Labi, bet ir nianses

Rakstīts: 25 jūlijā 2020
Ceļošanas laiks: 21 — 22 jūlijā 2020
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī cā Kateryna ar ģ imeni 2020. gada vasarā palikā m nedē ļ u. Kopumā laba viesnī ca ar demokrā tiskā m cenā m, kas kopumā atbilst komforta un apkalpoš anas lī menim par tā du naudu.
Tač u apkaunojoš a ir personā la lē nī ba un nespē ja kaut nedaudz atkā pties no dotā scenā rija.
Viesnī ca mums solī ja akcijas: 1 stunda kubls, 1 stunda fitomucas 2 pieauguš ajiem (30 min fitomuca + 30 min ā das masā ž a) un viena diena lapenē ar bā rbekjū.
Tvertne mums likā s nepiemē rota antisanitā ro apstā kļ u dē ļ (ū dens kubls, kur ienirt pē c tam, kad tvertne neliecinā ja par to, ka ū dens no tā tiek novadī ts biež ā k kā reizi mē nesī ).

Lū dzā m administratoru dot mums papildus stundu treš ajai personai (mū su vecā kajam dē lam) izmantot fitomucu, nevis pvn stundu. Pē c ilga laika vienojoties ar vadī bu vienojā mies. Ierodoties uz paš u seansu (! Piezī me - to piedā vā pati viesnī ca "bulciņ a").
Mē s izdarī jā m savu atlikuš o izvē li, ņ emot vē rā un rē ķ inoties ar viesnī cas draudzī go un lojā lo attieksmi pret saviem viesiem, tā pē c, mū su uztverē , š ī viesnī ca nedaudz atš ķ ī rā s no citā m, jo ​ ​ vismaz kaut kas piedā vā ja (lai gan tagad saku - tikko mē ģ inā ju piedā vā t).
Pirmo reizi turpat pie ieejas ieraudzī jā m kaudzi netī ru matrač u – to var redzē t bildē . Tad masieris Viktors (atvainojos, ja vā rds ir sajaukts) sā ka mums skaidrot, ka saskaņ ā ar akcijas noteikumiem ...mē s varam dabū t tikai vienu no diviem pieauguš ajiem: fito mucu, tad tvaicē tu ķ ermeņ a masā ž u, un vē l vienu masā ž u uzreiz tvaicē tu ķ ermeni), un mū su dē lam tikai fitobarrels. Citā di nevar bū t, jo tā da ir viņ u rī cī ba! ! ! !!
Apelā cija pie administratora sā kotnē ji deva tā du paš u rezultā tu, un daž u minū š u sarunu laikā tika veiktas darbī bas, kas mums kaut ko pievienos, bet ne pilnī bā.

Es runā ju par biznesa un patē rē tā ju godī gumu kopumā.
Cienī jamā Katerinas kundze (viesnī cas ī paš niece - nojauš u pē c nosaukuma)! ! ! !!
Es nevarē ju saņ emt jū su kontaktpersonu no administratora - nē ! ! ! !!
Kā pē c dot kaut ko (jū s to saucat par darbī bu), lai sabojā tu nervus klientam, kurš atpū š as kopā ar jums?

Kā pē c reklamē tajai akcijai fito mucas 30 minū tes mucas + masā ž a (loģ iski no viedokļ a, vispirms tvaiks un tad masā ž a) vispirms jā pā rvē rš as par masā ž u un tad tvaicē vienam no diviem?
Kā pē c vakariņ ā s (kuru piedā vā jat kā kā rtē jo "bulciņ u", kas sā kotnē ji atš ķ ir no konkurentiem) vienā š ķ ī vī var atnest makaronu ķ ekaru ar kā das maltas gaļ as pā rpalikumiem ar rupji sakapā tiem salā tiem (atvainojos, ka nav nofotografē ts), kas atgā dina sastā vs un vakariņ u izskats, atvainojiet, cū kā m ? ! ? !!
Kā pē c tikai viena viesmī le adekvā ti reaģ ē uz pieprasī jumiem un nejauc, cik trauku un porciju vajag, nejauc tē ju ar kafiju, kafiju bez piena ar kafiju ar pienu un visus pā rē jos... ? ! ! ?
Kā pē c plazma telpā ar mā jas kinozā li nedarbojas? (Jums tas kaut kā jā konfigurē )
Kā pē c jū s solā t patē rē tā jam to, ko nevarat nodroš inā t kvalitā ti? ! ! ? Bet labā k nesolī t, piedā vā t uz faktu – patē rē tā js bija apmierinā ts, viņ š neapvainojā s par visiem trū kumiem.
Kā pē c jū su kontakts ir tik noslē pums, ja jū su darbinieki nespē j atrisinā t tik mazu problē mu uzreiz, bet pā rvē rš as manā (es esmu jū su patē rē tā js, kas ticē ja jums un izvē lē jā s jū s starp visiem citiem) vē lmi pavadī t stundu, lai apraksti š o kaitinoš o situā ciju?
Cienī jamā Katerinas kundze, es no sirds novē lu jums panā kumus laba biznesa veidoš anā , daudz apmierinā tu un pateicī gu klientu arī turpmā k. Man š obrī d asociē jas asociā cija "darvas karote medus mucā , kas sabojā ja visu medus mucas garš u" ((((

Ceru, ka atklā si sev daudz interesanta, ja pats izlasī si un ļ ausi saviem darbiniekiem, grā matu
M. Levine "Izsisti logi, salauzts bizness".
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu