Šī nav viesnīca - tas ir Šaražkina birojs

Rakstīts: 9 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 9 februāris 2020
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Viesnī cā viņ i neapmetā s, bet pasū tī ja mucu ģ imenei ar diviem bē rniem.
No paš a sā kuma viss nogā ja greizi. Pē c atbildī gā s personas teiktā , ū dens vannā ir 38 grā di, nu...Ā tri pā rģ ē rbā mies (uz ielas ap 0), tā dai ģ ē rbtuvei nav vietas, vestibils slē gts ar aizkaru. uz ielas. Es skrē ju uz vannu, bet tā s š eit nebija. Ū deni vannā nevarē ja pat pieskarties. Atbildī gā persona kaut kur pazuda. Mē s nolē mā m pievienot aukstu ū deni. 15 minū tes pievienojā m ū deni lī dz iespē jamā s iegremdē š anas temperatū rai. Tiklī dz niruš i, uzradā s atbildī gā , pret maniem apgalvojumiem par termometra derī gumu viņ š ī paš i neiebilda, tikai teica, ka mē ra saimnieku pirkto. It kā viss bija kā rtī bā , viņ i sā ka izmē ģ inā t auksta ū dens vannu, tas tieš ā m ir nedaudz virs 0. Uz mucas sienā m ir ledus kā rta, ū dens ir netī rs lī dz nepazī š anai.
Nevaru nosodī t par tik aukstu ū deni, bet kontrastam karstajam ū denim jā bū t robež ā s no 38-42, aukstam 8-10 grā diem pē c Celsija. Pā rā k auksts ū dens var novest pie ne pā rā k labiem rezultā tiem.


Mē s nesaņ ē mā m savu laiku, mē s devā mies pie administratora ...

Administrators principā viss malā...Kā pē c nezvanī ja (un telefonus neņ ē mā m lī dzi), kā pē c nepateica atbildī gajam (rakstī ju augstā k viņ š pazuda), kā pē c neatnā ca (brī nos) kā bija jā skrien peldkostī mā un slapjā s biksē s pa visu viesnī cu, kur cilvē ki slē poš anas kostī mos, pilni ar bē rniem, vai bija jā pā rģ ē rbjas, kad briesmī gais aukstums pā rstā ja just roku un kā ju pirkstus).

Kopumā uz visiem apgalvojumiem atbilde bija viena "Jā , tā vajadzē tu bū t, jū s atš ķ aidī jā t ū deni, viss ir kā rtī bā. "

Palika viens jautā jums, mums bija jā kontrolē ū dens temperatū ra, un mē s par to samaksā jā m ...
Varbū t es nebū tu saš utis, ja es pirmo reizi bū tu vannā un nezinā tu, kā tas izskatā s, bet pieredze ir pozitī va. Un tas ir pilnī gs pofigisms no ī paš nieku un darbinieku puses.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu