Sakura 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.710
№4 viesnīcas reitingā Mukačevo
6.7 Numurs
6.3 apkalpošana
6.8 Tīrība
1.7 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Trīsstāvu ēka uz ielas, kur pavasarī uzzied japāņu sakuras.Vairāk →
аватар dr.denis.m.m
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba atraš anā s vieta, 5 minū tes. lī dz stacijai un 10 minū tes. uz pilsē tas centru. Ir tī ra sauna, nevis liels baseins. Draudzī gs personā ls. Par tik zemu cenu patī kami pā rsteigts. … Tomēr ▾ Ļ oti laba atraš anā s vieta, 5 minū tes. lī dz stacijai un 10 minū tes. uz pilsē tas centru. Ir tī ra sauna, nevis liels baseins. Draudzī gs personā ls. Par tik zemu cenu patī kami pā rsteigts.
аватар zatoliukta
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s apstā jā mies pie divistabu apartamentiem. Ieraš anā s priekš vakarā rezervā cija tika atbildī gi apstiprinā ta, tač u, atrodoties istabā , konstatē ja, ka tā nav iztī rī ta. Mr apliecinā ja, ka kamē r mē s staigā sim pa pilsē tu, viss tiks noņ emts. … Tomēr ▾ Mē s apstā jā mies pie divistabu apartamentiem. Ieraš anā s priekš vakarā rezervā cija tika atbildī gi apstiprinā ta, tač u, atrodoties istabā , konstatē ja, ka tā nav iztī rī ta. Mr apliecinā ja, ka kamē r mē s staigā sim pa pilsē tu, viss tiks noņ emts. Gā jā m 5 stundas. Š ī s stundas laikā izņ ē mā m no istabas atkritumu maisu un smē rē jā m dubļ us uz poda. Santehnika nebija mazgā ta, grī da pat nebija izslaucī ta. Solī ja atkal sakopt, bet tas neizdevā s. Starp citiem trū kumiem - saplī suš i aizkari, blā vs apgaismojums (lustros ir vienā ds ar vienu blā vu lampu), dī vā ns knapi paspē jis atlocī t, viens no spilveniem salocī ts kamolā , sega uz pusotras platas divguļ amā s gultas. No plusiem jā atzī mē , ka kopumā istaba ir ē rta, gultas veļ a un dvieļ i ir svaigi, un ī paš nieks pastā vī gi sazinā jā s. Bet tas neuzlaboja kopē jo iespaidu, lai gan š ķ iet, ka viņ iem tas ī paš i nerū p.
аватар __883804
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pē c ieraš anā s administrā cija devā s mums pretī , un no rī ta, ierodoties viesnī cā (8:15), mū s izmitinā ja. Klusa viesnī ca. 15 minū š u gā jiens lī dz pilsē tas centram un 10 minū š u gā jiens lī dz dzelzceļ a stacijai. … Tomēr ▾ Pē c ieraš anā s administrā cija devā s mums pretī , un no rī ta, ierodoties viesnī cā (8:15), mū s izmitinā ja.
Klusa viesnī ca. 15 minū š u gā jiens lī dz pilsē tas centram un 10 minū š u gā jiens lī dz dzelzceļ a stacijai. Bija ar bē rniem (2 pieauguš ie un 3 bē rni). Pagalmā nav pietiekami daudz š ū poles vai batuta.
Ventilators ir tikai vienā no bloka tipa telpā m rozetes ir vaļ ī gas, saistī bā ar to ne vienmē r ir iespē jams uzlā dē t gadž etus.
Trauku nepietiek. Katrā ir tikai 5 krū zes, š ķ ī vji, karotes, dakš iņ as (bloka numurs paredzē ts 5 personā m).
Gultas mazā kajā istabā ir vecas un nav ē rtas.
Kopumā nav slikti, bet tas ir jā risina.
аватар olena_lutsak
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kopumā - nakš ņ ot var, bet komforts nav gaidā ms. Plusi: karsts ū dens, tī ra gulta, atraš anā s vieta Pē c mī nusiem: lielā kais , , -, , aizkara trū kums vannas istabā , kā rezultā tā visa grī da pē c duš as paliek mitra, nemaz nerunā jot par to, kas notiktu, ja izmantotu pā rkaramo duš u tā dā stā voklī , kā dā tā ir ir pievienots - bez plū diem iztikt. … Tomēr ▾ Kopumā - nakš ņ ot var, bet komforts nav gaidā ms.
Plusi: karsts ū dens, tī ra gulta, atraš anā s vieta
Pē c mī nusiem: lielā kais , , -, , aizkara trū kums vannas istabā , kā rezultā tā visa grī da pē c duš as paliek mitra, nemaz nerunā jot par to, kas notiktu, ja izmantotu pā rkaramo duš u tā dā stā voklī , kā dā tā ir ir pievienots - bez plū diem iztikt. Gaisma - katrā lampā darbojas tikai viena spuldze. Ir skaidrs, ka, lai ietaupī tu naudu, bet pie spoguļ a vannas istabā - tas jau ir par daudz. Ar spoguļ iem istabā , Luxe, arī ir maz (viens vannas istabā un pē c tam ar sliktu apgaismojumu, kā jau minē ts iepriekš ). Dī vā na stā voklis pirmajā istabā atstā j daudz ko vē lē ties. . Nu, apskata beigā s vē los atzī mē t, ka guļ amistabā ar divguļ amo gultu gultas izmē rs neatbilst viesu skaitam. (vismaz 2, un gulta ir viena vai pusotra)
аватар v-iv-om-di
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies no 02/03/2013 lī dz 02/10/2013 ar bē rniem 2 un 4 gadi. Pirmo reizi pulcē jā mies Karpatos....pē c ilgiem dzī vesvietas meklē jumiem internetā , pē c ieteikuma piestā jā m privā tī paš umā "SAKURA". Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti un pā rsteigti. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 02/03/2013 lī dz 02/10/2013 ar bē rniem 2 un 4 gadi. Pirmo reizi pulcē jā mies Karpatos....pē c ilgiem dzī vesvietas meklē jumiem internetā , pē c ieteikuma piestā jā m privā tī paš umā "SAKURA". Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti un pā rsteigti. Foto, kas ir ievietots internetā , nevar salī dzinā t ar realitā ti...100 reizes labā ks un skaistā ks. Un skati pa logiem....vienkā rš i pasaka. Jo mums ir bē rni, tā pē c vajag apstā kļ us. . . Istabas super, viss no koka (kā redzams bildē . Istaba ļ oti ē rta, tī ra, nav maza. Uz grī das ir virtuve ar visu virtuvi piederumi, liela ē damistaba, tualete ar duš u, viss tī rs un jauns. Un vanna..... nevar aprakstī t!! ! Un saimnieki ļ oti draudzī gi, laipni, visu pastā stī s un parā dī s ! Maryana un Lubomir jū s esat brī niš ķ ī gi cilvē ki, liels paldies par visu. Pagaidiet mū s pē c gada, vai varbū t agrā k. Gribam atkal redzē t Karpatus vasarā . Lai Dievs jū s svē tī . Iesakā m visiem, visiem, visiem....Oksana un Igors no Moldovas-Pridnestrovie.
аватар OxanaV
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā daž as dienas mū su ceļ ojuma laikā uz Karpatiem un Aizkarpatiem. Apmierinā ts ar viesnī cu, lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Mums bija junior suite par 170 UAH. Mums patika mū su istaba: tī ra, ē rta, istabā duš a/tualete, ir arī elektriskā tē jkanna, TV, ledusskapis, ē rta gulta un liels skapis ar spoguļ durvī m. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā daž as dienas mū su ceļ ojuma laikā uz Karpatiem un Aizkarpatiem. Apmierinā ts ar viesnī cu, lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba.
Mums bija junior suite par 170 UAH. Mums patika mū su istaba: tī ra, ē rta, istabā duš a/tualete, ir arī elektriskā tē jkanna, TV, ledusskapis, ē rta gulta un liels skapis ar spoguļ durvī m.

Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , viss nepiecieš amais ir pastaigas attā lumā : lī dz centram 10-15 minū š u gā jiena attā lumā , lī dz dzelzceļ a stacijai 5 minū tes, lī dz Palanokas pilij 20 minū tes, tā pē c nebija jā brauc ar sabiedrisko transportu.
Наш номер


iemiesojums umnia
Labdien. Vai 3 cilvēku ģimenei ir iespēja uzturēties Sakurā no 25.08 līdz 30.08? Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums vitaly7
‹ Viesnīca Sakura 2*
Atrakcijas
Palanokas pils
Novērtējums 8.9
Ukraina - Karpati, Mukačevo
Arhitektūra, Stats
Svētā Mārtiņa baznīca
Novērtējums 10.0
Ukraina - Karpati, Mukačevo
Arhitektūra, Reliģija

Трехэтажное здание на улице где весной цветет японская сакура.

Atrašanās vieta Недалеко от вокзала, центра и замка Паланок.
Viesnīcā

Круглосуточный отдел регистрации и обслуживания гостей, семейные номера, отопление, кондиционер, услуги по глажению одежды, размещение домашних животных по договоренности.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера категории стандарт и люкс.

Istabās

Стандарт: кофеварка /электрический чайник, душ, телевизор, туалет, отопление, кухня, беспроводной интернет, кабельное тв, холодильник.

Люкс: кофеварка /электрический чайник, ванна, телевизор, кондиционер, фен, утюг, туалет, отопление, беспроводной интернет, кабельное тв, холодильник.

Adrese Закарпатская область, г. Мукачево, ул. Л.Толстого, 41-б.
Tālruņi: +38 (03131) 4-46-94
+38 (050) 507-60-90
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.