Grand Otel Poliana 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.810
8.8 Numurs
8.8 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.0 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pie ezera populārajā balneoloģiskajā kūrortā Poliana, Aizkarpatu reģionā. Viesnīcas atklāšana notika 2012. gada beigās.Vairāk →
аватар vrubeltanya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mū sdienī ga viesnī ca, labi iekā rtoti numuriņ i. Pati viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā pie ezera. SPA un procedū ras atrodas "Reikartz Polyana" 10-15 minū š u gā jienā , vai arī varat pasū tī t transfē ru. Pusdienas un vakariņ as viesnī cā maksā ja 100 grivnas. … Tomēr ▾ Mū sdienī ga viesnī ca, labi iekā rtoti numuriņ i. Pati viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā pie ezera. SPA un procedū ras atrodas "Reikartz Polyana" 10-15 minū š u gā jienā , vai arī varat pasū tī t transfē ru. Pusdienas un vakariņ as viesnī cā maksā ja 100 grivnas.
аватар MinamiG
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , ezera krastā , ko no visā m pusē m ieskauj mež i. Laba cenas / kvalitā tes attiecī ba, pieticī ga infrastruktū ra. Ā rstē š ana, trenaž ieru zā le, peldbaseins, spa centrs atrodas Reikartz Polyana viesnī cā . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , ezera krastā , ko no visā m pusē m ieskauj mež i. Laba cenas / kvalitā tes attiecī ba, pieticī ga infrastruktū ra. Ā rstē š ana, trenaž ieru zā le, peldbaseins, spa centrs atrodas Reikartz Polyana viesnī cā . Ir bezmaksas marš ruta autobuss starp viesnī cā m (jā rezervē iepriekš ), tas aizņ em apmē ram 5-10 minū tes.
Eiropas lī meņ a viesnī ca, viss tī rs, skaists. Jauki numuri, ē rti un moderni. Istabā s: kondicionieris, ledusskapis, rakstā mgalds, mini-seifs, TV, telefons, fē ns, Wi-Fi, halā ts, č ī bas.
Slē poš anas cienī tā jiem ir pacē lā js Strizhilits kalnā (Poļ anas ciema centrā ) - trases garums ir 300 m Un dragreiss (tū lī t pie Poļ anas ciema) - trases garums ir 700 m.
Arī Svaļ avskas rajona Solochin ciemā (10-15 minū tes ar automaš ī nu no viesnī cas) ir vidē jas grū tī bas slē poš anas trases, kuru garums ir lī dz 800 m.
Un 2 pacē lā ji - 300 m un 600 m Ir pieejama slē poš anas inventā ra noma, ir profesionā li instruktori. Tiek organizē ti arī transporta pakalpojumi uz citā m slē poš anas trasē m un kū rortiem.
аватар loportek
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Domā ju, ka daudzi saskaras ar viesnī cas vai sanatorijas izvē les problē mu, ceļ ojot ne tikai uz Polianu, bet arī uz lī dzī gā m procedū rā m un dzeramā ū dens vietā m. Izvē lē jā mies ilgi, bet beigā s izdarī jā m izvē li, kas pā rsniedza mū su cerī bas. … Tomēr ▾ Domā ju, ka daudzi saskaras ar viesnī cas vai sanatorijas izvē les problē mu, ceļ ojot ne tikai uz Polianu, bet arī uz lī dzī gā m procedū rā m un dzeramā ū dens vietā m. Izvē lē jā mies ilgi, bet beigā s izdarī jā m izvē li, kas pā rsniedza mū su cerī bas. Daudzi ir neē rti, ka viesnī cā s, atš ķ irī bā no sanatorijā m, nav 3 ē dienreizes dienā un procedū ru. Tač u tā da ir sen pastā voš o stereotipu mentalitā te. Jū s varat ē st vismaz sanatorijā Solnechnoe Zakarpattya, vismaz tuvā kajā s citā s pansijas tipa iestā dē s: Solnechnaya Dolina (dā rga), Saulaina utt.
Man š ķ iet, ka nav jē gas pirkt kursu, jo tā das santī ma procedū ras kā elektroforē ze nav ā rstē š ana. Ultraskaņ u var veikt blakus esoš ajā Reikartz viesnī cā par 150 UAH no visiem orgā niem, kas ir lē tā k nekā visā s citā s viesnī cā s! Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska. Brokastis ir lieliskas. Tagad ir pat sistē ma 3 ē dienreizes dienā + ā rstē š ana tuvē jā ķ ē des viesnī cā . Blakus top spa centrs ar baseinu un citā m telpā m, tā pē c turpmā k nebū s jā dodas uz nā kamo (10-12 minū tes). Un cena par akciju izrā dī jā s 360 UAH par 2-vietī gu istabu, kas ir ļ oti izdevī gi! Tī rī š ana katru dienu, katru dienu pudele ū dens numurā , lielisks Wi-Fi, bā rs-restorā ns atvē rts lī dz vē lam vakaram. Publiskā sū kņ u telpā ū deni var dzert bez maksas (5 minū tes). Vienkā rš i dodieties uz turieni nā kamreiz. No visas sirds iesaku š o viesnī cu visiem.
аватар iriwa27
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru tikko palikā m š ajā viesnī cā . Viss ir lieliski! Sā kš u no sā kuma, mē s devā mies atvaļ inā jumā uz 4 nakš u akciju par 3 cenu un no sā kuma devā mies uz š ī ķ ē des viesnī cu, kas atrodas Ž deņ ijevā ar mū su bē rniem un mazmeitu un tad abiem. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru tikko palikā m š ajā viesnī cā . Viss ir lieliski!
Sā kš u no sā kuma, mē s devā mies atvaļ inā jumā uz 4 nakš u akciju par 3 cenu un no sā kuma devā mies uz š ī ķ ē des viesnī cu, kas atrodas Ž deņ ijevā ar mū su bē rniem un mazmeitu un tad abiem. no mums pā rcē lā s uz Grand Hotel Polyana.
Tā tad saskaņ ā ar akcijas noteikumiem mums tika pieš ķ irts pā rā ks numurs. Togo par 1250! ! ! UAH diviem, dabū jā m milzī gu divistabu suite uz 4 naktī m + brokastis.
Paš ā ciematā ir 2 Reikartz viesnī cas, un mē s devā mies uz otru viesnī cu pē c masā ž as un baseina.
Eiropas lī meņ a viesnī ca, viss tī rs, skaists, nepiecieš ama dvieļ u maiņ a, tā kā dzeru tikai vā rī tu nostā dinā tu ū deni, man pē c pirmā pieprasī juma atnesa tē jkannu un karafe.
Vienī gais, ka bija ž ē l no tā s izkustē ties, jo akcija bija tikai 4 dienas.
Viesnī cas mā jaslapā esoš ā fotogrā fija ir pilnī ga patiesī ba.
Un es nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo esmu pateicī gs viesnī cu Reikartz Karpaty un Reikartz Grand Hotel Polyana administrā cijai par brī niš ķ ī go atpū tu.
Ar cieņ u Tatjana Dudč enko


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums grand.polyana
‹ Viesnīca Grand Otel Poliana 4*

Отель находится в на берегу озера в популярном бальнеологическом курорте Поляна, Закарпатская область. Открытие отеля состоялось в конце 2012 года.

Atrašanās vieta 10 км до вокзала, 2,4 км до подъемников в Поляне, 1.5 км до курорта «Медвежья гора».
Viesnīcā

Ресторан украинской и европейской кухни.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

74 номера категорий: «Стандарт Twin», «Стандарт Double», «Супериор», «Полулюкс», «Люкс» и «Люкс VIP».

Istabās

Односпальные или двуспальные кровати, ванная комната с душевой кабиной или ванной, шкаф, кондиционер, стол, прикроватные тумбы, холодильник, мини-сейф, телевизор, телефон, фен, гигиенический набор, Wi-Fi.

Adrese 89313, Закарпатская обл., Свалявский р-н, пос. Поляна, ул. Курортная, 20
Tālruņi: +38 (03133) 353 91
+38 (047) 259 01 90
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.