Vershina KHolma 2*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.310
№2 viesnīcas reitingā Podobovets
8.4 Numurs
7.6 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.6 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Kotedža Aizkarpatu stilā, kas atrodas skujkoku mežā Boržavas grēdas pakājē. Četrstāvu guļbūves māja no dabīgā koka, atklāta 2008. gadā. Darbojas visu gadu.Vairāk →
аватар fetiktimon
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Top of the Hill viesnī cu rezervē jā m no bildē m - koka karkass, interesants telpu un mē beļ u dekors utt. Ļ oti gribē jā s atpū sties nevis kā Krimā ("dā rgi un š ķ ū nī "). Dzī vē tā tomē r izrā dī jā s. … Tomēr ▾ Top of the Hill viesnī cu rezervē jā m no bildē m - koka karkass, interesants telpu un mē beļ u dekors utt. Ļ oti gribē jā s atpū sties nevis kā Krimā ("dā rgi un š ķ ū nī "). Dzī vē tā tomē r izrā dī jā s. ka servisa ziņ ā Transkarpatija nekur tā lu no Krimas negā ja, bet cenu ziņ ā prasī ja ilgā ku laiku nekā Eiropa. . .
Ieradā mies viesnī cā : istabiņ ā , var vienkā rš i teikt, ka mainī ta tikai gulta, uz grī das ir atkritumi (laikam no pagā juš ā s sezonas), putekļ i, netī rumi. . . Gultas (iespē jams, no poligona) - ir ne vienu veselu. Ar apkuri ir vē l labā k - no rī tiem pamosties no aukstuma - akumulatori ledus auksti. . . Viesnī cā ir 2 ī paš nieki un visiem nav ī sti svarī gi, kā das problē mas ir nā kamajā stā vā...1. katru dienu lija duš ā no otrajiem stā viem. Uz lū gumu novē rst problē mu, mums atbildē ja: "Tas tek otrajā stā vā - tā ir viņ u problē ma, un viņ i jums organizē ja bezmaksas lietusgā zi. "
Saimnieks redzē ts tikai vienu reizi. . . personā la kā tā da nav. . . Vā rdu sakot, serviss stā vu lī menī...Un cenas par visu ir zirga. . .

Bet tajā visā var atrast pozitī vo - tā ir daba, slē poš ana - paldies Dievam, ka nā cā s tikai nakš ņ ot istabā.. .
аватар Byrenka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
LIELISKĀ VIETA AR Ļ OTI SKAISTIEM SKATIEM UN IZCILI PERSONĀ LI, Ī PAŠ A UZMANĪ BA PIENĀ KŠ A KODZES "KALNA TOPA" Ī PAŠ NIEKS - IGORES. Mā jī gi, vienmē r interesanti un jautri, daudz brī niš ķ ī gu cilvē ku, kuri galu galā kļ ū st par regulā riem apmeklē tā jiem (esmu viens no viņ iem). … Tomēr ▾ LIELISKĀ VIETA AR Ļ OTI SKAISTIEM SKATIEM UN IZCILI PERSONĀ LI, Ī PAŠ A UZMANĪ BA PIENĀ KŠ A KODZES "KALNA TOPA" Ī PAŠ NIEKS - IGORES. Mā jī gi, vienmē r interesanti un jautri, daudz brī niš ķ ī gu cilvē ku, kuri galu galā kļ ū st par regulā riem apmeklē tā jiem (esmu viens no viņ iem). Nā c un paskaties.
отдых всегда на ура
аватар Crazy_09
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti dvē seliski! Viņ i to lieliski uztver, ē diens ir garš ī gs, un tas ir viegli sasniedzams no kalna! Vanna dievī ga, it kā no jauna piedzimusi! Š ī ir draugu tikš anā s vieta, vieta, kur patiesi atpū sties no pilsē tas burzmas. "Kalna virsotne" ir sapņ a piepildī jums. … Tomēr ▾ Ļ oti dvē seliski! Viņ i to lieliski uztver, ē diens ir garš ī gs, un tas ir viegli sasniedzams no kalna! Vanna dievī ga, it kā no jauna piedzimusi! Š ī ir draugu tikš anā s vieta, vieta, kur patiesi atpū sties no pilsē tas burzmas. "Kalna virsotne" ir sapņ a piepildī jums.
аватар Do_Do
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nezinu kuram tur nepatika, drī zā k tu visā saskati negatī vo : )) Mē s jau 4 gadus ar draugiem braucam uz š o skaisto bā zi "Kalna virsotne" un visi kas ir jauni nā k ar mē s arī iemī lē jam š o vietu, tā pat kā toreiz iemī lē … Tomēr ▾ Nezinu kuram tur nepatika, drī zā k tu visā saskati negatī vo : )) Mē s jau 4 gadus ar draugiem braucam uz š o skaisto bā zi "Kalna virsotne" un visi kas ir jauni nā k ar mē s arī iemī lē jam š o vietu, tā pat kā toreiz iemī lē jā mies pirmajā vizī tē un ī paš i viņ a saimniekā - Igorā ! Neklausies nevienā , kurš visā saskata tikai mā koņ us un kaut ko negatī vu, ej un nekad nenož ē losi, bet centī sies tur izlauzties atkal un atkal katru iespē jamo nedē ļ as nogali! Atpū ta tur ir forš i jebkurā gadalaikā : ziema - protams slē poš ana; vasarā - ekskursijas, mež s, kalnu gaiss; pavasaris, vasara - izbraucieni uz termā lajiem avotiem, minerā lū dens mucā m, vī na degustā cija, kā arī satriecoš i skaistas pierobež as pilsē tiņ as! ! !
аватар BHDRoma
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Ikdienas super!! ! ! ! , bet ne š ajā viesnī cā. Veicu rezervā ciju 2 nedē ļ u laikā , bet kad ieradā mies neviens mū s negaidī ja un no grū ta ceļ a nā cā s nokaut laiku no 9 lī dz 17 stundā m, istabas naktī s aukstas, karstais ū dens 2 dienas ne. … Tomēr ▾ Ikdienas super!! ! ! ! , bet ne š ajā viesnī cā.
Veicu rezervā ciju 2 nedē ļ u laikā , bet kad ieradā mies neviens mū s negaidī ja un no grū ta ceļ a nā cā s nokaut laiku no 9 lī dz 17 stundā m, istabas naktī s aukstas, karstais ū dens 2 dienas ne. pagaidi, skaņ as izolā cija - 0, nu tikai dzirdi visu - strī di, kliedzieni, raud mazs bē rns....NEIESAKU ! ! ! ! ! ! Ir vietas, kur apmesties Podobovkā , ir arī Pilypetā un Volovkā .... .
аватар liya_gremory
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Laba diena visiem interesentiem! ! ! Jau pagā jusi diena kopš brī ž a, kad viņ a izvā cā s no Hilltop Hotel, tač u emocijas joprojā m iet vaļ ā . Ziemā pirmo reizi kalnos, bet iespaids par apkalpoš anu ir vienkā rš i š okē još s. … Tomēr ▾ Laba diena visiem interesentiem! ! ! Jau pagā jusi diena kopš brī ž a, kad viņ a izvā cā s no Hilltop Hotel, tač u emocijas joprojā m iet vaļ ā . Ziemā pirmo reizi kalnos, bet iespaids par apkalpoš anu ir vienkā rš i š okē još s. . . Teikš u uzreiz, ka mani nemaz neinteresē tū ristu viedokļ a sabojā š ana, bet gan primitī vā kā apkalpoš anas kvalitā te. ir ne tikai neapmierinā ts, bet vienkā rš i saš utis. Es tev pastā stī š u, kā tas viss notika, un tu, dā rgais, noliec sevi š ajā situā cijā .
Rezervē ja divas istabas, iemaksā ja ar bankas pā rskaitī jumu desmit dienas pirms ieraš anā s. Ieradā mies iekā rtoties, bet, tā kā telpas vē l nebija atbrī votas, atstā jā m mantas un devā mies pastaigā (Igors Anatoljevič s teica, ka lī dz 12:00 viss bū s gatavs vislabā kajā iespē jamajā veidā ). Atgriezā mies 13.20, atkal dzē rā m tē ju pie bā ra, vē l pagaidī jā m, pastaigā jā m pa viesnī cu un.... beidzot istabene sniedza tā du servisu kā atbrī votā s istabiņ as uzkopš ana (tū lī t precizē š u, vienā ! ! ! ! , no kuriem neviens mū s nerezervē ja). Tad pē c stundas mums, diviem pā riem, atļ ā va iekā rtoties.....VIENĀ lielā istabā . Iedomā jies, kā tu jū ties situā cijā , kad gribas pā rģ ē rbties un atpū sties, bet nav kur iet. . . Man nā cā s atpū sties uz maza matrač a pie loga. Tagad stā sts par vannasistabu: ieej iekš ā , viss smuki uztaisī ts, bet nemaz nav kopts (nesaprotu, kad pē dē jo reizi tī rī ja kā cilvē ks - uz spoguļ a ir traipi, ir plā ksne izlietnē ), jū s mē ģ inā t ieslē gt gaismu, bet tā s nav...spuldze izdegusi. Ejam vienreiz, prasī ja Igoram Anatoļ jevič am vismaz iedot vē l vienu (bū tu paš i nomainī juš i), par ko saņ ē ma parastu spuldzī ti, nevis speciā lo, kas tajā lampā der....Kontekstā tā skan "Take this and *** off. " Dabiski, ka vannasistabā viņ i palika bez gaismas. . . tā pē c, č etras stundas gaidī juš i istabā , atkal nā ca augš ā , tad apž ē loja mū s un iedeva lampu no bā ra. Ar tā du darbu tik ilgu laiku viņ i sasniedza pasauli. . . Bet tas bija tikai sā kums. Otrais numurs, mū su draugiem, tika iedalī ts piecos vakarā . Spriediet paš i, varbū t esmu pā rā k izvē lī ga, bet viena slē poš anas diena vienkā rš i izgaroja.
Atseviš ķ i teikš u par skaņ as izolā ciju: tā das vispā r nav, tu guli gultā un dzirdi, kā bē rns raud istabā pa kreisi, kā krā k vī rs labajā istabā , kā cilvē ki slē pju zā bakos staigā pa koridors augš ē jā stā vā...Š ķ iet, ka visi ir kopā vienā atpū tā istabā . Kā saka, garš ai un krā sai nav biedru, varbū t kā dam tas patī k...
VAKARA duš a atnesa daudz emociju, tomē r, tā pat kā nā kamajā dienā...Karstā ū dens tiek tikai laimī gie, pā rē jie nomazgā jas aukstā ū denī . Visiem ir viens katls. . . Kam nebija laika, tas aizkavē jā s. Lī dz ū denim bija jā gaida trī s stundas.
Nā kamajā rī tā pie mums pienā ca saimnieks un teica, ka MŪ SU istaba jau ir atbrī vota un lai varam tur pā rvest savas mantas. Atkal bija jā savā c mantas, jā krā mē somas (atkal stunda slē poš anas bija pagā jusi). Bet kur mū s pā rņ ē ma ir.... ir tikai runa , neliels logs uz ielas). . . Labi cilvē ki, mans pieliekamais ir ē rtā ks. Tad viņ i uzdroš inā jā s ieslē gt televizoru - satelī tantena atteicā s strā dā t, lai gan visi kaimiņ i (tas bija dzirdams) skatī jā s televizoru. Atkal zvanī ja saimniekam, atnā ca, savija vadus, teica, ka brauks paskatī ties, kas viņ am vainas un atgriezī sies - tomē r vairs neredzē jā m. Pavadī juš i vē l vienu nakti š ajā peļ u bedrē , no rī ta ieejot aukstā duš ā...laimī gi sakravā jā m mantas, samaksā jā m menedž erim 480 grivnas (neviens nekā das atlaides par augstā kminē tajiem apstā kļ iem nedeva) un aizbraucā m...lai mē s bū t tur ilgi, lai atcerē tos š o tā saucamo servisu. . . Varbū t kā dam patī k tā atpū sties, bet personī gi man nepatī k, ja man izdara labu, sniedzot kaut ko, par ko jau ir samaksā ts .
Atvainojos, ja kā du nodarī ju pā ri vai aizvainoju. Es esmu atbildī gs par katru vā rdu. Katra frā ze ir subjektī vs viedoklis. Bet, paviesojoties daudzviet pasaulē , es zinu, par ko jums ir jā maksā nauda, ​ ​ neatkarī gi no tā , cik liela vai ne.
Pati Podoboveca ir lieliska vieta, kalni skaisti, cenas mē renas. Ja jums ir iespē ja apmeklē t, pat nedomā jiet par to, bet nekavē joties piekrī tiet. Vienkā rš i nekad neapsē dieties Hilltopā.. .
аватар anomalia
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska vieta, skaists skats, viesmī lī gi saimnieki, un forš ā kā pirts, kurā esmu bijusi!! ! Otro reizi piestā jam Kalna virsotnē un otro reizi esam apmierinā ti, "kā ziloņ i". Un pats patī kamā kais ir tur satikt pazī stamas sejas, kuras arī novē rtē ja š o vietu un kā rtē jo reizi ieradā s š eit atpū sties. … Tomēr ▾ Lieliska vieta, skaists skats, viesmī lī gi saimnieki, un forš ā kā pirts, kurā esmu bijusi!! !
Otro reizi piestā jam Kalna virsotnē un otro reizi esam apmierinā ti, "kā ziloņ i". Un pats patī kamā kais ir tur satikt pazī stamas sejas, kuras arī novē rtē ja š o vietu un kā rtē jo reizi ieradā s š eit atpū sties. Igors Anatoljevič s - cieņ u!
аватар Anna11
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Informā cija no Karpatyinfo vietnes par kalna virsotni: Sports/izklaide: Slē poš anas inventā ra un snovborda noma. Sniega motocikli. Snovborda sezona - lī dz aprī ļ a beigā m. Ekskursijas Aizkarpatijā : degustā cijas Berehovas rajonā , Shipit ū denskritums, Sinevyr ezers, Mukachevo, Už horod, ū denskrā tuve, pa Arpad lī niju. … Tomēr ▾ Informā cija no Karpatyinfo vietnes par kalna virsotni:
Sports/izklaide:
Slē poš anas inventā ra un snovborda noma.
Sniega motocikli.
Snovborda sezona - lī dz aprī ļ a beigā m.
Ekskursijas Aizkarpatijā : degustā cijas Berehovas rajonā , Shipit ū denskritums, Sinevyr ezers, Mukachevo, Už horod, ū denskrā tuve, pa Arpad lī niju.
Pā rgā jieni kalnos, sē ņ oš ana un ogoš ana.
Paraplā ns.
Raftings, makš ķ erē š ana.
Apvidus braucieni.
Informā cija ir pilnī gi nepatiesa. Mū s sagaidī ja ar vā rdiem: "Mē s tagad neesam lī dz tū ristiem - gatavojamies uzņ emt bē rnu sporta nometni. " Kompetenti, kopumā , tikā s, attiecī bā uz klientu apkalpoš anu.
Pirms aizbraukš anas trī s reizes zvanī ju ī paš niekiem, samaksā ju par istabu treš ajā stā vā . Ierodoties izrā dī jā s, ka tiksim izmitinā ti citā istabā , otrajā stā vā . Jo treš ajā tieš raidē - citē ju - "cilvē ki, kas š eit strā dā ".
Par istabu no mums tika iekasē ta summa, kas ir mazā ka nekā vajadzē ja, tas ir, summa, par kuru mē s sā kotnē ji vienojā mies. Tas ir visa pakalpojuma beigas.
Istaba ir tumš a, slikti iztī rī ta - putekļ i un zirnekļ u tī kli stū ros. Zem loga ir galerija, pa kuru staigā tie, kas dzī vo augš stā vā . Lejā , zem istabas - virtuve. Visas smakas no ē diena gatavoš anas bija mū su istabā . Sienas un starpsienas nav tikai kartons – tā s ir papī rs. Kad augš ē jais kaimiņ š izpū ta degunu, š ķ ita, ka viņ š to dara mū su vannas istabā . Es dzirdu, piedodiet, katru baru. Ja ņ em vē rā , ka tie, kas dzī vo augstā k, iet gulē t divos un kad č etros no rī ta, jū s varat iedomā ties š o prieku.
Vietnē nav norā dī ts ietī š ana vai zā ļ u tē jas. Nav ē dienkartes ē diena - "š odien mums ir tas, tas un tas". Un viss, ē diet to, ko esat sagatavojuš i. Pagatavoti tomē r garš ī gi, bet bez gardumiem - borš č s, cepta zivs, auzu pā rslas ar pienu, griķ i, karbonā des.
Tuvumā nav neviena veikala.
Pā rtiku nav kur nopirkt - ā bolus, sulas, jebko citu. "Mē s ejam iepirkties, jū s varat pasū tī t un mē s atvedī sim. " Kā , atvainojiet, es varu pasū tī t tos paš us ā bolus? Paļ auties uz saimnieka gaumi?
Otrs apgalvojums - pē c "mums ir vienalga par tū ristiem" - skan: "Mums nav ekskursiju, jo nav tū ristu. Ja vē laties, varam pasū tī t taksi, tas aizvedī s lī dz ezeram. " Par 350 grivnā m.
Tas ir par spī ti tam, ka viņ a arī runā ja pa telefonu: mū s interesē ekskursijas. Vai jums tā s ir? Viņ i atbildē ja: jā , protams. Jā , viņ i tur ir bijuš i trī s reizes. Tā pat kā paraplā ns. . . Reiz saimnieks piekrita mū s aizvest uz Mukač evu - un tikai tā pē c, ka tur gribē ja arī strā dnieku ģ imenes, kas arī tur dzī vo. Tas ir, cilvē ki pulcē jā s. Saimnieks, acī mredzot, bija nedaudz pā rsteigts. . .
Ī paš nieks - Igors - nodarbojas tikai ar celtniecī bu. Treš ajā dienā vienkā rš i sanā cā m kopā un devā mies trasē uz staciju - ja kā dam š ķ iet, ka mums vispā r jautā ja, kur mē s braucam, viņ š dziļ i maldā s.
Mē s atradā m skaistu viesnī cu Volovecā un tajā paš ā dienā pā rcē lā mies. Starp citu, kad atgriezā mies Verš inā , lai savā ktu mantas, izrā dī jā s, ka Igors, Marina un viņ u draugi devā s uz ū denskritumu. Atpū ta. Un tieš ā m, ko tū risti š ū po? : ) Labi, ka viens no Verš inā dzī vojoš ajiem palika mā jā s - un tā mē s bū tu stā vē juš i slē gtas kotedž as priekš ā . Starp citu, es nevarē tu Igoru tā nosaukt. Viņ š necē la klausuli. Un tad viņ š atzvanī ja tai paš ai meitenei, kura palika un negā ja viņ iem lī dzi – pateica, cik naudas man jā atstā j. Elementā ra pieklā jī ba neliecinā ja, ka var atzvanī t man, nevis kā dam citam.
Kalna galā ir tikai viena laba lieta - viņ u vanna. Bet pat vannas dē ļ paciest š ā du attieksmi - uguni. . . Rodas iespaids, ka esam nemī lē ti attā li radinieki, kas pē kš ņ i uzkrituš i saimniekiem uz kakla. Nu jū s esat aizņ emti ar gatavoš anos nometnei - nu, sakiet cilvē cī gi: mē s tagad nepieņ emam tū ristus.
Turklā t es atkā rtoju, ka mē s vairā k nekā vienu reizi runā jā m pa tā lruni.
Mē s atceramies kalna virsotni kā briesmī gu un nepatī kamu sapni. Ir lietderī gi turp doties jautrā m kompā nijā m, kuras vē las novē rst uzmanī bu no dabas. Noteikti ne ģ imenes brī vdienā m. Vai ziemā slē pot. Ī paš nieki nerē ķ inā s: par tā dā m lietā m kā "nevis tū ristiem" vajadzē tu brī dinā t iepriekš . Es nerunā ju par nepatiesas informā cijas ievietoš anu tieš saistē .
аватар polishchuk
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atkal bija š eit. Sniega daudz (vietē jie saka, ka 3 gadus tā da nebija), slē poš anas trase uz lielā pacē lā ja lieliska, nav cilvē ku pieplū duma, visur miers un klusums. Mā jiņ ā silts un mā jī gs. Saimnieks un personā ls "nestreso". … Tomēr ▾ Atkal bija š eit. Sniega daudz (vietē jie saka, ka 3 gadus tā da nebija), slē poš anas trase uz lielā pacē lā ja lieliska, nav cilvē ku pieplū duma, visur miers un klusums. Mā jiņ ā silts un mā jī gs. Saimnieks un personā ls "nestreso".
аватар anomalia
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Mums paveicā s, bija daudz sniega, salī dzinoš i maz cilvē ku, tā pē c bija lieliski braukt. Ir daudz vietas, ka tā das tē jkannas kā es ir ļ oti labas. . . Visu nakti vilcienā sapņ oju par instruktoru, kas mani dzenā pa kalna nogā zi un nemitī gi kliedz: "pē das kopā , nū jas uz priekš u. … Tomēr ▾ Mums paveicā s, bija daudz sniega, salī dzinoš i maz cilvē ku, tā pē c bija lieliski braukt. Ir daudz vietas, ka tā das tē jkannas kā es ir ļ oti labas. . . Visu nakti vilcienā sapņ oju par instruktoru, kas mani dzenā pa kalna nogā zi un nemitī gi kliedz: "pē das kopā , nū jas uz priekš u. . . " : -))) )
Viesnī ca apmierinā ta ar savu viesmī lī bu. Saimniekiem tajā izdevā s radī t siltu draudzī gu atmosfē ru, kas tur piesaista daudz interesantu cilvē ku. Sen nebiju saņ ē musi tā du pozitī vas enerģ ijas lā diņ u. . . Bija brī niš ķ ī ga nedē ļ as nogale! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums Fhntv
Ja jā, kādas ir cenas? Naktsmītnes.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums igor64
‹ Viesnīca Vershina KHolma 2*

Коттедж в Закарпатском стиле, размещенный в хвойном лесу у подножья хребта Боржава. Четырехэтажный сруб из натурального дерева, открыт в 2008 году. Работает круглогодично.

Atrašanās vieta 250-300 метров от двух бугельных подъемников протяженностью в 1250 и 1300 м.
Viesnīcā

В цокольном этаже отеля, наполовину в скале - наполовину пристройка – кафе с летней площадкой. Вокруг всего дома тянется крытая терраса, есть большая веранда со столиками.
В отдельном специальном домике работает русская баня с бассейном с проточной горной водой. Услуги по прокату снаряжения, лыж, велосипедов. Подобор экскурсионных программ на любой вкус по окружающим горам или в другие уголки Карпат. На базе коттеджа работает горнолыжная школа «Антон – ski school». Рядом с отелем есть ресторан и колыба, чуть дальше: продуктовый магазин.

Telpu apraksts

На 3–х этажах расположены 10 номеров: 8 двухместных, 2 трехместных. Горячее водоснабжение круглосуточно.

Istabās

Все номера с удобствами, в каждом номере телевизор.

Adrese с. Подобовец
Tālruņi: +38 (096) 510-06-02
+38 (067) 401-58-10
+38 (067) 403-02-18
FAQ