Neaizmirstama SPA tūre ar Ungārijas un Ukrainas pērlēm ar Gaņežas tūrisma aģentūru

19 Marta 2019 Ceļošanas laiks: no 07 Marta 2019 ieslēgts 11 Marta 2019
Reputācija: +16
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Č etras dienas mē s, ceļ otā ju grupa no Odesas, apmeklē jā m Ukrainas Mukač evu un Beregu, kā arī Ungā rijas Jē geru un Nyí regyhá zu. Š o neaizmirstamo autora ceļ ojumu organizē ja ceļ ojumu aģ entū ra Ganezh no Odesas Kosukhinas Nadež das Aleksejevnas vadī bā . Tā bija veltī ta Starptautiskajai dienai 8. martā .

Katru dienu mē s saņ ē mā m jaunu vitalitā tes lā diņ u daž ā dos termā lajos avotos. Pirmā bija "Cī rulis" Berehovē , izbaudī jā m pilnī gu relaksā ciju no zemū dens un apkakles masā ž as, dž akuzi, kā arī iespē ju nolaisties ne tikai iekš telpu baseinā , bet arī ā rā , apbrī nojot rozā saulrietu.

Ja jū s ieradā ties Ungā rijā un apmeklē jā t ģ eotermā lo kompleksu "Aquarius" Bujtosi ezera krastā , jū s aizmirsā t, ka robež as š ķ ē rsoš ana Beregovā prasī ja aptuveni 9 stundas. Garastā voklis pacē lā s lī dz ar virpuli termā lajos baseinos.


"Akvā rijs" Nyí regyhá zi valodu pilī , kurā apkopots viss interesants: 4 veidu slidkalniņ i, ticē jumi mā kslī gajam akmeņ am, bē rnu pasaku komplekss ar kaprī zē m, daudzi baseini ar dž akuzi un masā ž ā m, sauna, iekš telpu un ā ra baseins zem zvaigž ņ otajā m debesī m. un apgaismojums, tie visi atstā ja neaizmirstamu iespaidu, un baseins "Storm" atgā dinā ja jū ru, kas š ū pojā s pa tā s viļ ņ iem. Ir daž ā das instalā cijas, kas paredzē tas interjera un pakalpojumu detaļ ā m, tostarp centrifū gas peldkostī mu ž ā vē š anai. Es negribē ju braukt prom, jo ​ ​ biju pieauguš o un bē rnu paradī zē .

Treš ā s dienas rī tā mē s apmeklē jā m Nyí regyhá za zoodā rzu. Tas tiks iekļ auts Ungā rijas labā ko pieminekļ u sarakstā . Š eit var sastapt Ā frikas un Indijas ziloņ us jeb Komodo pū ķ i, baltos tī ģ erus un lā č us, pē rtiķ u un ž irafu, pingvī nu un roņ u mā jvietu, kopumā – vairā k nekā.5000 dzī vnieku sugu.

Zoodā rzs ir sadalī ts vairā kā s zonā s-kontinentos, ir "Zaļ ā piramī da", "Okeanā rijs", "Tropikarijs", "Tarzā na ceļ š ", "Austrā lija", "Polā rā pasaule", "Andu pasaule", "Karpatu baseins" . Jū s varat nofotografē ties ar haizivi, kad tā peld jums pā ri – maģ isks skats. Lielā kā daļ a dzī vnieku dzī vo atklā tā laukā . Pat nevarē tu teikt, ka dzī vnieki atrodas nebrī vē . Gan aprū pe, gan apkope ir visaugstā kajā lī menī .

Pē c tam pā rcē lā mies uz Egeras apkaimi, braucā m uz Skaistumu ieleju, kā arī paspē jā m izpeldē ties "Ungā rijas Pammukal" - Egerš alok ar 17 baseiniem, Damien termā lā ieleja ar akvaparku "Kaskā de" mā kslī gajos klintī s. Iespaids par Egersaloku paliks uz ilgu laiku. Daba, priež u mež s, sā ls kalni un termā lais ū dens. Ļ oti atmosfē riska!

Ceturtajā dienā devā mies uz baltvī na festivā lu Mukač evo, ar ekskursiju pastaigā jā mies pa pilsē tas ielā m un apmeklē jā m veselī bas un atpū tas kompleksu Thermal Waters Kosino.

Pā rsteidza termā lais baseins ar dž akuzi strū klakā m, kas gatavots tradicionā lo Aizkarpatu dzē rienu veidā (alus, vī ns, kafija un palinka) ar aromatizē tu termā lo ū deni un strū klaku-ilū ziju - Golden Tap centrā , kur ir hidromasā ž as zonas, atrakcijas. strauja upe”, ir smiekli un jautrī ba, kas palī dz atpū sties, relaksē ties un atbrī voties no vismaz stundu ikdienas problē mā m. Un laikapstā kļ u pavasara kaprī zes pat vairoja adrenalī nu. Peldē ties termā lajos baseinos un brī vā dabā , kad ā rā ir +7 grā di un papildus lī st lietus, ir kaut kas unikā ls. Pastaigas daž ā dā s pirtī s no karstas lī dz ledum ar -10 grā du temperatū ru piedeva ī paš u garš u.


Kopumā tika paveikts daudz, un tas bija neticami. Liels paldies tū risma aģ entū rai "Gaņ ež s", un ī paš i Nadež dai Aleksejevnai, kura ar savu smaidu, optimismu, kā arī dā vanā m un pā rsteigumiem padarī ja š o pavasara ceļ ojumu svinī gu un nepā rspē jamu.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums