man viss ļ oti patika! ! ! Viesnī cas teritorija ir neliela, bet ļ oti skaista un sakopta. Daudzveidī gas garš ī gas brokastis (ļ oti patika pankū kas un siera kū kas). Ļ oti jauks un draudzī gs personā ls, mā jī ga istaba, silts baseins. Ļ oti apmierinā ts ar karsto un auksto tvertņ u klā tbū tni! Wi-Fi ar lielisku ā trumu visā . Un, protams, brī niš ķ ī gs skats no loga)))
Вид из окна Бассейн Горячий чан
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Hotel-Kateryna
‹ Viesnīca Katerina 3*

Отель в стиле бревенчатой хижины находится в Карпатах, в центре горнолыжного и спа-курорта Поляна, на расстоянии 8 км от ж/д станции г. Свалява. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 32 км от Мукачево, 72 км от Ужгорода. В 20 метрах от отеля размещен лыжный спуск, оборудованный бугельным подъемником. В 3 минутах ходьбы от автобусной остановки "Поляна".
Viesnīcā

Мангал, вызов такси.

  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Русская баня на дровах, чан Офуро на открытом воздухе возле декоративного озера, солярий, прокат квадроциклов, лечебный массаж, рыбалка, дневное и ночное катание на освещенной трассе, возможность прокатиться на надувных тюбах по специально сделанной трассе. Лыжная школа.
  • ekskursiju organizēšana
Adrese 89313, Закарпатская область, Свалявский район, с. Поляна, ул. Солнечная 55 б
Tālruņi: +38 (099) 337-75-57
+38 (098) 033-77-55
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.